עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני חושב לקנות מסך 20" והבנתי שהרזלוציה במסכים אלו היא 1600X1200 שזה נשמע לי די גדול לקריאה נוחה של טקסט באינטרנט. אני כרגע עם מסך 19" (5:4) ברזולוציה של 1280x1024 ואין לי איזשהם בעיות עם טקסט ברזולוציה הזאת. מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  2. אחרי כל ה"הילולים" ששמעתי על הפאנל TN, חשבתי לעצמי שאולי במקום מסך מחשב 22'' עדיף לי לקנות טלוויזיה 22'' ולחבר אותה כמסך, בגלל הפאנל כמובן. השאלה היא, האם הטלוויזיה תתאים לצרכים שלי: אינטרנט, משחקי FPS מהירים, אופיס וסרטים :cwm39:. אחרי חיפוש קצרצר בזאפ, הטלוויזיה הכי זולה שמצאתי היא זו: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7701155. האם הטלוויזיה הזאת טובה? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. קניתי את המוצר, ואני פשוט נהנה,אין אפילו בעיה הכי קטנה שיש במסך אותו דבר בדיוק. מכניסה אחת של HDMI יש לי 3 כניסות אני מחבר ממיר ,מחשב,וPS3 ואני פשוט נהנה מהאיכות הגבוהה בדיוק כמו שהיה לי בחיבור HDMI אחד!

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by liortaib,

שלום אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ בתקציב של 1600 שקל שהוא יעמוד על הכטיס מסך 4870x2 שיצא בקרוב(המסך למשחקים) עכשיו רציתי לדעת איך המסך הזה מבחינת דיוק צבעים ואיכות תמונה לא ממש אכפת לי pivot וזויות תמונה רק שיראו טוב במחשקים בלי מריחות אז מה אתה אומרים על המסך הזה?Chimei 22 LCD 222H אם יש לכם הצעות אחרות בשבילי לי אני ישמח לקבל.....

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  5. אמור לעלות על מערכת הכוללת Dual Core (לא Core2Duo) עם כ. מסך 8500GT ו2 גיגה זכרון. כמו כן מחירו 2200 באופיס דיפו - אם אתם מכירים חלופות מעניינות ששוות את הכסף (לא מעוניין לחרוג מן התקציב הנ"ל) אשמח להתעניין. (כמו-כן רצוי חנות באזור המרכז - עדיפות לאזור ת"א) בתודה מראש לכל תגובה שי ביטון.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  6. שלום חבר'ה, הזמנתי היום ב P1000 את המסך: ``24 ViewSonic Q241wb FULL HD DVI קראתי ב GOOGLE שיש למסך הזה פאנל VA שזה מעולה! אבל קראתי שנראה לי אחרי דצמבר 2007 הדגמים יצאו עם פאנל TN ו VIEWSONIC ערכו באתר שלהם ניגודיות מ 1:1000 ל 1:800 1:1000 זה היה VA ו 1:800 זה TN עכשיו פרט מוזר/מעניין, ב P1000 רשום 1:1000 וגם באתר הספק GENERAL LTD רשום 1:1000 בטלפון הספק לא ידע לומר לי... היא אמרה שאין לה פיזית אחד במחסן לבדוק. אז מה אתם אומרים? מה שיש בארץ זה VA או TN? יצא לי במחיר 1500 שקל, ב24 תשלומים שווים ללא ריבית! תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1200 ש"ח. הדבר הכי חשוב לי במסך הוא שהוא לא יאמץ לי את העיניים, יהיה נוח להסתכל עליו במשך שעות ושיראו בו צבעים נכונים וברורים (אני בעיקר עובד בגרפיקה). אני מתלבט בין שני המסכים הבאים: LG W2242T - מסך 22" במחיר סביר בהחלט. מה שמרתיע מלקנות אותו זה אני שמפחד שהוא בהיר מדי וזה יכאב בעיניים, אני מפחד מעצם זה שהוא גדול ואני יושב יחסית קרוב למסך אז הגודל יהווה חיסרון ויאמץ את העיניים, ודבר אחרון זה המחיר שנראה זול מדי למסך 22". Samsung 953BW - מסך 19" עם ביקורות מצויינות. באמת לא ראיתי ביקורת אחת אפילו רעה עליו ואני רוצה להאמין שהוא לא מאמץ את העיניים. החיסרון הוא שהוא רק 19" והוא קצת יותר יקר מהמסך של LG. אני אשמח לשמוע את דעת…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אני מבקש המלצה למסכים עבור צפיה ועיבוד של תמונות סטילס . גודל 20-22 אינץ תודה. המאמר "המדריך השלם.." של ארז ורבר מצויין !!! אך נכתב לפני כשנה וחצי. גיל.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by swg,

^ יש לי התלבטות האם להשקיע עוד 400 ש"ח בעוד 2 אינצ' או לא. אשמח אם תייעצו לי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני עם המסך של אסוס mw221c ואני מחובר כרגע דרך החיבור הכחול (VGA) בעזרת מתאם לכרטיס מסך 8800gts 640mb , מה אתם אומרים להשאיר את זה ככה או לקחת את הכבל DVI ולחבר בשתי החיבורים גם במסך וגם במחשב DVI ?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by Asafalfa,

השאלה היא כזו האם קיים סיבה כזו או אחרת לא לקנות בחול את המסך ...? יש לציין כי אחריות לא ממש מדברת אלי מהסיבה שאני נמצא באותה מדינה 5 פעמים בשנה כך שזה פחות מלחיץ אבל מה שכן מפחיד אותי זה האם קיים תדרים של שידור כמו טלויזיות רגילות שיכולות לא להתאים לארץ או משהו אחר שלא מתאים לארץ ?(חשמל בדקתי-לא צריך ליהיות בעיה, כניסה של DVD\BLU לא נראה לי צריך ליהיות בעיה , וכמובן כניסה למחשב). יש לציין כי הקנייה נעשת בארצות הברית. תודה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רציתי לשאול אם אפשר לשים מסך CRT ישן על מחשב חדש מפני שאני רוצה להיות בטוח כדי שלא יהיה איזשהוא נזק או בעיה... ויש במחשבים החדשים חיבור VGA ? אני רוצה בינתיים להשתמש במסך הישן שלי עד שאני אקנה בעוד שבוע את המסך החדש אז אפשר לשים? אני רוצה להיות בטוח ב-100% ורציתי לשאול אם יש מסך בגדר ההמלצה שעולה במחיר של 1100 ש"ח, גג 1150 .. יש איזשהיא המלצה למסך טוב חוץ ממסך LG 1953TR ? בינתיים חשבתי עליו אני רוצה לקנו תאת המסך מאייבורי יש איזשהיא המלצות למסכים? אני רוצה לראות אם יש מסך במחיר הזה טוב של 22 אינץ' אם לא אני אקח את המסך ה-19 אינץ' של ה-LG ... יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, המפרט שלי בצד, יש לי כרגע מסך ישן IBM P260 שהוא 21" הוא התחיל לעשות כל מיניי דאווינים, אז אני חושב שהגיע הזמן לשדרג... התקציב הוא סביבות 1500 שקל, לגודל 22" ( אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ) ומה עדיף ולמה, WIDE או רגיל...? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אהלן, נשרף לי המסך IIyama VisionMaster 413 Pro. המסך הזה היה מסך מעולה למי שמכיר את הדגם. נכון לעכשיו אני עם ה SAMSUNG 730B 17' ואני לא מרוצה ממנו בלשון המאטה. כמה חסרונות : 1. הוא מואר לא בצורה אחידה (בצדדים נראה חום יותר) 2. מעייף לי את העיניים. 3. הצבע הלבן של המסך מציק בעיין. (איך לעזאזל אתם שורדים עם המסכים הדקים האלה ?!?!) עברתי קצת בחנויות וראיתי את הסמסונג 2253 המהולל בפורום ולא אהבתי אותו. לכן הבנתי שכנראה פאנל TN זה לא בשבילי. (הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרוע) האם ניתן להשיג מסך LCD טוב בימינו בגודל 19 אינץ' במחיר 1500 שח ושלא יציק לי בעיין ?! אשמח לשמוע המלצות...

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by VoliSuS,

אממ טוב יש לי מסך גדול של 22 אינץ' עכשיו הבעיה בו היא הרזולוציה אני שם את הרזולוציה על 1600X1200 כמו שכולם אומרים אבל זה יותר מידי ארוך לי.. כאילו יעני אני לא רואה את הסרגל כלים שלמטה כמו גלגלת אני יעני צריך לרדת כדי לראות וזה לא טוב ככה איך אני משנה את זה?? יעני את האורך (ובדקתי בכפתורים שיש על המסך יש לשנות רק את הרוחב לא את האורך..)

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  16. הסתכלתי באתר של Bug ו- KSP וראיתי שם מספר מסכים אני לא יודע איזה מהמסכים שנמצאים שם הם איכותיים ושלא יהיו לי הפתעות אחרי שאני קונה אותו... אז ככה. בעיקרון אני יותר מתמקד על מסכים 19-20 אינץ' ולא רחבים (wide-screen) בתקציב של עד 3000 ש"ח אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה 1. SAMSUNG 932BF 2. SAMSUNG 961BF 3. LG L1953S 19'' LCD 5ms 1:5000 4. LG L1953TR 19'' LCD 2ms 1:5000 DVI 5. LG L1972HR 19'' LCD 2ms 1:5000 DVI

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by BoriTTo,

נראה לי שהגיע הזמן להצתרף לעולם המתוקן ולעבור סוף סוף לLCD. הזמנתי מחשב חדש שבא עלי לטובה ואני חושב לצרף להזמנה אולי גם מסך שיחליף את הCRT LG F700B שלי (למרות שההנ"ל עדיין פועל מצויין) ואני מעדיף להשקיע במסך טוב כדי להנות מהמחשב החדש בצורה טובה יותר (הכולל 4850 בתוכו) בהתייעצות קצרה עם החנות שממנה הזמנתי (IQPC) הומלץ לי על הAsus MW211C שבהחלט קיבל כמה המלצות פה אבל הייתי רוצה לשמוע את הדעה שלכם גם. השימושים שלי הם בעיקר: אינטרנט בעיקר (זה אומר הרבה טקסט) מעט סרטים ומעט משחקים. (בעיקר בגלל חוסר זמן) השאלה האם 22 אינץ לא יהיה גדול מידי סתם לשימוש יום יומי והאם לא עדיף להשקיע במסך 19 או 20 באיכות הרבה יותר גבוהה. והאם יש דגמים יותר טובים ובאיכות גבוהה יותר ל22 אינץ מהasus (ש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן מחפש מסך LCD איכותי בגודל 20" למחשב שישמש גם כטלויזיה עם חיבור לממיר של YES. תקציב של עד 2000 ש"ח. בתודה מראש זיו.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  19. Started by shlomihd,

שלום, ישנם מסכי מחשב לדוגמאת DELL2007, שיש להם רכזת USB. למה מיועדת/משמשת הרכזת? (מה מחברים אליה וכד') תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gil13,

האם שווה לקנות את הדגם הזה? הוא מסך טוב ל-20 אינץ'? הוא עדיף מזה: 2043BWSamsung?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  21. Started by haristo,

יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה:

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. קראתי עליו דברים טובים מאד- מסך 24, עם פאנל SPVA כמו במסמונג החדש 245T - אבל יותר זול (לפחות בחו"ל) כי יונדאי לו מותג במסכים.. מישהו יודע להגיד משהו על המסך הזה? לא ראיתי את המסך בזאפ אבל.. מישהו יודע מי היבואן הישראלי של יונדאי למסכי מחשב?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  23. שלום. השבוע קניתי מחשב חדש. לוח אם Gigabyte P35 DS3L כרטיס מסך Gigabyte Radeon 3650 512MB מסך Samsung 971P חיבור DVI ניגשתי לאתר Samsung והורדתי את תוכנת Magic Tune עבור Vista 32 Bit גרסא 2010. התקנתי התבקשתי לעשות Restart וכך עשיתי. עם עליית וויסטה קיבלתי מסך כחול. רק עליה במצב בטוח והסרה של התוכנה עזרו. שוב חזרתי לאתר סמסונג. ראיתי כי יש גרסא של Auto Rotation הכוללת את Magic Tune. חשבתי אולי זה יפתור את הבעיה, אך לשווא. שוב מסך כחול, ורק מצב בטוח והסרה הצילו אותי. יש למישהו את המסך והתקים את התוכנה על וויסטה? מישהו יודע משהו על הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by guysht,

שלום לכולם. אתמול רכשתי מסך זה וכאשר חיברתי אותו למחשב עם כבל DVI ל DVI באורך 10 מטר הוא שיבש לי את התמונה והראה תמונה משובשת כאילו הצבעים מרוחים... האם מישהו מכיר תופעה זו? נ.ב. הכבל הנ"ל עובד מצויין עם מסך אחר שיש לי בבית samsung syncmaster 710t...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by גיאאא,

שלום אני חדש פה... קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל מסך עדיין לא קניתי... עשיתי סקר שוק בין כל מיני סוגי מסכים ועד שהגעתי למסך טוב שאני רוצה ומעוניין היו כאלה ששללו אותו... עכשיו הבקשה שלי אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא מסך טוב (העדפה ל-LG ו-SAMSUNG) במחיר של עד 1300-1400 ש"ח... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים