מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
קניתי לאחרונה מחשב עם 4870 של ATI ואני רוצה להוסיף למחשב החדש מסך חדש, אני מתלבט בין 2253BW ל-2053BW. אני רוצה להנות מהמסך למשחקים, אבל קשה לי לדעת כמה ה-2" הנוספים יוסיפו לחווית המשחק וכמה יורידו מה-FPS, אשמח לכל דעה בנושא. בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום את המסך הנ"ל - נראה מדהים. ניסיתי לסובב את המסך ככה שהוא יהיה אנכי בעזרת אופציית הPIVOT שבו - אך המסך לא מסוגל להסתובב במלואו מבלי לפגוע בבסיס העגול. גם אם אני מרים את המסך הכי למעלה הוא עדיין נתקע. האם כדי לסובב אותו עליי לפרק אותו מהבסיס העגול שלו או שיש דרך יותר פשוטה לעשות זאת? פשוט נראה לי קצת מגוחך שבכל פעם שארצה לסובב אותו לצורה אנכית ולהחזיר למאוזנת אני צריך לפרק אותו מהבסיס העגול... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לא הצלחתי לקבל מידע השוואתי איזה מסך יותר טוב מבחינת איכות תמונה ודיוק צבעים : סמסונג 2253 או T220 שהוא חדש יותר? אודה מקרב לב על הסבר בענין ההבדלים ואולי מישהו מכיר את ה- LG החדש 2284 ויכול להגיד עליו משהו ואיך הוא בהשוואה לסמסונגים הללו תודה מקרב לב
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מסכים : samsung 2243bw samsung 2253bw DELL E228WFP ASUS MW221C Chimei 222H לא מעניין אותי הארגונמיה והנדסת אנוש, המעניין אותי הוא העיניים שלי , לכן אני הולך בבחירה זאת על דיוק צבעים שימושים : תכנות (70% מזמן שימושי במחשב - צורק לקראת פונט חד וברור), אינטרנט, סרטים , תמונות מי מבין מסכים אלה נותן אופציה טובה לשימושים שציינת מחיר מרבי 1500
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן כולם! אחרי שבשעה טובה הגיעה המחשב החדש, עכשיו הגיע הזמן להביא את המסך החדש. אני מתלבט בין 4 מסכים כרגע שהם: Dell 24 e248WFP Asus 24 mk241h Philips 24 240bw8eb Xerox 24 xm7-24afw אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הללו. ממה שהבנתי ה-DELL הוא מסך טוב, אבל לא הצלחתי למצוא איזה פאנל הוא. ה-Asus נחשב נחות יחסית. אני צודק? ו-2 המסכים האחרים אני לא באמת מכיר. כמו כן שאלה כללית, האם באמת אפשר למצוא מסך טוב למשחקים (המון שעות מול המחשב) ב-2500~ או שאני חייב להתקדם לכיוון ה-3000 ולקחת את ה- DELL 2807 wfp או אחד מחבריו? המון תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לא wide משהו איכותי 19-20 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח ושתהיה כמובן אפשרות למשלוחים מהחנות... חח שימושים: יומיומיים (אינטרנט וכו'), משחקים וסרטים
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצה למסך 19 אינטש עם פאנל PVA/MVA/IPS במחיר של כ-1700 ש"ח בנתיים ראיתי את ה-VP930 בTMS שהבנתי שהוא דח איכותי , מה דעתכם עליו? האם ישנן אפשרויות טובות יותר באותו מחיר? **עריכה: המסך מיועד בעיקר [95%] למשחקים, השאר זה קצת סרטים...
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה לגבי דיוק הצבעים ? לזמן תגובה ? יחס נגדיות ? זווית צפייה ? אול אין אול ? מה שמעניין אותי הוא דיוק הצבעים והאיכות (לא מדברים על יתרונות האורגונומיה של מסכי LCD). מה הבחירה הטובה hp 2065 או מסך CRT רגיל מי מעייף את העיניים יותר hp 2065 או CRT ***** עוד דבר (שאלה כללית) מה יותר טוב לתכנות מסך רחב או רגיל (מדברים על 22 אינץ')
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים(: לא מזמן קניתי את המסך הנ''ל ועשיתי לו Auto Adjust וזה סבבה. אבל מה שאני שואל זה האם צריך לכייל אותו קצת ? לשחק עם הצבעים, עם הבהירות או משהו ? או שלהשאיר אותו כמו שהוא
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי עד כמה שאפשר בהתאם לכותרת. נה דעתכם? מה הכי מומלץ לי בתחום המחיר של 1,000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כותרת תודה רבה יש לי שאלה יש לי אפשרות לקנות את המאג 22 דגם מסך מחשבוBP2219FWוMag http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501189 ב1000 שח השאלה האם ההבדל משמעותי יחסית לדגמים של LG וסמסונג של ה22 שנעים בין 1200-1300
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שיש לו מסך samsug 793df וכרטיס מסך 6800 gs עכשיו בדקתי בהגדרות וראיתי שקצב רענון המסך הוא 60 hertz והמקסימום שאליו אני יכול להגיע זה 200 hertz רציתי לשאול אם אני ישנה מ-60 הרץ ל- 120 לא יקרה כלום נכון לי ידפק לי המסך או הכ.מסך? העזרה באמת חשובה לי תודה. חשוב לציין זה לא!!! מסך LCD
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק למשך כל הלילה ובמשך כל היום, גם כשאני יוצא מהבית. השאלה, מהי ההמלצה לזמנים אלו- האם לכבות את המסך פיסית דרך מתג ההפעלה, או לתת לשומר המסך לעשות את העבודה שלו? יש לציין ששאלה זו מתעוררת לא על הרקע של חסכון בצריכת חשמל, אלא פשוט מתוך מגמה להאריך ככל האפשר את חיי המסך עצמו... תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים קלים לא fps, ולאינטרנט. תודה מראש ערן
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
היי, אחרי חיפושים רבים וצמצום האפרשויות הגעתי לשני מסכים שאני מתלבט בינהם . היעוד הוא משחקים, קצת סרטים, וגלישה בסיסית. אז רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב למשחקים ה 2253BW או MW221C מבחינת צבעים, מריחות וכו' ארגונומיה לא חשובה לי ולכן גם הורדתי את 2243BW מהרשימה אז על מה ללכת, ולמה?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אתם עוד ממלצים על המסך 2243BW ? למה אני יום שישי רוצה כבר להזמין מסך ... עם אתם עוד ממלצים על המסך ........ אז אני מתלבת ... עם לקנות תמסך הזה או 2243BW או ת2253BWוSamsung אני יודע שהמסך 2243BW יותר מומלץ מבחינת מחיר.. אבל איזה מסך אתם אומרים שיותר יפה ? כי ממש חשוב לי גם היופי ........ כי אני בנאדם שאוהב לשהקיע ביופי בחדר... אז סתם אני שואל עם אתם אומרים שממש אין אבדל ביופי אז אני יעלך על ה2243BW ועם אתם ממלצים על מסך אחר אז נקנה משהו אחר ..
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכם. אז אני רוצה כבר לקנות את המסך והגעתי להתלבטות אחרונה. מה כדאי לקחת מביניהם? (המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. גם עבודות רבות מלל). צריך להתחשב באיכות ובאחריות! (מבחינת פיקסלים שרופים). אם יש עוד המלצות או מסכים אחרים שיותר טובים מאלו (ובמגבלות המחיר), אז תציעו =). תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מחפש מסך להחליף את ה-CRT עגלה שלי, הייתי מעדיף להחליף ל-CRT רחב אבל אין בארץ, אז אין לי ברירה אלא "לשדרג" ל-LCD. השימושים הם בערך הכל פרט לעריכה גרפית, אני גם משחק אז צריך מסך שלא סובל מבעית גוסטינג, גם מתכנת \ לימודים, אז צריך שהיה נוח לעבודה ממושכת, גם רואה סרטים אז צריך שלא יהיה דליפות אור ואיכות תמונה טובה ובעיה נוספת שהמסך ישב ממול ל-2 חלונות. בנוסף הוא צריך לעבוד גם עם PS3, למרות שיש לי כבל HDMI-DVI אבל אני לא יודע אם זה יכול לעבוד עם ה-PS3. pivot יהיה בונוס לעבודה עם מסמכים, אבל זה שולי, כנ"ל לגבי מסך בעל ציפוי שאינו משתקף (למרות שעד עכשיו הסתדרתי עם ה-CRT). אני גם לא יודע להחליט אם עדיף 20 איכותי או 22 TN טוב. קיצר, יש המלצות? וגם רציתי לדעת אם במשחקים מורגשת המרי…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמעוניינים לקנות את המסך Chimei CMV 222H. אני מחפש אותו כבר בנרות, אבל המחירים פשוט מוגזמים בהשוואה למחיר שהוא נמכר פעם. יצרתי קשר עם בנדא מגנטיק (היבואן) ומחיר לחתיכה אחת עולה 1240 ש"ח, כבר יותר זול, אבל עדיין, גבוהה יחסית. אני אישית צריך 2 מסכים כאלו, אז שאלתי אותם כמה יעלו 2 מסכים במזומן, עוד לא החזירו לי תשובה. אז כל מי שמעוניין לקנות את המסך, שירשום כאן בנוסף לשיטת התשלום (אשראי, מזומן...). היבואן נמצא בנתניה ואפשר לקחת את המסך משם, יש גם כן אפשרות למשלוח כמובן. אני מאמין שנוכל להגיע למחיר של 1000 ש"ח (מזומן), מה דעתכם? לילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הDell 2408WFP יוצא לא מכויל בכלל מהמפעל, אז איך אפשר לדעת איך לגרום לדיוק בצבעים עד כמה שאפשר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Very soon release: http://www.hardware.info/en-US/news/ymick5qVwpqaapY/New_revision_Dell_2408_WFP_in_production/
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אם יש לכם נניח תקציב של 4 אלף (סתם זרקתי) מה תעדיפו, מסך פחות איכותי (נניח TN) עם שטח הרבה יותר גדול (לדוגמא 27-28 אינץ) או מסך מאוד איכותי אבל יותר קטן (23-24 במחירים האלו) מה דעתכם? מעדיפים איכות או כמות?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנת מסך מחשב 22 אינץ' שימש גם כמסך מחשב וגם יהיה אפשר לחבר אותו לDVD.... אני כנראה אקנה את הDVD הזה של APEX כי אני מכיר אותם והם לא מאכזבים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=589441 ויש לו כניסת HDMI וראיתי כמה מסכים שאני יכול לקנות עם יצאת HDMI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZHG216B http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJ222H http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IQ8BDC5B3 השאלה היא אם אני יכול לחבר את הDVD בHDMI ואת המחשב בVGA ואני אוכל להעביר בינהם? ועוד שאלה אם נגיד אני קונה מסך בלי HDMI רק VGA וDVI ואני מחבר את הDVD למסך עם כבל DVI TO HDMI כזה נגיד http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1LIU2V800HDMIDVI איך זה יעבוד…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
למרות הרצון וההמלצות לקנות את הדל 24 שלבטח טוב יותר מהמסך הזה השימוש העיקרי של המחשב הוא למשחקים ולכן אני שוקל לרכוש אותו. הוא גדול יותר ןמהיר יותר מהדל וזה חשוב לי יותר במשחקים. לא מצאתי ביקורות על המסך הזה למעט זו: http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=1 מחירו של המסך בארץ הוא כ 3000 ש"ח דעתכם?
-
- 175 תגובות
- 30k צפיות
-