מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
המסך יחובר למחשב בלבד (לא לממיר) ככה שחיבור DVI ,נראה לי, אמור להספיק. המסך הולך להקרין סרטים בלבד. השאלה האם יש פתרון לסרטים שאינם HD, ככה שהתמונה לא תימרח על כל הגודל הזה. נ.ב. מישהו יכול לאמר לי איזה מפרט הכי מינימלי שנדרש להקרנת סרטי HD, לא מרכיבים חדשים (לכן לא כתבתי את זה בקטגוריית "מפרטי מחשב"). יש לי גישה למלאי של רכיבים משומשים ואני רוצה לדעת אם ניתן להרכיב מהם מחשב לHD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לאחותי מחר יש בת מצווה, אני רוצה לעשות לה הפתעה ולקנות לה מסך דק(המסך שלה התקלקל לפני שבועיים..) המסך הוא למשחקי מחשב(סימס וכאלה..) וגם לאינטרנט.. התקציב שלי עומד על 1200 שקל.. תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרג את עצמי, אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל שההבדל ביניהם הוא תאורת הלד ב2312. אני לא משחק כ"כ הרבה, השימושים הם הרבה גלישה באינטרנט, סדרות וכד'. ההבדל במחיר זניח, השאלה היא באיזה מסך רואים יותר טוב? אריאל
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני אבקש מכם להמליץ לי על מסך במחיר של כ1200-1500 שקל ללא חריגות מיותרות ה1500 זה חריגה מ1400.. מסך שיחזיק טוב (ביחס למחיר) משחקים , סדרות וסרטים.. אני לא יודע אם זה משנה הכ.מסך בשביל המסך אז אני אומר שאני מחזיק בראדון 1950XT אם זה משנה משהו. תודה. 8)
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לאחר 6 שנים של שימוש במסך האגדי של סמסונג 226bw לוקח לו כמה דקות עד שהתצוגה מתחממת ועולה ולכן החלטתי שנמאס לי . לפי כל הביקורת שלכם החלטתי שאני הולך על מסך u2414 או p2414 במינימום,או לפחות לא מתפשר על איכותה פחותה מהם, אבל הבעיה שאין להם שלט או רמקולים ,ככה שאני מחפש מסך 24 אינצ שלא נופל באיכותו מp2414 אבל תומך בממיר הוט hd, היש ייצור כזה בתקציב נורמלי? תודה מראש לכל העונים נ.ב. אני גר בחיפה קריות,יש עדיפות ל ivory או ksp
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, השימושים העיקריים הם עבודה (WORD, אינטרנט, סרטים) ביום - ומשחקים חדשים (BF3 וכו') בלילה. כיום יש לנו 17" ישן של ASUS שעושה עבודה מעולה, אבל כמובן מוגבל ברזולוציה. עם שדרוג המחשב אנו מחפשים מסך לפי הדרישות הבאות: עדיף עם רמקולים לנוחות שימוש של הילד בשיחות עם הסבא/סבתא קטן ככל הניתן (כלומר עדיף 19" על 22") מבנה ריבועי ולא מוארך (אני חושב שזה אומר שאנו מעדיפים 4:3?) קצב רענון שמתאים למשחקים (ראיתי שהרוב הם 5MS, זה מספיק?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את האסוס Pg32ucdm מסך מחשב הטוב בעולם אבל אני מתלבט האם כדאי לקנות מסך משני/מסכים משניים אבא שלי אומר שלא אבל אולי אתם תגידו אחרת? ותסבירו את הסיבה לדעתכם. תודה יוני שמין
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
הבנתי שאת המסך Philips 200W6CS לא ניתן להשיג יותר בארץ (אם מישהו יודע אחרת אשמח אם תודיעו לי מהר...). אם אפשר אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה בדיוק 200W6MB והאם הוא כדאי. ראיתי בסטיקי ביקורת טובה לגבי ה-932B. קיים גם 932BF שהמפרט שלו לא זהה לחלוטין (מהירות תגובה טובה יותר) - האם מבחינת האיכות הוא דומה ל-932B? או שעדיף ללכת על ה-932B? (אני כן משחק מדי פעם לכן מהירות התגובה בכל זאת חשובה לי) בסביבות 1500 ש"ח יש כבר מסכי "22, של חברות כמו Samsung או Viewsonic. אם בכל מקרה אני מוגבל לפאנל TN במחירים האלו, לא עדיף ללכת על מסך גדול יותר? לפני שכל המומחים קוטלים אותי ואומרים ללכת על פאנל איכותי יותר, תבינו שזה התקציב ואין מה לעשות.גם אני הייתי רוצה Dell 2408WFP ... תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD.. אחלה מסך שבעולם אבל כשאני מגדיל תרזולוציה מה שקורה לי .. כמו בכל מסך אחר הכתב של האינטרנט ניראה קטן.. ברור וחד אבל קטן.. יש אפשרות להגדיל את הגופנים של האינטרנט? ככה שאני יוכל לקרוא את זה בברור.. בנוסף.. תביאו לי כמה טיפים בבקשה. איך להשתמש במסך LCD ברזולוציות גבוהות בצורה הכי טובה שאפשר. . תודה מראש. דני
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
התקציב עומד על כ2000. לכל התחומים (משחקים, סרטים, יס, אינטרנט) חשוב לי מאוד ארגונומיה שזה מה שיש לפילפס. וחשוב לי שאני אוכל לחבר אותם לממיר יס. אני יודע שבסמסונג יש HDMI האם הוא יתן אותה איכות לעומת הפילפס ביחד עם כרטיס טלוויזיה? שניהם מסכים עם איכות טובה אך הפילפס עם יותר (לפי דעתי) אך הארגונומיה חשובה... מה הייתם ממליצים? אולי תאירו לי על נקודות שלא ראיתי? והאם יש מתאם מVGA/DVI לחיבור שיתחבר ליס?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מסך איכותי עד 3500 ש"ח השימושים הם: עיצוב גרפי לאינטרנט, עיצוב גרפי לדפוס, עריכת טקסטים במעבד תמלילים, קריאה באינטרנט, צפיה בסרטים חשוב לי מסך כמה שפחות מעייף לעיניים לעבודה ממושכת, חשוב לי הדיוק של הצבעים לעבודות דפוס, שהתוצאה תהיה דומה כמה שאפשר למסך גם בלי כיול מקצועי. אני לא עושה הרבה עבודות לדפוס אבל מה שאני כן עושה הוא ברמה מקצועית לגמרי. כרגע מדובר על ספר שיש בו הרבה צילומים, וממילא לפני ההדפסה אני מוציאה אייריס בבית הדפוס. מתלבטת בין הדגמים הזולים יותר של eizo, לבין Dell U2410 קראתי הרבה בפורום ולא הצלחתי להחליט מה הכי מתאים לצרכים שלי. אשמח אם מישהו יכול להאיר את עיניי תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , הציאות לי מסך"19 ינצ' LG 1900R ב 1300 ש"ח השאלה שלי אם כדי לי מסך רחב כי אני מעוניין לראות סרטים דרך המחשב ולהקליט ולראות טלוויזיה במחשב? ואם מסך רחב יפגע בעבודה ב WORD וגלישה באינטרנט? ואיזה מסכים 19" יש להם אופציה של תלייה על הקיר? תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למסך עד 1000ש"ח. הנה הנקודות שחשוב לי שהמסך יקיים: השימושים העיקריים יהיו לצפיה בסרטים וסדרות חשוב שיהיה בעל זווית צפיה טובה/אפשרות לסיבוב המסך (לעיתים מארח חברים ואנו יושבים פרוסים בחדר וכולם צריכים לראות) שיהיה מדגם זמין שאפשר להשיג בגוש-דן מחנות אמינה (אני חייל ובנוסף עובד, אין לי זמן ומשאבים לצאת מאיזור ת"א) אם יש מסך שמקיים את כל אלו בפחות מ-1000ש"ח - עדיף. חריגה מהתקציב לא אפשרית. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך בזול, שיהיה גדול והכי פחות MS. המסך שהתעניינתי בו לאחרונה הוא מסך מדגם Proview FP226AFW, אשר מחירו הוא 1485 ש"ח, גודלו הוא 22 אינצ' וזמן תגובתו הוא 5MS. המסך כולל רמקולים מובנים, ונראה רק טוב. רציתי לדעת אם המסך טוב כמו שהוא נראה, והאם אני יוכל לנצל אותו בעזרת 8800GTS 640MB, וכללי, אם הוא שווה את הכסף. בתודה, אור כהן.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין מסכי LCD של 19" ו- 20" לכל מיני שימושים? מי נחשב בדר"כ עדיף למשחקים סרטים או ישומי חלונות טקסט וכו? 2. סך הכל האינץ הזה אני מתאר לעצמי שלא ממש מורגש בתצוגה, אבל בכל זאת יש להם רזולוציות שונות 3. מבחינת יחס גובה-רוחב ה- DELL 2007 גודל 20" (לדוגמא) מגיע עם רזולוציה טבעית של 1600 על 1200 שזה בכלל 4:3 ולא 5:4 כמו שרגילים ב-LCD, איך זה הגיוני? 4. איך מחשבים גודל למסכים רחבים? כי ראיתי שלדוגמא 19 אינץ רחב בא עם אורך של 17" בערך... 5. עם איזה פאנל מגיע ה- LG L1970HR שנחשב לכל כך פופולרי? תודה רבה רבה! (:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, השבוע התחדשתי במסך - ההבדל לעומת מסך הלפ טופ (1200*1920 שאמור להיות איכותי) קיצוני ביותר! גם לעומת המסך השני ישנו הבדל ברור לעין במיוחד בגווני הצבעים שנראים שונה ואני אף לא יודע איזה מהם היותר נכון עכשיו הבעיה שגיליתי: בעוד שיציאת הקומפוזיט עובדת, חיברתי את הDVD לS VIDEO אבל עדיין אין לי תמונה?? רעיונות?? לקינוח קבלו תמונה נחמדה שצלמתי: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות במסך (19") לפעול עם רזולוציה (שהיא המקס') 1680x1050. כמה שאלות: 1)רזולוציה טבעית = רזולוציה מקסימלית? 2)מה עדיף, רזולוציה גבוהה עם HZ נמוך/ רזולוציה נמוכה עם HZ גבוה) 3)רשום לי מאחורי המסך 50-60HZ. האם המסך נועד למקסימום 60HZ? זה יהיה מסוכן אם אני אגדיר אותו על 75HZ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות\מידע\חנויות וכו' לגבי Monitor Color Calibrators למי שמכיר דברים סטייל colorEyes וכו'
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש. אני בעסקי הסימולטורים ואני בונה לי קוקפיט ביתי. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 750 2.66GHZ-8M גוף קירור למעבד: SCYTHE MUGEN II לוח אם: GIGABYTE GA-P55-UD3R כרטיס מסך: ATI HD5850 1GB GDDR5 זכרון: 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II ספק כוח: ENERMAX ECO80 500W : EES500AWT ככל הנראה, שלושת המסכים יהיו Samsung T220P LCD. עכשיו, שמעתי שצריך איזו תוכנה מסויימת. האם זה נכון? כמו כן, האם אני יכול למשל להריץ על 2 מסכים משחק מסויים ועל המסך השלישי ליהיות על שולחן העבודה ולגלוש באינטרנט, לצפות בתמונות וכו'? בתודה, אסף.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין כמה דגמים של 19', עם זמן תגובה נמוך למשחקים.. LG 1953HM/TR LG 1970HR LG 1900J/R samsung 931BF/C מאחר וכולם באים עם נתונים נורא דומים, ומחירים פחות או יותר זהים, נורא מתלבט ביניהם.. מה ההבדלים העיקריים, *תכלס* ביניהם? ומה באמת עדיף??? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי שזו תהיה אזרחות טובה להזהיר קונים פוטנציאליים אחרים מלרכוש את המסך P2415Q (ולמעשה גם את האח הגדול שלו P2715Q) של Dell המסך המדור אינו מסוגל לתמוך ברזולוציה של (4K (3840x2160 למרות שזו אמורה להיות הרזולוציה הטבעית שלו ב 60hz מעבר לכך שכל פעם שהמחשב ירדם המסך יתעורר ברזולוציה של 2500 ומשהו (לא זוכר בדיוק) ותצטרכו לכבות ולהדליק אותו כדי לחזור, המסך מהבהב כל מספר שניות דקות כלומר המסך נכבה לשנייה-שתיים ואז חוזר, אני רוצה להדגיש שרק המסך נכבה הכרטיס מסך ממשיך לשדר כרגיל (אפשר לראות את זה אם אתה מקליט וידאו דרך התוכנה של נווידיה ששם אינו נכבה) פניתי לתמיכה של Dell והם מודעים לבעיה, הם לכאורה בסדר הם מוכנים להחזיר את מלוא הכסף בחזרה כי הם יודעים שאין להם איך לפתור את העני…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני חושב שהרבה אנשים לא מודעים לעניין או מתלבטים כשקונים מסך חדש. העניין הוא רזולוציות גבוהות במסכים בגדלים קטנים. כמובן שהדברים האלה יחסיים אז רק כדי לתת פרופורציות אני מתכוון לרזולוציות גדולות מfullhd על מסכים קטנים מ27אינצ'. האם באמת בממשק (של ווינדוס לצורך העניין) כל הדברים נראים קטנים עד כדי קושי בעבודה? האם האפשרויות של הסקיילינג בווינדוס באמת לא מספקות? אשמח לשמוע תגובות של חברה עם נסיון.. אני רוצה לקנות מסך חדש (לא לגיימינג, נטו עבודה-חלונות פתוחים במקביל) ולפני שאני בכלל מטביע את עצמי בחיפושים הייתי שמח לצמצם מראש את הטווח.. מבחינתי החלום היה 34" 3440*1440, אבל המחירים לא באים בחשבון.. מסכי 27" 2560*1440 גם דיי יקרים, ולכן נשארנו עם מסכים 23-24-25 אינצ'. השאלה …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-