מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
האם המחיר 2000 ש"ח הוא מחיר טוב עבור מסך DELL 2007WFP
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלומות, אני חושב לקנות את המסך: LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel. הרזולוציה הטבעית שלו למיטב הבנתי היא: 1200X1600. מה ההשפעה במקרה שאעבוד ברזולוציה נמוכה יותר למשל 1280X1024 או אפילו 1024X768? האם הרזולוציה של 1200X1600 אולי מאד טובה לאיכות תמונה אבל "בלתי אפשרית" לעבודה "רגילה" מאחר והכל מוצג קטן מידי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני שוקל לרכוש מסך LCD של סמסונג, כנראה ה 226BW, והייתי רוצה לדעת מהי מדיניות הפיקסלים השרופים על מסכי סמסונג בישראל. באתר של סמסונג באוסטרליה מצאתי, כי ההאחריות על חלק מהמסכים הרחבים הינה לאפס פיקסלים שרופים. האם מדיניות זו תקפה גם בישראל ? http://www.samsung.com/au/widescreen/ (כנסו ללינק ולמדיניות האחריות של החברה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הסיבה היחידה שאני לא מעונין לרכוש את ה2243BW של סמסונג או את ה220P היא בגלל האחריות של חיון. אני חושב ללכת על הViewSonic VX2235wm שיש עליו ביקורות מצוינות ברשת http://www.viewscore.com/vsER/54/1392 http://www.viewscore.com/vsER/54/1671 http://www.viewscore.com/vsER/54/1670 http://www.viewscore.com/vsER/54/2235
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך Dell E228WFP ואני מעוניין לתלות אותו על הקיר ואני הבנתי שאני צריך מתלה מיוחד. עכשיו אני לא בטוח אם סתם לגשת לAce ולקנות אחד כזה של ברקן או אחר כי זה מסך של Dell ואין לי מושג אם זה אותו חיבור לקיר. יש לכם מושג מה אני בדיוק צריך?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שוב שלום. כאשר המחשב מחובר למסך חיצוני, יש 3 אפשרויות לכוון את ההגדרות של המסך [אני מדבר על צבעים, גוונים, בהירות, קונטרסט]: 1. מהמסך עצמו - הגדרות של המסך עצמו. 2. מההגדרות של ווינדוס 3. מההגדרות של הכרטיס גרפי. אם כן - במה להשתמש? האם אכן לא מתנגש בשני? בכלל - מה להעדיף? [נשמע כמו שאלה מפגרת, אבל אני ממש מתעניין להבין את הריבוי אופציות הזה]
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לאסוס יש מסך מהיר יותר באופן מוחלט, אך החברה האמריקאית תוכל לטעון ליתרונות חשובים אחרים עבור מסך ה-Alienware החדש שלה שמציע טכנולוגיית Fast IPS על פני ה-TN של המתחרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
קומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםקומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה יש אבדלים בביצועים בין 5ms ל ,ms2-3? האם יש עבדל רציני בין המהירויות ואם כן במה הוא משפיע
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מהם ארבעת מסכי ה - LCD המהירים ביותר?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה ההבדלים בין dell 2408wfp לבין dell 2209wa חוץ מהגודל והרזולוציה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלו מהם ההבדלים בין המסכים? אני יודע שה-2208 שייך לסדרת ה- ultra sharp מה זה אומר ? כמו כן יחס הניגודיות של ה-2208 הוא 1:1000, האם הוא סטטי או דינאמי ? האם שווה להשקיע (200- 250 ש"ח) בשביל ה-2208 ? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת (גם אם היא נשמעת מעט מוזרה).
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בעקבות הדיון הזה קניתי בסוף מסך DELL U2410, ואני די מרוצה בעיקרון. מה שקצת מפריע לי זה שאני לא בטוח איך להגדיר את הבהירות, ניגודיות ופרופיל הצבע. הצבעים מלכתחילה נראו קצת "לא נכונים", וכמה שניסיתי הגדרות שונות זה רק בלבל אותי. למשל שימוש בפרופיל Adobe RGB גרם לצבעים להיראות הכי אמיתיים בתמונות וכו', אבל אובייקטים אדומים ממש נראים חזקים מדי. כך גם בהגדרות הבהירות, בהירות גבוהה נותנת צבעים יותר חיים, אבל מקשה על קריאת טקסט. באותו הקשר, בדיון הנ"ל נטען שIPS ישפר משמעותית את הנוחות בקריאת טקסט (יחסית לTN גנרי כלשהו שהיה לי קודם), אבל אני לא מרגיש בשיפור. למעשה קריאת טקסט קצת פחות נוחה לי עכשיו, ואני לא יודע למה. אולי אני עושה משהו לא נכון?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה זמן מסך LCD,הייתי נוהג לנקות אותו מדיי פעם,אבל אני מפחד להרוס אותו בסוף (יש לי מעין ספוגית ניקוי מיוחדת שקניתי בחו"ל,אבל לא יודע לא אוהב להתעסק עם המסך וזה).פעם אחרונה שניקיתי אותו הייתה בסביבות לפני כמעט שנה,השאלה היא מהן ההשלכות של אי ניקוי של המסך?,יש שכבה של אבק עליו,אבל מצד שני לא 'מרגישים' שיש אבק עליו,האיכות של התמונה עדיין גבוהה ודיי חדה...ולא הכי שמתי לב להבדל כשהמסך היה נקי מאבק וכשהוא מכוסה באבק עכשיו...(רק כשהוא מכובה והמסך שחור אז אני רואה את כל האבק שיש עליו...) בכל אופן למה כל כך חשוב לנקות את המסך מאבק? זה יכול לגרום לו נזק או משו אם לא מנקים אותו? או שזה רק בגלל שהאבק מוריד מחדות המסך\איכות התמונה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ולמה זה חשוב?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים מסכי DELL במגה לדעתי בחנויות כאלה מי שקובע אם המסך תקין או לא זה הלקוח. ולא משנה כמה פיקסלים מתים יש לו, שש או אפס. *עריכה* עכשיו חזרתי משם יש להם מסכי DELL בגדלים 19 ו-22 + יצרנים אחרים, מודלים לא יוקרתיים. להלן תנאי המכירה: עד שבועיים מקבלים בחזרה, לא נדרש שום הסבר. מעבר לשבועים 4 פיקסלים מתים ומעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מסך כזה עוד לא ראיתם זכיתי בו במכרז בוואלהשופס ב 900 שקל כולל מישלוח עד הבית מחיר הרגיל שלו עולה 1400 בחנויות רק הדגם הזה lg W1952TQ גירסת 2008 הגירסה המורחבת הוא מה שתמיד חלמתם בכל הפורומים כולם ממליצים עליו והוא גם זול במיכרזים בלבד כמובן אז אל תחשבו פעמיים זה המסך שתמיד חלמתם עליו תכונות ומאפייניםנתונים פיסיים גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 3.6 ק"ג גובה: 37 ס"מ רוחב: 45 ס"מ עומק: 10.4 ס"מ נתוני המסך זמן תגובה: 2 ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.2835 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 10000 צבעים: 16.2 מיליון תדר רענון אופקי: 30~83 KHz תדר רענון אנכי: 56~75 Hz זווית צפייה אופקי: 170 מעלות אנכי: 170 מעלות כניסות יציאות DVI: כ…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כל המסכים שעכשיו בחנויות הם עודפים? כדאי לקנות את המסך הזה למרות שהופסק לו הייצור? מה יקרה אם המסך יתגלה כתקול ולא יהיה במלאי של החנות?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איך ניתן לעשות שכשאני אלחץ SLEEP במקלדת(למשל) שלי המוניטור ילך לישון ? למישהו יש ניסיון בזה ? (נראה לי הכי מתאים לפורום כאן...)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מעונין בLCD של 32' למחשב במחירים שזזים בין 2000-3000 אני יושב במרחק של כ1 מטר בגלל שמסכי טלויזיה בהירים מאוד אשמח לקבל מסך שההפשרות להוריד את הבהירות תיהיה נורמאלית עין לא תהרוס אותו אבל שרואים סרטים יהיה אפשרות להחזיר אותו לבהיר הכי חשובב האיכות מקרוב ומרחוק אני מחפש מסך איכותי מאוד חשבתי על זה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 דעות? ועם יש משהו יותר טוב אשמח : ]
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
טוב זה לא מסך אבל בכל זאת לדעתי זה מתאים לפורום הזה כי המוצר קשור בעיקר למסכי LCD למחשב המוצר זה חיבור שנותן לחבר מכשירים כמו PS3\360 \בלו רי וכו שתומכים בHDMI (ה360 בעלית) כדי להציג ב1080p ישירות למסך מחשב בלי לאבד מהאיכות של התמונה - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18166 לי כרגע אין צורך בזה אבל זה מאוד מעניין ואני מקווה שזה יהיה זול וזמין במיקרה שיום אחד אני יצתרך חיבור כזה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 אחרי הבחירות של ליאור, הגיע הזמן לראות מה הם המוצרים שהכי הרשימו בשנה האחרונה את כתב החדשות, המדריכים והביקורות שלנו, אורי כרמי. ASUS PG279Q – מסך הגיימינג שנותן הכל בעבר היותר רחוק, אם ביקשת לשחק על מסך בעל תדר רענון העולה על 60Hz הייתה קיימת עבורך אפשרות אחת בלבד: לוותר על טכנולוגית מסכי ה-LCD ולחזור חזרה למסכי שפופרת (CRT) עבור תדר רענון של 85Hz בלבד. מסכי ה-LCD הציעו שפע של גדלים, פאנלים ועיצובים, אבל דבר אחד נשאר זהה: תדר הרענון. לאט לאט הופיעו בשוק מסכי LCD שמחזירים את שנאבד עם המעבר אליהם: תדר רענון גבוה יותר. הם הציעו עד כ-12…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רשת גדולה למצרכי משרד מציע קנייה מספר ימים ללא מע"מ. יש מציאות שם בתחום המסכים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-