עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מה הבהירות והניגודיות המומלצת למשחקים ב מסך 23 אינץ' (2310U)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה קניתי לפני שבועיים את הU2311H מי RSM ויש לי בעיות מעצבנות שפשוט משגעות אותי: 1- כל הכפתורים נעולים חוץ מי כפתור ההפעלה\כיבוי, ממש מצויר על המסך מנעול. 2- כשאני מדליק את המחשב אין תגובה ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את כבל הUSB של המסך, רק אז הוא עולה. 3- לפעמים באמצע משחק או המתנה של כ5-10 דקות המסך פשוט נכבה וצריך עוד פעם לשחק עם הUSB. למישהו זה קרה הדברים האלו ? כי אני כבר חושב להחליף אותו בגלל שכבר נמאס ואין איך לסדר את זה, אולי יש תוכנה למסך הזה או משהו שמסדר את זה ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by unfair,

משהו שממש מציק לכם במסך ואם היו מביאים לכם את ההזדמנות להחליף אותו באחר, הייתם עושים זאת? אשמח לשמוע closing opinions לפני הרכישה

4. Started by smit,

שלום לכולם, יש לי מסך ASUS VW222U כבר מספר חודשים ולפעמיים אני נתקל בבעיה מוזרה המסך מחובר ללאפטופ בחיבור אנלוגי לפעמיים, לא תמיד, המסך מרצד בצבעים כהים כמו שחור / אפור. ברקע לבן אין בעייה. כלומר אם הדסקטופ שלי כהה, ויש ריצוד אז זה נראה כאילו התמונה מתבהרת ומתכהה מלמטה למעלה.. ושאני פותח דף לבן זה מפסיק. מקווה שהסברתי את עצמי טוב, בעייה באמת מוזרה... לפעמיים אין בעייה בכלל. כאילו יכול להיות שאין ריצוד או ריצוד קל ממש שלא מורגש, אבל לפעמיים זה דיי בולט.. פתוח להצעות לנסות כל דבר.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by comper8,

שלום, יש לי מסך LCD שהפסיק יום אחד לעבוד: כאשר מחברים אותו לחשמל הוא לא נדלק. לאחר כמה חודשים שהוא שכב בצד ניסיתי לחבר אותו, נורת הpwr שלו נדלקה כמה שניות ואז נכבתה. למישהו יש רעיון? מה כדאי לעשות? חבל לי לקנות מסך חדש, אם אפשר לתקן את זה יחסית בקלות מדובר על תוצרת CMV דגם CT-934D תודה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. יש המלצות? שימושים עיקריים? תכנות, אינטרנט, אופיס, סרטים/סדרות וקצת משחקים ברמה של FIFA ו-PES, קצת עריכת סרטונים ביתיים וקצת פוטושופ (כתחביב, לא מקצועי במיוחד) רצוי מאוד: רזולוציה טבעית 1920x1080. הבנתי שעדיף להתרחק מפאנל TN, האם יש משהו בתקציב הזה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by iveco,

יש לי מסך מחשב 22 אינץ אני גולש ועובד ממרחק של 2.1-2.3 ס"מ ונדפקו לי העיניים אני בקושי רואה ממש מטושטש וכואבות לי העיניים אני רוצה לשדרג את המסך ובאתר של סמסונג ראיתי שממרחק של 1.7 מטר אני צריך 55 אינץ רציתי לדעת אם זה נכון ואם לא כמה אינץ אני אמור לקחת ? ועוד משהו .. אני כל הזמן שם ברזולוציה 800X600 כדי לראות את הגופנים מ 1024X768 זה ניהיה ממש קטן , לאחי יש מסך 32 אינץ של סמסונג וגם אצלו מרזולוציה של 1024X768 רואים ממש קטן השאלה אם אני אקח מסך 55 אני יוכל לשים רזולוציה יותר גבוהה או שאין קשר ? ^ מרחק 2.1 - 2.3 - שוכב במיטה בגלל זה המרחק ^

8. Started by TheDiesel,

רציתי לדעת אם שוווה לקנות מסך באתרים בחו'ל כגון איביי, אמאזון, עלי אקספרס? האם זה שווה מבחינת עלות, והאם הסחורה היא איכותית?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. Started by arnon,

הזמנתי את הסמסונג אבל אין אותו בחנות והציאו לי את ה LG באותו המחיר (1390) האם כדי והאם יש לו DVI המסך לשימוש כללי אופיס אנטרנט ולא הרב סרטים ומשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אול זה ישמע ממש מפגר [אולי בגלל שאני גם לא ממש מתמצא בתחום] אבל, למה אין מסכי מחשב באיכות של מסכי טלוויזיה? החברות המובילות [LG/PHILIPS/SAMSUNG] מוציאות מסכים עם תאורת LED אחורית וניגודיות מטורפת [1:10,000,000] ומיליון ואחת אופציות אבל רק בתור טלוויזיות ולא בתור מסכי מחשב, למה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by maor24,

תראו קניתי לא מזמן את המסך הזה Samsung SyncMaster 226BW ועד עכשיו אני מבסוט ממנו ולפני שקניתי אותו קראתי בכל מיני מקומות שזה המסך 22 אינץ' הכי טוב שקיים והוא מסך מעולה וכו'. היום מישו אומר לי שהמסך הזה לא משו.. זה נכון או חרטה???? כי בהרבה מקומות ששאלתי אנשים שמבינים ובדקתי באינטרנט ביקורות הרבה היו מרוצים ממנו ואמרו שזה המסך הכי טוב ל-22 אינץ'..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shahar75,

המסך אמור להיות מסך מצוין (ביחס למחיר שלו), אבל לא בהגדרות המקוריות שלו. אני צופה בתמונות במסך והן פשוט לא נראות טוב. נראה כאילו הצבעים הלבנים משתלטים בצורה קיצונית ולא הצלחתי לקנפג את הגדרות המסך בצורה מוצלחת על מנת להגיע לאיכות טובה. במסך הזול שלי בעבודה אני רואה טוב יותר מוזר שהמסך לא מגיע עם איזשהו חיישן לכיוון אוטומטי מומלץ אלא הוא ידני לחלוטין. נכנסתי לכל מיני אתרים המציגים תמונות שאמורות לתרום לכיול מוצלח, אבל למרו שאני רואה את כל הצבעים שהם מציגים, זה עדיין לא זה. האם מישהו יודע מה השילוב הנכון של ההגדרות במסך זה?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by Pythagoras,

שלום חברים.. רכשתי לפני כשבוע את ה 226BW.. כשהתקנתי אותו הכל עבד מצויין, בחיבור דיגיטלי (DVI) לכרטיס 8800 GT שלי. היום לפתע המסך לא נדלק בבוקר (המחשב כן, המסך לא) ולאחר ניסיונות חוזרים לתקן המצב גיליתי שהמסך כן נדלק כשאני מחבר אותו בחיבור האנלוגי הפשוט אך לא בדיגיטלי... כרגע הוא מחובר בחיבור האנלוגי לצערי והדיגיטלי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? כבל? הכרטיס לא משדר וידאו דיגיטלי פתאום? הרי הוא עבד בחיבור DVI כשבוע פלוס.. אשמח לשמוע רעיונות, תודה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by Sargon,

מה האפשרויות בארץ לגביי מסכי תלת מימד? שמעתי על מסך Sharp3D LL151 אבל אי אפשר להשיג אותו בארץ ובSHARP גם הסירו את האתר המיוחד שלו ולא מוצאים עליו כמעט מידע. אז איזה מסכי תלת מימד יש כרגע שזמינים לשוק הפרטי?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  15. שלום ! יש חנות מסויימת שהמסך קיים בתצוגה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Bartleby,

אז גם אני התחדשתי לי במסך המהולל, אבל ווינדוס ויסטה מתעקש לזהות אותו כ-"generic pnp monitor" ולא נותן לי להתקין את הדרייבר שלו. זה אמור להיות ככה?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  17. הבנתי שלכל מסך LCD, לפי הגודל שלו, יש רזולוציה טבעית. מה שלא הבנתי זה מה קורה למשל אם ברשותי מסך 22" רחב שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 ואני מחליט לשחק ברזולוציה נמוכה יותר (כי פשוט הכרטיס מסך לא מספיק חזק, או שהמשחק כבד מדי)?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by fastidious,

היי חבר'ה, זו שאלה ממש גמישה - יש למישהו המלצה למסך יותר גדול מה-''19 VP930b של ViewSonic אבל --- בערך באותו מחיר...? (ובלי לרדת מאיכות מסכי VA, כלומר לא TN!). שאלה נוספת (בקטנה) - יש למישהו המלצה נגד ה-VP930 ובעד משהו עדיף באותו מחיר בערך? (מבחינת טכנולוגיה, או איכות...)

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  19. Started by Googleness,

כרגע יש לי מסך שהוא גם טלוויזיה (מה שבמפרט) ואני מתכנן להחליף למסך רגיל ואת מה שיש לי עכשיו להחליף עם אחת הטלוויזיות הישנות בבית. בשביל גיימינג, סרטים ומדי פעם עבודה עם עריכה גרפית איך המסך הזה? אפשר לקנות בלב שקט?

• 13 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. מכיוון שאני לא מבין בטלוויזיות...ואני מעוניין לקנות אחת ממכרז אז אני צריך את עזרכתכם..דבר ראשון מה כדאי לי פלזמה או LCD ודבר שני איזה חברה תספק לי טלוויזיה אמינה ואיכותית..לגבי התקציב זה לא ישנה כי אני יוציא את הטלוויזיה במכרזז תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי כולם, קניתי היום LG 204WT ,דבר ראשון מה אתם חושבים על המסך הוא טוב? ודבר שני מה שרציתי לדעת זה איך אני גורם לDVI לעבוד!! יש לי כרטיס מסך INNO3D 7600GS ואם אני מחבר את המסך עם הDVI אז הוא לא מזהה אותו ולחצתי על הכפתור של SOURCE. הייתי רוצה להוסיף שיש לי ויסטה 32 ביט ובהתחלה גם עם הכבל הכחול זה לא עבד לי אז מה שעשיתי זה בחרתי לפני שווינדוס עלה ב DISABLE SIGNATURE ENFORCEMENT. ואז זה עלה והתקנתי את הדרייבר של המסך אבל זה דרייבר של האנלוג הרגיל. יש לכם אולי איזה עצות שאני יכול לנסות? [br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 18:40:02 סליחה חשבתי שאני בפורום של המסכים...כתבתי שם את ההודעה עכשיו. אז אפשר למחוק את ההודעה הזאת

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by shshmul,

למשל כמו זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=375917 איזה פאנל יש לו? והאם הוא נחשב רכישה טובה ללא התייחסות לעלותו? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by SMoKeR,

היי חברים, אני מחפש מסך בגודל 24" והציעו לי לקנות את המסך Tec M23886A קצת נתונים על המסך: סוג המסך LED רמקולים רמקולים מובנים סוג פאנל IPS יחס ניגודיות 1:5000000 גודל מסך 24 אינטש תלת מימד ללא זמן תגובה 2 מילי שניה זווית צפייה 178/178 חיבורים DVI+VGA רזולוציה 1920x1080 FULL HD התקציב שלי מוגבל ל 650 ש"ח והעובדה שזה מסך 24 עם פאנל IPS מאוד קורצת לי, רק שאף פעם לא שמעתי על החברה הזו. האם כדאי לי ללכת ללכת על המסך הזה?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. הלינק באתר שלהם: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L2000C.jhtml והמחיר בפנדה הוא כמו של מסך 19 אינץ'... "רק" 3100 ש"ח! מה אתם אומרים? או שיש מסכי 20 אינץ' יותר מומלצים? כאלה שעובדים ברזולוציה של 1600*1200, כדי שאני באמת ארגיש קפיצה ממסך 17.... אל תתיחסו לכרטיס מסך הוא ישודרג בעתיד.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by aarrek,

שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש אומנם אני עדיין לא סגור על המפרט הסופי אבל אני מתכן להשקיע בכרטיס מסך חזק למשחקים וצפייה ב- HD (אני מתכנן להשקיע בכרטיס 2000-2600 ש"ח). עם המחשב החדש אני צריך לרכוש מסך ועכשיו ההתלבטות, יש לי כיום מסך של 23" של סמסונג ואני רוצה לגדול קצת בגודל, לפחות 24 " . בהנחה וארצה בעתיד להוסיף גם ממיר לצפייה בטלויזיה איך ניתן לעשות זאת בנוסף למחשב ומה הדרישות מהמסך החדש ? כעקרון יש לי רמקולים למחשב - האם צריך מסך עם רמקולים מובנים ? אני מניח שצריך HDMI לחבר את הממיר... תודה לכל עזרה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.