מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
כל מסכי דל החדשים (בכל הגדלים אאל"ט),הפיליפס החדש דגם 240PW9EB, ה-HP LP2475W...ועוד ועוד...אם אני מבין נכון,מכלול רחב מתאים רק לגרפיקאים שעובדים במרחב aRGB.לכל שאר המשתמשים עדיף מכלול רגיל שמותאם לוינדוס.מסך בעל מכלול מורחב יראה צבעים לא נכונים במרבית יישומי וינדוס ואינטרנט.אז למה מגמת הייצור היא לכיוון מכלול מורחב דווקא?....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עניין שסיקרן אותי אבל איני יודע את התשובה לגביו. איך זה שאני מסוגל להבחין בהבדלים בין SD לבין HD Ready ו-Full HD גם על התקני תצוגה שלא עומדים אפילו בתקן HD Ready לדוגמא? האם אלו משתנים אחרים שנכנסים למשוואה ויוצרים את ההבדל - כלומר, אם היה ההבדל מסתכם רק בהפרשי רזולוציה אז לא הייתי שם לב - או שמא ייתכן הדבר שהתקן תצוגה, שהוא ה"מסננת" האחרונה ואשר עומד בתקן SD, מסוגל לשקף הבדלים ברזולוציות גבוהות יותר? אם כן, כיצד?
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בחלק ב' של המדריך באתר למסכי LCD נאמר כי מסכים בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים משרדיים קלים ואילו מסכים למשל בעלי פאנל IPS מתאימים לעבודה משרדית ארוכה. מלבד החסרונות שצוינו במדריך, מדוע הפאנל TN נחות מול הפאנלים האחרים כשמדובר בעבודה משרדית(למשל: יישומי אופיס השונים).
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם מישהו יודע על חנות שמחליפה מיידית במקרה של פחות מ-6 פיקסלים תקולים שהיא המדיניות של Dell גם IQPC וגם NOTEBOOK(LCDTV) רק החל מ-6 פיקסלים תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בעבר, בתקופת שגעון הקניות הקבוצתיות, דובר כאן הרבה בדבר האחריות שנותנת dell על המסכים שלה. לזכרוני דובר שבשבוע הראשון המסך מוחלף גם בגלל פיקסל שרוף יחיד. ניסיתי לברר היום מהי המדיניות כרגע, ומלבד העובדה שלא הצלחתי למצוא את המידע כתוב באף אתר, אמרו לי במעבדה של dell שמחליפים רק אחרי 4 פיקסלים מקובצים או 7 מפוזרים. יש כאן למישהו מידע שונה? קצת מפחיד לקנות מסך עם אחריות כזו...
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לא הבנתי מדוע הדיונים על הפיקסלים המתים ? הרי ישנו חוק החזרת מוצר עד שבועיים מקנייתו . אם יהיה פיקסלון אחד בודד מצידי שיהיה עזוב ובודד וגלמוד בקצה המסך , אני פשוט אקפל הכל בצורה יפה ואחר כבוד לחנות . האם לא כך ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע לומר מה היא מדיניות הפיקסלים הפגומים של החברות השונות ? האם המדיניות הזו משתנה בין חנות לחנות או שלחנויות בכלל אין אמירה בנושא. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא הצלחתי להבין, וחיפשתי, באמת שחיפשתי. בפשטות, איך אני יכול לקנות מסך אם, לדוג', האחריות על הפיקסלים השרופים חלה רק מ-5 ומעלה (סמסונג, למשל)? הנחת היסוד שלי היא שלא כל מסך שרוצים לקנות אפשר להתחיל לערוך עליו בדיקות. מה עושים? יש איזושהי ערובה, משהו? או אולי בכלל המושג "פיקסלים שרופים" לא כזה נורא? אין לי מושג, לא התנסיתי. אודה לכם מאוד אם תעירו ותאירו את עיניי (או שסתם תתעצבנו על "למה פתחת נושא אם מדברים על זה בסטיקי?!?!" [תשובה: אבל חיפשתי שם]).
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות את ה-Dell U2412M, כנראה מ-Ivory. ראיתי בלינק הזה:http://www.tested.com/tech/1337-we-uncover-the-dead-pixel-policies-for-every-major-lcd-maker/ שלמסכי UltraSharp יש אחריות החל מפיקסל בהיר אחד, או החל מ-6 פיקסלים שחורים. רציתי לדעת קודם כל האם ה-U2412M נכלל בסדרת ה-UltraSharp? (זה ה-U בשם הדגם?) דבר שני, מהנסיון שלכם עם שרות הלקוחות של Dell (אני מקווה שאני עובד מול Dell ישירות ולא מול Ivory) אם יש לי פיקסל אחד או שתיים שחורים, האם Dell יחליפו לי את המסך או שהם שומרים על הפוליסה הזאת בקנאות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשעה טובה את הLCD הראשון שלי(כרגע עדיין עובד בCRT), החתן הוא VIEWSONIC VP730 שחור. הוא יחובר למחשב ברגע שיגיע דרך DVI שיושב על X1600PRO. בדרך לקנייה הבנתי פה מהפורום שיש כל מיני תוכנות ועזרים שמביאים לפעולה אופטימלית של הLCD. ברצוני לקבל הדרכה מאנשי הLCD הותיקים בקשר לכל הדברים האלה.. כי זה המסך הראשון שלי. אודה מאוד גם למשתמשי ויוסוניק שיוכלו לעזור לי כי הם בטח מכירים את התוכנות שמגיעות עם המסך.. תודה רבה SHAY M
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמובן שהמטרה במסך היא להנאה מקסמלית (צפייה חלקה, צבעים אמיתים, ללא פגיעה בגופני טקסט) הצרכים שלי הם גרפיקה, משחקים, אינטרנט וכדומה (בקיצור אני טוחן את המחשב). אם יש מסך יותר טוב אשמח גם לקבל הצעות. (תקציב בסביבות 1700 ש"ח)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך תקציב 800-900 שקל נראה לי אני אקח את המסך הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8683 לשימושים בעיקר משחקים,סרטים,סדרות,אינטרנט.. רגיל מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מה שיצא לי מיום ברורים מעייף לגבי מסכי מחשב שיתאימו לגרפיקה וגיימינג הוא שIPS הוא הכי טוב אך להשיג IPS בקצב רענון של 144 יכול גם לרענן את הארנק. מצאתי מוצר מעניין שיצא בחודש שעבר מבית אסוס : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32037 IPS 144HZ וזמן תגובה על הדף של 1MS ב 1250 שח! היחיד שמאצתי בתווך מחירים הזה. יש למשיהו מידע לגבי המסך הזה? אין עליו ביקורות כמעט (אולי בכלל לא) שווה לקנות? תודה לעונים(:
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני פשוט נמצא במרכז הארץ ביגלל המצב בצפון וראיתי אותו באיזה חנות פה הבעיה שהוא היה עם מפצל ולא היה על רזולוציה טבעית אז תגידו לי אתם איך המסך ועם שווה את הקניה?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שאלה לגבי מסכים: אני בקרוב מתחיל לימודי עיצוב גרפי ואני מעוניין לקנות מסך נוסף,אני מוגבל בתקציב וארצה לחסוך כמה שאפשר יש את המסך הזה: https://ksp.co.il/?uin=34017&txt_search=p2417h ויש את זה: https://ksp.co.il/?uin=36300&txt_search=e2417 ברור לי שהP הוא בסדרה יותר איכותית,אבל בחיטוט יותר מעמיק נראה שאין כ"כ הבדל משמעותי מבחינת הפאנל,אלא יותר בנתונים הפיזיים. הP עם pivot וחיבורי USB שזה לא כ"כ קריטי לי אז מה אני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הזמנתי בעצתכם ומקריאה מרובה כאן בפורום מסך 2407WFP . מה אני צריך לדרוש ? איזה פנאל ? איזה גירסא ? וכו' ? אני רוצה לשלוח להם מייל שמרכז את כל הבקשות שלי ( אני מקווה שלא מאוחר מידי ) מנו
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
לאחר שקניתי את המסך החלטתי להעיף את הטלוויזיה הקטנה שלי מהחדר ולהשתמש במסך גם כטלוויזיה. השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המסך לממיר של yes, ואיך אני יכול לשמוע את מה שאני רואה? יש איזו דרך לחבר את המסך לרמקולים שאני משתמש למחשב (דרך מפצל אולי?) או שאני חייב לקנות עוד רמקולים במיוחד למסך? אין לי שמץ של מושג בכל הקשור בחיבורים וסוגי כבלים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
או שיש משהו יותר שווה ב 1500? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22" ודיברתי עם מישו ואמר לי שהחברה הזאת מישתווה לMW221C ASUS מישו מכיר יודע משו!?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מסך גיימינג לכרטיס RTX3080TI בתקציב של עד 2000 שח. המסך הוא עבור ילד בן 10. דרישות מינימום מהמסך: גודל: 27 ומעלה (אפשר גם קעור וגם שטוח) 144Hz ומעלה קצב רענון: 1ms ומטה רזולוציה: 2K - QHD ומעלה תודה מראש, רונן.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
מה אתם אומרים על dell 2007wfp? (תקציב של1500-2000) למשחקים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-