מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
האם תוכלו לומר לי מה ההבדל בין ה EIZO S1932 ל EIZO S2201W (חוץ מהגודל כמובן)? איזה מהם עדיף/חדש/מומלץ יותר? איך זה שהמחיר שלהם זהה? (ואפילו ה 22 קצת זול יותר...) כמו כן אשמח לשמוע על עוד מסכים סביב התקציב הזה (בעיקר SAMSUNG) שיתאימו לשימוש מקצועי. אני לא מתכוון להריץ משחקים על המסך, חשוב לי הדיוק בצבעים, שיהיה מתאים לעבודה של הרבה שעות, וכדומה. רב תודות לעונים.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אז ככה קנו לי מסך חדש 22' של AOC ואשמח לחוות דעת על המסך השימושים זה סרטים ומשחקים. http://www.pcworld.idg.com.au/index.php/taxid;1549691195;pid;5005;pt;1
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להחליף את מסך ה 19 שיש לי במסך 24, עם פאנל שונה מ TN. עיקר השימוש הוא באינטרנט, סרטים, ואולי אולי לפעמים משחקים, אבל ממש מעט. התקציב הוא כ 3000, עם טיפה גמישות. תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז ככה, הנתונים בכותרת, מסך לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, חובה חיבור לממיר דיגיטלי. תודה מראש לעוזרים : - ) נ.ב אני מאמין שבתקציב כזה אפשר להביא מסך שהוא לא מפנל TN אלא מאחד איכותי יותר, הגודל לא קובע אלא האיכות.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, באמצע המסך, הופיע פתאום ריבוע לבן באמצע המסך. הוא לא נעלם, זה לא מהמחשב, זה מהמסך. http://img393.imageshack.us/my.php?image=79009033vg9.jpg זה לא יורד ! זה מהמסך. אה ודרך אגב, המסך לא מגיב ! רק לכיבוי הוא מגיב. תודה לעוזרים, ואם כתבתי את זה בפורום הלא נכון סליחה, פשוט לא ידעתי איפה .
-
- 18 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
אני צריך את המסך בעיקר לסרטים , משחקים וקריאה רבה באינטרנט . אני יגיד לכם איזה מסכים אני רוצה לקנות ותגידו לי מה הכי טוב : (אל תתייחסו למחיר , לא אכפת לי כמה המסך עולה) LG W2284F http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6473&perur=2&t=19&c=407 Samsung T220P http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6524&perur=2&t=19&c=407 LG W2252TQ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5993&perur=2&t=19&c=407 Samsung 2253BW http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6240&perur=2&t=19&c=407 Samsung 2243BW http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6527&perur=2&t=19&c=407 Samsung T220 ויש לי כמה שאלות : 1. באיזה שיטה זה נבדק אם כתוב : 2ms …
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה כדאי בשוק כיום? איך הפאנל TN? העדיפות שלי למשחקים (סדרות וסרטים - לא) ובמיוחד תיכנות (כלומר פונט שחור על גבי לבן - חדות חשובה!) מה עדיף, מסך 24/26 אינץ' פחות איכותי באותו המחיר או 22 עם ניגודיות 1:30,000 נניח? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הודעה ראשונה שלי בפורום היה לי מסך 17 CRT נהדר של פיליפס שהיום בבוקר הלך בשעה טובה לעולמו :'(. בלית ברירה, ולצערי אני מחפש פיתרון הולם למסך חדש שיכול להתאים לי. קראתי את המאמרים בפורום (המצוינים ) והבנתי שיש את נושא הפנלים השונים שמשפיעים על נושא זוויות הצפיה והצבעים. השימושים שלי בעיקר הם,לפי הסדר הזה: פורומים,קריאת טקסטים,צפייה בסרטים,תמונות,ולעיתים רחוקות משחקים. חשוב לי בעיקר קריאת טקסטים קלה ללא מריחת הכתב,כמו שלפעמים ראיתי שיש במסכי LCD . ראיתי כמה מסכים בחנות ומצא חן בעיני הגודל של 22 אינטש . ראיתי את הסמסונג T220 ,אבל הוא מתנדנד כמו לולב ברוח מכל תזוזה קטנה . האם מסך רחב עם פנל TN יכול להוות פתרון טוב או שכדאי להתעקש על מסך עם פנל א…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
טוב חברה קניתי מסך LG W1952TQ קודם כל האם המסך טוב? ולגבי מה שאני צריך עזרה זה הולך ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT איפה אני צריך לחבר את המסך? בחיבור הכחול או בלבן? כי אני מחבר אותו בלבן המסך לא מראה Check Signal Cable אבל גם לא מראה לי כלום על המסך. והמסך כן עובד שאני מחבר אותו לכרטיס המובנה בלוח בחיבור הכחול. חשבתי שהכרטיס נשרף אבל לא נראה לי כי הוא עבד לפני וגם המאוורר עוד שהמחשב דולק. והתקנתי את הדריורים של המסך שבאו איתו בקופסא אבל לא עזר. ואם זה חשוב אז שאני מדליק את המסך הוא רושם שזה מחובר ב Analog בבקשה תעזרו לי כי זה ממש תלוי באם הלך לי הכרטיס מסך ואני לא רוצה לקנות סתם :] תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
מה עדיף? ישמש בעיקר לטובת סימולטור טיסה ואינטרנט. תודה!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך מחשב 24 אינץ' אם אפשר FULL HD. אם יש מסך שיכול לשמש גם כטלויזיה(כלומר עם כל החיבורים הנחוצים) זה יהיה מצויין. לסרטים ולשימוש במחשב. תודה רבה, גיל
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT'17 הישן שלי במסך LCD 22 רחב בתקציב יחסית נמוך. אני מתלבט מאוד בין שני המסכים הנ'ל. המסך ישמש כמסך מחשב(עם כל השימושים הרגילים:אופיס,תכנות קל ,אינטרנט וכו') אבל גם ישמש בחלק ניכר מהזמן כמסך עבור XBOX360. אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין השניים וכמובן איזה מהם הוא עדיף. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
עברתי וקראתי פה המון הודעות ועדיין לא מצאתי מסך מנצח אז אני יתן את הנתונים ואולי זה יעזור למישהו להמליץ לי על מסך אני מחפש מסך 22 אינצ' שיעבוד עם הכרטיס Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe (אם למישהו יש המלצה אולי גם לשנות את הכרטיס זה עדיין פתוח) והשימושים העיקריים יהיו סרטים ומשחקים בינתיים אני מתלבט בין Samsung SyncMaster T220P לבין Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה...
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני מזה תקופה רוצה\מחפש מסך חדש. התקציב הוא עד 3000 שקל (כמובן שרצוי מטה). המסך יחליף את הטלויזה 25אינץ (CRT ישנה) וגם מסך CRT ישן. אני סטודנט ולא משחק בכלל, רוב השימוש הינו לימודים\אינטרנט והרבה סרטים. לפני כיומים נתקלית במסך T240 שאותו מאוד אהבתי גם מבחינת יצוב וגם מבחינת החיבוריות שלו. מה דעתכם על הדגם של ה 26 אינץ'?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רצוי לציין שעברתי על כל ההודעות האחרונות פה שעוסקות בנדון וטרם הצלחתי למצוא תשובה. אשמח אם מישהו יוכל קצת לעשות לי סדר בבלגאן. מסכי ה-S-PVA מומלצים לסרטים אך בשום אופן לא לגיימרים כבדים, אני מבין נכון? אם כן, חבל כי זה פוסל את DELL על הסף או לפחות עד שימצאו פתרון לבעית ה-LAG. אם כך איפה הוא "העמק השווה" עבור אחד שמחפש "שחור אמיתי" בסרטים ובשום פנים ואופן לא מוכן להתפשר על INPUT LAG במשחקים? בדיוק הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב שמטיס את קרייסיס ב-1280X1024 עם AAX4 והכל על HIGH ב-50(!) FPS ויש לי תחושה שהמסך 19" המלבני הישן של LG שלי קצת מבזה אותו.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני כנראה מתכנס על ה-T240. סיכמתי פה מה שלמדתי. אשמח לקבל תגובות. כל הדגמים פה 1920x1200 (או 1220) ו-24 אינטש או יותר. עד ה-=== פאנל TN, שהוא יותר מהיר אבל פחות מתאים לסרטים וכ"כ זוויות צפיה מוגבלות, כך שהמסך משנה את הצבע שלו כשמסתכלים בזווית. כ"כ שחור פחות "שחור". Samsung T240 - כ-1700 ש"ח. פופולארי מאוד. אורליאנס אומר שכמו ה-HP w2408h המומלץ ע"י prad.de שעולה כ-900 ש"ח יותר, רק עם רגלית פחות משוכללת, ולכן הרבה יותר משתלם. DELL e248WFP - כ-2100 ש"ח. בהשוואה ל-T240, לא מכיל HDMI ופחות נוח לכייל צבעים. Samsung T260 - כ-2300 ש"ח. אורליאנס אומר שהוא (וגם ה-T200 ו-T220P) לא מומלץ. Benq G2400W - כ-2500 ש"ח. פאנל TN. הרבה יותר מהיר. בעיות - פאנל TN שנחשב פחות טוב. ארגונומטריות …
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין סמסונג t260 לבין האנסג'י 281dpb האם יש אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב והאם מישהו ניסה את המסכים טויכול להמליץ על אחד מהם
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, יום ראשון אני הולכת לקנות מסך LCD חדש, ואני כבר בערך חודש מנסה לקרוא חומר על הנושא אבל לא מצליחה להבדיל בין הסוגים, פאנלים, חיבורים ורזולוציות. אני מחפשת מסך בין 20 ל-24 אינץ'. למטרת סרטים וסדרות לרוב, מידי פעם גם משחקים. נקודה חשובה מאוד - אני רוצה לשלב שידורי טלוויזיה עם המסך החדש, ולכן אני חושבת על לקנות כרטיס טלוויזיה (בחדרי יש חיבור כבלים רגיל - לא YES ולא HOT). - בחנות אמרו לי שהאיכות תהיה נוראה ושעדיף לי כבר לקנות טלויזיה בגודל הזה שתתחבר למחשב. כרטיס מסך מסוג - EXCALIBUR RADEON 9550SE 256MB אשר למיטב ידיעתי תומך ברזולוציה 1360X768 (לא בטוחה בכלל, אם לא נכון, אנא תאירו את עיני). התקציב שלי למסך נע בין 1000-1250 ש"ח (אם צצה לכם אפשרות מטורפת אשר חורגת מעט…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. ל-T220P יש רזולוציה 1920X1220 אבל יש לו 5ms ל-T220 יש רזולוציה 1680X1050 ויש לו 2ms היתרון הברור של T220 הוא הזמן תגובה , אך היתרון של T220P זה רזולוציה והניגודיות איזה מבינהם עדיך לקחת .? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת האם ידוע לכם על חנות כזו. תצוגת המסכים היחידה שנתקלתי בה היא ב-Office Depot, אבל גם שם אי-אפשר כ"כ לקבל חוות דעת על המסכים. אפילו לראות איך נראית עליו מערכת ההפעלה לא יכולתי. האם בכלל קיימת תצוגה כזו? או שאני אמור לקנות מסך כעיוור?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אז ככה שני חברים שלי רוצים לקנות מסך אז סמתי את זה באותו נושא חבר אחד שלי צריך מסך לא משהו מיוחד למשחקים קלים ואופיס תקציב: 500שח' והחבר האחר צריך ל משחקים כבדים וזה כל הפירוט שהוא נתן לי אז אם אתם יכולים למצוא לו מסך טוב למשחקים ב5.5K זה יהיה נחמד (יש לו כבר כרטיס מסך 4870 ועוד מה שצריך). ד"א הוא רצה מסך ענק זה אומר הכי גדול הכי טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם הוא עלול לשנות את צבעו באיזור הזה(כמו מסך CRT?)? כרגע אני לא רואה שום השפעה של הרמקולים, אך האם יש השפעה ארוכת טווח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-