מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,883 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מסך מחשב רחב למשחקים בעיקר (50%) סרטים ולטקסט. ראיתי שדי קטלו את השירות של מסכי סמסונג, אפשר להציע דגמים אחרים? תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בעיקרון זה סרטים סדרות וגימינג, אין שימושים אחרים. חריגה עד 1000 רק אם זה באמת שווה את זה.. עדיפות לLED ומעל 21.5 אינץ' אם החסרתי פרטים תגידו לי בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני עובד המון בתוכנות כמו Solidworks Pro-e ואני צריך מסך מחשב שאפשר לעבוד עליו המון, שיהיה בריא עד כמה שאפשר =] התקציב כ 1500 שקלים, ואני גם רוצה שמסך זה ישמש כטלויזיה וכמובן משחקים כבדים פה ושם. רב תודות לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יכול לבוא בחשבון גם יותר מ- "24 ? האם מסכי לד (LED) טובים לעריכת וידאו ? בתודה shenig
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם.... כרגע אני אם מסך crt mag786pf אני מחפש מסך עד 1000ש''ח עדיף 19....אם יש כמובן... המסך לצורך כללי...משחקים אינטרנט וכו....
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי כולם.. האם תוכלו להמליץ לי על המסך כזה? המסך אמור להחליף מסך CRT 17 אינטש.. המסך החדש יכול להיות בגודל 17 (אבל איכותי) או 19.. חשבתי על HP L1710 שיש לחלק מהאנשים אצלי בעבודה, או על מסך כלשהו של AOC 919Va2 - איך הוא? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך לא ישמש למשחקים ראיתי המלצה ל MAG L1970OHR האם יש המלצות נוספות תודה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המסך יהיה מיועד למשחקים ועבודת עריכת וידאו כך שפורמט רחב מאוד חשוב אודה על ההצעות!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שימושיים עיקריים סרטים + משחקים + גלישה בארינטרנט ( חשוב מאוד שהפונטים יראו טוב מאוד ולא יהיה צללים ומריחות למיניהם) בטקסט חשוב מאוד שהאותיות היו חדות מכיוון שהסיבה שאני מחליף מסך היא שהישן שלי מטושטש רצח... כאילו בקושי אפשר לקרוא משו ולכן אני מחפש מסף שיהיה חד בלי מריחות וצלליות אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב מכיוון שאין לי יותר... וגם אני מתנצל וראיתי שהמון אנשים מבקשים המלצות ואני בכל זאת פתחתי אשכול חדש אבל כל הדברים שהמליצו שם לא מתאימים לדרישות שלי אני יודה מאוד לאנשים שיעזרו לי לבחור את המסך... ד"א זה עיניין דיי חשוב מכיוון ששבוע הקרוב אני קונה מסך....
-
- 79 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במסך שטוח, בגודל 19-22", מרובע. השימושים הם בעיקר לטקסט (גלשיה באינטרנט, יישומים משרדיים וכו'). לא למטרת משחקים או סרטים. המסך יחובר למחשב ישן (בן כמה שנים טובות) בכניסת פינים סטנדרטית ("ישנה", לא דיגיטלית או משהו כזה. נדמה לי שקוראים לזה 21 פינים, לא?), כך שתמיכה ב-HD וכו' לא ממש רלוונטית. אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. לעיתים רחוקות אני משתמש בתוכנות עריכת תמונות כדי להכין תמונות של המשפחה להדפסה ולעיתים אף יותר רחוקות משחק קצת במחשב במשחקי fps וקצת C&C. אני לא נוהג לצפות בסרטים על המחשב. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על ה VP930. הבעיה שלי איתו שהוא ממש מכוער ואני מעדיף לקנות משהו יותר אסתטי. אני מניח שאני לא צריך מסך wide לשימושים שלי, תקנו אותי אם אני טועה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
כרגע המועמד המוביל שלי הוא Dell U2415 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891744 במידה ויש חלופה עדיפה בתקציב, אשמח להכיר. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסכים ישמשו לעבודה ממושכת מול המחשב לכן אני מעוניין בכאלו עם פאנל איכותי. שאר השימושים במחשב זניחים. ראיתי את מסכי 19" המומלצים בפורום, הבדלי המחירים גדולים מאוד - עד 3300 ש"ח הבדל ל-4 מסכים (971p מול s1931-sh). השאלה עד כמה שווה השקעת הסכום הנוסף במקרה שלי. פרט לאלו יש עוד מסכים מומלצים? אם אפשר התייחסותכם גם לגודל המסגרת של המסך כלומר עובי החלק שיחבר מסך למסך. האם יש אופציות משתלמות יותר מ-4 מסכי 19" שיתנו לי את אותו שטח עבודה?? האם ידוע לכם על חנות אמינה שגם תתן הנחה נורמלית על קניית 4 מסכים במזומן? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתנצל שלא שמתי תקציב בכותרת, אבל יש סיבה. אז ככה... קניתי מחשב חזק לעריכת וידאו. כמובן עם כרטיס מסך QUADRO, וכל המשתמע ממנו. כרגע נשארו לי מהמחשב הישן שני מסכים: מאג 19 אינץ', ו-LG 17 אינץ' (שניהם CRT). כמובן שמה-LG אתפטר. עכשיו השאלה שנשאלת היא, האם אני קונה מסך LCD חדש אחד, נגיד 22-23 אינץ', לעבודה לצד המאג 19 אינץ', או שאני הולך עד הסוף וקונה שני LCD? השיקולים שלי הם כמובן כספיים, אך גם קשורים לאיכות. האם ההבדל בין החדש לישן יהיה בלתי נסבל (רזולוציה, איכות תצוגה, ריצודים?)? ובנוסף, אם אני קונה רק אחד, אוכל ללכת על משהו קצת יותר יקר ואיכותי. אם אני קונה שניים חדשים, ההעדפה תהיה למשהו קצת יותר זול, כדי שלא אפשוט רגל. עצות? המלצות? אם מסך אחד נראה לי אוכל להוציא עד 1200 ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה לקניית מסך לגיימינג 24 אינץ במחיר של עד 1400 ש"ח, חשבתי על הדגם Dell U2412M , האם הוא טוב לגיימינג? (אני קצת חלש במסכים) תודה מראש, ניצן.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך שלי התקלקל ואני זקוק לרכוש מסך חדש בהקדם. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא למשחקים, אך יש לי תקציב של עד 750 ש"ח. אשמח להמלצות למסכים יעילים למשחקי מחשב בטווח הזה. גודל המסך לא משנה. כל עוד הוא 19" כולל ומעלה. אעדיף מסך קטן וטוב למשחקים מאשר גדול ופחות יעיל. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לשימוש בעיקר משרדי וחשוב לי שהוא יהיה נוח לקריאה ושלא יעיק על העיניים כי אני מתכנן לעבוד מולו כמעט כל היום. ראיתי המלצות על המסכים: Dell 20 LCD E207WFP ו Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms - איך הם לשימושים שלי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר הצלחה מרובה בפורום השכן ("מפרטי מחשב") ורכישת שני מחשבים על פי המלצת מומחי הפורום, מנסה את מזלי גם בבחירת המסך... 1. המסך הראשון הוא לאינטרנט ומעט עבודה גרפית - ביחס 3:4 (פשוט כי לא הולכים לצפות בו בסרטים אז אני לא רואה טעם למסך רחב כשהשימוש הצפוי הוא אינטרנט ותמונות). להבנתי, בתקציב של 800 ש"ח המסך היחיד שהוא לא רחב שניתן למצוא הוא בגודל 19", אשמח להמלצות. 2. המסך השני הוא לאינטרנט בלבד, כאן הדרישה היחידה היא שהמשתמש הוא אדם מבוגר שרוצה לפנק את עצמו עם מסך גדול ותו לא. גם כאן התקציב הוא 800 ש"ח והגודל המבוקש הוא 22" (?), אשמח להמלצות. תודה מראש ושנה טובה !
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב מסך 19" רחב (המסך ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר) ומתלבט בין המסכים הבאים באותו תקציב +- : Samsung 931BW Samsung 941BW (מי מהם יותר מוצלח?? ולמה) או LG 196WTQ ריאיתי ביקורות חיוביות על ה 931 ועל ה 196, ולא ראיתי הרבה ביקורות על ה 941 אולי כי הוא יחסית חדש (ראיתי ביקורות טובות שלו באתרים בחו"ל). אני נוטה לכיוון הסמסונג יותר אבל המפרט של LG והביקורות עליו מושכים אותי לכיוונו. מה אתם אומרים יותר מומלץ ולמה? תודה, רון
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך... ההתלבטות שלי היא בגודל, אני משתמש הרבה במחשב ומפחד שילכו לי העיניים... אני מתלבט אם להביא מסך של 22 אינץ' כי אני רואה הרבה סרטים.... אבל אני מפחד שיהיה גדול מדי לשימוש ארוך וממושך... (יש מסכים של 21-20 ?) אני גולש המון באינטרנט ומשחק מדי פעם... הייתי רוצה שהמסך יהיה 4:3 ושיהיה לו אפשרות כוונון כלפי מעלה ומטה... מישהו יכול להמליץ לי על מסך באיזור ה 1200 ש"ח פלוס מינוס ? כרגע יש לי את LG 17 אינץ'... ואני מרוצה מהמסך מאוד מאוד ויש לי אותו מזמן... אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך טוב אני אשמח... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי. מיועד למשחקים אופיס ושימוש רגיל במחשב אין משהו מיוחד.... לא יודע איזה גודל עדיף אבל אני מניח שבגלל התקציב הלא גדול זה יהיה 19 (ולפי מה שהבנתי עדיף גם לעיניים) אז איזה המלצות יש לכם חברים? תודה...
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו תקציב סביב ה1200 ש"ח . תודה.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו תקציב סביב ה1000 ש"ח . תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום תכננתי לקנות היום את הסמסונג 960BF - השבוע, כלומר עד היום, אפשר לקבל אותו ב-2199. ממש ברגע האחרון ראיתי כאן בפורום שאלו אינם מסכים מומלצים (למרות שהביקורות ב-זאפ - לא יודע מה הן שוות - היו מאוד נלהבות). אפשר לקבל המלצה למסך חלופי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בהמלצת מסך בגודל 23 אינץ התקציב הוא סביבות ה2000 המסך ישומש לצורך מחשב גיימינג מעדיף מסכים מחברת LG או פנסוניק אבל פתוח להצאות בכללי בנוסף ארצה להבין מזה אומר IPS כבר כמה אנשים אמרו לי לשים לב אם המסך הוא כזה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-