מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
קראתי מה שהצלחתי למצוא בחול עליו, הרבה אנשים מתלהבים ממנו. אני מחפש מסך 19" עד 2500 שקל +-.. ומה לעשות, הנתונים שלו קנו אותי. ראיתי כבר שנפתחו פה מספר שירשורים עליו, אך ללא תשובות, חשבתי לנסות אולי בכל מקרה מישהו יכול לתת איזושהי אזהרה אחרונה לפני קנייה (מחר) או המלצה למשהו אחר. בכל מקרה אין אפשרות למתוח את התקציב לכיוון ה VIEWSONICים למיניהם. אז.. מה אתם אומרים? אגב, לשימוש בעיקר של סרטים ומשחקים. תום.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
וגם לשימושים רגילים אני לא כל כך מבין גדול בHDMI אבל יש לי את החיבור הזה בכרטיס המסך ואם כבר הייתי רוצה לנצל את המחבר הזה כי לפי מה שקראתי המחבר הזה הוא עדיף על DVI הכרטיס המסך שלי הוא SPARKLE GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCI-E+HDMI אם זה קשור אז המפרט הוא לוח אם גיגה בייט X48DSL זיכרון 4גיגה בייט של חברת OCZ במהירות 800 מגה הרץ מעבד Q9300 תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לחבר שני מסכים אחד של 23 אינ'צ ואחד של 20 אינ'צ סתם כדי לחוות תהרגשה במשחקים על שתי מסכים עכשיו מסך אחד ה23 אינצ של סמסונג p2350 והשני של פיליפס משהו כמו שנה פלוס מינוס יש לי אותו..אגב אני מוכר אותו.. כרטיס מסך HD5770 איך אני אמור לחבר את שניהם? שכאילו כל השולחן עבודה יהיה מחולק כזה לשניהן ובמשחק הם יראו ביחד. אם אפשר בכלל..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. פתחתי דיון אחד בנושא מסכים ולאחר לבטים ירדתי מנושא ה 4-2k כרטיס מסך נוכחי 970 g1 הכיוון כרגע הוא מסך טלווזיה 40 אינצ או מסך 144mhz מה דעתכם על הטלווזיה הזו בתור מסך לגיימינג: http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1857&siteurl=http%3a%2f%2fwww.electricdeal.co.il%2fproduct.asp%3fPid%3dUE40H6400%26Cat2Cat1ID%3d6%26Cat2ID%3d12%26aff%3dZap%26lang%3dhe&modelid=882167&prodId=1637638782&platform=2
-
- 39 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חוץ מבמחיר ?... ואיך אפשר להבטיח פאנל נורמאלי ע םה 226 ? לא מסוגל לחשוב שאקנה אחד כזה ואתקע עם משהו של צ'י מיי ....מנסיון ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לדיון של עמרי מלמטה,ניסיתי גם אני ליצור מצגת צבעים כפי שיעץ Murmur יש לי אופיס 2003 בעברית,והידע שלי די מוגבל...כ"כ יש לי מסך רחב 2007WFP. אניווייז,ניסיתי לעשות את זה גם אני:השתמשתי בצייר של וינדוז,שפכתי שם צבעים ושמרתי כתמונות. אח"כ פתחתי מצגת PP,והדבקתי שם את הצבעים וגם תמונות אחרות.(אגב,האם זאת הדרך הנכונה לעשות את זה....?) הבעיה היא שלמרות שהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות כ 1560*1050,התמונה לא נפרשת לי על כל המסך אלא מראה פסים שחורים בצדדים,כמו בתמונה המצורפת. דווקא כשהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות ל 1280*1024,התמונה נמתחה לאורך כל המסך... וזו רזולוציה לא טבעית.המסך "רועד" כאילו שיניתי את הרזולוציה של המסך עצמו. אגב,בשני המקרים,התמונה לא נפרשה על כל המסך.עדי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליו מידע באינטרנט ממש איך הוא יהיה למשחקים וסרטים?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
רכשתי לפני כשנה את המסך סמסונג T240 ששירת אותי נהדר במהלך השנה הזאת עד שלפתע שבק חיים..במסגרת האחריות החזרתי את המסך לחברה על מנת שייבדקו את התקלה ויתקנו אותה..אך התברר כי אי אפשר לתקן את המסך והביאו לי מסך אחר שהוא סמסונג ה2433BW לפי הנתונים שלו באינטרנט אני רואה כי הוא לא משתווה למסך שהיה לי מקודם, לא רק מבחינת החיצוניות אלא גם מבחינת יציאות usb ושל רמקולים שאין לו וכמו כן יציאת HDMI שגם אין לו ..שאלתי היא האם אני יכול לדרוש לקבל מסך המשתווה למסך הקודם ובמקרה אחר לדרוש את כספי חזרה.. בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 22 של איזה חברה גנרית, 1680X1050. אני בתקופת בחינות די ממושכת, וגם במהלך השנה עובד שעות רבות מול המסך ולומד. בתקופות אינטסיביות של עבודה מול המסך, קרי מסביבות 8 בבוקר עד 10-11 בלילה אני חווה צריבה בעיניים, ובהסתכלות רואים מספר שטפי דם בשתי העיניים. א. רציתי לדעת האם מישהו חווה את התופעה, מישהו מכיר ויודע האם זה קשור? ב. האם יש טיפול, למשל לעשות את הרקע כהה יותר, זום של המסמכים או משהו אחר? ג. האם מסך שונה יקטין את התופעה, האם העובדה כי מדובר בפאנל TN מחמיר את התופעה? אני מוכן להשקיע את הכסף בלקנות מסך עם פאנל איכותי באם זה יעזור לפתור את הבעיה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לפני כ3 חודשים רכשתי מסך 22 אינץ סמסונג 226BW ....עד לפני כשבועיים היית מרוצה מאוד מהמסך ...וכל המשחקים שהרצתי עליו פעלו יפה מאוד (עם כרטיס88GT) לפני כשבועיים שמתי לב כי כל הצבעים במסך השתנו ונהיו כהים מאוד....במשחקים כמו COD4 וגירס אוף וורס יש קטעים שמרוב שהמסך כהה ..פשוט לא רואים ת'משחק....דבר שלא היה לפני זה...ניסיתי לשחק עם הקונטרס, גאמה , ניגודיות...אבל הצבעים עדין כהים מדי ... למישהו יש פתרון ?????
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם הדגמים של DELL עדיין קיימים ? 2007WFP ? או שיש דגמים חדשים בגודל הזה (20 אינץ') ? בכל מקרה השימוש של המסך משחקים + סרטים ועבודה מול האינטרנט עד 2000 שקלים אפשר לחרוג קצת. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מסך עם הנתונים הנ"ל, ככה שישמש כמסך מחשב למשחקים וכדומה וגם לסרטים כשאני צופה מ3.5 מטר ככה אולי יותר. חשוב מאוד לא מאט. אין לי בעיה של תקציב מכיוון שבכל מקרה חבר שלי ירכשו את הטלויזיה מחו"ל וימכור לי אותה במחיר מוזל. אז תרבו בהצעות ותמליצו לי מה עדיף וכמובן מה נותן תמורה של כסף ומחיר הכי טוב שבוע טוב וחג עצמאות שמח!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, חברים אני מעוניין במסך רחב 23",אך ללא תקציב מופרז. אני מביט בהודעות הללו ורואה אופציות לא מעטות: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=36&SalesSubCat3ID=294&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= האם לדעתכם ישנם נוכלים שמסתתרים מאחורי הודעות שכאלה? איך ניגשים לרכישה שכזו וכיצד כדאי לבדוק ת'מסך [בעזרת תוכנה למציאת פיקסלים שרופים לדוגמא?]. האם ישנו דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו? [שימוש למשחקים+עריכת וידאו, אפטר אפקטס\תלת. -אני לא איש מקצוע כרגע, לא רוצה זבל אבל גם לא רוצה סופר-מסך]. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות אטרקטיביות [עד 1100 שקל] למסך מחנות מסויימת? תודה רבה לכולם! :]
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי חבר'ה קניתי את הAL1916W שזה מסך רחב. רציתי לשאול, חוץ מרזולוציה יש עוד עצות לאיכות מקסימלית ממסך רחב?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות מסך חדש, והמסך העיקרי שרציתי זה u2711 ועכשיו כשמחליפו נכנס אז זה השתנה ל- dell 2713hm. לאור החשיפה הרבה בזמן האחרון של מסכי 27' מחברה לא מוכרת בעלי פאנל IPS במחיר מצחיק חשבתי שאולי יש אלטרנטיבה יותר טובה, רק הבעיה היחידה שלי עם מסכים אלה - כל המסכים מבריקים. הדרישות שלי מהמסך הם: 27', פאנל IPS, בהירות גבוה (350cd/m2+), רזולציה של 2560X1440, וכמובן שיהיה מט. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות! תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נורמלי לשימושי text בלבד בסביבות 700 ש"ח? אפשר גם גדול יותר באותו התקציב, 16:9 זה פשוט קטן לשימושי. תודה עריכה : טוב נראה לי שזאת האופציה היחידה ,samsung 943bm ,שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ועם המחשב אני קונה מסך. אני מעוניין במסך 22"\20" למחשב שישמש אותי נאמנות גם בגיימינג, וגם בסרטים. יש לי 1500 שקל ואולי אולי אולי עוד 100 ש''ח אבל זהו, התקציב מאוד לחוץ זה סכומים גדולים. אם יש איזה שהן שאלות - הרגישו חופשי. אגב אני כרגע על CRT 786PF [חרא של CRT],כלומר שגם אם זה לא יהיה מסך סופר איכותי וסופר מכויל, אני לא יתרגש וזה לא ישנה לי. בתודה, Quantom
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מכל הבחינות הדגם p2350 יותר טוב מה p 2370 איך זה יכול להיות שהוא זול ממנו ב יותר מ 100 שקל??? ולמה חיון לא מפיצים אותו אלה רק בוואלהשופס? הניגודיות שלה p2350 זה 1900 על 1200 הp2370 הניגודיות שלו זה 1900 על 1080 ל p2350 יש בהירות 300 ול 2370 יש בהירות 250 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הולך פה? יכול להיות שהפאנל של הp2370 טוב יותר?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המסך הזה, כיוון שאני מעוניין במסך גדול יותר. לפי דעתכם, כמה שווה המסך הזה כיום. חשוב לציין שהמסך נראה כמו חדש אצלי.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לקחתי את המסך למעבדה. מאוד הפריע לי התופעה של הבלוקיזציה שתיארתי כאן - צבע הופך למטריצה של שני גוונים (קרובים מאוד) בתזוזה מהירה של העין, גם בתמונה סטטית. הם אמרו שככה זה ושזה אופייני למסכי LCD עם זמן תגובה מהיר (הם הראו לי מסך עם זמן תגובה של 16 וזה כמעט לא היה מורגש שם). נשמע הגיוני? ניסיתי לשנות את זמן הרענון (לא התגובה)... זה לא עזר. בנוסף אני ממש מאוכזב מזמן התגובה ב-WINDOWS: יש מריחות ברורות מאוד... אבל בוידאו למשל, גם כשיש תנועה מהירה - זה ממש שיפור מה-8MS שהיה לי ב-MAG. אז מה העניין? אני חושב בכרטיס מסך. כמה הוא אחראי לזה?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19, התקציב שלי 1400 ש"ח (אני לא יכול לחרוג מהתקציב) מה המסך המומלץ ביותר?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מהי טכנולוגית TFT? לא ברמה הטכנית (את זה אפשר לגלות בגוגל), אלא מבחינת הצרכן. האם היא עדיפה על ה LED? האם היא מיועדת למסכי מחשב High ENd, או אולי דווקא ההפך (טכנולוגיה ישנה)? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD SyncMaster 710C ויש לי בעיות בכוון הרוולציה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס במקום שיופיע "ברך הבא" בXP מופיע: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz בעיה דיי מציקה ואני לא יודע מה לעשות כרגע המחשב חדש לחלוטין אני רוצה לציין שבמחשב הישן שלי לא היו בעיות מסוג זה כלל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בבוקר לאחר שהמחשב היה מכובה כל הלילה הרוולציה נפתחת כרגיל רק לאחר שעה בערך שוב מופיעה ההודעה מהמסך הה"ל ועכשיו גם זה לא פועל.. וכרגע אני משתמש במצב Enable VGA MODE -מצב זה מפעיל את המחשב בהגדרות רוולציה וצבעים נמוכה מאוד ולכן הגודל מאוד גדול... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ואני לא רוצה לשלול אפשרויות שונות.. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה,פירמטתי וגם לא עזר...…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אפשר בבקשה המלצות למסכי מחשב עד 750 שקל? אפשר לומר שזה בעיקר לקריאת טקסט, שיתחבר עם הDVI עם הכרטיס מסך שלי (7600GT) שיהיה נוח לשימוש מרחוק (אני הולך לשכב על המיטה לכן אקנה גם מקלדת ועכבר אלחוטי) תודה רבה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר רציתי לרכוש מסכי samsung 932B אך הוא אזל אצל כל החנויות בהן ביררתי. חבל כי לאחר קריאה ובדיקה ראיתי שהוא המסך הטוב יותר במחירים אלו, ואין לי 300 ש"ח להוסיף ל viewsoniq vp930. כרגע לאחר שדיברתי עם 6 חנויות, לא ברור מתי יגיע משלוח לארץ. ולכן הרמתי טלפון לחיון הספקית וביום ראשון הם יחזרו אלי עם תשובה. ברגע שתיהיה לי תשובה אני אעדכן.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-