מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לא פנל TN, עד מחיר 1400, עדיפות לחיבור HDMI אחד לפחות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני מתעניין בקניית מסך גדול , חשבתי אולי על ה DELL 24 אבל מציק לי מאוד ההבדל הענק במחיר ממש פי 2 בניהם ולמראית עיין רק 2' מצד שני. המחיר ממש בלי פורפורציה וזה נראה לי כאילו מחיר שממש לא כדאי... מצד שני ב 24' יש HD מלא שמאוד חשוב לי כך
-
- 108 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
הכותרת די מתמצתת את מה שאני צריך. שום ששימוש מיוחד. בעיקר קטסטים וסדרות. ואני רוצה גם את האפשרות לחבר DVD/PS/XBOX או הוט לפעמים... אני מכיר כבר די טוב את ה222H של CMV מביקורות ומהפורום ולא מצאתי בינתיים מתחרה ראוי. מה האפשרויות שלי במחיר הזה? אני מוכן בקושי רב לגלוש קצת במחיר אם יש סיבה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רכשתי לפני כפחות משבוע מסך LCD של סמסונג מדגם 713B התקלה במסך היא שיש פס לבן למטה במסך הבעיה היא אך ורק במסך, מפני שגם לאחר שניתקתי תמסך מהמחשב והוא היה מחובר אך ורק לחשמל עדיין היה תפס הזה ולא מצאתי כל דרך להפטר ממנו עכשיו לשאלתי למי אני צריך לפנות עקב הבעיה הזאת ליבואן של סמסונג או לחנות המחשבים שקניתי ממנה תמסך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת הכל , אני מחפש מסך 22" בעיקר בשביל משחקים , גלישה באינטרנט וסרטים. גם אופציה לנוחות לתכנות בעתיד. המליצו לי על ASUS LCD 22" VK222U 2ms DVI WIDE . לא מצאתי יותר מדי ביקורות עליו פה. אם יש לכם המלצות אחרות או ביקורות על ההמלצה שקיבלתי אני אשמח לשמוע. הכרטיס מסך יהיה HD4870 כנראה בתצוגה האופטימלית לכרטיס ולמסך בהתאם.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
התחיל היום. שמתי לב לזה כאשר במקום DVI רשום בצד המסך FUI בהתחלה חשבתי שאיכשהו השתנתה הגדרת השפה אבל כל המסך של האפשרויות מרצד (מה השם המקצועי של המסך הזה? שכחתי..) לכן נראה לי שזה משהו אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש 2 מסכים על מנת לעבוד במקביל על 2 מסמכים שונים בכל פעם בעיקר אופיס וגלישה, זמן עבודה רב של שעות רבות חשבתי לחבר 2 מסמכים מהדגם הזה : Dell P2217H 21.5 האם תוכלו לתת חוות דעת ביחס למסך הזה ? והתאמתו לעבודה ממושכת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למסך לא רחב(יש חיה כזאת עדיין?), התקציב 800 שקלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה מסך לקנות בגדלים 23-24 לשימוש :צפייה בסרטים,אינטרנט. איזה דגם הכי טוב ? עד 1500 ש"ח תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לשפר את חווית המשתמש של הבן שלי עם מסך UW, לכבוד היום הולדת, יש לו הרבה שעות משחק בשבוע , אבל גם שימושים רגילים ללימודים כרטיס המסך שלו 1050TI, אני יודע שזה מסך UW בסיסי והרזולציה 2560*1080 , אולם הוא זול מאד 240$ ועוד כ 150$ שילוח ומיסים האם כרטיס המסך מספיק חזק? באיזה רזולוציה הוא יוכל לשחק משחקים כמו PUBG איך יהיה השימוש היום יומי עם מסך UW , מבחינת חדות טקסט וצפיה באופיס וגלישה באינטרנט , עם DPI נמוך יחסית האם יותר כדאי בתנאים אלו מסך 29 דוגמת , 29UM59A או שפשוט לקנות מסך 27 טוב... תודה לעונים דוד
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נניח ואני רוצה לשחק במשחק ישן שלא תומך ברזולוציות WS, כמו FALLOUT. איך זה בעצם יתבצע על מסך רחב, אם בכלל? תודה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כפי שרשום אני צריך מסך עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה מהירות ריענון כמה שיותר טובה וצבעים כמה שיותר אמיתיים, שזה אומר עדיפות לLCD כנראה אני אשמח להמלצות ותודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקרון תכננתי לרכוש מחר את ה BENQ באופיס דיפו - ראיתי שהוא נמכר שם ב1499 ש"ח והחלטתי שזה הזמן להחליף את הCRT המזדקן והמתקלף שלי לLCD נורמאלי שייפנה לי גם מקום על השולחן שגם ככה צפוף מאד. החלטתי שאני צריך מסך טוב בעיקר למשחקים וגם שיהיה נחמד בסרטים - מאחר שאלה השימושים העיקריים שלי במחשב.. הבנתי אחרי קריאה בעשרות אתרים וביקורות שזמני התגובה זה דבר לא מדוייק אלא סתם נתון שהחברה בוחרת לציין ולא בהכרח אמיתי ומדוייק. למרות זאת, קראתי בהרבה אתרים ביקורות טובות לגבי זמני התגובה של שני אלה (2MS שניהם) וראיתי רק המלצות עליהם לגיימרים. לצערי מסך ה BENQ, עם כמה שהוא מפתה במחיר, לא מושלם. הוא עושה שימוש בפאנל 6 ביטים כדי להשיג זמני תגובה מהירים (בשילוב עם הטכנולוגייה הה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שניהם עולים בסביבות 1300, אבל אין לי מושג מה יותר איכותי מבין שניהם. אני מחפש מסך ל50% אינטרנט ועבודה משרדית, 40% משחקים, 10% סרטים. כמו כן, אם יש מועמדים טובים יותר בתקציב - אימרו לי. אני יכול לקנות רק מ KSP\BUG\TMS. תקציב: 1300-1400. כמו כן - האם יש למסכים בתווך מחירים הנ"ל אפשרות חיבור לממיר? האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המסך 2312HM בגודל 23.8 אינץ, מסך IPS. אני מעוניין לרכוש מסך נוסף דומה במחיר 500-600 ש"ח. חשוב לי שניתן יהיה להרים/להוריד את המסך ולשנות זווית צפיה. חיבורים - מספיק לי HDMI + VGA. סיבוב כ-PIVOT לא שימושי בעבורי. איזה דגם של דל כדאי לרכוש? האם קיים מסך דומה עם התכונות הנדרשות וצבעים טובים יותר של LG? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איך הוא? הוא נראה טוב. אבל איך הוא לעומת ה VP930
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
רציתי לשמוע חוות דעת שיש לכם על שירות ותמיכה של "חיון הפצה" היבואנים של מסכי סאמסונג. חוות דעתי היא ממש שלילית. הכל מתחיל , ממסך שקניתי SAMSUNG 2243BW ב 29/09/08 מאתר וואלה ,שמסתבר שיש לי איתו בעיה בעבודה ברזולציות גבוהות מעל 1280*1024 , בחיבור DVI. קיבלתי את המסך בתאריך 5/10/08 ,וכבר לאחר בדיקה קצרה הבנתי שיש בבעיה , כל מה שניסתי לעשות בכדי לפתור את הבעיה לא עזר כולל תמיכה ועזרה מכם החברים בפורום שהמלצתם לי לבסוף לממש את האחריות ככל הנראה עקב מסך תקול. הכל מופיע בעץ הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365442.0 פניתי במייל לחיון ב 7/10 , ועד היום לא קיבלתי מענה. בנוסף התקשרתי אליהם באותו היום ודיברתי עם מחלקת שירות הלקוחות והסברתי להם את הבעיה,הפקידה רשמה …
-
- 39 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאומניטק מסך שהמחיר של בחניות הוא ממש אותו הדבר... לכן יתרון המחיר לא משחק כאן תפקיד. מאיפה לדעתכם עדיף לקנות מסך, מחנות פרטית או ישירות מהיבואן?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 27" לאמא שלי שישמש אותה לעיבוד תמונות כתחביב, אז צריך color accuracy טוב. האם צריך להשקיע יותר בשביל שזה באמת יתן איכות עבודה נורמלית?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה העברתי את המחשב הנייח לאימי ורכשתי מחשב נייד 13 אינצ למטרת ניידות. אני זקוק למסך מחשב טוב לבית בגודל 22-24 אינצ. מרבית השימוש שלי יהיה תכנות, מסמכי אופי ומשחקים מעט. שמעתי רבות על הdellu2311h מכם ורציתי לדעת האם לצרכים שלי הוא יהיה העדיף. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי בנוסף שדיברתם על הrev שלו שצריך להיות a03 האם יש חשיבות משמעותי לכך האם שווה לי לקנות אחד שהוא לא a03? אודה להמלצתכם בנושא וגם מסכים אחרים שמתאימים לי. גיל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם חיבור לפטופ עם intel hd graphics 4000 nvidia geforce gt 635m פנל: https://www.panelook.com/modeldetail.php?id=15939 Response Time 3/8 (Typ.)(Tr/Td) למסך חיצוני "21.5 fhd עם זמן תגובה 5ms יתן זרימת וידאו פחות חלקה ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה בקניית מסך,הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא מובנה ומן הסתם לא ברמה גבוהה. צריכה להיות התחשבות בזה כשקונים מסך או פשוט לא להתייחס? אם כן,אז איזה מסך 22' מומלץ שלא יעבור את ה 1000 ש"ח? תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת... האופציה היא 2253BW (בדיון הקודם) האם יש מסך שמערער על ה2253BW? אה ומה ההבדל בינו לבין 2253LW? נ.ב. אורלינס, ריפר ולכל מי שעזר לי בפעם האחרונה שפתחתי דיון כאן, וואלה-שופס שיקרו לי, הטעו אותי ובסוף לא קיבלתי את המוצר. אבל היי, דבר אחד טוב- הם יודעים לבטל הזמנה ולתת זיכוי תוך 2 דקות.
-
- 45 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מאחר וכל התקציב שלי נגמר על המסך (EZIO S2431W) אני יכול להרשות לעצמי להתשמש רק בתוכנת כיול ולא בחומרה. אשמח אם תוכלו לתת לי מושג באיזו תוכנה להשתמש ואיך להשתמש. מחיר או חינמיות התוכנה היא לא פונקציה. המומחים פה בפורום המליצו להתשמש ב-QuickGamma ושמעתי גם על DisplayMate. תודה על כל המלצה!
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-