עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום,קניתי כרטיס מסך+מסך חדשים. בעבר היה לי 6800GT + LG1720b והתצוגה הייתה בסדר,נתן לי עד 1024X1280 והכל ישב כמו שצריך. עכשיו מה הבעייה עם הצמד החדש? הרזולצייה הטבעית של המסך הינה 1440X900 (מסך רחב) רק מה? כשאני מגדיר את הרזולצייה הזאת אני רואה תמונה חלקית בלבד. מזאת אומרת? נגיד את האייקונים של כל התוכנות ב TRAY אני לא רואה,עד שאני מזיז את העכבר ימינה ואז מתגלה לי החלק החסר של התמונה..ואז-את צדה השמאלי של התמונה,נגיד את my comuter (ווינדוס באנגלית) אני לא רואה ואני צריך להחזיר את הסמן שמאלה וככה חוזר חלילה. מותקנים דרייברים אחרונים של המסך+כרטיס מסך, המסך מחובר ב DVI. שאר המפרט בצד ימין <=== נ.ב --- גם במשחקים למשל..הוא לא נותן לי אופצייה של יותר מ 1024X768 …

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. המחשב שלי מחובר לשני מסכי "L204WT בחיבור VGA ו DVI עם כרטיס מסך GeForce 6600. המקסימום שהויסטה נותן לי להגיע זה1440X900 1. איך זה יכול להיות? שני המכשירים מסוגלים ליותר... 2. אני יכול לראות סרטים ב High Definition עם זה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. אז ככה היום קניתי את המסך samsung t220 ושאני שם אותו ומתחיל לשחק יש למסך כמו מן נטייה קדימה וזה מעצבן,איך אפשר להטות אותו טיפה אחורה?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by BloodyW,

היי, היום קניתי את המסך הנ"ל ואני לא מצליח להפעיל אותו. הרכבתי וחיברתי את הכבלים לפי הוראות היצרן, וכשאני מדליק אותו אני רואה על המסך רק את ההודעה הזו: No VGA Cable This display will go into power saver mode in 5 minutes. ניסיתי לשים גם כבל VGA וגם DVI, וגם עם ממיר VGA ל DVI וכלום. האם המסך תקול?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  5. יש לך מסך מחשב של סמסונג מגם T220P(נקנה לפני כ 4-5 שנים אם לא טועה) אשר מחובר למחשב יחסית חדש עם כרטיס גרפי GTX570 הבעיה התחילה לפני מספר ימים ויש כמה תופעות מוזרות שלפעמיים בזמן עבודה שגרתית המסך מתכבה ורץ על המסך מין לוגו שכתוב שזה לא מחובר, תופעה אחרת שלפעמיים קוראת זה שהמסך מתכבה ותוך שניה נדלק לסירוגין (בזמן הקצר שהמסך כבוי מופיע לוגו בצד שמאל למעלה anlog\digital ) דבר חוזר מספר פעמיים ביום . בהתחלה חשבתי אולי הבעיה בכבל DVI או בחיבורים אבל לאחר שהחלפתי כבל וחיזקתי חיבורים התופעות חזרו. לפני שאני מחליט שהבעיה במסך מחשב והולך לקנות אולי מסך חדש רציתי לדעת אם יש סיכוי שהבעיה בכלל לא במסך אלה בכרטיס הגרפי ומה אפשר לעשות בנדון?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H מסך Dell Professional P2414H כאשר אני מחבר את המסך למחשב ב DVI, עובד מצויין, כאשר בממקום DVI אני מנסה לחבר את המסך דרך יציאת ה DP שלו, כלומר, כבל שמצד אחד מתחבר למסך ב DP ומצד שני למחשב ב HDMI, זה לא עובד, המסך לא מזוהה. בדקתי שבמנהל ההתקנים שום דרייבר לא חסר, וגם הרצתי את הדיסק שקיבלתי עם המסך, הוא מוצא דרייבר של Display Port על הדיסק, אבל לא רואה לנכון להתקין אותו עבור המסך המחובר. הרצתי את התוכנה כאשר שני מסכים מחוברים, מסך אחר ב DIV כדי שאוכל לראות מה קורה, ואת ה Dell ב DP-HDMI. אשמח לעצה מה ניתן לעשות (אולי עדכון BIOS? לוח אם? התקנה בכוח של דרייבר?) Drivers for the following monitors have been found: Dell P2214H(Analog) - DELA099 …

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום, חיברתי את המסך Proview YF22UC למחשב שלי בחיבור HDMI, יש לי כרטיס מסך מסוג Nvidia 9400GT. כל רזולוציה שניסיתי להפעיל במסך היתה לא מתאימה, והמסך הראה רק את ה"מרכז" של התמונה, כאילו זה סוג של זום קטן. ניסיתי גם את ה Native Resolution של המסך והיא גם לא עבדה. יש משהו לעשות בנידון או שזה אבוד? ד"א גם ניסיתי לחפש בתפריט של הטלויזיה עצמה אבל אין שם יותר מדי אפשרויות...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. המשחק הוא warrock ואין בהגדרות את הרזולוציה של מסך רחב 1440-900 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה ? כי לפעמים המסך נהיה שחור לשניה וחוזר כרגיל וזה לפעמים מציק לא הצלחתי למצוא פיתרון בנתיים נשמח לעזרה מכם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. רכשתי אתמול מסך חדש, סה"כ שלושה שמחוברים - רק 2 מהם מציגים, השלישי מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אבל נמצא במצב של Disconnected, ברגע שאני מנסה להגדיר אותו מתקבלת שגיאה. http://i.imgur.com/3Egv602.png http://i.imgur.com/2Z4mBSs.png ניסיתי גם דרך eye infinity אבל שם בכלל אני לא רואה את המסך השלישי... WIN8 דרייברים מעודכנים כרטיס המסך הוא ATI AMD R9 280X המסכים הם: DELL U2312HM - מתחבר לכרטיס ישירות עם DVI ללא מפצלים PHILIPS 223V5 מתחבר לכרטיס עם HDMI ולמסך לכניסת DVI עם מפצל HDMI DVI DELL E197FP מתחבר לכרטיס עם DVI ולמסך לכניסת DVI עם מפצל DVI VGA אשמח לעזרה חברים ניסיתי מלא דברים ללא הצלחה, הכרטיס כן תומך ב 3 מסכים בו זמנית ע"פ המפרט...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

הרמתי את המסך הכי גבוהה שאפשר. שאני מנסה לסובב אאפשר כי אין מקום - לא גבוהה מספיק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי יש ברשותי מסך HYUNDAI L90D+ שמחובר לכרטיס מסך GEFORCE 7950 GX2 ואני לא רואה כלום שמחובר בחיבור הדיגיטלי. בהדרות מסך בחלונות רשות תחת קטגוריית מסכים DEFULT MONITR , ניסיתי להתקין דרייבר מהדיסק וזה רושם שהגירסא הכי טובה היא זאת שמותקנת כרגע. עזרה תודה

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by haimsh,

התקנתי את כל הדריברים של הכרטיס קול בהצלחה אבל אני לא מבין מה עוד צריך לחבר כדי שהרמקולים שמשולבים בתוך המסך יעבדו. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי מסך חדש מסוג LG 1970HR. אני מאוד מרוצה באופן כללי מהמסך, אולם נתקלתי בבעיה. קצב הרענון של המסך תקוע על 60hz. אין לי אפשרות לשנות אותו בהגדרות התצוגה או דרך תוכנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי, שהוא Geforce 7950GT. הבעיה נשארה גם לאחר שהתקנתי את הדרייברים של המסך. אני על רזולוציה של 1024*1280, וע"פ המפרט של המסך, אליו צירפתי לינק מטה, אני אמור להיות מסוגל לשנות את ה-Refresh Rate ל-75. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? תודה רבה! הנה המפרט של המסך: http://www.shiroi.co.uk/lg-electronics-lg-l1970hr-flat-panel-display-specification.html?PHPSESSID=9e72605c48ae546d387103ad4982541e אציין גם שהמסך מחובר בחיבור DVI.

14. הצבעים ובעיקר השחור לא מספיק "כהים",והתמונה "בהירה " מדי, לא חד מספיק,ניסיתי לכוון אבל ללא שיפור. בהירות 80% קונטרסט 95% custom color R 98% G 97% B 97% sharpness 90% חיבור HDMI ל DVI האם עשיתי משהו לא נכון ? כיצד ניתן לשפר ? תודה.

15. שלום אח שלי קנה מסך חדש אז לקחתי לו את המסך הישן שלו סמסונג 940bw חיברתי אותו למחשב וזה לא נותן לי להגדיל אצלו רזולוציה מעבר ל720X480 והכל ניראה די זוועה יכול להיות זה קשור לבעיה שהיתה לו לפעמים כשהוא היה נכבה הוא לא היה נדלק די הרבה זמן יכול להיות דקות יכול להיות שעות או ימים ואיך שהוא היא נפתרה מעצמה המסך השני שלי גם של סמסונג s24b300 ויש לי כרטיס מסך HD7950 המסך החדש יותר מחובר לכרטיס מסך דרך מתאם DVI-HDMI כי אין 2 חיבורי DVI בכרטיס מסך והמסך הישן מחובר לDVI מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ערב טוב. אני מעוניין לקנות מסך נוסף ,הנוכחי שלי הוא 19 אינץ' של סמסונג 931BW שהוא היה בסדר מבחינתי חוץ מהקטע שאי אפשר להזיז אותו לצד והזוויות שלו היו קצת גרועות וגם בשחור הוא זייף לפעמים . אבל בכל זאת אני חושב שאני אלך על סמסונג גם במסך הבא. בעיקרון אני יודע שבפורום לא אוהבים מסכי TN והמליצו לי גם בפעם הקודמת לא לקנות כזה אבל אין מה לעשות זה התקציב. הבינותי שאין להשיג את ה22 אינץ' של דל ולכן אני בגישה שאם כבר אני קונה מסך TN אפשר גם לקנות היום 24 אינץ' במחיר סביר . השימושים הם סרטים ומשחקים עם דגש על סרטים כי משחקים אני לא משחק כרגע והכרטיס מסך שלי הוא 7200GS ככה שאני יודע שאם אני ארצה לשחק אני אצטרך לשדרג ת'מחשב בכלל. אין לי כל כך כיוון איזה מסך לקחת Samsung 2433BW Sa…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by 9raviv9,

אני מתכוון לשני חיבורי ה-USB שיש במסך. האם צריך אזשהו כבל מסויים או דרייבר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zilbermm,

חיברתי מסך samsung 953bw לכרטיס Geforce 7600GT ואני מקבל רק שלוש רזולוציות 3:4 מלבד אחת שהיא ה-native של המסך - 1440:900. למה אני לא רואה רזולוציות 16:9 נוספות לבחירה?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  19. היי חברים, ברשותי משרד פרסום, ואנחנו בשלבי גדילה, חיפשנו באינטרנט מסך איכותי וטוב שישרת אותנו לאורך זמן. לפני שלושה ימים קנינו מסך של DELL מדגם U2715H, והוא מדהים בעיני, מסגרת דקה, מסך IPS, צבעים חיים, מואר מאוד ונעים לעבודה, יום לאחר השימוש במסך, התגלו פסים אנכיים מרצדים בצבעי RGB שעוברים ממש ממש ממש חלש ברקע (כשיש תמונה לבנה במסך), לאחר בירור עם DELL וחיפוש באינטרנט, לא נמצאה בעיה מוכרת בנושא, ולכן החלטנו להחזיר את המסך לחנות, כשהגענו לשם, ביקשנו שיחליפו לנו אותו, ובמעמד ההחלפה, נפתח המסך השני (מאותו הדגם) כדי לוודא שהוא תקין. גם למסך החדש שנפתח בו ברגע הייתה את אותה הבעיה באיזור מרכז המסך, ושוב לאחר שיחה עם נציג של DELL נאמר לנו שזה לא אמור להיות ככה, ולכן ביטלנו את הע…

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  20. שלום לחברי הפורום היקרים היום קיבלתי בחזרה את מסך הDell 2007FP שלי ששלחתי לתיקון עקב "צריבת תמונה" בפאנל, שגרמה להמון פיקסלים שרופים\תקועים. מפני שלא הייתי מעוניין להחליף את המסך לדגם אחר, Nextop לקחה את היוזמה והחליפה לי את הפאנל כדי לפתור את הבעייה. בדקתי את הפאנל החדש, ואכן, אין בו אף לא פיקסל שרוף אחד ;D אבל (!!) יש המון כתמים אפורים בגדלים וצורות שונות על המסך בגווני אפור! לפי מה שקראתי מדובר באבק שנלכד בפאנל, דבר זה נגרם בדרך כלל מעבודה באיזור לא סטירלי. הכתמים מפוזרים בכל מני מקומות במסך, בדקתי האם באמת מדובר באבק, הקשתי מספר פעמים על כתם במסך והוא החליק כלפי מטה. כתמים לא יכולים להחליק, מדובר באבק יש איזושהי דרך לתקן זאת בלי לפתוח את המסך? או שאני צריך …

• 16 תגובות
    • 8.6k צפיות
  21. חבר'ה, אני אובד עצות... קניתי את המסך הזה לאחר המלצות רבות ורואים בו יותר גרוע ממסכים זולים. אני עובד על הרזולוציה המקסימלית עם כבל DVI ודרייבר מעודכן לכרטיס מסך. שמתי לב שיש לי 2 מסכים במנהל התקנים. לעוד מישהו זה מופיע ככה?

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. שלום ברשותי מסך של EIZO שיש לו אחריות של 5 שנים על המסך ו3 על הפאנל (אם אני לא טועה וכנראה שלא), ורציתי לשאול אם מישהו יודע כמה פיקסלים שרופים צריך להיות לי כדי שהיבואן יסכים להחליף לי את המסך? ששאלתי בחנות שקניתי הם אמרו משהו כמו 8 פזורים או 3 צמודים וכו', (נראה לי קצת מוגזם וכאילו ניסו ל"נפנף" אותי), מישהו יודע אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שמה שטוב עבור נשיא ארה"ב(על שולחנו) ומה שטוב גם לכל המחשבים ב-CTU שלהם טוב גם עבורנו... כל המסכים שם הם DELL 2007WFP ;D ;D ;D ;D ניסיתי ללכוד תמונה מהסרט דרך המדייה פלייר(לצורך הוכחה)-אבל לא הצלחתי :-[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אחרי שקראתי את כל מה שמצאתי פה ובמקומות אחרים על ה-DELL 2408 החדש.. אני עדיין לא יודע אם הוא מסך כדאי או לא.. ואם עדיף אותו או את ה-2407.. או בכלל משהו אחר.. אני אשתמש במסך בעיקר למשחקים על כרטיס מסך שייקנה בקרוב (מחכה לחדשים של ATI.. כמה זמן שייקח אני אחכה).. אז לא אמורה להיות בעיה של קושי ברזולוציה.. אבל אני גם עובד עליו (וורד אקסל בעיקר) וסרטים פה ושם..ישנה אפשרות של חיבור ממיר YES לפי הבנתי לחלק מהמסכים.. זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון.. וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  25. קיבלתי את המסך הנ"ל. יש דברים מיוחדים שצריך לעשות? כלומר האם צריך לשחק עם הצבעים? באיזו רזולוציה כדאי לעבוד במשחקים/סרטים/אינטרנט? כיצד עוברים לפיבוט? ( 88GTS) ואיזו תוכנה מומלצת לבדיקה אם יש פיקסלים שרופים. אשמח לתגובה.. עריכה: שאלה נוספת, מה מציינים המספרים על המסך (כרגע המספר המואר הוא 2) למה משמש החיבור USB? אשמח לתשובות

• 6 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים