מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש לי מסך איכותי (NEC 26 החדש) LCD H-IPS וכו'. יש לי צורך בקולורימטר ? מה בעם הוא עושה או נותן? בהנחה שאני לא משתמש במסך לצורך דפוס, הוצאה לאור, עריכת תמונות מתקדמת וכו', אלא רק לסרטים, משחקים ועבודה במחשב (גלישה ברשת, תכנות ואופיס) יש סיבה להשיג כזה או שבכלל זה יתרום משהו עבורי? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי מסך באחריות אצל היבואן הרשמי של VIEWSONIC פה בארץ (לא יודע אם מותר להזכיר שמות) הדגם של המסך שלי הוא VP191B, היבואן דחה אותי למשך שבועות לאחר שנאמר לי שיחליפו לי את המסך לדגם המתקדם יותר שהוא ה VP930 עד שלהיום דיברתי עם מנהל המעבדה שלהם והוא אמר לי שיחליפו לי למסך 912 שכרגע כן זמין במלאי שלו ואמר לי שאי אפשר להחליף את המסך לדגם המחליף הVP930 שנאמר לי מקודם שיחליפו לי שיגיע למלאי ושאם אני רוצה אני צריך להוסיף כסף עליו ממה שנמסר לי ממנהל המעבדה שלהם ה912 הוא דומה מאוד למסך שהיה לי... אז מה לעשות? לקחת את ה192תחת אחריות או שבכלל אולי להוסיף כסף ולקחת את ה930?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מחפש מסך LCD איכותי בגודל 20" למחשב שישמש גם כטלויזיה עם חיבור לממיר של YES. תקציב של עד 2000 ש"ח. בתודה מראש זיו.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם. המסך יהיה בעיקר למשחקים.. ככה שתופעת הghostIng מאוד תשפיעה על הבחירה שלי. ההבדל בינהם הוא קצת יותר מ100$. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת על ה EP241W רק שלושה ביקורות של אנשים שקנו אותו בnewegg. ואני לא יודע עד כמה הם אמינות. בעלי ה 2407WFP דעתכם תוכל לעזור לי רבות ככה שאשמח אם תוכלו לומר לי את התרשמותכם מהמסך ואיך הוא מתפקד במשחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז DELL הוציאו מסך מחשב 24" חדש ... במחיר זול באופן מצחיק: 380$ (לצורך השוואה: ה-2408WFP עולה 600$.) מה שמצאן חן בעיניי במסך שלי זה הרזולוציה שלו: FHD 1080P (1920*1080). הוא בא עם 3 כניסות: HDMI with HDCP, VGA ו-DVI. זמן תגובה 5MS, קונטראסט של 1:1000 ובהירות 300 cd/m2. הפאנל שלו הוא TN או S-PVA לדעתכם? מתי בערך אמור להגיע לארץ ואיזה מחיר צפוי לו? אה, כן: http://accessories.us.dell.com/sna/products/Monitors/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-7345
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כעיקרון קניתי את המסך ב 25/9/06 קיבלתי אותו ללא בעיות או פיקסלים מתים או משהו אחר. אבל עכשיו ב 20/10/06 פתאום אני רואה פיקסל שרוף שחור בכל צבע, ופיקסל SUB כשיש צבע לבן. בכללי לא משנה כמה פיקסלים יש, יש לי אחריות עד 30 יום, אם יש בעייה אפשר להחליף בלי בעיות נכון? אז אני יחליף אותו ביום ראשון מ KSP שם קניתי. אבל עכשיו אחרי שהכל יפתר, אם יהיה לי פיקסל שרוף מה עושים ? הפיקסל השרוף ו ה SUB נמצאים די מתחת לאמצע, ממש לא קרובים אליו, לדוגמא זה המסך -------------------- - - -------------------- שניהם בערך שם איפה שמסומן. כמעט אחד ליד השני.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש בשביל בן דוד שלי מסך למחשב. הוא מעוניין ב26-27 אינץ' (אפשר אולי אפילו 32 אינץ',אם כי אני מאמין שזה כבר לא נוח למחשב...),LED חובה,שיהיה פאנל טוב (PVA או IPS). שימושים:בעיקר אינטרנט וצפייה בטלוויזיה (יחובר לממיר) וסרטים (יהיה HD מן הסתם) ,בנוסף יש שימוש באופיס ובמעט מאוד משחקים (קצת מרוצים וGTA san andres,לא צריך להתחשב במיוחד). חשוב שלא תהיה בעיה עם טקסט! הסכום לא כ"כ משנה,פשוט שיהיה משהו איכותי תודה לעוזרים. הערה קטנה:המחשב ישמש גם לכל השימושים הרגילים של מסך מחשב,אבל הצורך שהוא יהיה כ"כ גדול כי הולכים לצפות בטלוויזיה ובסרטים בו ממרחק של כ2 מטר בערך. לכן צריך פה פתרון ביניים שיספק גם מסך מחשב וגם מסך טלוויזיה.
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון כואבות לי קצת העיניים בזמן שאני על המחשב. יצא לי להיות בחנות מחשבים כשקניתי מחשב עם דודה שלי ואיכשהו העלתי את הבעיה בפני המוכר כהתלבטנו על גודל המסך שעדיף לדודה שלי. הוא אמר לי שכאב העינים שלי יכול להיות בגלל שהמסך שלי לא טוב מספיק ושאמרתי לו את סוג המסך הוא אמר שזה כניראה זה. המסך שלי: AOC 19" 1:3000 2MS 197vk2aoc הסיבה שאני חושב שהוא צודק היא שבזמן שאני יושב על מחשבים ניידים או על מסכים אחרים אני לא מרגיש כאב או עייפות. מה דעתכם? האם כדאי לי להחליף מסך? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום את המסך Dell™ U2412M, ואני רוצה לקנות מסך נוסף בעיקר על מנת שאוכל לעבוד מהבית - גם כשאני מביא את העבודה הביתה וגם בשביל פיתוח בזמני החופשי, לפעמים אני משחק משחקים כמו Startcraft 2, Diablo 3 (אז לא נראה לי שמסך גיימינג יהיה משמעותי בשבילי). האם כדי לקנות אותו מסך כדי שתהיה תאימות מקסימלית מבחינת הצפייה (נראה לי יהיה מוזר להסתכל על שני מסכים שונים), או שאולי לקנות מסך יותר גדול אבל אחד כזה? כרטיס מסך: GTX1060 6GB. תקציב: 1500 ש"ח (דל כמו שיש לי עולה פחות מ-1000 שקל היום). * אני היום בעבודה עם שני מסכי דל כאלה ומאוד נהנה - פשוט זה כבר דגם ישן, אז חשבתי שאולי באותו מחיר אפשר להביא היום משהו הרבה יותר …
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
טוב חברים, אני מתכוון לקנות את המסך הזה עד שבוע הבא. אני קונה מחשב חדש לגמרי באיזור אוקטובר נובמבר, מסך אני חייב להחליף כי שלי כבר ישן פצצות ואין טעם שאני יחכה... עדיף להתרגל מעכשיו.. השאלות היחידות שלי שאני חייב לדעת, למרות שאני יודע שנפתחו 20 נושאים על המסך הזה אם לא יותר אני פשוט חייב לדעת כי וואלה זה 1300 שקל + דלק נסיעה מהצפון הרחוק לפנדה מחשבים בחיפה : 1. האם אני ירגיש איזשהם הבדלים בין המסך הזה למסך 2ms במשחקי מחשב ? [ כי אני מתכוון לשחק הרבה במחשב הבא ] 2. האם בכלל כדאי לחכות חודשיים ולקנות מסך אחר שייצא ? ואם בכלל ייצא מסך באיכות יותר טובה במחיר דומה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה אחרי חיפוש מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שהמסך האידאלי בישבילי הוא 2007WFP עכשיו לגבי אחריות (על פי פנדה מחשבים) על פקסלים שרופים עד יומיים ואחריות מהיבואן 3 שנים חוץ מזה אני לא יודע עוד כלום משהו חשוב לדעת לפני קנייה? אני קונה מחר בבוקר (יום רבעי לפני ערב חג) אאאה ותודה לכם על המידע שקראתי על המסך נ.ב איזה סידרת בדיקות עלי לעשות שהמסך מגיע לביתי פיקסלים מתים והאם יש צורך בכיול ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בצג (samsung syncmaster 731BF) המחשב שלי (מער' הפעלה winxp pro sp1 כ.מסך geforce 7300GS) החלה תופעה מוזרה: התצוגה נראית מרוחה לצד ימין. כמו צל כהה המוטל לצד ימין של כל אובייקט על המסך. הדבר מוקצן באובייקטים כהים על מסך לבן (למשל בטבלאות ב word). ביצעתי עדכון של הדרייברים של כ. המסך ושל הצג. מה יכולה להיות הסיבה לכך? המסך חדש (בן שנה) ואיזה פתרון אפשר ליישם לפתרון הבעיה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה זמן מה אני מחזיק בשני מסכי EIZO FlexScan S2431W זהים. לפני כחודשיים התחלתי להבחין בשריטות על אחד המסכים לרוחב המסך. לתומי חשבתי שמדובר בשריטות שנגרמו מתופעה חיצונית כלשהי. לאחרונה, שמתי לב שגם המסך השני מתחיל "לפתח" את אותן שריטות לרוחב המסך. מישהו במקרה מכיר את התופעה, יודע להסביר אותה ואיך להתמודד? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1)האם עומד לצאת משהו טוב בתחום המסכים בשנה הקרובה? 2)מה זה FHM? 3)מה זה כיול? 4)האם בכלל אני צריך את זה או שאני יכול להסתפק במשהו אחר, השימושים שלי הם בעיקר משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט? 5) האם אני אוכל לחבר ממיר ל2407? 6)לכמה שנים הוא מחזיק? תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, מחפש טלווזיה בגודל 32" לטובת הרכבת מערך Eyefinity למשחקי מחשב. הדרישות: 1. רזולוציה FHD 2. תמיכה ב-NR בחיבור HDMI 3. מחיר עד 2,500 ש"ח, גמיש קצת 4.רצוי שהפאנל (מסגרת) יהיה דק ככל שניתן אשמח לקבל דגמים.... תודה
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כשלושה חודשים (בערך), ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן גם להתקדם במסך. האמת שאני לא מבין כל כך במסכי מחשב, ולכן הגעתי לכאן. אז ככה - השימוש העיקרי שלי הוא סרטים. יותר נכון סדרות, והרבה סדרות. אבל (!) זה לא אומר שאני לא הולך לדוגמא, לשחק. לא במשחקים בעלי דרישות מטורפות, אבל עדיין משחקי מחשב שאני רוצה שיפעלו כמו שצריך. לא נראה לי שצריך WideScreen, אני מסתדר מצויין עם ה-Full (אלא אם כן תגידו לי שזה תורם לצפייה בסרטים, לדוגמא). התלבטתי בהתחלה בין 20 ל-22 (21 הבנתי שעדיף שלא), אבל נראה לי שאין טעם לקנות 20 אם המחירים של ה-22 בירידות, אני צודק? יש לי כרטיס מסך 8800GT 510MB. התקציב שלי הוא... בוא נגיד עד 1500 ש"ח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מחפש מסך לבן שלי המטרה העיקרית והראשית גיימינג אבל המחשב יהיה בשימוש גם לאופיס ולאינטרנט(לבית הספר) ומידי פעם ממש לעריכת תמונות שלי. גודל 27" תקציב 1600 ש''ח. העדפה לקעור(הילד מעדיף מבין שזה פחות טוב לעריכה אבל זה לא המטרה הראשית כאמור). אפשר להזמין מאתר בחו'ל אם הוא אמין ונותן אחריות כמו אמזון
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך.. רצוי שהוא יהיה בבלאק פריידי.. מה תציעו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מגיע לאילת עוד כמה ימים, ואני חייב לקנות מסך, LCD 19" נראה לי מספיק... אילת בלי מע"מ..אבל אני רוצה לקנות מחנות שיש לה גם סניף שנמצא במרכז הארץ, במקרה שיש תקלה וכו'. אני אשמל לקבל חוות דעת בקשר לחנויות שנמאות שם ואם כדאי לי או לא. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום המסך dell u2311h הוא 8ms לא יהיו מריחות או משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי הנתונים שלו ניראים טוב . ומתאים לי כניסות HDMI ויציאת קול לרמקולים. יש למישהו ניסיון איתו? האם הבנתי נכון שהמסך הוא דגם חדש? מישום מה רק שתי חנויות מוכרות אותו.
-
- 17 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב שאני משתמש בו למשחקים ( הרבה ) וסרטים. קודם כל חשוב לומר שקראתי את כל הנעוצים והדביקים למיניהם. יש לי תמיד את האפשרות לקנות מסך רגיל אבל חשבתי על האופציה של מסך רחב (WIDESCREEN) הבעייה שיש לי כמה שאלות של חוסר הבנה, ואם תוכלו לענות לי זה יהיה נהדר. נתונים התחלתיים (במידה וצריך): יש לי מחשב עם מעבד 6300 , 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI1900XT 512MB 1. למה קשה למצוא במסכים רחבים רזולוציה של 1600X1200 , הגבוה ביותר שאני מוצא זה 1680X1050 2. מהם הרזולוציות לצפייה במסך רחב? הבנתי שיש רזולוציות לא רגילות, אם אפשר רשימה של הרזולוציות. 3. מה קורה אם משחק כלשהו לא תומך במסך רחב ויש לו רזולוציה שלא מתאימה למסך רחב. האם אני אראה 2 פסים שחורים בצדדים? 4.…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
חשוב מאוד שהאיכות בחיבור למחשב תהיה סבבה ויתמוך גם ברזולוציות כמו 1650X1050..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה-P2350 של סמסונג? אני מחפש מסך טוב, לשימוש כללי: משחקים, סרטים, וכד'... מצאתי את ה-P2350 של סמסונג, מה אתם אומרים עליו? אשמח לקבל ממכם שמות של מסכים שיתאימו לי(משחקים, סרטים)...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין U2212HM לבין U2312HM שתי שאלות: עד כמה גרוע full hd בגודל 22 אינץ הרי אפשרלהגדיל פונטים תצוגה ? (עיקר השימוש לעבודה משרדית וקריאת מסמכים ) מישהו אמר שהחלוקה הטיבעית ברזולוציה הזאת זה בגודל 22 אינץ האם זה נכון ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-