מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, ברצוני לרכוש מסך 20-22 אינטש עד 1200 ש"ח הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 2 MMX (כן זה מחשב ענתיקה אבל סוחב) מה אתם ממליצים לי לקנות ??? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מסך Benq T2200 דיי בזול אבל התאכזבתי בעיקר מהזווית צפיה הייתי מזיז טיפה את הראש והצבעים היו משתנים בצורה משמעותית (גודל הנקודה שלו קטנה יחסית בגלל הרזולוציה מה שגם קצת הפריעה לקריאת פונטים) אני מעוניין לשמוע על מסכים בגודל 22 WIDE או 20 (לא WIDE) שאין להם פאנל TN אני מחפש את המסכים הכי הכי זולים מהקטגוריה הזאת... אז אני לא רוצה לרשום תקציב פשוט לשמוע על הזולים ביותר... תודה !
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי את המסכים הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים האידיאלים שצרכים להיות ... או לינק איפה אפשר למצוא את זה ה 2243BW קצת מסנוור אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך LCD איכותי במחיר עד 1700 שקל שהגודל יהיה 24 אינצ מה אתם ממליצים?!
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
הי.. ככה, מסך ה-CRT נפטר בשעה טובה. יש לי מחשב מאוד מאוד (מאוד..) ישן, אני מניח שמה שרלוונטי זה כרטיס המסך -Gforce4 mmx. עצוב, אבל זה מה יש. אני מחפש מסך 20'' והתקציב מוגבל ל-900 ש"ח, כש-1000 ש"ח כבר יקשה עלי אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות. אני מודע להפרשים הקטנים במחיר מול ה-22'', אבל זו לא אופציה, תודה בכל אופן. 19'' איכותי במחיר הזה יבוא בחשבון אם לדעתכם יש משהו כזה שעדיף על ה-20''. השימושים הם, בהתאם לאופי המחשב, גלישה באתרים, צפיה לעיתים בסרטים ושימוש רב במסמכים (סטודנט... ). משחקים מטבע הדברים, מסתכמים בסוליטר, אבל, וזה אבל חשוב - מחשב חדש ירכש בעוד שנה ואז משחקים יהפכו לחלק מרכזי, אז חשוב לי שהמסך יסתדר איתם בהמשך. מחפירות פה בפורום, הגעתי לדילמה בין samsung 2043bw…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
המסך ישמש למשחקים, סרטים, אינטרנט ועבודות יומיום רגילות. אני יושב לא יותר מ 70 ס"מ מהמסך ככה שהגודל הזה מספיק עבורי. חייב שיהיה למסך כיוון גובה. הטיה, pivot ושאר הירקות לא מעניינים אותי. חוץ מכיוון גובה הדבר הבא הכי חשוב הוא איכות תמונה. אשמח לשמוע המלצות למסכים טובים בתקציב. תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המסך עם כבל לטלווזיה - כלומר המטרה שלי זה שבמסך טלווזיה יראו את הסרט שאני רואה במסך. האם יש אפשרות כזו ? ואיזה כבל אני קונה ? אני רוצה ללכת מחר לקנות...קיבלתי 2 כבלים עם המסך אבל לא יודע למה הם משמשים בכלל.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית והבאה לדפוס ואני חייב לקנות מסך חדש אני לא יודע אם 22 או 24 אינץ' תמליצו לי בבקשה על מסך טוב 22 או 24 אינץ' לעריכה גרפית התקציב פתוח העיקר איכות המסך תודה.
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 21 אינצ' CRT של SUN מצויין רק שהוא התחיל לפתח פסים לרוחב במצבי אור בהיר (כמו שרק מדליקים אותו) אז החלטתי לבדוק למה ניתן להחליף. עקב שמסך 22'' רחב הוא יותר קטן מה-21 (נראה לי) אני נוטה יותר לכיוון 24'' אבל אני צריך מסך איכותי הן בצבעים, בזוית הצפייה ובאיכות למשחקים. אני לא מחפש את הכי טוב כי, מן הסתם, לכל מסך יש חסרונות והטובים יכולים לעלות הרבה אבל נגיד עד טווח של 3000 אולי עוד סביר. ראיתי מספר דגמים שבלטו יותר מאחרים אבל עוד אין מסקנות: T220 של SAMSUNG או 240PW9EB של PHILIPS (בעלי הבדלים ברורים אך מה משמעותם בפועל?) אשמח להצעותיכם ודעותכים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך LCD של סוני שהוא מחובר למחשב בכבל VGA רגיל, בנוסף יש לי בחדר טלויזיה שאני רוצה לחבר אותה כמסך שני למחשב (אקסטנד). בטלויזיה יש רק חיבור AV/קומופוזיסט רגיל. יש לי במחשב רק יציאה אחת של מסך, ה-VGA. בנוסף יש לי כרטיס עריכת וידאו ובו יש כניסות של קומפוזיסט ו-SVIDEO השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות דבר הפוך? במקום שהכרטיס עריכה רק יקבל וידאו, האם הוא גם יכול להוציא וידאו? ובכך לחבר אותו לטלוזייה כמסך שני? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול את המסך ואומרים שהפאנל שלו הוא TN וכתוב על הקופסא של המסך TFT.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
953BW קניתי אותו למחשב עם כרטיס מסך מובנה ואני חושבת שיש שם רק יציאת VGA
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
ברשותי 19' של סמסונג, אני חושב להוסיף עוד מסך (יש לי יציאה מתאימה בכרטיס מסך). אני רוצה ללכת על מסך רחב. השאלה שלי היא אם אני אקנה 19' רחב, הוא יהיה יותר נמוך מה 19' המלבני שיש לי ואז תהיה אסימטריה מציקה על השולחן. או שזה לא עובד ככה והם באותו גובה והכל טוב ויפה?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך סמסונג 2253BW, ל DVI אני מחבר PS עם כבל HDMI - DVI וליציאה השני מחשב. ייתכן ואני אקנה קונסולה שניה (אקסבוקס360) כיצד ניתן לשלב אותה ולחבר למסך? מפצל DVI כזה http://ultrapro.co.il/products/102110 יכול לעזור? אם כן איך זה מתבצע? יש כפתור שמחליף בין החיבורים שלו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי סקירות רציניות לגבי המסך ולא מצאתי... מישהו יודע משהו עליו? איך הוא? יש סקירות טובות עליו? כל מידע יתקבל בברכה!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איך ה LG W2261V ? לא מצאתי עליו ביקורות חיפשתי בפורום וגם ראיתי שאין עליו ביקורות.. אז למישהו יש אותו?כי לפי התכונות שלי אני רואה שהוא צריך להיות מסך פצצה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המסך הוא Mag BP919W . (קניתי כי הוא זול) ללא כיוון צבעים , יש המון צבע צהוב. כך למשל נראה פורום בתפוז , שרקע השורות בו אמור להיות לבן, איך מבטלים את הצהבת הזו? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים העידיאלים שצרכים להיות ... הוא גם קצת מסנבר אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המסך הוא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716891 מה דעתכם? ואם זה חשוב הכרטיס מסך הוא HD4870 512mb אני צריך תשובה מהירה כי אני רוכש מסך מחר בבוקר תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי בפורום ובאינטרנט על הsamsung t220p אני די נעול בהחלטה שלי לקנות אותו ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו. 1.האם הכרטיס מסך שלי(8500GT 512MB) יתאים למסך במשחקים ובכללי. 2.מי שיש לו את המסך יכול להגיד לי איך הוא מתרשם ממנו. 3.האם יש המלצות למסך אחר בסביבות 1200שקל בלי אפשרות לחרוג (יש עדיפות ל22" ולFULL HD). 4.מה סוג הפנאל שלו. תודה לעוזרים :]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי לבטים "קשים" אני מצטרף למשפחת "דל 27" בעזרתו של האדיבה של אלכס חוויות שימוש 1)גודל.היה קשה לעבור מ 22 ל 27 אבל אחרי 3 ימים מתרגלים מהר מאד.הרזולוציה מדהימה ואפשר לעבוד על מה חלונות יחד ולא צפוף 2)חדות. אופצית ה ULTRASHARP בולטת היטב בין המסך החדש לישן והכל ניראה חד וברור.אפילו סרטים מקודדים בפורמטים ישנים ניראים טוב. 3)זויות צפיה בסרטים - ההנאה כי גדולה שיש.מכל זווית אפשרית ואני מתכוון כל זוית אפילו מהרצפה.בניגוד למסך הקודם מבוסס TN שתזוזה קל היתה מעוותת את הסרט במסך הזה לא משתנה כלום. 4)מרחק צפיה.ניתן לצפות במסך ממרחק של 3 מטר פלוס מינוס ולהנות מאיכות מדהימה.ישבתנו בארוחת הערב בשולחן ממרחק של 3 מטר וראינו סרט חברה שלי פשוט נהנתה מכל רגע ואמרה לי שזו רכישה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לבנות מקרן למחשב ממסך LCD ומטול שקפים אני מחפש מסך קטן (15 אינצ' רצוי / 17 אינצ' גג) מחיר מינימלי : תאורה אחורית דפוקה ולא מפריעים לי כמה פיקסלים שרופים המעגל בתוך המסך מתחבר מצד אחד בלבד לפאנל ה LCD כך שניתן להזיז אותו שלא יסתיר את המסך משתמש בחיבור VGA רגיל (לא כמו מסך פנימי של מחשב נייד) מאיפה ניתן להשיג מסך כזה ? להקרנה אני רוצה להשתמש במטול שקפים לאחר החלפת נורת ההלוגן במטאל הלייד מה במסך קובע את הניגודיות של התמונה שתתקבל ? (במיוחד אני רוצה ש 'שחור' יהיה כמה שיותר 'שחור')
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-