מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך CRT מלפני 8 שנים בערך שחוץ מהעובדה שהבהירות קצת נחלשה הוא עובד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון, בחצי שנה האחרונה, שמתי לב שאני סובל מכאבי ראש ועייפות כשאני עובד מולו הרבה שעות. קודם כל , רציתי לדעת אם זה אפשרי או שאני סתם מחפש את מי להאשים בכאבי הראש שיש לי? דבר שני, האם קניית מסך LCD יכולה לעזור לי בנושא הזה? ואם כן על איזה מסך LCD אתם ממליצים לי בגודל 19-22 אינץ שיהיה טוב לעבודה ממושכת מבלי לאמץ את העיניים ושלא יגרום לכאבי ראש?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש ללא מסך. לאחר הקנייה, שמתי לב שקשה לי לשבת מול המסך ושהראש שלי מתחיל לכאוב לאחר צפייה של יותר מכמה דקות על המסך. המסך נראה מעט "מטושטש". בנוסף, כאשר אני מדפדף בדפי האינטרנט עם הגלגל של העכבר המסך מתחיל "לרצד" באופן ניכר. החשד עלה עוד פעם לאחר שאחי הגדול גם כן התחיל לשבת מול המסך וטען את אותו דבר. יש ברשותי כרטיס מסך של ATI Gigabyte 4850. המסך הוא של Viewsonic מדגם VP930. יש לציין שהמסך נקנה לפני שנתיים ועבד מצויין במחשב הקודם. ניסיתי לשחק עם ה-Brightness וה-Сontrast - לא עזר. ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך\למחוק ולהתקין מספר פעמים ביחד עם DriverCleaner - לא עזר. ניסיתי להעביר ל-DVI השני של הכרטיס מסך - לא עזר. ניסיתי להחליף כבל DVI…
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לפני כשבועים קניתי מחשב חדש הכולל מסך חדש של DELL 22" ומאז בכל פעם שאני יושב להתעסק עם המחשב יש לי כאבי ראש אשר לא נותנים לי לשבת מול המחשב יותר מ15 דקות ראוי לציין שבמקום העבודה אני עובד עם מסך 17 אינץ' והתופעה לא קיימת . האם ישנה דרך לפתור את הנושא ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני איזה שנה ובחצי שנה האחרונה (לא קרה משהו חריג) אני פשוט לא יכול לשבת מול המסך יותר מאיזה שעה וחצי שעתיים רצוף (אין לי בעיות עיניים בצבא אני על המחשב גם כל היום ואני בסדר גמור) לקחתי את המחשב לחנות לראות אם הם יש בעייה ולאחר ששכב שם יממה קיבלתי תשובה שלילית ,חיובית מבחינתם, המסך תקין אז אני פונה אליכם אולי אתם יודעים מה עלול לגרום לתופעה כי אני יושב מולו ומרגיש שהוא בוהק שהקרינה שלו חזקה יתר על המידה ואני פשוט לא יודע איך לסדר את זה תודה מראש אלעד.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה משמש המתאם הזה: DVI ל HDMI (תמונה בקישור) http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AD3020&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506&aff=Zap〈=he אני משער שהוא משמש לחיבור בין מסך לכרטיס מסך אך מה היתרון ב HDMI על DVI? והאם קיימים כרטיסי מסך / מסכים עם חיבורי HDMI, כך שלא יהיה צורן להשתמש במתאם? אם כן, האם היתרון של HDMI יהיה זהה בין אם משתמשים במתאם ובין אם הכרטיס מסך / מסך תומך ב HDMI ללא צורך במתאם? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
יש לי מסך DELL 2721DGFA + כרטיס 6800XT. רציתי לשאול אם כדאי לקנות כבל DP 1.4 איכותי , לדוג' : https://www.amazon.com/dp/B08F59V3J2?tag=iVANKYofficial&th=1 יש באמת הבדל / יתרון לעומת הכבל הפשוט שמגיע עם המסך עצמו ? האם זה בזבוז כסף ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
בהנחה שמחיר לא חשוב, איזה כבל DVI עבור מסך LCD הייתם קונים? יש משהו שנחשב מאוד מומלץ ואיכותי ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדלים של איכויות בין הכבלים השונים או שכולם אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
מעיד על איכות נמוכה או נורמטיבי לכאלה מסכים?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של DELL U2311H ויש לו כבל שמחבר אותו בUSB מהמסך למחשב ,הכבל הזה התעקם והיציאת USB שלו דפוקה כרגע ,איפה ניתן להשיג כזה כבל באיזור המרכז? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי T2333 של סמסונג. עכשיו קיבלתי איתו כבל רק של VGA. האם כדי לי לקנות כבל של DVI בשביל שיפור ביצועים או שזה ממש מיותר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכבל power חסר בקופסא. לבנתיים האם הכבל הזהה (במראה שלו לפחות) מהסמסונג 2253BW יתאים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש אפשרות לקנות בנפרד/להאריך את הכבל VGA של המסך ? אני מעוניין בגדלים בסדר גודל של 10 מטר בערך אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר מכשיר עם יציאת HDMI למסך בעל חיבור VGA בלבד? הבנתי שיש מתאם כזה של HDMI-VGA אבל לא ראיתי אף מקום שמוכר. אם משהו מכיר- בבקשה שיגיד לי. אם למשהו יש המלצה- גם כן יתקבל בשמחה דבר נוסף, אם אני יחבר בכבל כזה, מה עם השמע? איך אני יחבר אודיו?? תודה מראש :):)
-
- 13 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מסך לקחת, אני רוצה מסך עם MS נמוך כמו של ה SAMSUNG 226BW שיש לי כרגע עם "S" פאנל שהוא ממש נמוך. אבל יש כל כך הרבה מסכים שחלק מהם אין בארץ ו ה DELL הזה ממש לא אלטרנטיבה למשחקים עם ה INPUT LAG הגבוה שלו, ו ה SAMSUNG היקרים 245 ו 244T גם לא הכי הכי טובים. יש לכם המלצה ? Benq G2400W 3000-3200 שקל LCD 24" Samsung SyncMaster 2493HM, 5ms, 1:10000 DCR, DVI, Wide Screen 3,105 שקל
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אחרי כמה לבטים החלטתי שאני מעוניין לרכוש את המסך benq xl2420z איפה אני יכול לרכוש אותו בארץ? ובמידה ואני רוכש אותו דרך הסקטור הזה http://www.ushops.co.il/BUY2USA/buy4u_amazon.php?amazon_url=B00HE61SOA האם יגיע לי איזושהי אחריות על המוצר מטעם benq בארץ ? יש כאן מישהו שיש לו את המסך הזה? מישהו כאן רכש בעבר מסך זה דרך האינרטנט? ובמידה שכן מה היו הזכויות שלו לגביי אחריות ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כיום U2515H של Dell שהאמת אני מרוצה ממנו אבל לקראת המחשב החדש חשבתי להחליף גם את המסך לגדול יותר (27") וגם עם קצב רענון גבוהה (144HZ) כדוגמת זה למשל: https://www.amazon.com/AOC-CQ27G1-DisplayPort-Adjustable-Zero-Bright/dp/B07V39QHMY/ref=sr_1_2?keywords=27 QHD 144HZ FREESYNC&qid=1569916977&s=gateway&sr=8-2&fbclid=IwAR0n45cj6lCehroxiNezgXlHhrMvt-k4LAMXYHMlTyVeej2z-MSSWbnEl1c לדעתכם זה משתלם? המחיר של המסך הזה טוב האמת, והוא גם QHD... איך הפאנל VA ביחס ל-IPS שיש לי? שווה בכלל להחליף את המסך? יהיה שדרוג מהותי באיכות?
-
- 32 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני ממש מתלבט אם להשתמש ב-ClearType או לא (Asus VW222u)... אשמח לשמוע את דעתכם - אולי יש איזה אקסיומה שבמסכי LCD תמיד משתמשים ב-ClearType או משהו כזה ולא הייתי מודע לזה...
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מסך 19 אינץ' למחשב או פשוט לחבר טלויזיה LCD 19 אינץ' למחשב במקום. אין יל כאן את השמות של הדגמים, אני יכול להוסיף אותם המשך, אבל הרעיון הכללי? כדאי בכלל לחבר מסך של טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
לאחותי יש מסך CRT 17" שתופס לה כמעט את כל השולחן. (היא צריכה אותו לשימושים משרדיים בלבד/אינטרנט) יש איזה מבצע על המסך הזה: http://www.top-shop.co.il/Product.asp?Pid=887954&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=131&aff=Zap〈=HE יש איזה מבצע עליו, ואפשר לקנות אותו אותו ב- 250 ש"ח. אני כמעט בטוח שזה מסך גרוע אבל לאור העובדה שאפשר לקנות אותו במחיר כ"כ נמוך אוליי שווה לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-