עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש מסך סמסונג 23/24 LED החדשים שיש להם פאנל IPS ?

2. כותרת

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אז ככה, כמו שחלקכם יודעים רכשתי Viewsonic VP930 שעל אף מחירו הגבוה סבל מבעיית קורונה בצער רב וביגון החזרתי אותו והחלטתי שאני לא רוכש מסך עד שאני רואה פיזית בעיניים. יצא לי לאחרונה להיות ב-Sale של LG בו רכשתי לאחר לבטים רבים ועקב המלצות בפורום ששמו כאן קישור אליו, את ה-L204WT. אכן מסך טוב, השחור יפה, סרטים סבבה, משחקים על הכיפק אבל הצבעים לא מגיעים לדרגת ה-Viewsonic (צפוי לא? מדובר בפאנל TN שהוא נחות יותר). המסך עלה לי 1690 ש"ח ולדאבוני גיליתי שיש לו Pixel תקוע (צבע כחול)... ניסיונות רבים לשחרר אותו בעזרת לחיצות ותוכנות עלו בתוהו וכך חזרתי אל אותו Sale למצוא מסך חליפי. עוד לפני שקניתי את ה-L204WT שקלתי את ה-L2000C שראיתי שם אבל כל הדיבורים על ה-L204WT כאן גרמו לי לקנות…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by lipa,

כל מסכי ה-22' זולים יחסית , האם האיכות בהתאם למחיר ?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. הבנתי שהם יקרים משמעותית משאר המסכים. למה זה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by matizami,

יש מסכים שתומכים ברזולוציה הזו כמו בטלויזיה HD READY? אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ושזה יהיה באותה רזולוציה.

7. שלום לכולם, יותר מוקדם השבוע קיבלתי מפרט למחשב פה באתר הנועד לסרטים, אינטרנט, מוזיקה ומשחק מחשב עני גראפית (football manager למי שמכיר). חשבתי לקנות מסך LCD באלף ש"ח, אך אני רואה שמסך סביר במחיר כזה אינו אפשרי (אני גם לא ממש יודע איפה לחפש ), בכל מקרה אני חושב גם על אופציה של מסך CRT ואשמח לכל עצה/הצעה. אין לי בעיה לגלוש מעט (100-200) מעל האלף אז אל תהססו לזרוק גם הצעות כאלה אם הן יהיו שוות את המחיר. -העדפה למסך 19", אך גם זה אופציונלי. תודה רבה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by Kukishin,

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  9. איזה גודללללללללל של מסך מה זה !!! המסך נשאר אצלי היבואן פינק אותי במסך בגלל היושר שהחזרתי אותו בגלל הטעות שלהם למי שלא מכיר מה קרה הנה לינק לאשכול שלי הקודם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257838.0 ווואייי איזה מסך ! בדקתי אין פיקסלים שרופים. אני אביא תמונות בהמשך. :lol:

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. אני מחפש חנות כלשהי שאפשר לצפות במסך הזה, וכל מקום שאני מתקשר אומרים לי שאי אפשר לצפות.. אני משתגע

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מאוד מקווה שה-2209WA הוא לא המסך האחרון עם פאנל, מחיר וגודל נקודה נורמלי...

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by somsomlo,

איך הוא? הוא נראה טוב. אבל איך הוא לעומת ה VP930

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by mx-3,

מישהו יודע על כיול מסוים למסך הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. אז ככה, עד היום ממש לא הבנתי מה רוצים מגוסטינג (Ghosting) יש לי מסך 15 אינץ' LCD כבר כמה שנים (למעוניינים בדגם מדובר ב-Acer FP553), הוא לא משמש כמסך עיקרי למשחקים אבל השתמשתי גם בו ומעולם לא ראיתי שובלים או איך שלא תקראו לזה ולפיכך הנחתי שגוסטינג זה משהו שמפריע לאנשים מסויימים ולי אישית הוא לא מפריע - מיותר להגיד שטעיתי נכון?! התלבטתי רבות אם לרכוש את ה-VP930 ולבסוף לאחר שיחות עם הרבה אנשים וקריאת מאמרים רבים קניתי אותו, בהתחלה התאכזבתי אבל כעבור כמה שעות ראיתי שבאמת יש לו צבעים מדהימים אבל מה, קניתי אותו עבור משחקים (בעיקר). לא יצא לי לשחק בו עד אתמול (קניתי אותו ביום שני) ובעת משחק ב-Swat 4 פתאום ראיתי הילה מוזרה סביב אחד החשודים בהם יריתי, הסתכלתי ביותר תשומת לב ובאמת…

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. יש תוכנה שיודעת לשנות את הגדרות המסך כך שיהיו מיטביים למשחקים/סרטים/טקסט כמו שכפתור F-ENGINE ב-LG או MagicColor ב-SAMSUNG עושה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה המצב אנשים, עוד לא רכשתי מסך חדש, אבל בזמן האחרון אני הייתי עצל חבר לפירמוט של כמה מחשבים שלו, יש לו מסך EX2200 שהוא 22" 16:9, עד עכשיו לא מצעתי שום יתרון ברזולציה גדולה משום מה, כלומר איפו היתרון שלה ? לדוגמה בגלישה, כולכם פה עושים זום לפחות 150%? או איך? חוץ מתוספת שטח עבודה ויותר מקום לאייקונים, איפו באמת היתרון האמיתי? אני יכול לתת לדוגמה את ה IPAD החדש שהוא רק 9.7 אבל רזולוציה גדולה מ FHD, גודל המסך הרי אותו דבר , אז בממשק אין הרבה הבדל חוץ מתוספת חדות, אבל מה לגבי אפליקציות וגלשיה? בדומה לתוכנות למחשב , כמו שאין הרבה תוכנות שמותאמות ליותר מליבה אחת חח, בקיצור השאלה כמו שהבנתם, איפו היתרון ברזולוציה גדולה ? כי במצב הזה אני יכול להסתדר אם טלוויזיה 32" שתהיה מצ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ha,

בארבע שנים האחרונות אני משתמש במוניטור של Dell ה U2715H שמשמש אותי בעיקר לגלישה, קריאה (של ספרים אלקטרוניים) וצפיית ווידאו. המוניטור הוא 27" עם יכולות QHD 2560 x 1440 (60 Hz) עם פאנל IPS ובגדול, אני דיי נהנה ממנו (כתבתי בזמנו ביקורת) למעט הכפתורי מגע הדפוקים של Dell. בשנים האחרונות אני משתמש במוניטורים של 31-32" בעבודה (תיכנות) וחשבתי לפנק את עצמי עם מוניטור גדול בבית. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי את ה Dell P4317Q שנראה (בתמונות ובמפרטים) מרשים מאוד, 42" ברזולוציה של 3840x2160 (ב 60 Hz) גם עם פאנל IPS במחיר של 3300 ש"ח. כרגע כרטיס המסך שלי הוא Sapphire PULSE RX 570 ITX MINI עם יציאת DisplayPort שיכול לספק רזולוציה של 3840x2160 (120Hz) DisplayPort. מספר שאלות: …

18. רציתי לשאול לאילו שימושים הרחבים יהיו טובים יותר ? ולמה ? ולאילו שימושים הלא רחבים יהיו עדיפים ולמה ? תשובה מפורטות יתקבלו בברכה.

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by J0n1,

אם אני רוצה לחבר מחשב נייד למסך מחשב, ואני צריך להשתמש במתאם VGA לDVI: 1. איך תהיה האיכות? 2. הרזולוציה תהיה טבעית או תמרח? 3. איך בעצם זה עושה את ההמרה? הרי VGA זה אנלוגי וDVI זה דיגיטלי... אני מדבר על מתאם כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8312 תודה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. שלום, מסך LCD רחב נראה לי מדליק. מאז ומתמיד נראו לי הניידים עם המסכים הרחבים מאוד נוחים לישומיי אינטרנט, צפיה סרטים (המסך אינו מיועד למשחקים) 1)האם ידועעים חסרונות/עיוותים בשל רוחב המסך ? 2) המלצות למסך LCD 19 אינטש ומעלה (עדיפות לרחב) בתודה מראש, javascript:void(0); Grin

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by itzikg83,

רכשתי את המסך שלשום ב 1700 ש"ח (מחיר טוב?), מסך יפהיפה! אין פיקסלים שרופים, ואני מרוצה מאוד מאיכות התמונה. המסך הקודם שלי היה CRT. מאז המעבר אני סובל מכאבים מעל העיניים והעיניים עצמן שורפות לי מעט. המסך היה בוהק ובהיר מאוד. הנמכתי את הניגודיות והבהירות ל 50 כ"א).התופעה לא חלפה. מה ניתן לעשות?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by eldad82,

יש לי samsung synmaster 226bw אם אני יושב מול המחשב כשעה הראש מתחיל לכאוב לי ניסיתי להעלות refresh rate אפילו באובדן רזולוציה אבל במסך עצמו ה refresh לא משתנה ונשאר על 60 ניסיתי להתקין מחדש דרייברים כלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך 8800gts 6400 אני עם xp ועובד על הרזולוציה הטבעית (1680X1050 ) מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המסך ...? נ.ב. אני לובש משקפיים ואני עובד מול מחשבים כבר שנים ואף פעם לא היה לי בעיה כזו ... יכול להיות שהמסך עצמו פגום ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by michael1232,

רכשתי לאחרונה מסך 2209WA של DELL אני מאוד מרוצה ממנו אבל לאחר שימוש במחשב אני מרגיש כאבים/לחצים באזור מעל העין או בצידי הראש. התופעה החלה לאחר החלפת מסך המחשב ורק בשימוש במחשב הזה. קצב רענון המסך הוא: 60H וגודל המסך הוא:1050*1680

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. לפני כשבוע קניתי את המסך המדובר בכותרת, הצרכים שלי הם בעיקר לעבודה מול טקסטים, תכנות, קריאה וכתיבת מסמכים. בזמן עבודה של בערך 3 שעות (לפעמים יותר ולפעמים פחות) מול המסך אני מתחיל להרגיש כאבי ראש באיזור הקדמי (מצח עיניים), וזה קורה רק כאשר אני עובד מול המסך הזה, עשיתי נסיונות כמובן עם מסך אחר (מסך של המחשב נייד Dell vostro 5470 - מסך 14") והתופעה לא חוזרת. נתונים טכניים: עשיתי מספר ניסויים עם בהירות המסך: מצב 1 - בהירות רגילה - פשוט לחבר את המסך ולהשתמש. מצב 2 - יש למסך איזשהו מוד של טקסט, זה מוריד את הבהירות מצב 3 - סתם הורדתי בהירות ל40 אחוז במקום 75 ההתחלתי. המסך נמצא במרחק של כ-70 סנטימטר ממני. רזולוציה מקסימלית טבעית של המסך. האם יש בעיה במסך הספציפי שלי? האם עוד מישה…

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים