מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קניתי מסךLCD של חברת LG דגם L1953TR המסך רואים מעולה, כייף לקרא בו ו משחקים עובדים בוא ברמה סבירה... סבירה זאת אומרת שלדוגמא BF2.. או סימלטור.. טסתי על מסוק ואז את השמים שרואים דרך הפרופלור רואים מהבההב.. מרצד או לא ידוע איך קוראים לזה אבל בצבע ובצורה לא טובה. כמו כן גם אם מסתכלים על השמש או בכלל אם מזיזים את העכבר מהר אז יש תישטוש... המסך הוא בעל 2MS וקצת לא הגיוני שזה מרצד במשחקים ...(יש גם קצת בסרטים אבל לא יכול לבחון את זה מול משהו שכן רואים טוב, לדוגמא במשחקים רואים הכל חלק חוץ מהפרופלור שיוצר ריצוד) השאלה היא האם זה מסך, אולי כרטיס מסך..(פאליט סופר 7600 גיפורס) .. דיברתי עם חבר שיש לחנות מחשבים הוא אומר שמבדיקה עם יבואן LG הוא הבין שזו סידרה דפוקה.. מה דעת…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איך השילוב הזה?, האם הכרטיס הזה יסתדר עם המסך ברזולוציה הטבעית שלו בלי בעיה?
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האם המסך Dell 2007FP (לא רחב) תומך בחיבור DVI ב- HDTV? פשוט אחרי התקנה של הדרייברים של NVIDIA פתאום שואלים אותי את זה ואין לי מושג.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי, קניתי היום את הספליטר הזה: כעת על הכרטיס מסך מחובר בכניסה אחת המסך הראשי, ובכניסה השנייה הספליטר. לספליטר חיברתי מסך מחשב נוסף, ואת הטלוויזיה. כשאני בוחר בהגדרה של המסכים את המסך הראשי + ספליטר, כלום לא קורה. כשאני מוציא את הטלוויזיה מהספליטר זה קולט את המסך השני, וכשאני מוציא את המסך השני זה קולט את הטלוויזיה. שורה תחתונה, זה לא קולט לי את שלושת המסכים ביחד. מה עושים? נ.ב כשכל המסכים מחוברים, ואני בוחר להציג את המסך הראשי + ספליטר, המסך הראשי משתגע לגמרי כאילו הוא עומד להישרף (מלא רעידות וזרמים בתוך המסך) היה שלב שהייתי בטוח שהוא הלך פייפן ואיכשהו הוא חזר לעבוד כרגיל. ואם זה משנה משהו - יש לי 8800GTS
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
למה מסכי המחשב לא מתקדמים יותר אותם פאנלים אותם רזולוציות נשארו כבר כמה שנים למה אין התקדמות או שזה רק אני לא שמתי לב אשמח אם תחדשו לי המחשבה הזאת הגיע בגלל שתראו שכבר עוד שנה לכל הסמארטפונים יהיה רזולוציה של פול HD חחח
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני אמור להזמין את אחד המסכים שהזכרתי תוך כמה שעות .... תודה על העזרה ! אגב לפי מה שאני יודע ל -t יש פאנל pva ול- hd יש פאנל tn ולכן אני נוטה לבחור את 2333t
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רגע לפני קניית המחשב ברצוני להתייעץ בקשר למסך התקציב הוא 1200 ש"ח בערך. תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בסכום הנ"ל. חשבתי בכוון של: L1752T 17'' LCD 8ms DVI או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2179 Sony 17 8ms SDM-HS75DS תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
צריך דעה לגבי מסך 22" LG L226WTQ LCD האם זה מסך טוב? בעיקר למשחקים.. האם יש מסך טוב יותר במחיר זה? לא מופיע בשום אתר את סוג הפאנל של מסך זה תודה על כל תגובה...
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
תארתי כאן תופעה שאני מבחין בה במסך החדש שקניתי (L1970HR של LG), אבל הייתה קיימת גם במסכי LCD אחרים שהיו לי. דווקא במסך הזה, שהוא משמעותית יותר טוב ויקר היא בולטת יותר. מדובר על "בלוקיזציה של צבע", אשר מופיעה כאשר העין נעה על פני המסך. התופעה בולטת כאשר יש תנועה במסך עצמו, כי אז העין זזה כדי לתפוס פוקוס, אבל ניתן להבחין בה גם כשהתמונה סטטית - אם העיניים חולפות מהר על פני המוניטור. מדובר בהפיכה של הצבע למעיין "לוח שח-מט" כאשר ה"לבן" הוא הצבע המקורי וה"שחור" הוא גוון אחד יותר כהה. אין לטעות - אין הכוונה למשהו עד כדי כך בולט אשר משנה לחלוטין את הצבעים, אך עדיין מדובר בתופעה ברורה וקיימת. 1. כאמור - מצאתי את התופעה גם במסכי LCD אחרים. 2. ניסיתי את המסך עם כרטיסי מסך אחרים, אמנ…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זו המלצה בשביל חבר. למשחקים ולקריאת מסמכים באינטרנט. בגודל 22-23 אינץ.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך אשר ינצל את היכולות של כרטיס ה Leadtek GeForce 8800GTS 640mb על מנת שאוכל להנות מצפייה בסרטים וממשחקים בצורה אופטימלית. אני מניח ש20" זה מה שאני מחפש [כי עם כרטיס כזה זה עדיף מ19"] אנא המליצו לי על מסך איכותי בתווך מחיר של עד 2000 שקל גג, כי אני ממש חנוק בקטע הזה.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האחד: Benq fp71g+ 17 אינץ' רגיל http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=130394 השני: samsung 931bw 19 אינץ' רחב http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 איזה אחד איכותי יותר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ראיתי שבנוסף לTN ול-SIPS יש גם VA...לדעתי הוא הכי טוב(לפי מה שהיה רשום על זה בזאפ...)אז מישהו יכול לתת לי מסך עם סוג הפאנל הזה עד 2000 שקל ושלא יעבור את ה-22"... יש דבר כזה? בכלל מה לדעתכם הפאנל הכי טוב(מבחינת עומק צבעים,ניגודיות וזמן תגובה)?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי למי יש את המסך הזה ? והאם אפשר לשחק על רהרוזלוציה הזאת 1680x1050 ובשולחן העבודה בלי שהתמונה תמתח או תהיה מעוותת ? ותודה כי אני חושב לקנות אותו או זה (סמסונג) מסך מחשב Samsung 2253BW
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול בנוגע למסך - samsung 2443BW האם הוא HD או FULLHD? ואם לא, האם זה לא גורע ממנו כמסך?
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך מחשב שישמש לצרכי גיימינג ועבודה. יושב כ- 70-80 ס"מ מהמסך. מעדיף 27". כרטיס מסך GTX1070, מעבד i7-7700. יותר חשוב לי שמשחקי ה SINGLE PLAYER היפים (כמו Skyrim, Witcher 3 וכד') יהיו מדהימים מאשר שאני אהיה השחקן הכי מהיר במשחקי FPS. המלצות?
-
אני משחק בכמה משחקים .. אינרנט .. הרבה תוכנתו מסרים (אייסיקיו מסנג'ר וכו ).. זתומרת כתיבה ? ואיך המסך הזה של DELL ? 1908FP UltraSharp LCD 19'' 5ms USB Hub Model 1908FP UltraSharp General Display Type: Flat panel display / TFT active matrix Built-in Devices: USB hub Width: 16.1 in Depth: 7.2 in Height: 14.3 in Weight: 12.6 lbs Enclosure Color: ( the image of the product displayed may be of a different color ) Display Diagonal Size: 19'' Viewable Size: 19'' Dot Pitch / Pixel Pitch: 0.294 mm Max Resolution: 1280 x 1024 / 75 Hz Max Sync Rate (V x H): 76 Hz x 81 kHz Response Time: 5 ms Display Screen Coating: Anti-glare, hard coating Interface: DVI, VGA (HD-15) Features:…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מסך משומש בן שנה וחצי,רואים מעולה (אם כי אני לא חושב שבמסך השני שלי ה- LG1920P רואים פחות טוב.LG כבר לא מייצרים מסכים כאלו...לפחות לא ב-19"...למעשה מבחינת זויות צפיה הוא אפילו עולה על ה-1910 לדעתי...). עכשיו אני צריך כ. מסך במקום האונבורד שיש לי על מנת לחבר את שני המסכים ביחד, וזה לא פשוט כפי שניתן לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284049.0 אודה למי שיוכל להתייחס....
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך 22 אינצ' למשחקים ולצפיית סרטים וגלישה באינטרנט ועבודות באופיס, בקיצור כל השימושים כמעט. יש לי כמה שאלות בקשר למסך 2243BW. 1. האם אפשר לחבר למסך ממיר של יס ולצפות בו טלויזיה? 2. האם יש דגם יותר משתלם שמתאים לצרכים שלי במחיר של 1300 ש"ח? תודה רבה לעונים
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? בגדול שניהם עם אותו פנל ואותם נתונים רק שLG יותר זמן בשוק ועם יותר ביקורות רובן טובות,לעומת הסמסונג שהוא די חדש בשוק בלי ביקורות בכלל אבל סדרה חדשה, שנראה לי שתוכיח את ההצלחה כמו של סדרת ה T אגב אני יכול להביא את הסמסונג במחיר של 1000 ש"ח 270 שח פחות מהמחיר בזאפ. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שבוע טוב, קניתי את המסך S2717DG של דל כאשר אני מפעיל את האופציה של הG-SYNC רואים ריצוד ברור כל כמה שניות.. כמו כן ברגע שאני מבטל את הG-SYNC המשחקים עובדים חלק ללא שום ריצוד.. האם לדעתכם זה בעיה במסך ? הדרייברים מעודכנים לגירסה הכי אחרונה, ואני משתמש בכבל שהגיע עם המסך DP מהמחשב למסך. 1060- XTREME EDITION 6GB I5- 4670 8GB 10 HOME
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי תמונות בהם המעמד בצבע שחור וראיתי תמונות עם מעמד בצבע כסף... האם קיימים 2 מודלים?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מנסה להחליט איזה מסך לקחת בתקציב 1000-1200 תעזרו ליייי!!!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מסך חדש- אני מעוניין במסך 4K 24inch (יש חיה כזאת?) יש לי בעיית מקום ל27. התקציב לא מוגבל. המטרה היא סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-