מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני בשבועות האחרונים, מנסה לדלות מידע מכל תושבי הפורום במציאת המסך האולטימטיבי. בעקבות המלצות ל2408 של דל הייתי שבוע שעבר בנוטיבוק קלאב בפ"ת וריאיתי את המסך אבל לומר לכם את האמת , לא התלהבתי האדום צעק מידי והלבן נראה כמו לבן אפרפר שביקשתי מהמוכר הסבר מדוע זה נראה ככה, הוא טען שמישהו שיחק בהגדרות של המסך. הוא ניסה לעשות ריסיט להגדרות אך עדיין לא משהו. בגדול לא נראה לי שהוא מנסה למכור את המסך אלא נראה כי הוא פשוט יודע שהוא היחידי שמביא את המסך הזה באיזור המרכז. לשאלתי לגבי החלפות במידה ויש בעיה במסך הוא טען ששילמת לקחת , אין החזרות ותיקונים יש במעבדה שהיא כבר לא שייכת לדל ,קנו אותם יעל תוכנה אבל עדיין היא תיתן את האחריות על התיקונים , לא יודע נשמע לי הכל "פישי"…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כנ"ל לגבי חיבורים אחרים לממיר?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה.. בסוף קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD והוא 21.5" וואלה.. אני מה זה מרוצה!! כל מה שניסיתי לעשות איתו עד עכשיו היה פצצתי.. ראיתי סרט HD ברזולוציית HD וזה ניראה מהמם כה חד כה מרשים צבעים מהממים שיחקתי קרייסיס ב-1900X1200 וזה היה מה זה עצבניי עם הרמקולים 5.1 של לוג'יטק שיש לי זה דבר סבבה רצח.. אין מריחות רק טיפה ברזולוציית HD במשחקים.. (בגרפיקה הכי גבוהה) במסך הזה אפשר להעלות את עוצמת החדות עד 10.. ורואים תכתב חלק קל לקרוא באינטרנט טקסים .. יש כמובן מוד לסרטים מוד לטקסט.. יש אפשרות בכיוון של המסך לראות תחצי מסך כמו שהוא עכשיו וחצי מסך אחר לשחק עם הכיוון ככה אפשר לראות תהבדל יש אפשרות לעשות זום לתמונה דרך המסך עצמו. יש אפשרות לשים תמסך על 4:3 .. והכי חשוב.. המ…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר מחקר בנושא, הגעתי למסקנה שברצוני לרכוש את מסך 2243 של סמסונג. הביקורות הטובות ופונקציית הפיבוט שכנעו אותי. השימוש הוא בעיקר ביתי ופה ושם קצת גרפיקה (אין תקציב לאיזו :-(). ניגשתי למכרז של YNET וזכיתי במסך ב-900 ש"ח. נראה לי אחלה עד שהתקשרו מחיון ואמרו שהוא חסר במלאי ושהם "משדרגים על חשבונם לדגם 2233 שנותן ניגודיות טובה יותר ובכל שאר הבחינות הוא זהה". אני החלטתי לבדוק ומה שהצלחתי לדלות (ואני לא בטוחה בכך) זה שדווקא ל-2233 אין פיבוט ויש לו רק 2 USB לעומת 4 USB ב-2243. מה אתם אומרים? מהי האמת? האם הם מסכים זהים וה-2233 באמת טוב יותר או שהמידע לא נכון? תודה על הידע שאתם חולקים...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 24 חדש עם רוזלוציה מקסימלית של 1080-1920 ושמתי לב שיש סרטים שאני שם ואפילו סרטי DVD מקורים שכשאני צופה בהם הם נמרחים על כל המסך ומאבדים איכות ורציתי לשאול מה הרולוציה המומלצת ל סרטי DVD מקורים? סרטים שהורדתי DVDRIP? סרטים רגילים כמו ארץ נהדרת ודברים כאלה? סרטונים ביו טיוב? מה אני עושה כדאי שלא יאבדו איכות תודה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
היי אנשים. הלכתי לצפות במסכי 24" בחנות וניסיתי לעבוד איתם למשך זמן מסוים. הגעתי למסקנה שהגודל פשוט ענק לי מכיוון שאני רגיל למסכי 19" ושעדיף לי בהרבה לרכוש מסך 22". בהתחלה, הסתכלתי על מסכי 22" איכותיים כמו החדש של Dell שכולנו מקווים שיגיע לארץ אבל שכחתי לגמרי שהם לא מגיעים עם אופציה לרזולוציית 1920x1200, שעדיפה בהרבה לגיימינג ומעניקה חוויה פנטסטית. לכן, ערכתי סקירת שוק קטנה וגיליתי 2 מסכי 22" שתומכים ברזולוציית 1080p: ה-W2261V וה-T220P. הייתי שמח לדעת מי מהם עדיף לעבודה עם טקסט ולגיימינג, ללא התחשבות במחיר המסך. כעיקרון, אני מתכנן בזמן שאני עובד עם טקסט להחזיר את המסך לרזולוציה טבעית של מסכי 22" (1680x1050) ובזמן שאני משחק להעביר את הרזולוציה ל-1080p או 1920x1200, תלוי במס…
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
האמת שקניתי על עיוור קצת, רציתי לקנות NEC אבל הכיס שלי רצה אחרת. ואני שמח לראות עכשיו ביקורת טובה עליו פה בדביק קניתי ב850 כולל משלוח ביבואן רשמי, אני מקווה שזה זול. שאלות: 1. הקטע של הסיבוב, אני מבין שזה משמש לוורד וכאלו דברים , השאלה , המסך מזהה את ההפיכה ומשנה את התצוגה לארוכה? (פשוט זה נשמע לי משוכלל מידי כדי להיות אמיתי) 2. למה תמיד נראה לי שהטלויזיה 21 השמנה שפה שלידי היא הרבה יותר גדולה מהתמונות שאני רואה של המסך 22 הזה? 3.רשום שהוא תומך לתליה על הקיר, איפה אני קונה בזול מתקן להצמדה לקיר שמולי (שיהיה צמוד , לא רגלית כזאת שיוצאת מהקיר) 4.תגידו לי שהבחירה נכונה כדי שיהיה לי הרגשה טובה זה היה ספונטני.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי אנשים. עד כמה שידוע לי, היציאה המדוברת היא מסוג S-Video. הייתי רוצה לדעת אם זה נכון ואם יש מתאם מ-DVI או מ-HDMI ליציאה הזו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אתם יכולים ליראות במפרט את המסך שלי. יש לו מין אופציה כזאת להחליף בין מצב "טקסט" לבין מצב"סרט", בעצם משנה את הבהירות ואת הנוגדיות ואולי עוד כמה דברים אבל הרבה יותר נוח לקרוא שהמסך על מצב "קטסט" והברה יותר כיף לשחק שהמסך על מצב "סרט". השאלה אם זה מומלץ להחליף את המצב הזה לעיתים תכופות ? זה יכול לפגוע במסך ? כי אני יודע שלא מומלץ להדליק ולכבות הרבה את המסך...
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מסך חדש. מכיוון שהעיסוק היחידי שלו זה טקסט, המלצתי לו על HP LP2065, אבל הוא רצה שאני אחפש לו גם דברים ב22' ו24' (הסברתי לו שעם מסך לא רחב יהיה לו יותר שטח לא מבוזבז לטקסטים, אבל הוא עדיין רוצה שאני אברר). אין הגבלת תקציב, אז מה שטוב
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום ראיתי שממליצים פה הרבה על הT240 אבל יש עוד אפשרויות שבראשם נראה לי ה LG והייתי שמח לדעתכם בנושא: 1. LG L246WH 2. SAMSUNG T240 3. 240BW8EB וPhilips 4. LG W2442PA איזה הכי כדאי לדעתכם? האם יש עוד אופציות בסביבת המחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מתלבטת בשאלה כבר כמה שבועות וחורשת את הפורום הזה(כניראה הבחורה היחידה פה....) אני יכולה בעיקרון להשקיע 3000 ש"ח אבל השאלה אם כדאי.... המסך ישמר בעיקר כטלויזיה עם TV BOX,לצפייה בסרטים ולשיטוט באינ'. אני עכשיו גם בענין של תמונות(מהמצלמה החדשה ושווה ביותר שלי) אז גם אולי קצת עריכה של תמונות בהמשך. האם יהיה הבדל משמעותי אם אקנה T240 של סמסונג או מסך עם פאנל טוב יותר בפונקציות הנ"ל אם הבנתי נכון, זה בעיקר משמעותי לסרטים? האם בתור מי שלא מתמחה במסכים או משחקת משחקים עם גרפיקה מורכבת יהיה באמת יתרון מאוד משמעותי למסך יקר(כמו ה-DELL 24 שמומלץ פה כל הזמן)? אם יש המלצות למסכים אחרים גם הם יתקבלו בברכה. תודה, הילה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נראה לי מסך מעולה בשבילי. גם טלויזיה וגם מחשב. מה אתם חושבים על הנתונים שלו והאם יש טעם לחכות או שיקחעוש הרבה זן עד שייבאו אותו?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הלן יש לי כרטיס מסך של ATI 4870 512 אני רוצה לקנות מסך עד גבול של 1700 שקל בדגש על מסך גדול (24) לא פוסל 22 רצוי 24 כמובן מסך שיתאים לניצול הכוח של הכרטיס מסך שלי בקטע הגרפי(משחקים\רזולוציה) וכמובן בקטע של סרטים באיכות גבוהה(HD) (יש לי כרטיס טלויזיה במחשב ואני מחובר ל חברת "יס" אז רצוי F.HD) תודה על ההמלצות
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחר חיפושים רבים שעלו בתוהו ,אשמח לדעת אם מישהו יודע איפה בארץ אני אוכל למצוא את המסך הנ"ל בA01 והאם יש דרך לבדוק שזו הגרסה כאשר אני בא לחנות \פותח את האריזה האם זה כתוב איפשהו?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי..! התקנתי את המשחק Mirror's Edge היום, ופתאום המסך נהיה שחור ואני מקבל התראה מתפריט המסך : mode not supported איך אני מסדר את זה? קרייסיס וכל המשחקים האחרים רצים לי חלק... עדכנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך שלי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עתיד לקנות מסך מחשב בקרוב וכרגע אני בתאילנד ושוקל קנייה של מסך כאן מטעמי חסכון ואולי קניית מסך יותר גדול. השימוש הוא לסרטים (ללא משחקים) ואין צורך במסך HI END איכותי במיוחד. חשוב מאוד הגודל בעיקר - 24-28 אינץ'. יש המלצות לדגמים ספיציפים או ממישהו שהיה בתאילנד ויוכל לשפוך אור על הנושא? בברכה, רן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כפי שחפרתי כבר פה בפורום רובכם יודעים שקניתי LG W2442PA . פתחתי אותו וחיברתי (משום מה לא עבד לי עם DVI וחיבור D רגיל עובד ) . בעיה אחת היא פיקסל ירוק (אני דיי חושב שתקוע) בחלק העליון של המסך . איך ניתן לשחרר אותו ? ואיך אני יודע אם הוא שרוף או תקוע? הוא בצבע ירוק בהיר בחלק העליון של המסך. תודה. עריכה : הבנתי שפיקסלים תקועים לא רואים על מסך לבן וככה זה אצלי! את הפיקסל הירוק לא רואים על מסך לבן!! יש דרך לתקן פיקסלים תקועים?! תודה רבה רבה מראש לכל תגובה בנושא!
-
- 17 תגובות
- 7k צפיות
-
-
האם T240 ו- HD4870 1 ג'יגה הוא שילוב טוב? אני מעוניין לדעת אם אני משלב כרטיס ומסך ביעילות.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI לDVI חיברתי ורואים מין פיקסלים כאלה שלג כזה לא יודע איך להסביר את זה וברזולוציה גבוהה זה חד מידי ורועד איך מגדירים את זה בהגדרות אני לא מבין תודה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז ככה.. בהתחלה לקחתי את הCHIMEI 222.. מסך נחמד איכות טוב.. אבל לקחתי אותו בגלל הוידאו (שזה מה שעשה לו תשם יציאת הוידאו S VIDEO ) בקיצור האיכות של הוידאו הייתה מסריחה רצח כמו איכות של יוטאב.. באסה לראות יאס וקשה ביותר לשחק סוני זה ניראה מרוח רצח.. אז ביקשתי מהחנות זיכוי.. הם הציעו לי לשלוח לתיקון.. ובסוף יצא שככה האיכות שלו אגב חיכיתי לחודש עד שהוא חזר מהתיקון ולכן אני חושב על 4 מסכים אחרים ואני מתלבט.. בCHIMEI לא היה DVI ולא היה לו רזולוציה של HD 1920x1080 .. אז אמרתי אם יש לו טלויזיה זה מספק אותי אבל התאכזבתי כמו שאמרתי ולכן.. אני מסתכל בכיוון של ארבעת אלו.. מה אתם אומרים הכי סבבה והכי זורם?. LG LCD 22 W2261V FULL HD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD.. אחלה מסך שבעולם אבל כשאני מגדיל תרזולוציה מה שקורה לי .. כמו בכל מסך אחר הכתב של האינטרנט ניראה קטן.. ברור וחד אבל קטן.. יש אפשרות להגדיל את הגופנים של האינטרנט? ככה שאני יוכל לקרוא את זה בברור.. בנוסף.. תביאו לי כמה טיפים בבקשה. איך להשתמש במסך LCD ברזולוציות גבוהות בצורה הכי טובה שאפשר. . תודה מראש. דני
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך למחשב בגודל 24' ומעלה.. בעיקרון הכי חשוב לי שיעבוד טוב לסרטים ושהמסך יהיה כמה שיותר גדול. (עד 32' אינץ) צריך המלצות לגבי מסכים, אם אפשרי גם איפה ניתן לרכוש אותם. התקציב שלי עד 2000 ש"ח. תודה על כל עזרה והמלצה שתבוא, אמיל.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש ברשותיDELL 2007FP האם הוא עדיין הכי טוב ? מה ההבדלים בין המסכים הנ"ל... אשמח לביקורות מכאן ומרחבי הרשת תודה...
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
בד"כ אנשים פה בפורום אומרים מה הם רוצים ושואלים איזה מסך יכול להתאים לדרישות. אני שואל הפוך מה השיקולים שלי צריכים להיות כאשר אני בוחר מסך אחד מבין השלושה הנל מלבד מחיר מה טוב יותר למשחקים סרטים ועבודה רגילה מול מחשב(אינטרנט מסמכים וכו) בתודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-