מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
הי חברה מסך רחב בעיקר לסרטים. עדיף בפחות מאלף אבל אפשר עד איזה 1200 במקרה שיש הבדל ממש ממש גדול. ושאלה: מה קרה ל VP930? למה אין אותו בשום אתר יותר?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 1000 שקל מחנות באיזור חיפה תודה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי לפני כ-8 חודשים מסך VP930-3. בחודשים האחרונים שמתי לב לתופעת זליגת האור מן הפינות (ה-X המפורסם). אני לא בטוח אם זו הידרדרות, למרות שנראה לי שכן. זה נורא מציק, בעיקר כשרואים סרטים ב-aspect ratio של 1.85 או 2.35 - זה נראה כאילו שמישהו מאיר לך על המסך בפנס. אני מתכוון למסור את המסך לאומניטק - לבדיקה ותיקון/החלפה/ווטאבר. מה דעתכם? יקבלו את זה? וגם: נניח שזה יתקבל. הם בטח ירצו לדחוף לי vp950 או משהו כזה, אבל אני לא רוצה מסך TN. מה הייתם עושים במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
כרגע יש לי את האסוס MW221u שחייב לציין כי נהנתי איתו מכל רגע והוא מסך מצוין, זה הוביל אותי לחפש גם באתר של אסוס מסכים ברמה קצת יותר גבוהה, עדיין לא ממש הסתכלתי על עוד חברות, בעיקרון אני לא מוכן להתפשר על איכות אז אני מוכן להשאר עם 22 רק שיתן עוד טיפה... ראיתי את הVW225N שהיחס ניגודיות שלו הוא 8000:1 אבל אין לו trace free... מה זה בכלל trace free ועד כמה זה חשוב? העיניין הוא שאני מעביר את המסך לאחי, במקום הCRT הישן שלו. עשיתי קצת חיפושים והבנתי מה דרוש בכדי לעלות לרמה של PVA מכיוון שהשימושים שלי הם בין היתר סרטי DVD וטלויזיה, אך בתקציב שלי זה לא מתאפשר לפי מה שראיתי, אז מה דעתכם על הVW ואשמח להמלצות נוספות.. עריכה : עכשיו ראיתי שאין את המסך הזה בארץ...
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של HP ושל DELL ? 2. ראיתי שאם יש פיקסל שרוף כאשר משתמשים במסך בפעם הראשונה אז ברוב החנויות הם מוכנים להחליף את המסך בלי בעיה. לעומת זאת, אם לאחר תקופה מסויימת מתגלה פיקסל שרוף אז ההחלפה היא בהתאם למדיניות היצרן (ובדרך כלל על פיקסל אחד לא מחליפים). אם אני בודק היטב בתחילת השימוש ואין לי פיקסלים שרופים, האם יש מצב שבעתיד פתאום יופיעו לי כאלה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב עם אפשרות לתלייה על הקיר שיהיה ברמה טובה ככל שניתן תקציב עד 2000 שקל אין לי בעיה עם מסך 22" אבל מעדיף 24" המסך יתחבר למחשב ולממיר של יס תודה,
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השימושים שלי בעיקר אינטרנט קצת סרטים ותכנות תלת מימד ופוטו שופ(יש לי כסף רק לTN)
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ערב טוב הזמנתי באינטרנט מסך LG LCD 24 W2442PA 2ms 1:10000 Hdmi Pivot . אני רוצה להנות מאיכות התמונה של תכני הבלו-ריי שיש ברשת ורציתי לשאול האם המסך הזה יראה תמונה באיכות HD? יש לי מחשב די ישן (AMD 3000, RADEON 9600, ו512 זיכרון) הוא יראה תמונה טובה או שצריך לעשות שידרוג? הבנתי שצריך לחבר בין המסך למחשב כבל HDMI, מה זה יתן ולאן הוא מתחבר למחשב? (לוח אם או כ.מסך?) תודה
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג T220P ו LG W2261V. אחרי חיפוש בפורום על המסכים האלה לא הגעתי למסקנה חד משמעית. ממה שהבנתי אנשים מאוד מרוצים מהסמסונג אבל מצד שני אין לו כניסת HDMI לעומת ה LG אשר לו יש.. אשמח ממכם לחוות דעת מקצועית, עדיף מנומקת תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזית LCD. כרטיס מסך: CONNECT 3D 3850. טלויזית LCD מסוג Haier L26R1: http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=80&p=0 הטלויזיה האמורה מגיעה עם רזולוציה של 1366x768. החיבור נעשה מ DVI בכרטיס מסך לכניסת ה VGA במסך. הטלויזיה מזוהה ב CCC של ATI כ VGA MONITOR. התצוגה המקסימלית התקינה שהצלחתי להשיג בטלויזיה היא 1280X768. הטקסט אינו מדהים אבל קריא. ע"פ ה OSD של המסך לאחר קביעת הרזולציה בCCC הרזולוציה היא אכן 1280X768 אבל קצב הריענון הוא 59HZ ולא 60. נסיונות לקבוע את הרזולוציה ל 1366x768 דרך CCC גורמות לקבלת מסך עם אפקט OUT OF PHASE בנוסף ע"פ ה OSD של המסך הרזולוציה בשימוש היא עדיין 1280X768 עם קצב ריענון של 60 HZ. נסיו…
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם =) קניתי מסך 2253BW ואני רוצה לדעת איך לכוון את הבהירות והצבעים, אם יש תוכנות מסוימות שצריך וכל מיני דברים כאלה כדי שאני אראה בסופו של דבר הכי טוב שאפשר, ושאני יפיק את המקסימום מהמסך. בנוסף, הסמן של העכבר שלי נעלם אחרי 2 שניות שאני שם אותו על רקע לבן... תודה רבה מראש =)
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות בהקדם האפשרי(מחר או במוצ"ש) מסך מחשב lcd 22 אינצ'... לכן אני ישמח לכמה שיותר חוות דעת והיענות ככל האפשר בהקדם האפשרי! מנסיון העבר שלי יש לי חוסר מזל במסכים כי נפלתי בפעם האחרונה שקניתי מסך lcd למחשב לכן אני מבקש את העצה שלכם.. חשוב לי שהעצה תיהיה מבוססת ועם ידע ועוד יותר עדיף עם ניסיון.... (אני מתכוון שלא כל מי שקרא את הרשימת המלצות ימליץ לי על אחד מהמסכים ברשימה אלא אני ירצה לשמוע דווקא חוות דעת מדוע לקחת את המסך האחד ולא את האחר וכו'...) התקציב שעומד לרשותי הוא 1200 ש"ח מטרות מהמסך: 1) משחקים 2)שירים 3)אינטרנט *** אולי בעתיד אני גם יחבר אותו לyes אבל לא בטוח 4)כולל dvi ומכיוון שאני לא חכם גדול במסכים אז בעיקרון אני יבקש מסך שעונה…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בעיקר עבור עיבוד תמונות, מה שחשוב לי מאד, 1. חדות (הבנתי שמסכי "20 חדים יותר מ "19 ו "22, האם זה נכון?) 2. צבעים וגוונים (הנטיה שלי היא לפנאל S-IPS) 3. יכולת הפרדת גוונים גבוהה 4. שלא יהיו הילות משונות במעברי קונטרסט וצבע איכות התמונות שלי חשובה לי מאד ולמסך יש השלכה ישירה על הפלט הסופי, לכן אני מחפש מסך איכותי וטוב מאד. גודל המסך יקבע בהתאם לתשובות על השאלה בסעיף 1 , תקציב 2000-3500 ש"ח אשמח לקבל כל המלצה, תודה. גל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מסך ה CRT שלי החל לגסוס ותוך כדי גם הורס לי את העיניים. אני מחפש המלצה למסך. עדיף עד 2000 שקל, אבל אם ממש איכותי אז אפשר להתפשר בתחום הזה. השימוש שלי בו יהיה ברוב רובו צפיה בסרטים (ולכן אני מעוניין גם במסך רחב). אני לא משחק בכלל במשחקים כך שזמן תגובה (נראה לי) פחות חשוב. בנוסף אני קורא הרבה וגם מתכנת ואני מחפש מסך שרואים בו כמה שיותר חד על מנת לשמור על העיניים. המחשב שלי הוא ישן למדי ויש לו כרטיס מסך radeon 9550 עם יציאת VGA בלבד. מסכים שראיתי עד עתה (מסכים די סטנדרטיים אני מניח- samsung 931,943 וכו) לא מצאו חן בעיני בלשון המעטה. הצבעים בהם היו הרבה יותר מדי בהירים ובוהקים, לא הייתה חדות בקריאת טקסטים (כמו שיש למשל בניידים החדשים) ובכל הסרטים שראיתי הצבע השחור נראה ב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מסך מחשב דגם T260 בגודל 26 אינץ. אני מחפש דרך להשתמש בצורה יותר חכמה בגדול שלו. הם יש תוכנות שקשורות לניצול יעיל של שטחי עבודה גדולים? האם יש דרך יעילה למשל לגרום למחשב לפתוח שתי חלונות אחד ליד השני ? עד עכשיו עבדתי עם שתי מסכים אז זה היה פשוט להרחיב כל חלון בכל מסך אבל עכשיו זה כבר בעיה... רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 אשר ישמש למשחקים וכטלויזיה (חיבור ישירות לממיר). מה חשוב להקפיד במסך כזה ? כיצד אוכל לעשות בנוחות switch בין המחשב לטלויזיה ? איזה מסך מומלץ ? פרטים נוספים: כרגע אני מתכנן לרכוש את הכרטיס מסך הבא (שהוא במסגרת התקציב שלי): Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 Bulk את יציאות הקול של הממיר אחבר למסך. את יציאות הקול של המחשב אחבר לרמקולים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לילה טוב. וובכן, הsamsung t240 שלי הגיע בחיים לא היה כזה תענוג לראות סרטים אני ממליצה עליו מאד. חדות נפלאה ושטח עבודה ענקי ונהדר. רכשתי דרך וואלה שופ, והקשר היה עם קבוצת אלי חיון. מעולם לא קיבלתי שירות טוב יותר ממה שהם נתנו. תוך 4 ימים הגיע המסך בשעה המדוייקת שנתנו לי חברת המשלוחים UPS. עכשיו מס' שאלות קטנות: 1. כיצד אני יכולה לכייל את המסך על מנת לקבל את היכולות האופטימליות שלו? אין לי הרבה נסיונות עם זה, לכן אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי או להפנות אותי למדריך מפורט. 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת פיקסלים שרופים ושיחרור תקועים? אין לי ממה שראיתי עד כה, אך הייתי רוצה לוודא זאת. 3. נאמר לי שההבדל היחיד בין DVI לHDMI הוא רק אייכות הקול, אך אייכות התמונה היא זהה …
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ציפיתי לאיכות ירודה יחסית לCRT (הגרוע) שהיה לי וראיתי מסכים בתצוגות לפני כן ובכל זאת הופתעתי... בסרטים ומשחקים התופעות נסבלות יותר אבל בעבודה מול המחשב אפשר לשים לב לשינוי בגוונים כך שהחלק העליון מאופיין בגוונים כהים ועמוקים וככל ושיורדים הגוון מתבהר ונראה ממש בהיר ושטוף בחלק התחתון של המסך.כתוצאה מכך החצי התחתון של המסך בהיר מדי ולכן פחות חד. - האם מדובר בבעיה אופיינית בגדלים האלה כחלק מזויות הצפייה האנכיות הצרות של פנל TN או שמדובר ביותר מכך? הבעיה השני של הבנדינג פחת מציקה לי כי חשבתי שכך באמת יהיה אך כיול נכון יכול למזער זאת, -מהם ערכי הבהירות RGB וקונטרסט שלכם והאם השתמשתם בפרופיל מוכן כלשהו? ריפר.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יכול לקבל את Samsung T220P אוSamsung T220 במחיר זול ובהבדל של 70 ש"ח בין הדגמים אני לא יודע מ ה עדיף המפרט נמצא בצד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב עומד על כ2000. לכל התחומים (משחקים, סרטים, יס, אינטרנט) חשוב לי מאוד ארגונומיה שזה מה שיש לפילפס. וחשוב לי שאני אוכל לחבר אותם לממיר יס. אני יודע שבסמסונג יש HDMI האם הוא יתן אותה איכות לעומת הפילפס ביחד עם כרטיס טלוויזיה? שניהם מסכים עם איכות טובה אך הפילפס עם יותר (לפי דעתי) אך הארגונומיה חשובה... מה הייתם ממליצים? אולי תאירו לי על נקודות שלא ראיתי? והאם יש מתאם מVGA/DVI לחיבור שיתחבר ליס?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, קראתי קצת בפורום לגבי מסכי 24" ואני עדיין לא סגור. אני כרגע צימצמתי את האפשרויות קניה שלי לשניים הבאים: Samsung T240 מול LG W2442PA. השאלה מה לקחת.. ההבדלים דיי זניחים (אחד 2MS והשני 5MS .. מבחינת השאר הם דיי זהים). המסך הוא לשימוש משרדי וקצת GAMING פה ושם. אם מישהו יכול להמליץ מתוך נסיון עם המסכים או ידע לגביהם אני אשמח מאוד.. תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולספר: 1 - איך הוא בטקסט ומשחקים ? ( ע"פ הנתונים מהנייר ברור לחלוטין שהוא תותח בסרטים) לגבי משחקים וטקסט חשוד בעיני בגלל הרזולוצייה. 2 - האם כרטיס מסך 8800 GTS מסוגל בכלל להחזיק אותו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקנות 24 אינץ' שיעשה FHD, אבל זה פשוט יקר מידי, אז אולי לקנות 22 אינץ' שעושה FHD במקום? אבא שלי מצא את המסך הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4677 הוא טוב? מה שיש לי עכשיו זה מסך 20 אינץ' של ASUS עם רזלוציה של 1680 על 1050. יש לי 1300 ש"ח אבל אני רוצה לחסוך מהם כמה שיותר, כי אני גם חוסך לכרטיס מסך חדש (יש לי GEFORCE 8800GTS 640MB עם OC כרגע). עריכה: עכשיו ראיתי שיש Samsung T220P שגם עושה FHD. אבל כתוב בלינקיה משו כמו" לא מומלץ לרוב השימושים" מה הכוונה?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
האם יש בעייתיות במסך כזה ?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המסך שיש לי כרגע ואני מתלבט בין מס' דברים ראשית האם ללכת על מסך 24" או גדול ממנו? האם ההבדל בין מסך בעל פנל פשוט לבין מסך בעל פנל אייכותי מורגש באינטרנט או בעבודות אופיס ועד כמה? אני רואה כאן שכמה מממכם רכשו מסך 27" איך אתם מסתדרים עם אינטרנט מבחינת מרחק הישיבה מה המרחק המומלץ לעבודה (לא לצפיה בסרטים) שרצוי לשבת מול מסך 24" או גדול ממנו? האם מסך בעל פנל איכותי נעים יותר לעיין ,בריא יותר לעיין מאשר פנל פשוט? עוד הערה -האם יש טעם לחכות למסכים מבוססי LED שבטח יכנסו במהלך השנה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-