עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לפני כמה זמן קניתי מסך lg l19wt. וכשאני צופה בסרט שנועד למסך רחב בכל זאת יש שניי פסים שחורים..... ורק שאני מגדיר ת'סרט ל- 4:3 רואים על כל המסך ואני לא מבין איך זה היגיוני ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה..... אני ישמח לקבל עזרה.... eyal91....

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. האים ה DELL 2007 WFP או FP מתאימים גם לשידורי טלויזיה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. שלום חברים. איך הNEC LCD 20 LCD20WGX2PRO S-IPS בהשוואה לDELL2007 מבחינת : *דיוק צבעים וכיול מהיצרן. *זמן תגובה, האם יש מריחות במשחקי FSP? *התרשמות כללית מהמסך ופיצ'רים נוספים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2700&products_id=19834

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש את המסך הנ"ל במבצע מהעבודה ב878 ש"ח כולל משלוח. המסך הינו 19 אינטצ'. רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך הנ"ל. האחד לשימוש עבורי - משחקים. ואחד בשביל חבר שלי - לשימוש משרדי. תודה מראש על הסבלנות.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by ziv22,

אתם יודעים שאני בבירורים כבר הרבה זמן לגבי קניית בהתחלה הייתי כמעט וסגור על הLG 19' אבל כרגע אני לא כל כך בטוח . איך נראה לכם המסך הזה http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1957640,00.asp אני כן משחק הרבה במחשב . וגם אראה הרבה סרטים עליו . שווה לי לקנות אותו למשחקים / סרטים / וגלישה ? איפה אפשר לקנות אותו בארץ ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, אני קונה מחשב עכשיו בסביבות ה-4.5. אני רוצה מסך בסביבות ה-1300. אני הולך לשחק במחשב, לעבוד בו, ולראות קצת סרטים. אפשר המלצה על דגם בבקשה?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  7. השאלה בכותרת. אניל לא מעוניין לזרוק כסף מיותר על רזולוצייה גבוהה שלא תבוא לידי ביטוי במרחק צפייה של מטר . כמו כן אני לא מעוניין לבחור מסך קטן מדיי או גדול מדיי שיקשה על השימוש וסתם יגרום לכאבי ראש ולעייפות עיניים . אז מה דעתכם ?

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  8. שתי המסכים הם של DELL: 1. 2407WFP 2. 2007FP האם מסך 24" במקרה הזה הורס יותר את העיניים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך 24" שתומך ב3D וב120HZ כמובן ראיתי שיש את 2 המסכים האלה: http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS23A950DS/XS ואת זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23A700DS/XK?subsubtype=series-7-and-9-3d-led אני מתלבט ביניהם איזה כדאי לקחת הראשון עולה 200 שקל יותר מאשר השני... מה אתם ממליצים לקחת לי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם ! לאחר חיפושים נרחבים אחר המסך המיוכל , עשיתי היום סיבוב בין כמה חנויות וראיתי את המסכים (22") של DELL LG ASUS וSAMSUNG. לבסוף רכשתי את ה2253BW של סמסונג. אני חייב לציין לטובה שאני מאוד מרוצה מהמסך , אני אפרט: דבר ראשון ההרכבה היתה זריזה וקלה במיוחד , לקח 2 דקות בערך (אולי אני מגזים וזה לקח פחות), הכיול של המסך בעזרת התוכנה המצורפת גם היתה קלה וזריזה. את הטקסט רואים נהדר וכך גם סרטים אפילו מהצד לא אני לא מדבר על כמעט 170 מעלות למסך שם המסך מקבל גוון קצת חום למרות שרואים , אין לו את התופעה של הנגטיב, כמו שראיתי במסכים אחרים. סה"כ רואים טוב מכמה זוויות סרטים , משחקים ואף טקסט. יש לו אופציה מאד נחמדה לעבור למצבים של משחקים טקסט סרטים וכו' למען האמת המעבר השימושי ב…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. למי שלא יודע ,חברת DEL מעולם לא ייצרה אפילו מסך אחד. בתכלס היא קונה מסכים מחברת LG ופשוט מוסיפה את המדבקה שלה על המוצר הסופי. שמתי לב שישנה תופעה בארץ שהמוכרים אוהבים מאוד, לדחוף ללקוח את המסכים שלה . מדוע הם עושים זאת? האם באמת יש איזו שהוא יתרון ללקוח הסופי בארץ בלבחור דווקא את מסכי המדבקה של DEL ???

12. היי המחשב נייד שלי נפל ועקב כך נסדק המסך עדיין רואים תצוגה אהל יש נזילות בצידי המסך אני מעוניין להחליף את המסך שהוא מדגם 15.4 של חב אייסר ACER אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש רק את המסך ללא עבודה כי אני פתחתי לבד וראיתי כיצד ניתן להחליף אותו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  13. Started by vk,

מה אתם אומרים עדיך מסך 17" או 19" בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  14. Started by yanai9837,

אני מחפש מסך טוב לא יקר באיכות סבירה מה אם זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8351

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by itaym120,

Samsung UE50KU7000 4K הציעו לי טלוויזיה כזאת ב3200. אבל בדגם כתוב samsung 50m7000 במקום. האם יש הבדל בין הדגמים? ומה הטלוויזיות המומלצות בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by NewRig,

השאלה מופנית לאנשים אשר קנו מהחנות LCD-TV, ובמיוחד - מסכים משם של Dell. מהי מדיניות האחריות לגבי הפיקסלים השרופים (מספר, ריכוז וכו'), והאם נותנים לבדוק את המסך עוד בחנות עצמה? תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by greenvector,

אז ככה, לאח שלי היה מסך 19" 4:3 של AOC . לאחרונה הופיע מעין פס לבן בחלקו העליון של המסך. מיכוון שהמסך עדיין תחת אחריות (3 שנות אחריות ועברו כ- שנתיים וחצי) התקשרנו ל- AOC שיטפלו בנושא. אני חייב לציין שהשירות מעולה. הם הביאו שליח עד הבית והחליפו את המסך בלי לשאול שאלות. אבל, הם החליפו למסך רחב (מבחינת איכות תמונה נראה טוב יותר), אבל, המסך נראה קטן יותר. לכן רציתי לשאול האם נראה שכדאי להתקשר ולבקש מסך כמו שהיה לו 4:3, או להשאר עם המסך שהם הביאו (דגם 917sw ). תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by alexsp,

שלום, ראיתי שרשת מסויימת משווקת מסך של מותג "IIYAMA" והמחירים משתלמים ביחס לתמורה ורציתי לדעת האם מישהו מכיר את המותג הזה ויכול לספר או להעיד האם הוא איכותי או לא איכותי, אמין לא אמין? תודה!

19. Started by POLANI,

רציתי לדעת קצב הרענון (REFRESH RATE ) המומלץ לרזולוציית 768*1024 אני לא שם לב להבדל בין 75 ל 60 . למרות שהמסך ממליץ כל הזמן על רזולוציית 1024*1280 האם לקצב הרענון יש השפעה בצפייה במסך? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בעל מפרט המופיע למטה , זהו מפרט שהופיע באתר למחשב עריכה גרפית . עיקר השימוש תוכנות תלת מיימד ?SOLIDWORKS ו-רינדורים , פוטושופ... וגם קצת סרטים (רק עבודה?!) הייתי מעוניין לרכוש מסך עד 2000 שקלים שיתאים למפרט (דגש לכרטיס מסך?) בגודל 23-24 אינץ. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם. מעבד Intel Core I7 920 (Socket LGA1366) - 2.66GHz 8MB Shared Cache Box 1650 גוף קירור למעבד Thermaltake V1 - LGA775\1366\AM2 260 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX Motherboard - DDR3 and Core I7 compatible 1100 זיכרון פנימי G Skill DDR3 6GB Triple Channel 3X2048MB Kit 1600mhz CL9 650 דיסק קשיח For RAID0 - 2X WD 1TB S-ATA 7200RPM 32MB BUFFER WD10EADS - 3Y Warra…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  21. אני מחפש מסך 24" למשחקים וגם סרטים, חשוב שלא יהיה לו INPUT LAG גבוהה, אני כן מוכן להתפשר על 22" אם הוא איכותי בהרבה. התקציב יכול לחרוג אבל לא בהרבה (100ש"ח, גג 200) מצאתי את הBENQ G2400W אבל כרגע אי אפשר למצוא אותו בארץ.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חבר'ה יש לי מסך של LG מדגם : W2042T המסך הינו ברזולציה של 1680X1050 וכאשר אני מעביר את הרזולוציה הזו בשולחן עבודה מן הסתם כל התיקיות והכתב נהפכים לקטנים מאוד וכמו כן בדפדפן האינטרנט יש לי המון שטחים שאין בהם שום דבר בגלל הרזלוציה הגבוהה הזאת שמקטינה הכל ובלתי אפשרי לעבוד ככה. בנוסף הבנתי שמומלץ כן לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך אך יש דרך להגדיר זאת באמצעות הדרייבר רק שאני לא יודע איך עושים זאת מישהו יודע ויכול לומר לי מה לעשות? אגב יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON X1300 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by m0sh,

טוב חברים מעניין אותי לדעת מסך LCD הכי טוב שיש(עד 2000 שקל) בעקרון התקציב הוא 1800 אבל אפשר לחרוג עם עוד 200 אם יש למה תאמת לא כל כך מעניין אותי משחקים...אלא יותר טקסט ... אבל תכלס אם אתם חושבים שזה הרבה מידי כסף אני יכול להסתפק על משהו יותר זול תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by EyalRDT,

אני מעוניין לקנות את המסך הזה בעיקר בשביל סרטים ומשחקים, השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי באיכות בינו לבין T240HD. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו בכל מה שקשור לאיכות שלו (למען הסר ספק אני מדבר על סרטים ומשחקים ממחשב PC) תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by DennisZ,

(אם זה מתאים לפורום צרכנות, אשמח אם תעבירו לשם. לא ידעתי לאן זה מתאים יותר.) אני מתכנן לקנות את המסך Dell U2412M ואני רוצה להמנע מכמה שיותר תקלות (שמעתי שיש בעיות עם זליגת אור וכו'). במסך הקודם שלי היה פיקסל שרוף וזה מאוד עצבן אותי. דיברתי עם KSP ואייבורי - אייבורי אמרו שאי אפשר לפתוח את המסך במקום וKSP אמרו שאולי יסכימו לעשות את זה אם אני אגיע לא בשעות העומס. מה אתם ממליצים לעשות? לוותר על זה או ללכת לחנות אחרת (ואם כן, איזו?). בנוסף איפה אני רואה איזה REV אני מקבל? (הבנתי שיש REV כמו 00 שיש בהם תקלות וכאלה כמו 05 ו06 שתקינים.) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.