עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mishel53,

שלום חיברתי מסך טלויזה lcd של " 20 graetz למחשב ibm netvista - המסך הוא ברזולוציה של 480X640 , הכרטיס מסך שמותקן במחשב הוא nvidia vanta 16mb בעל רזולוציה גבוהה הרבה יותר מהמסך . טלויזיה רואים יופי אבל במחשב התצוגה מאוד גדולה , וכאשר מגדילים את הרזולוציה רואים מאוד מטושטש ולא ברור . שאלתי היא : האם אפשר לעשות משהו כדי שהתצוגה תהיה יותר קטנה וברורה ? האם החלפה של כרטיס מסך יותר טוב תתתקן את הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by a55af,

מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים מחברים את המסך LCD לכרטיס המסך עם כבל dvi וכמה עם כבל VGA. אני שואל את השאלה, כי שקניתי את המסך L1970HR הוא בא בלי כבל DVI רק עם כבל VGA. האם החנויות נותנות לכם כבל DVI שאתם קונים את המסך? או שאתם מתחברים לכבל אנלוגי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by NoobPCUser,

שלום, ברשותי מסך LG FLATRON E2040 וברצוני לחבר אותו אל הקיר בעזרת זרוע. מעולם לא עשיתי את זה אז רציתי לשאול איך זה עובד? האם הזרוע מגיעה עם התקן שמחזיק את המסך או שהמסך מגיע אם התקן שמתחבר לזרוע? ???

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש שהחיבורים בו הם: 1XHDMI 1XDVI 2XMini-DisplayPort אני רוצה לחבר מסך מחשב ומסך טלוויזיה. המסך טלוויזיה יכול להתחבר רק ב VGA. יש לי מתאים DVI-VGA כך שזה לא בעיה לחבר ל DVI במחשב. הבעיה עם המסך מחשב. אין לי HDMI במסך (רק VGA ו DVI) אז איך לחבר אותו?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לחבר מסך נוסף למחשב בחדר אחר, על מנת לראות בו סרטים. השאלה היא איך ניתן לעשות את זה? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by jungle-man,

בשעה טובה נרכש אתמול הU2312. אני מחפש זרוע לחיבור המסך לקיר והדרישה היא כמה שיותר שהמסך יהיה צמוד לקיר, זרוע בעלת המרווח הקטן ביותר האפשרי. רכשתי אתמול בKSP את הזרוע הכי קטנה שהיתה להם ‏Screen Player B - LCD Wall Mount TKLA-3012‎ אולם גם בזרוע הזו ישנו מרווח של 10 ס"מ (!) בין הקיר למסך. אשמח להמלצות לפי נסיונכם לזרוע העונה על הדרישות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by thealon,

יש ברשותי מסך מגע מקופה רושמת וממנו יוצאים שני כבלים mb-jlvds1 ו mb-com5 האם יש לי איזו אפשרות לחבר אותו למחשב שפועל עליו ווינדוס?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם אשמח לעזרה, קניתי מסך של DELL S2722QC. כאשר הרזולוציה של המסך ב 3840X2160, ה Refresh Rate על 30hz, ולא ניתן לשנות אותו ל 60. בעקבות כך, יש איזה לאג מציק עם העכבר כאשר עובדים איתו, הוא זז בצורה איטית וקופצנית.. בדקתי באינטרנט ואכן זה משהו מוכר כאשר עובדים עם 30hz. כאשר אני מוריד את הרוזלוציה ל 2K, המסך עובד עם 60hz והעכבר לא עושה את הלאג הזה.. אבל כמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה הגבוהה. למסך יש חיבור USB TYPE C, ולפי מה שבדקתי אם אני יחבר אותו בחיבור זה למחשב, הוא יעבוד ברזולוציה הגבוהה וגם ב 60hz. האם יש למישהו המלצה על מתאם בין USB TYPE C במסך ל HDMI במחשב? אני מחפש המלצה על מתאם שיעבוד ו…

9. Started by Jviega,

בדיוק מה שכתבות בכותרת. מה יקרה אם אני אחבר מסך מחשב אחד לשני מחשבים? אחד דרך חיבור DVI והשני דרך חיבור VGA האם יש אפשרות לגרום לשניהם לעבוד איתו ושיהיה לי איזה כפתור במקלדת או משהו כדי לעבור עם המסך ממחשב למחשב?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. יש ברשותי מסך LCD 17" פשוט, עם חיבור VGA בלבד. אני מעוניין לחברו לכאבל RF. אני יודע שישנם מספר TV BOXES שמאפשרים זאת, אבל אני מחפש פתרון זול יותר. האם קיים איזשהו מתאם? אני יודע שאף ישנם די וי די\וידאו מסויימים ישנים עם חיבור RF, אז אני מניח שגם קיימים דברים יעודיים זולים יותר שלא עולים 250-400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! יש ברשותי מסך מחשב ( RELISYS ) שאותו אני מעוניין לחבר לממיר הדיגיטלי של YES . למסך המחשב יש יציאת VGA בלבד. לממיר הדיגיטלי יש יציאת RCA בלבד. נדרש בעיקר להעביר את ה - VIDOE . האם יש כבל מיוחד לצורך המטרה הזו ? איפה אפשר להשיג אותו ? מה חשוב לשים לב במאפייני המחשב והממיר ? תודה מראש, זיו !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yosss,

קניתי מסך חדש של LG LED 24 אינץ' האם אפשר לחבר אותו לממיר מג'יק - מקליט של HOT? בנוסף האם אפשר לפרסם פה בפורום למכירה את המסך הקודם שהיה לי? תודה וחג שמח! [table][tr][td] [/td][/tr][/table]

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי קניתי מסך מחשב מאמזון אנגליה וקניתי בארץ מתאם אוניברסלי של כל המדינות שגם מגן ברקים הבעיה שהתקע שמתחבר לארץ הוא 2 פינים בלבד ובלי פין הארקה האם זה יהיה בטוח לחבר את זה?

14. Started by bora-aa,

אני מעוניין לראות את המסך המחשב(שהוא גם טלוויזיה) בטלוויזיה 42 אינץ שיש לי. הצג של המחשב הוא lg electronics M237WA הצג של הטלוויזיה 42 הוא של LG. אני תוהה למה חיבור של HDMI-HDMI מהמסך המחשב(חיבור מאחוריו)-לטלוויזיה לא עובד? אני לא רואה את האפשרות של הבחירה בטלוויזיה? יכול להיות דרוש תוכנה או דרייבר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alice in chains,

יש לי מסך מק עם כבל עם יציאות usb,mini port display ומתח למק פרו וכמובן כבל מתח של המסך. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את המסך למחשב הפיסי שלי כאשר לכרטיס מסך במחשב יש כניסות hdmi וDVI. תודה שרון

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by yurek,

שלום איני מצליח לחבר מסך נוסף למחשב הנייד המערכת מראה כאילו המסך כבר מחובר בתודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. יש לי מחשב נייד. חיברתי אליו מסך עם חיבור HDMI. בWIN7 בScreen resolution -> Advanced -> Monitor היתה רק אפשרות של 60 הרץ. אבל בCatalyst control center -> Desktop Properties יש לי אפשרות לשים 75 הרץ. ולאחר שאני מגדיר 75 הרץ בתוכנה של כרטיס המסך, האפשרות מופיעה גם באפשרויות monitor של מערכת ההפעלה. בחלון האפשרויות הראשון של מערכת ההפעלה רשום שdisplay mode שלא מופיע ואם שמים אותו בכוח יכול לגרום לנזק בחומרה. האם אני צריך לדאוג לזה? ואם כן, מצד מי יכול להגרם נזק - מסך או מחשב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מנסהלחבר מסך שיש בו יציאת display port ללפטופ לנובו thinkbook 15 G2 שיש בו 2 כניסות של usb -c, אחת מהן thunderbolt 4. קניתי את הכבל הזה https://ksp.co.il/web/item/48025 אבל המחשב לא מזהה. יכול להיות שצריך מתאם? או משהו אחר? תודה

19. שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by GEVER1,

יש בבית של ההורים טלויזיה שמחוברת לאנטנה על הגג גם יש ממיר דיגיטלי עכשיו אני גר בחצר בדירת חדר ויש טלויזיה.. אני צריך לחבר כבל מהטלויזייה לאנטנה על הגג איזה מפצל אני צריך ואיך אני שם תמפצל אם אפשר קישור

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by Matanki,

היי חברים, יש ברשותי נייד גיימינג מדגם Lenovo Legion Y-520. הבנתי שהצג שלו הוא 60HZ מחיפוש באינטרנט. יש לי כמה שאלות, אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזיה של Samsung זה המפרט של מסך הטלוויזיה: Specification 32-inch Wide HD LCD TV 1366 x 768 WXGA Monitor 500cd/m2 35,000:1 5ms Response Time VGA, USB, Progressive, Cable and HDMI אני רוצה לחבר אליו את הנייד שלי לצורך עבודה בAutoCad וגיימינג. למשל משחקים כמו פורטנייט, באטל פילד וכו׳ במשחקים אני מקבל 140FPS אבל הבנתי שאני לא באמת מרגיש את זה כי המסך של הנייד שלי נותן רק 60HZ. רציתי לדעת אם אחבר את הנייד שלי למסך הטלוויזיה אני אבחין בשינ…

23. שלום, אני שוקל ברצינות לקנות את אחד המסכים האלה האם מישהו ניסה והצליח לחבר פלייסטישן 2 דרך קומפוננט או קומפוזיט למסך כזה? אם כן, האם נראה סביר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by FreezHer,

אהלן חברה יש לי מסך LED 32 של סמסונג, הבעיה שלי היא שאין לו מספיק כניסות...יש כניסת HDMI אחת וכניסת RCA, שתי הכניסות תפוסות על ידי הממיר והסטרימר. ברצוני לחבר את הפליסטיישן למסך, יש איזשהי דרך לעשות זו? (הפלסטיישן בעל חיבור RCA) תודה!

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  25. מה המצב, אני מחפש צג מחשב בשביל מערכת קיימת שכרגע אמצעי התצוגה בה הוא רק טלוויזיה Philips FullHD 1920x1080. האמת שאני לא צריך צג טוב במיוחד, הוא יהיה בעיקר לעבודה משרדית, בשביל סרטים ומשחקים יש את הטלוויזיה, ככה שהתחלתי להסתכל על מסכים פשוטים ברזולוציה נמוכה יותר מ-1920x1080, או גם ביחס תמונה שאיננו 16:9. בגדול השאלה שלי היא - מה קורה אם יש שני אמצעי תצוגה עם רזולוציות / יחס תמונה שונים ? למיטב הבנתי, אם אני עובד במצב של cloning הרזולוציה שבה אוכל להשתמש היא הנמוכה מבין השתיים, ואם אני אכן עובד כך אז כדאי לקנות צג מחשב שהוא 1920x1080 בשביל להפיק את המיטב מהטלוויזיה. 1. האם זה נכון ? נאמר ואני לא עובד במצב של cloning (הייתי בכלל מעדיף צג מחשב שהוא לא 16:9 - נוח לי יותר), א…

• 1 תגובה
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים