עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אורח
    Started by אורח,

שלום, אני קונה עכשיו מסך מחשב של סאמסונג 240P, למסך יש כניסת HDMI. אני גם רוצה להזמין את הממיר החדש של יס שגם לו יש כניסת HDMI. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר החדש של יס למסך המחשב ובעצם המסך ישמש אותי גם למחשב וגם לראות בו טלוויזיה, האם הדבר אפשרי? איפה אני מגדיר את המסך שישמש גם כטלוויזיה? ואיך אני עושה שישמעו את הסאונד ברמקולים של המחשב? תודה!

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  2. צהריים טובים. ברשותי מסך lcd 260 שאני מעונייך בכל דרך שהיא לחבר אותו לממיר יס. חיפשתי באינטרנט כבלים ומצאתי את הכבל הנ"ל : http://ultrapro.co.il/products/114779 מישהו ניסה לחבר אותו? האם יש סיכון כל שהוא למסך? מישהו יודע או מכיר מדריך להכין כבל כזה? יקר מידי לבזבז 200 ש"ח עליו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tam703,

אהלן, יש לי מסך dell 2209wa , האם יש אפשרות לחבר אותו לממיר הכבלים (הוט) ולהשתמש בו כמסך טלויזיה לכל דבר? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. Started by RedHawk4,

שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by adis50,

אני רוצה לקנות את המסך 2494HS של סמסונג עכשיו אני רוצה לחבר אותו לממיר שישמש גם כמסך טלווזיה וככה אני יוכל להוציא את המטלוויזה מהחדר עכשיו אני לא סגור איזה יצאות/ כינסיות יש לו (שונה בשני המפרטים) http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=2494HM&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2544740 את הHDMI אני רוצה לנצל לחיבור עם המחשב והשאר פנויים השאלה היא איך אני מחבר בלי שאני יהיה מחוייב שהמחשב יעבוד, ובלי לקנות כרטיס מסך כרגע אין לי ממיר HD ויש מצב שאני יעבור ליס אז השאלה היא איך אני מחבר לשני הממירים ושאם לא HD התוכנה Multi-Screen שיש במסך הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מאפשרת לחלק את המסך לעד 9 חלקים השאלה היא האם אני יכ…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by Frozen-Ice,

שלום קיבלתי לפני יומיים את המסך הזה DELL 2007WFP וקיבלתי איתו 3 כבלים 1.הכחול 2.לבן 3. USB הכרטיס מסך שלי זה LEADTEK 8800GTS 640MB איזה מהכבלים לחבר ואיזה לא ? ולמה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Tzuria gaziel,

שלום, אם אני מחבר מסך שהרוזולוציה שלו היא 4K בחיבור HDMI למחשב נייד בעל רזולוציה נמוכה יותר, האם המסך יציג לי ב4K או כפי היכולת של המחשב הנייד? והאם תוכלו להמליץ לי על מסך לצורך כזה? תודה!

8. מחבר מסך DELL2209WA כמסך משני, לפעמים כשהמחשב עולה המסך נשאר שחור, נורית ההדלקה הופכת כחולה(ממצב המתנה). בפירוט: 1.מחשב דנדש CORE I5, כרטיס מסך HD5450 SHPPHIRE, על היציאה הראשית DVI מחובר SAMSUNG B2430 דנדש. הדל מחובר על הHDMI בכבל מעביר לDVI. 2.אותה תופעה היתה לי בפנטיום 4 הקודם (שעדיין עובד) כשהמסך היה מחובר ל DVI והמשני היה מסך LCD 17", גם אז לפעמים הוא לא עלה. עבדתי עם כרטיס מסך יותר פשוט עם שתי יציאות VGA ו DVI. 3. כשאני נכנס במסך הראשי (הסמסונג) ומשנה הגדרות של המסכים להכפלה של המסך הראשי הוא נדלק מיד ונשאר גם אחרי שאני מחזיר לפיצול מסכים, ללא שום שינוי בחומרה. גם כשאני משחק עם הגדרות המסכים של מי משני ומי ראשי ולוחץ על APPLY הוא מתחיל לעבוד. אם אני מגדיר אותו בתור …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by סער_שי,

ובכן, הציעו לי לקנות מסך F900P ב-500 ש"ח. האם הייתם ממליצים ללכת על זה? (יש לי בנוסף מסך LCD L1970HR שאולי אני אמכור) בנוסף, חשבתי אולי להשאיר את ה-LCD ולהשתמש בשניהם. האם יש כרטיסי מסך שתומכים בחיבור אחד DVI ואחד VGA? לכרטיס שלי יש, למשל, את שתי היציאות... אבל האם זה אומר שהוא תומך בזה? ובנוסף - האם כרטיסי ה-HIGH END תומכים בכלל ב-VGA? כי לכל הדגמים שראיתי יש רק DVI X2, אבל אולי לא ראיתי נכון. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, כרטיס מסך Inno3d GTX470 המתחבר למסך סמסונג 24 FH עם כניסת HDMI וכניסת DVI - רזולוציה 1920x1024 מהו החיבור הכי אכותי לדעתכם? HDMI לHDMI או DVI לDVI תודה!

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by assman,

ראיתי שיש מן כזאת זרוע שמתחברת למסך ולקיר ורציתי לשאול אם יש איזה זרוע מומלצת(שיכולה לבצע את כל הזוויות) איפה אפשר לקנות ומה המחיר תודה!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Imtheman,

שבת שלום . קניתי מסך LCD אבל משום מה לא היה שם כבל RGB . אז ניסיתי לחבר את המסך עם כבל DVI . אבל זה לא עובד יש איזה שהם הגדרות שצריך להגדיר או שהוא חייב גם את הכבל RGB ?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש דרך זולה לחבר את מסך LG E2241T לחיבור הישן של הכבלים, ללא ממיר של הוט כזה או אחר. חשוב שזה גם יהיה חיבור שלא תלוי במחשב. למסך יש כניסות DVI ו-VGA. הבנתי שצריך כרטיס טלויזיה כלשהו עם שלט כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים. אשמח אם תוכלו להמליץ גם על מוצרים ספציפיים. תודה

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by YARONGT,

יש בירשותי מסך chimei 22ND אני חושב ואני רוצה לחבר אותו רק לממיר האם יש אפשרות כזאת בכלל ( אפילו קומבינה זה לא כל כך משנה איך העיקר שיפעל עם ממיר)

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  15. Started by Justo,

היי לכולם קניתי את המסך, התקנתי את הדרייברים ובכל זאת אני לא מצליח לחבר אותו לכרטיס מסך שלי (6600GT)! גם לא בחיבור VGA רגיל וגם לא בחיבור DVI! בינתיים אני מתחבר רק דרך החיבור VGA הרגיל בלוח אם שלי. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  16. Started by seladlev,

אם מישהו יודע איך מחברים את הרגלית אני אשמח זה אחד הדברים היותר מסובכים שראיתי בחיי

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

היי חבר קנה את המסך וניסה לחבר אותו עם RCA לממיר והתמונה המתקבלת היא בשחור\לבן יש דרך לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lcx,

אהלן! רכשתי מסך DELL U2414H, והוא כיודע מגיע עם חיבור DP- רק שבמחשב שלי אין חיבור כזה. באיזה חיבור מומלץ להשתמש? HDMI? מתאם מDP לHDMI? מתאם מDP לDVI? ושאלה נוספת- אם אני מעוניין לחבר במקביל למסך הנ"ל,מסך נוסף- אפשר לחבר אחד בHDMI והשני בDVI ולעבוד עם שניהם תוך קבלת תצוגה רציפה (שמסך אחד יהיה ההמשך של השני)? תודה!

19. Started by steam5,

שלום, לאחרונה התחדשנו במסך חדש החלטתי לקנות את ה U2415 ללכת על הדגם החדש. אשתי מרוצה מחברת את המחשב נייד שלה דרך חיבור HDMI ועובדת. הבעיה היא של PC שלנו אין חיבור HDMI אלא כניסת VGA פשוטה בלוח אם ולמסך אין חיבור שכזה. המחשב לא הכי חדש אבל עושה את העבודה שלו ואני לא רואה צורך להעיף אותו. האם יש איזה פתרון כך שאוכל לחבר את המחשב למסך ולהנות גם מהאיכות של מסך זה ? מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 4 GB זכרון Socket AM2 (940) מה אני צריך על מנת שאוכל לחבר את המסך מבלי לקרוע את הכיס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Teksur,

רכשתי מחשב חדש, והכרטיס מסך שלו Twintech nVidia GeForce 9800GT הוא בעל חיבורי DVI בלבד. המסך שברשותי הוא מסך עם חיבור VGA. האם יש מתאם מ-VGA ל-DVI? אם כן, מה הסבירות שאני אקבל אותו עם כרטיס המסך (המחשב עוד לא הגיע)?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by seladlev,

שלום רכשתי מסך של lg w2042t יש לי כרטיס מסך geforce 8500 512mb יש לי חיבור dvi וחיבור vga 1) מה ההבדל בין החיבורים 2) איזה חיבור עדיף ולמה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Vaz,

בהמשך לתרד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371023.0 יש לי fx5200 בל יציאת dvi במפרט של ה asus mw221c כתוב שהוא גם מתחבר ביציאת vga באתר של אייבורי. הוא יפעל באותה איכות כמו בחיבור dvi ? או שאני צריך כרטיס מסך אחר ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ofir_16,

היי ברשותי מחשב נייד של דל עם חיבור VGA (בלי DVI או HDMI) ורכשתי מסך LCD 22 חדש עם חיבורים גם VGA וגם DVI. הבנתי שחיבור ה DVI יותר מומלץ וראיתי שיש כבל VGA TO DVI אז עדיף לי לחבר את הלפטופ עם הכבל הזה לחיבור ה DVI במסך או להשתמש בכבל VGA פשוט שיתחבר לחיבור ה VGA בנייד ובמסך? מה יתן את התמונה היותר איכותית?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Dragonjepp,

לכל החברים שלום! ברשותי מחשב נייד (LG R400). היה לי גם נייח, עד לפני שבוע, כשהוא החליט להחזיר את נשמתו לבורא עולם. הוא היה בן שש שנים, כך שתיקון לא בא בחשבון - התקלה היא בלוח אם, והוא דורש החלפה. כמובן שהדבר לא כדאי, וגם בא לי בזמן לא נוח מבחינה תקציבית. ביינתיים אני משתמש בנייד, אבל להעביר מולו שעות ולראות ממנו סרטים זה די מעייף את העיינים. המסך שלו הוא רק 12", רחב. מה שאני הולך לעשות הוא לקנות את המחשב החדש בחלקים, וזה ייקח לי כשלושה חודשים, כי אני לא רוצה להתפשר על איכות. בינתיים אני הולך לקנות מסך בלבד, ולחבר אותו לנייד. המסך שנבחר הוא 20" 2007WFP של Dell. ואכשיו השאלות - האם יש אפשרות להתקין את הדרייברים של המסך החיצוני על הנייד, ולשלוט עליו דרכם, בלי שישקחו לי בהגדר…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי חברים, משתגע ממהדבר הזה חיברתי מחשב נייד LENOVO T480s עם כבל HDMI למסך 4K חדש של סמסונג. המקסימום שאני מצליח לקבל זה 29-30HZ במקום 60 והעכבר גם זז מוזר. ניסיתי להחליף כבל HDMI ללא הצלחה. יש לציין שאת אותו מסך חיברתי גם עם DP למחשב הנייח ושם יש זיהוי של 60HZ כאשר הכל נראה תקין. למישהו רעיון?

דיונים חדשים בפורומים