עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הי, קניתי לא מזמן מסך רחב של MAG בגודל 20". אני משתמש ברזולוציה 1680*1050. כשאני מפעיל את המחשב ואת המסך, זו הרזולוציה שהמחשב עולה איתה. אבל כשאני מכבה את המסך ומפעיל שוב, הרזולוציה שעולה היא 1400*1050, ואני צריך כל פעם להחליף אותה מחדש. עוד דבר שקורה כשאני מכבה את המסך ומפעיל אותו זה שהמחשב עושה צליל כמו כשמחברים או מנתקים Disk On Key, לדוגמא. איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by gif,

שלום. יש לי מסך LG והייתי היום על המחשב והכל היה בסדר... אח"כ הדלקתי אותו עוד פעם ובאמצע שהוא מעלה את המחשב,המסך נכבה לי אז הדלקתי אותו כמובן... אבל הרזולוציה השתנתה לי מ 1440X1920 ל 1024X1280 אז ניסיתי לשנות את זה בחזרה אבל המסך אומר לי את זה: out of range 75.0KHZ/60 HZ איך אני מחזיר את זה לרזולוציה הרגילה?? תודה. עריכה: הסתדרתי,הוצאתי את הכבל של המסך מהמחשב וחיברתי שוב פעם והכל חזר לקדמותו. שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by navid24,

שלום רב, בעבקות ההמלצות פה קניתי מסך ASUS VW222U הוא יפה ומאוד טוב רק שיש איזו בעיה מוזרה, שאני מחבר אותו ל לוח אם מדגם INTEL DG45ID שיש לו DVI פנימי ברגע של הדלקה של מחשב המסך יש לו אור כתום אין סיגנל... אבל אחרי כמה דקות ש המערכת הפעלה עולה פתאום המסך חוזר לחיים ... כך שאין לי שום יכולת לראןות את הBIOS או את תהליך של עלייה של המחשב. חשוב לציין שהתקנתי את המחשב הייתי עם מסך אחר של DELL 17 אינץ ושם הכל עבד בסדר גמור אשמח לקבל תשובות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by D-j-d,

אוקי אז ההתלבטות היא ככה: LG W2261V SAMSUNG 2333SW CHEIMI 222H אוקי, ה LG והסמסונג הם FHD שזה נחמד והכל אבל בכל מקרה אני צופה רק ב 720p ולא ב 1080p. שנית, אולי אני גם ארצה לחבר את הממיר שלי למסך משהמסך של CHEIMI נותן לי את האופציה לעשות, אך אין בו תמיכה ל FHD. מה אתם ממליצים.. שפכו כל מה שעלו על ראשכם =] תודה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ajl,

אני עוסק בפיתוח ועיצוב אתרים ויש לי מסך אחד 2007wfp (חבל שבזמנו לא רכשתי עוד אחד), אני מעוניין לרכוש עוד מסך בשביל נוחות העבודה מסך אחד לפיתוח ועיצוב (המסך הקיים) והשני לראות את האתרים/עיצובים בפועל במקום לעבור בין החלונות או להקטין את שטח העבודה של החלונות. על מה אתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  6. יש חיה כזאת? התקציב הוא 1500-2000 שקל אנא עיזרו לי למצוא את הדגם המתאים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tomday,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב למשחקים שישמש גם כטלויזיה. דרישות: 22 אינטש LCD מחיר עד 1300 שח. כרגע מצאתי שני מסכים בקטגורייה זו: W2205S-TD KTC במרדנית שמחירו 1270 שח. CMV-222H Chimei שמחירו 1149 שח. איזה משניהם עדיף והאם זו בחירה טובה ? אולי יש לכם המלצה אחרת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by שייט לעתיד,

שלום אני מחפש מסך 19' בתקציב של 600-+ היות ואני לא מבין בזה כלום אז אני פונה אליכם לעזרה.. תודה מראש אבי.

9. Started by tamirushb,

שלום לכולם, לאחרונה יש באז סביב מסכי המחשב ה 22 ומעלה. לאחר שמסך ה17 הישן שלי התחיל לגמגם מייד ניצלתי את ההזדמנות כדי להשים את ידי על אחד מהמסכים החדשים והגדולים. חשוב לי שאוכל לחבר את המסך ל PS3 שלי .הבעיה היא שכמעט כל המסכים האלו (24 ) לא כוללים רמקולים מובנים. ואם אני מחבר את הPS3 שלי ב HD למסך , מאיפה ייצא הסאונד.אני לא רוצה לשגע אף אחד , אני פשוט לא מצליח להגיע לפתרון בנושא הסאונד בחיבור ל PS3 , ראיתי גם דיון של 3 עמודים באחד הפורומים בנושא , אבל עדיין משם לא הצלחתי לקחת פתרון. יש לי רמקולים למחשב (2 רמקולים וסאב Creative SBS380) שאני מאוד מרוצה מהאיכות ומההספק שלהם והייתי רוצה מאוד להשתמש בהם לסאונד ב PS3 ביחד עם המסך - באיזה דרך אני יכול לעשות את זה , איזה כב…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by sagim194,

אולי אני יקנה מסך מחשב במקום מה שיש לי ( 17 אינץ של lg חמוד) יש לי כרטיס מסך HD4870 והמטרה זה למשחקים בעיקר וקצת לסרטים. אפשר לחרוג מאט אם זה שוה את זה . חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=680601 אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  11. אוקי אז ככה ראיתי שבמסך הזה http://hwzone.co.il/reviews/22inch/8/ מדיניות הפקסלים המתים היא 0 בהירים בשנה הראשונה עכשיו מה ההבדל בין בהירים ללא בהירים? מה אמור יותר להפריע בהירים או לא בהירים? והאם בכל חנות שבה אני יקנה תהיה מדיניות של הפקסלים המתים?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by XMB,

אהלן, מחפש מסך LCD אשר ב70% ממנו יהיה קריאת טקסטים + גלישה באינטרנט ועוד 30% הנותרים סרטים (משחקים כמעט ולא ממש פעמים בודדות בשנה כאשר יוצא משהו מעניין). השאלה היא מה העדיפות ל22 או 24? פאנל TN יספק אותי? את האמת אני כל החיים הייתי עם מסכי פאנל TN ולומר את האמת לא מבין מה אנשים מבקשים יותר מזה, אולי זה כי לא הייתי עם פאנל אחר או ראיתי פאנל אחר אי פעם בחיים. אשמח להצעות למסכים חוץ מה2 בכותרת (אם יש בכלל - איך ה W2442PA של LG ד"א?) תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by noodle,

שלום, רציתי לשאול איזה מבין המסכים הבאים הכי משתלם לקנות (מבחינת איכות ולא הגודל) Samsung 953BW "19 Samsung 2243EWX "22 Samsung 2333SW "23 אני מקבל אותם בהנחה גדולה אז רציתי לדעת איזה כדי לקחת, לא רוצה שידחפו לי איזה מסך זבל. לגבי המסך השני לא מצאתי פרטים בזאפ. בחוברת של המסכים רשום "חיבור: אנלוגי / דיגיטלי DVI" האם זה אומר שצריך לבחור או שזה בא עם שניהם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by DrStyle,

השאלה כמעט הכי נשאלת.. יש מלא אשכולות בכל פורום אבל מישו מנוסה יכול להגיד לי סופית מה עדיף?? זה ממש לחוץ לי מלא ביקורות טובות על הT220P אבל יש כמה ניגודיות שאומרות שרואים קטן מידיי והרזולוציה סתם מיותר.. מנצל כרטיס מסך יותר מדיי וכו' ד"א הכרטיס מסך שלי יהיה HD4870 1GB

• 54 תגובות
    • 5.5k צפיות
  15. מה קורה חבר'ה? מעניין אותי אחרי מה שקרה עם NEXTOP ופנדה, מי הזמין באמת. ושלא לדבר על זה שהמסך נעלם מהאתר של NEXTOP, ופנדה מצהירה שהיא קיבלה 27 הזמנות עד כה. אני הזמנתי מפנדה, עדיין לא קיבלתי מה איתכם? (כמובן שאני אעדכן ברגע שהמצב ישתנה ) כמובן שמדובר על המסך הזה פנדה 2209WA נקסטופ 2209WA יתרונות המסך: לא TN ויחסית זול פירוט של היתרונות יש בדיון ה"רישמי" הסיבה שפתחתי, היא לראות האם החבר'ה שהזמינו מNEXTOP באמת יקבלו, והאם הם יקבלו לפני החבר'ה של פנדה. (שזו אחת הסיבות שהם בחרו לשלם יותר...) ומנהלים, למרות מה שכתוב באתר של פנדה, פתחתי את זה היום, כי אחד הקונים מNEXTOP חשב שהם אמורים לקבל את זה בתחילת השבוע הזה. עדכון: נכנסתי לאתר לראות אם יש מידע חדש בנוגע ל…

• 129 תגובות
    • 38.2k צפיות
  16. Started by franckyb,

שלום, יש לי שאלה בנוגע למסך 22" הנ"ל. מוכרים אותו בKSP (ע"פ האתר שלהם) בפחות מ700 שקלים. נכנסתי לאתר של CHIMEI, וראיתי את המסך הזה, מופיע ראשון ברשימת המסכים של 22" כאן: http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11 שם הוא מופיעה כ 225AD(אך הפירוט שיש שם הוא בדיוק כמו הפירוט שיש אצל KSP) חיפשתי ודיברתי עם בנדא מגטיק (היבואנים של CHIMEI בארץ) ושאלתי לגבי המסך הנ"ל והם אמרו שהם לא מחזיקים אותו. אז שאלתי איך זה שכיבואנים רשמיים של המותג אין להם ואילו לKSP יש אותו, אז ענו לי שKSP מייבאים לעצמם.. שאלתי אותה מה יותר חדש ה225 או ה228 שכן מופיע אצלם, אך היא לא ידעה לענות לי.. שלחתי מייל לCHIMEI כדי לדעת מה מבין שני המסכים האלה יותר חדש, אך הם לא ע…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  17. Started by E_XeQuit,

שלום, אני מחפש מסך 24' שיתאים למשחקים וסרטים. כרגע יש לי 2243BW, ואני רוצה שלמסך החדש יהיה לפחות ביצועים זהים במשחקים. יש צפי לסדרה חדשה של סמסונג ? ההבדל בין 26' ל 24' הוא ממש גדול ? אני יושב במרחב של 80 ס"מ מהקיר מה שאומר שזה בערך 60 ס"מ מהמסך, אז מה יותר מומלץ עבורי 24' או 26' ? חשוב לציין שאני גם משתמש במסך לצפייה בסרטים מהמיטה שנמצאת ליד המחשב ואז המרחק ביני לבין המסך הוא בערך 2.5 מטר. אני חשבתי על ה T240 של סמסונג, איך הוא ? תודה לעוזרים !

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני מתלבט בין כמה מסכי "24, בנתיים עיקר ההתלבטות שלי נע סביב Philips 240PW9EB , LG W2442PA , DELL 2408WFP. ואולי גם ה "22 שכולם מדברים עליו 2209WA אבל כמי שלא מבין יותר מידי באלמנטים הטכניים אולי הכי טוב לי זה לראות את המסכים, לראות את ההבדלים בינהם, לנסות לקרוא איזה מסמך על כל אחד מהם במשך כמה דקות ואז להחליט האם כדאי יותר "22 או "24 והאם מספיק TN או שכדאי להשקיע וכו'. יש מקום שמציג את המסכים האלו כדי שאוכל להתנסות בהם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by קיפוד,

היי אני רוצה לקנות מסך בסוף החודש שישמש מידיי פעם כטלויזיה ( אני אקנה קופסאת טלויזיה) וביום- יום שימושי גרפיקהת צילום וכו' התקציב שלי הוא 1500 בערך תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  20. וגם לשימושים רגילים אני לא כל כך מבין גדול בHDMI אבל יש לי את החיבור הזה בכרטיס המסך ואם כבר הייתי רוצה לנצל את המחבר הזה כי לפי מה שקראתי המחבר הזה הוא עדיף על DVI הכרטיס המסך שלי הוא SPARKLE GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCI-E+HDMI אם זה קשור אז המפרט הוא לוח אם גיגה בייט X48DSL זיכרון 4גיגה בייט של חברת OCZ במהירות 800 מגה הרץ מעבד Q9300 תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by R_G,

שלום לכולם, אבא שלי צריך לעבודה מסך 19. מדובר על מסך לעבודה שקשורה למשחקי קלפים וכו' לכן גם מסך מאוד פשוט יספיק. הוא רוצה להוציא בסביבות ה-600 ש"ח. כמובן שצריך מסך אמין שניתן לשבת עליו שעות רבות (יחסית..). היש חיה כזאת? (הוא לא רוצה 22 כי זה גדול לו מדי לעבודה.. מבחינתו מספיק 17 אפילו..) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by omrid14,

הבעיה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי.... שאני מכבה את המסך ומדליק אותו הוא עושה היבהובים כאלה בלי להפסיק איזה שעתיים אם לא יותר.. כרגע המסך לא מהבהב אבל שמתי לב למשהו מוזר. תמיד שאני שם רקע כהה או אתר כהה שחור או משהו שלא בהיר הוא מהבהב.. למשל אני נכנס לאתר TORRENTLEECי שזה כהה הוא מהבהב כי טורנטליץ שחור . שאני ניכנס לוואלה נגיד אז זה טובבב...

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by or,

היי, רציתי לדעת איזה מסך עדיף מהבאים ולמה: T260HDו Samsung W2600Hו LG VX2640WוViewsonic אני נוטה לכיוון הסמסונג, בעיקר בגלל כל החיבורים והרמקולים אבל עדיין רוצה לדעת מה אתם חושבים על האחרים? ובאופן כללי האם יש יתרון למסך 24" במחיר הזה? (אני שואל בעיקר בגלל הרזולוציה כי היום אני עם מסך 20" עם רזולוציה של 1600X1200 ואני מאוד לא רוצה לרדת מזה יותר מידי...) תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by Cocoon,

אם אפשר המלצה על מסך מחשב הכי טוב בכסף הזה ולמה הוא יותר טוב מאחרים, שאלה, הרבה אמרו לי שה-T220 הוא הכי מומלץ למרות שיש אחד של LG יותר זול והוא FULL HD, אז למה לא לקנות אותו? ד"א יש לי HD4870 512MB

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  25. Started by Chura,

שלום, אני מחפש לאבא שלי מסך 19" לא רחב (4:3) לשימוש ביתי קל (אינטרנט, פוטושופ, אופיס וכדומה)... אני לא רוצה לקנות משהו זול מידי ולא טוב, לכן אני צריך את עזרתכם. אני רוצה מסך שנמצא בעמק השווה, של ביצועים ואיכות מול מחיר. ראיתי המלצות על סמסונג 971P וגם על 961P האם המסכים שווים את הסכום שלהם ? נתקלתי גם ב932BF שעולה כ1000 ש"ח (לעומת 1300-1400 האחרים), האם הוא מספיק טוב לעבודות מעלה ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים