מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות שהם יציגו אותו הדבר...רק רזולוציה שונה וכיוון צבעים שונה... מסך אחד זה 32 רחב והשני זה 19 רגיל... איך אני יכול לעשות את זה???..
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, לאחר שעזרתם לי לבחור מסך (תודה!) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איך אני יכול לחבר 3 מסכים לכרטיס מסך 1? לכרטיס מסך יש 2 יציאות DVI כרגע מחובר אליו מסך מחשב אחד וטלוויזיה השאלה היא מה קורה כשאני מוסיף עוד מסך למחשב? בעיקרון אני רוצה שיהיו 2 מסכים למחשב, שימשיכו אחד את השני ועוד טלוויזיה (LCD) אין לי צורך שהטלוויזיה והמסכי מחשב יציגו תמונה בו זמנית. זתומרת, כשהתצוגה תהיה דרך הטלוויזיה, המסכי מחשב לא יציגו כלום. ראיתי שיש מפצל DVI, השאלה היא האם הכרטיס מסך יזהה 3 מסכים בו זמנית? ופשוט דרך ההגדרות תצוגה אני אוכל לבחור אם לצפות בטלוויזיה או לצפות ב2 המסכים האחרים? כמובן שאני יכול להחליף כבל כל פעם אבל חשבתי אם יש פיתרון נוח יותר שאני אוכל לשנות זאת דרך המאפייני …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מפרקים את מך ה LED , כמה מהחומרה תכלס זה מסגרת? אם מפרקים אותם מהמארז הפלסטי ומצמידים , נקבל מסך אחיד? אז למה לא לעשות את זה יחד עם מארז פלסטי שיחזיק את שלושתם יחד והופ הנה תצוגה משולשת ללא מסגרות.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לחבר 4 מחשבים למסך אחד כדי שהוא יציג לי 4 מסכים מפוצלים. איך אני עושה זאת?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התגלגל לידי AIO של טושיבה שהפנל טאצ' והחיבורים שלו חדלו כנראה מלתפקד. בעצם במקרה כזה אין מה לעשות חוץ מלזרוק אותו.(אם יש הצעות אשמח לשמוע) אבל כואב הלב, וגם המסך שלו מציג תמונה לא רע בכלל, לכן אני שוקל לחבר אותו למחשב נייח בנוסף למסך הנוכחי שם דרך הHDMI (המיועד מלכתחילה למטרה הפוכה- פלט) או מציאת איזה חיבור פיזי בין המסך למחשב ועקיפתו.. השאלה אם זה אפשרי בכלל?
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הוטל עליי פרוייקט של חיבור מכשיר DVD למסך, ללא שימוש במחשב. המלצות איך אני עושה את זה? אציין כי אני צריך לקנות את המסך ואת הDVD ככה שאני יכול לבחור - זה ישמש למשך שבוע בלבד ועל כן האיכות לא הכי משנה. אני מבין שאני צריך לחבר את הDVD לVGA אבל האם יש חיה כזו??? תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב DVD יש לי חיבור של צהוב אדום לבן כזה.. נראה לי זה RCA ? ובמסך יש לי VGA או DVI-D. ניתן לחיבור? ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=9821&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האם זה מתאים??
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
במסך יש לי שקע DVI-D , ובמחשב DVI -I. איך אני מוצא כבל/מתאם מתאים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, רכשתי צג חדש , סמסונג 931C עם חיבור DVI, וברשותי כרטיס מסך עם יציאת DVI, כך שנראה שיש התאמה ואפשר לבצע שידוך. לצערי , החיבור אינו עובד. אולי זה בעיית חומרה של אחד משני הצדדים ואולי זה הגדרות של כרטיס המסך. האם למישהו פה יש נסיון עם זה? ובכלל, האם שווה לי להתאמץ בכלל כדי לפתור את הבעיה : האם יש הבדל רציני בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי? ועוד דבר : אפשר לחבר DVD או ממיר של יס למסך? אשמח מאוד אם אוכל. כך גם ניתן לבדוק איכות מסך ללא מגבלות רכיבי המחשב, לא? תודה, נמרוד
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ממסך ה-LCD את שני סוגי החיבורים יחדיו למחשב (VGA , DVI) ואז לעבור מאחד לשני אם המסך מאפשר זאת. אני פשוט רוצה לעשות כמה בדיקות לגבי האיכות. ואם זה אפשרי , האם זה לא מזיק למסך? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הי יש לי שתי שאלות יש לי כרטיס מסך די עתיק משנת 2002 מסוג NVIDIA 440 mx 64 מגה בייט. 1. מן הסתם יש לו רק יציאה אנלוגית האם שימוש במסך LCD עם היציאה הזאת תוביל לירידה בחדות או בביצועים אחרים כלשהם? עבור טקסטים ועבור סרטים ומשחקים - בבקשה אם אפשר התייחסות לכל אחד בנפרד. 2. ראיתי שלמסכי 19" יש גודל נקודה 0.29 ,לעומת 17" עם גודל נקודה של 0.26. האם זה אומר שה- 17" יותר חדים? (גודל נקודה יותר קטן) אודה למענה לשתי שאלותיי תודה רבה!!! :-) תודה רבה !!!!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לא מזמן נשרף לי המסך (הוא היה ממש זקן...) אז קניתי מסך LCD חדש (931C, קניתי לפני שהייתה ההשוואה, טעות, אבל לא נורא, אני די מרוצה בכל זאת) הבעיה היא שכשאני מנסה לחבר את המסך בDVI אני לא מקבל תמונה בכלל (גם לא לפני שווינדוס עולה) חיפשתי בפורום ומצאתי כל מיני ת'רדים בנושא וכולם הסתדרו איכשהו אחרי התקנה מחדש של הדרייברים של הכרטיס מסך או משהו דומה. משום מה אצלי זה לא עובד, ניסיתי להתקין מחדש דרייברים (ד"א, הכרטיס הוא 6800GT), חיפשתי ב Nvidia Control Panel, אבל אני לא מצליח לגרום לכרטיס להוציא DVI.... מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לאחר המלצות פה בפורום, התחדשתי במסך Dell u2312hm. כאשר חיברתי את המסך לDVI הכל היה טוב ויפה. לאחר הפעלה מחדש, המסך נכנס לsaving power ולא הציג תמונה. רק חיבור הVGA עובד כשורה. מדי פעם כשאני מנתק ומחבר את הDVI הוא מציג לי תמונה 800X600. כשאני נכנס להגדרות רזולוציה הוא מזהה לי עוד תג לא ברור משום מה. אם אני מנסה לסדר משהו הוא שוב נכנס למצב Saving Power. בדקתי 3 כבלים שונים שעובדים טוב ובכולם הייתה בעיה. מישהו נתקל או מכיר את התופעה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול רכשתי מסך LCD חדש (Samsung P2050), והייתי מורגל לחבר אותו כמו המסך ההקודם בRGB. ברשותי כ. מסך מסוג Geforce 8800GTS, ולו יציאות DVI בלבד, אבל הוא מגיע עם ממיר RGB לצורך תאימות לאחור. כשניסיתי לחבר את המסך בDVI בלבד, התצוגה הייתה לא טובה ומוזרה, עם זאת כשחיברתי באמצעות הRGB ראיתי בסדר גמור. השאלה שלי היא כמה זה קריטי לחבר בDVI, ולמה זה מומלץ בעצם? עוד דבר הוא שראיתי שאני יכול להתשמש רק בREFRESH RATE של 60MHZ. עם המסך הקודם (גם הוא היה LCD) תמיד הייתי על 75, משום שהבנתי שזה גם יותר טוב לעיניים. מישהו יכול להבהיר לי קצת את הנושאים?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי לאחי הקטן מסך חדש מסוג Samsung SyncMaster 932BF. אתמול ערכתי עליו בדיקות כאשר הוא מחובר למחשב שלי, עם הכבל DVI שהגיע איתו, הכול עבד מושלם. כך שאני די פוסל את כך שהבעיה היא בכבל. בנוסף לכך, היום בבוקר כאשר חיברתי את המסך למחשב של אחי (עם כרטיס מסך POV GeForce FX5500) עם החיבור DVI, אפשר היה לראות מצויין עד לרגע שבו הוינדוס אמור לעלות (מסך ה-Boot של הוינדוס נראה מעולה BTW), כאשר מגיע תורו של הוינדוס עצמו לעלות, המסך הופך שחור ומתחיל לחפש Signal גם ב-DVI וגם ב-VGA. כאשר חיברתי את כבל ה-VGA, הכול עבד מעולה ואפשר לראות. ניסיתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם המסך עצמו (את החלק ה-Digital שלהם כמובן), לא עזר כל כך. כרגע המסך עובד על VGA, ואני לא מרוצה מכך. למישהו …
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום כולם. רכשתי לאחרונה מסך MAG מדגם S976I. המסך (19" LCD) מגיע עם כניסת DVI. לשמחתי באתי לחבר את המסך ליציאת ה DVI אך לתדהמתי הסתבר לי שכניסת ה DVI שלי חסרה כמה פינים ולא מאפשרת חיבור. כיום אני עובד עם ממיר לחיבור האנלוגי (הגיע עם המסך) ולא ממש מרוצה מהתוצאה. האם ישנו ממיר בין חיבורי ה DVI או ש I'm fucked? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בעקבות קריאה מרובה בפורום אני מבין שאתם ממליצים על מסך הDELL U2412M. בניגוד למסכים אחרים בקטגוריה, אין לו חיבור HDMI אלא DisplayPort. האם יהיה ניתן לחבר מכשיר Galaxy s2 אל המסך דרך חיבור MHL MicroUsb to HDMI ואותו למחבר HDMI to DisplayPort adapter? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי בעבר ספרי אם סמרטוט כזה לניקוי של מסכי lcd ולא מזמן החלפתי ל led שאלתי היא אם ניתן לנקות מסך led אם הניקוי של lcd המסך שיש ברשותי הוא lg e2350t ברצוני בעתיד לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך שתומך ב hd ולא ראיתי כניסה של hd על גביי המחשב יכול להיות שאין חיבור כי לפי הנתונים אני זוכר שהיה רשום שהוא full hd נירא לי 1080p ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ DELL XPS בעל יציאת HDMI. אין לי יציאת VGA. בבניית עמדת עבודה אני רוצה לקנות מסך מחשב, אבל מחירי מסכים בעלי כניסת HD גבוהים בהרבה. קניתי 2 כבלים מאיביי, אחד בדולר וחצי בערך והשני כבל עם ממיר מובנה ב8 דולר. שניהם לא עובדים, ולא רק על המחשב שלי. אני מפספס פה משהו? אשמח להארות והערות.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בלוח האם יציאת HDMI. האם חשוב ברכישת מסך לקנות דגם עם כניסת HDMI ? במה זה עדיף על DVI ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואני מנסה לחבר לוכבל HDMI אבל אני לא מצליח לחבר אותו החיבור נראה כמו מלבן כזה ובפנים יש קו עם צ'ופצ'יקים כאלו מהזה יכול להיות משהו יודע[ צירפתי תמונה שצירתי את החיבור [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול בו. אני משתמש בטלוויזיה של סמסונג כמסך המחשב, בעזרת חיבור hdmi. הפעלתי היום לראשונה הליכון בבית, וברגע שההליכון החל לעבוד המסך נהיה שחור. כאשר ניתקתי את הכבל hdmi וחיברתי dvi במקום, הכול עבד בסדר. האם תופעה זו מוכרת למישהו? בנוסף, אם לא משתמשים בחיבור hdmi, איזה כבל צריך כדי שהאודיו יהיה דרך הטלוויזיה ולא דרך רמקולים חיצוניים רגילים של מחשב? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי יש לי מסך LCD PILOT 32" ויש בו חיבור HDMI וגם VGA כולל תמיכה בHD... הבעיה היא כזו כשאני מחבר את המחשב בHDMI ב720P אז אני מקבל תמונה חדה יותר מידי בצורה מגזמת עד שאני יכול להבחין בצללים.. אבל כשאני מחבר ב VGA באותה רזולוציה 1280- 720 אני מקבל תמונה ממש חדה נקיה וטובה.. מוזר לא?? יש לכם מושג למה? שיחקתי אין ספור בהגדרות של הכרטיס ושל המסך אבל ממש כלום.. מדובר בכרטיס מסך 8600GT וכבל DVI TO HDMI !! (מפרט של חלקי המחשב בצד מפרט 2)
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות עוד חודשיים (ביומהולדת) מסך למחשב שישמש אותי גם לפלייסטישן 3 מכיוון שיש לי בחדר טלויזיה 15" וזה מבאס אחושילינג לשחק ככה. אז אני רוצה מסך בגודל 22" או 24" לא משנה עכשיו, שישמש לי גם כמסך מחשב וגם ל-PS3. ראיתי מסכים מתאימים של LG וסמסונג שתומכים FHD ויש להם חיבור DVI. הבנתי שאפשר לחבר לחיבור DVI כבל HDMI, השאלה איך? עם כבל HDMI-DVI או מתאם? ובנוסף, איך אני ישמע? הרי ה-HDMI יעביר אצלי גם קול כי אין לי מערכת שאני יכול לחבר אליה בכבל אופטי. נ.ב: אם יש לכם המלצות למסכים מתאימים- אשמח לקבלן!
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI לDVI חיברתי ורואים מין פיקסלים כאלה שלג כזה לא יודע איך להסביר את זה וברזולוציה גבוהה זה חד מידי ורועד איך מגדירים את זה בהגדרות אני לא מבין תודה לעוזר
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-