מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר לAW2310 חדש ב2200 ש"ח האם הוא שווה במחיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם אתם יכולים להמליץ על איזה דגם מסויים של מסך מחשב שיש לו חיבורים מתאימים גם לטלוויזיה (סקארט/קומפוננט) לחבר לממיר (ממיר רגיל של יס לא HD). אני יודע שיש דגמים של מסכים של סמסונג, אבל כרגע יש מסך סמסונג 22" שממש מעצבן, כל הזמן כשהוא לא פועל ברזולוציה טבעית הוא מראה הודעה על זה ומכבה את המסך (SAMSUNG T220P). אני מקווה שהפסיקו עם זה בדגמים חדשים. בכל מקרה אני חושב שגודל המסך צריך להיות סביבות 22-26" יש גם את האפשרות השניה של לקנות טרנסקודר SCART HDMI אבל אני לא יודע כמה זה יעיל
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ www.rsm.co.il, והם הפסיקו למכור את המסך שהמליצו לי עליו פה - Samsung P2350 23". במקומו הציעו את ה LG E2350, שעל פני השטח נראה יותר טוב, עד כמה שאני מבין. ה LG: http://www.productwiki.com/lg-e2350/ ה SAMSUMG: http://www.productwiki.com/samsung-syncmaster-p2350/ בנוסף, הוא LED. איך זה משפיע על ביצועים למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב מלפני 4 שנים שאז בזמנו הוא היה רצחני, עלה לי בסביבות ה12 אלף. היום הוא נחשב גרוטאה כמו כל מוצר אלקטרוני שמקבל בלאי. העבודה העיקרית במחשב שלי זה עריכת מוזיקה, תמונות... אני ניסיתי להתשמש בשני מסכי סמסונג 22 אינץ' אבל באמת שזהעשה לי כאב ראש וכאב עיניים הרוחב המטורף של שני מסים זה באמת לא בשבילי. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת, המסכים בארץ בעיקר ה-dell 2711 וה-3008WFP הם overpriced שחבל על הזמן אבל אני מרגיש שאין לי אפשרות אחרת וזו השקעה די חד פעמית.. אני מרגיש שאין לי ברירה אלא לרכוש אותם בארץ. ההתלבטות שלי זה בנוגע לרזולוציה ושטח נקודה, ב-27 יש רזולוציה של 2600 כפול 1440 וב-30 זה 2600 כפול 1600 עכשיו השאלה שלי זה האם ההבדל משמעותי , האם ההבדל גדול במבחינ…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חברים. אני רוצה להחליף מסך 24 של סמסונג sync master 2370 למסך מתקדם יותר ואולי אף גדול יותר. העבודה שלי היא מול מחשב. אני מבלה במשך שעות מול המחשב. אני עוסק טיפה בענייני גרפיקה בעיקר עבודה עם איורים באמצעות הפוטושופ. העובדה שהמסך שלי כיום הוא פאנל NT קצת מפריעה לי. אני כל הזמן מזיז את הראש כדי לראות מה הצבע וכן שאני מראה למישהו עיצוב תמיד אני צריך להגיד לו להתכופף כדי לראות את הצבע האמיתי של העיצוב. זה לא סוף העולם אבל בהחלט קצת מטריד. אני אוהב לשחק משחקי מחשב ברזולוציה טובה כככל שאפשר אבל לא בטרוף על העניין. כל עוד המשחק עובד אני מבסוט. יש לי כרטיס מסך סביר GTX760. מדי פעם אני רואה סרטים במחשב. אני רוצה להוציא כמה שפחות התקציב שלי נע בסביבות 2000 ש"ח פלוס מינוס. כמו…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
טוב עוד מעט אניחוזר לישראל בעוד 20 יום ואנני רוצה לרכוש תמסך DELL 2209WA אבל שמעתי שעוד מעט הוא יוצא מפס היצור האם זה נכון? אם עדיין אני יקנה אותו ותיהיה לי אחריות אם יהיו חייבים לתקן\להחליף תמסך לא משנה גם אם לא מייצרים אותו עוד נכון? ואיך הוא לגיימינג?
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מחפש מסך 22" בתקציב של עד 1000 שקל. אשמח לקבל המלצות למסכים בתקציב. תודה מראש, שרון.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לרכוש מסך חדש עם המפרט (בחתימה) שאמור להגיע אלי בשבועיים הקרובים. זה תלוי בכמה אצליח למכור את המסך הנוכחי, שלפחות יכסה חצי מהעלות של החדש. אין לי מושג בדברים האלה, ואני לא יודע אפילו כמה לבקש על המסך הנוכחי! אז כאמור, מדובר במסך סמסונג 2253BW, אין שום פיקסל שרוף, עובד מעולה ואין בו שום תקלה או שריטה. 450 ש"ח נשמע מחיר הגיוני, נמוך מדי, גבוה מדי? *זו לא מודעת מכירה, אני אפרסם אחת מתאימה בטריידזון אחרי שאקבל תשובה. באתי מתמים לשאול סה"כ מה הערך כי לא מתמצא בזה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי כבר מאפיינים -->הגדרות -->מתקדם-->מסך-->Screen refresh rate-->ניסיתי לשנות ליותר אך אין עוד אפשרויות חוץ מ-60 Hertz. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגלל שבשני הפוסטים הקודמים שלי נותרתי למעשה ללא מענה החלטתי לפתוח פוסט חדש שאני מקווה מעוד שיעזור לי אז ככה, אני מחפש מסך LCD 19" שהיעוד העקרי שלו הוא גיימינג. עד עכשיו אני עם CRT 19" של MAG ואני מעוד מרוצה ממנו (חוץ מזה שהוא תופס את כל השולחן...) והחלטתי להשתדרג. אני משחק בעיקר אבל גם עובד הרבה בפוטושופ ובתוכנות תלת-מימד לכן איכות התמונה חשובה לי לא פחות מזמן התגובה. חוץ מזה, אני רוצה גם לקנות כרטיס טלויזיה ולראות טלויזיה על המסך הזה (וגם סרטים, סדרות וכו' מההרד דרייב). התקציב עומד כרגע על 2500 ש"ח ואין לי ממש אפשרות לחרוג (למרות שממה שראיתי זה תקציב יותר מסביר). המועמד העקרי כרגע מבחנתי הוא ה1970hr של LG. אשמח לקבל הצעות והמלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא עדיין פחות נפוץ מאחיו ה-HDMI, אך תקן ה-DisplayPort ממשיך להשתדרג ולהתפתח, כעת עם תמיכה ברזולוצית-על ובאיכות תמונה משופרת על טווח דינאמי מורחב השדרוג של תקן ה-HDMI לגירסה 2.0 היה מהלך חשוב שללא ספק עזר, ועוד יעזור, להביא את רזולוציות ה-Ultra HD אל ההמונים, אך גם תקן ה-DisplayPort המתחרה בו עדיין כאן איתנו – עם גירסה מעודכנת משלו שנועדה להבהיר כי הוא עדיין המתקדם ביותר והמתאים ביותר לשימושים מקצועיים. תקן ה-DisplayPort 1.4 החדש, שמגיע כעת למסכים שולחניים לאחר שגירסתו המוטמעת (eDP 1.4) הושקה בתחילת השנה שעברה, לא מביא שידרוג ברוחב הפס הזמין, שנשאר לעמוד על כ-32 ג'יגה-ביט בשנייה כפי שהיה ב-DisplayPort 1.3, אך כן מביא תמיכה בטכנולוגיית דחיסה בשם DSC 1.2 (ר"ת Disp…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
למען האמת - הסמסונג עולה יותר מ-300 ש"ח פחות מה-LG. אותה ניגודיות ואותו זמן תגובה. 300 ש"ח לא הולך ברגל, וסמסונג בחזית יצרניות ה-LCD. אמנם, כולם מתלהבים כאן מה-LG הזה, וגם אמרו לי להזהר מה-BF. ובכן - האם יש הבדל משמעותי בין השניים, שיצדיק 300 ש"ח? סמסונג 2MS עם ניגודיות 2000 ב-1,700 ש"ח? נשמע כמו מציאה, אלא אם אני מפספס משהו. ועוד דבר מוזר - המחירים (לפחות ב-ZAP) משונים מאוד. מסכים עם נתונים פחות טובים עולים יותר לעיתים קרובות. ולהיפך. איך אתם מסבירים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש לקנות לאחי מסך LCD ביחד עם המחשב שהוא קונה. המחשב הוא די פשוט מכיוון שהוא צריךמ אותו רק לאינטרנט ואופיס, אז הוא הלך על החבילה הפשוטה באיבורי, http://62.219.78.41/product.asp?productid=1287&CatCode=1 שבאה עם המסך LCD Mag AI937W 2MS 1:3000 + DVI . השאלה האם המסך הזה טוב או שכדאי לשדרג למסך אחר? יש לציין שהמחשב לא משמש למשחקים אבל חשוב שיהיה מסך באיכות טובה באופן כללי. הציעו לו לשדרג לדגם W2042TוLGו - בתוספת 300 ש"ח - האם כדאי? כל המלצה למסך בתחום המחירים האלו תתקבל בברכה... תודה!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
התלבטות בין 2 מסכים של סמסונג 917P / 932B? מה מחליטים ולמה? 971P: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp 932B: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19PEBSFVXAA.asp בעבור משחקים / סרטים ... ועובדה שוטפת.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
Hello everyone, I'm not asking for recommendations here, I'm not buying a new monitor. I just want to know what type of monitor is better for gaming, CRT, LCD, TFT LCD, etc....? If there is more than one type that is best for gaming, what specific parameters are considered? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, איזה מסכים דקים טובים יש בתקציב הנ"ל? מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מסך איכותי, גדול וטוב לעיניים. תודה מראש, מיכאל
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני צריך עזרה בבחירה של המסך הכי טוב לי. אני ירשום את הנושא הזה בטופס שהשתמשתי בפורום אחר: תקציב: הסכום נמצא בין 500 ש''ח ל 900 ש''ח חריגה מקסימלית: לא יותר מ 100 שקל השימושים של המסך: משחקים כרטיס מסך: AMD Radeon 7770 HD בקשות מיוחדות: צריך שלא יהיה רחב אלה מאוזן - לא 1600x900 גודל מסך: 21~23 אינץ' *אני קונה מ- KSP הנה קישור אל כל המסכים שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1024..230
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי חברים אשמח מאוד להמלצות למסך שעיקר העבודה בו יהיה פוטושופ התקציב 2000+
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן. כ.מ 6600GT. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1600*1200. אני יושב במרחק של חצי מטר עד 70 CM מקסימום מהמסך שיש לי כרגע, CRT של AOC. אני צריך שתמליצו לי על מסך שנע בין 1000-1700 שקל שאני יצליח לראות בצורה החדה ביותר, טקסטים, סרטים, ופה ושם לשחק וורמס בלי מריחות . תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי חברה מה אומרים על המסך? בעקרון אני מחפש מסך גיימינג 24" מצאתי את זה ורציתי לשאול איך נראה לכם הוא עם משחקים אני מדבר על battlefield 1 לדוגמא כרטיס מסך nvidia gtx980 מעבד i7 4790K זה פחות או יותר המפרט שלי.. אשמח לעזרתכם..
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר קריאת טקסט - אופיס/אינטרנט , לא יהיה שום שמוש לסרטים או משחקים דיפדפתי פה על כמה עמודי דיונים בכולם אני רואה את אותן המלצות חוזרות על 2209 ועל 2333T אני יודע שהם טובים אבל גודל המסך הוא מה שחשוב 22 או 23 לא מתאימים לדרישות לכן אני מחפש מסך בגודל שציינתי אבל לא TN ובמחיר הנ"ל אם מישהו מכיר אשמח מאוד להמלצה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כבל HDMI-DVI וחיברתי את הממיר שלי למסך המחשב. כשאני משנה במסך שיציג לי את הDVI (הממיר), עולה הודעה: DVI-d out of range 15.6khz / 25hz עזרה מישהו? אני כבר משתגע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך שלי כבר בן 10 חח, סמסונג מסדרת Syncmaster.. והגיע הזמן להשתדרג.. אני מחפש מסך מחשב למשחקים וסרטים. המחשב עם כרטיס מסך R9 380, כך שאני מאמין שאוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1440 או במינימום Full HD. ההעדפה שלי היא Ultrawide כיוון שאפשר לעבוד איתו על כמה דברים במקביל בצורה יעילה יותר וגם חווית המשחק הרבה יותר טובה ממה שהבנתי. השאלה היא מה אתם ממליצים לשימושים, מסך רגיל, קעור, רחב ? ואיזה דגם מסך הכי מומלץ ? רזולוציה ? גודל ? תמורה לכסף ? אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-