עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש מסך 20 אינץ' בסכום של ככה 700 -900 שקל למשחקים , אינטרנט, שימוש רגיל וסרטים. התלבטתי בין 20 ל22 אבל בסוף החלטתי ש22 זה סתם יותר מדי גדול בשבילי תודה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by baruch76,

האם מישהו מכיר/שמע על מסך סמסונג 20 דגם SW 2033.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולכם! יש לי כמה שאלות לגבי מסכים, אודה מאוד אם תגיבו 1) זמן תגובה: אם אשחק משחק יריות במסך עם זמן תגובה של 5ms ולא 2ms, יש סיכוי שהמשחק יתקע מידי פעם? 2) גודל המסך: נגיד אני משווה "22 ו-"24, האם יש עוד שני אינטץ' מכל צד? או אינץ' אחד מכל צד וזה מתחבר ל+2 אינץ' (ההפרש בין "22 ל"24)? ומה לגבי הגובהה? 3) מרחק צפייה: מה מרחק הצפייה המומלץ במסכי "24, ובמסכי "26? מי שיודע רק מניסיון אישי בבקשה (או מנתונים רשמיים של חברה כלשהי) תודה! העדכון החדש למטה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אבא שלי קנה מחשב נייד ,לכן הוריש לי את מסך המחשב שלו(שהתקלקל). עכשיו חיברתי את שני מסכים , אחד 15 אינץ' והשני 19. מאד נוח לי להשתמש בשניים כי אני מריץ הרבה תוכנות במקביל ורגיל להרבה חלונות פתוחים. השאלה היא בכמה זה מעלה את החשבון החודשי והאם הנוחות הזאת משתלמת? אגב , שני המסכים LCD .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eraneran4,

אני מחפש מסך חדש!! וטוב עם 2ms ורזולוציה גבוהה חשבתי על T220 אבל אני מחפש יותר טובים! אז עם משהו יכול למצו לי יותר טוב אז תודה!!1 אני צריך אותו בעיקר למשחקים וכרטיס המסך שלי הוא: NVIDIA GeForCe 9400GT תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

האם לאחר שהשתמשתי בו שבועים הערך שלו ירד? או שאני אוכל למכור אותו מאותו מכיר שהחנות מוכרת? הוא אחלה מסך אבל קצת קטן לי.. יכול להיות שאפרסם אותו בTrade Zone.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by emmanuel,

שלום לכולם. הנני שוקל רכישת מסך מחשב חדש. בדגם הנשקל הינו הנ"ל,הייתי מעונין לקבל חוות דעת או אילו הצעות ישנם. שימושים הם בעיקר למשחקים+אפשרות הצפייה בתכני HD. כ. מסך מדובר הינו 4870 ג'יגה. האם הכרטיס הנ"ל יחזיק את המערכת? ומה דעתכם על המסך. חשוב לציין כי זהו הסכום המקסימלי מבחינת הוצאה. תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by ohadco,

צהריים טובים קניתי את המסך הזה סה"כ מרוצה אבל כשאני צופה בסרטים יש מריחות מטורפות וגוסטינג . למישהו יש מושג איך אני נפתר מהתופעה הזו? וגם איך אני מפעיל את הOVER במסך הזה. תודה אוהד

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by nimrodim,

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1237289133 http://www.prad.de/en/news/shownews_tft2217.html http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/17.htm#lg_ips_screens ניראה שהמחירים יהיו סבירים, 260 יורו ל 22" ו 400 יורו ל 24". לציין ש ה 24" הוא STANDARD RGB GAMUT. ;D לציין גם שגירסאת ה 22" היא ברזולוציה של 1920X1200.

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by darkquest,

שלום רב, אתמול רכשתי מסך חדש "2333SW", כאשר חיברתי אותו למחשב בכבל ה DVI הוא העלה את הווינדוס ואחרי כ 20 שניות עד דקה הוא מקבל מסך שחור, הוא לא רושם "No Signal" או משהו בסגנון, אלא פשוט מסך שחור. כשאני מחבר את המסך בחיבור ה Vga הכל עובד כראוי. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי זה ממש מתסכל לקנות מסך, והוא לא עובד טוב. דרל אגב הכרטיס מסך שלי הוא Leadtek Winfast 6600gt AGPx8 אולי צריך לעדכן לו את הביוס או משהו? הדרייברים הכי חדשים של Nvidia

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  11. ככה, יש לי עכשיו את הAOC : http://www.gamaoffice.co.il/products/112084 ואבא שלי קנה לעצמו את המג: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719437 מה עדיף לקחת מבניהם? להשאר עם הAOC שלי או את הMAG שלו? שניהם 22" אני בדרך כלל רק משחקים \ סרטים \ אינטרנט הוא רק עבודות משרדיות. יש לי כרטיס מסך HD4870 ואני משתמש ברזולציה 1050X1680 שזה הרזולציית מקסימום של הAOC ושל הMAG. לMAG יש 2 מילי שניה תגובה ולAOC שלי יש 5. והיחס של הMAG: מסך רחב 16x9 ושל הAOC מסך רחב 16x9 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eliau21071981,

אני משתמש ברזולוציה של 1600:900 אבל את קצב הרענון אני לא יכול לעלות מעל 60 יש לי כרטיס מסך GF8800GTS 320MB הזמנתי כרטיס חדש 4870 של CLUB 3D זה קשור לכרטיס? ושאני שם רזולוציה נמוכה אני יכול להגיע ל 75 אבל המסך רושם הודעה שזו לא רזולוציה ממולצת ונכבה אחרי 30 שניות אוטומטי יש אופציה להפסיק את זה?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי T220, כרגע על VGA אני רוצה לחבר לDVI.. זה מתחבר למסך.. אבל יש בעיה שזה לא מתחבר לאחורה של המארז (CM690) לVGA יש מתאם שמתחבר למארז.. ומהמתאם לחיבור VGA ולDVI זה לא כל כך מתחבר מהמארז.. צריך גם איזה מתאם או משהו? לא נראה לי מה אני עושה? תודה מראש פתרתי את הבעיה כבר

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. האם אופי החיבור של HDMI זהה ל DVI ? אז אני יכול למען הנוחות, להשתמש ב HDMI במקום (לצורך עבודה). יש לי בכרטיס יציאת HDMI ובקצה השני של ה 5 מטר אחבר מתאם ל DVI לתוך מסך 24" , זה ילך? אז למה בעצם ה DVI הוא כבל ככ עבה?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  15. Started by ilanb0,

ראיתי באנר של LG על המסך הנ"ל הכולל רמקולים+מיקרופון+מצלמה. שווה משהו? האמת, המחיר זול... הנה הקישור: http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=184

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  16. רכשתי את המסך לפני שבוע קבלתי אותו אחרי יומיים אחלה שירות (אני לא כותב את שם החנות כי אני לא יודע אם מותר לפרסם) אבל אחרי שלוש ימים של עבודה בלי תלונות ובלי שום תקלות ביום השלישי בלילה כשאני משחק בגויינט טק פורס התחילו ריצודים על המסך התמונה קופצת ונראה כאילו המסך מציג את התמונה פעמיים אחד ךיד השניה ועוד כל מיני קויים שחורים מופיעים ברקע כיביתי את המסך הפעלתי אותו במחשב אחר אבל אותה תקלה החלפתי צורת חיבור במקום DVI חיברתי לAVG ושוב אותה הבעיה אחרי לילה שהמסך לא פעל הפעלתי את המסך ואין ריצודים רק פעם אחת מאז (יום חמישי) היו ריצודים אבל המשכתי לפעול עם המסך ואז זה פסק ולא הפיע שוב משהו מכיר את התופעה הנ"ל או יודע למה זה נובע? בכל אופן התקשרתי לחנות ממנה רכשתי את המסך והם…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22".. התקציב שברשותי הוא: 1300 ש"ח. השימושים העיקרים שלי הם גיימינג, כך שצבעים די חשובים לי. בעיקרון גם אני צריך מסך עם תקן VESA. כי אני מתכוון לתלות אותו על הקיר מולי, יש ברשותי כבר קיבוע. הכרטיס מסך שברשותי הוא: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אני מחפש מסך טוב ואיכותי שינצל את כל הכרטיס מסך מבחינת רזולוציות.. (כי אני מודע לזה שיש רזולוציות שלא מספיק להם 512MB על הכ.מ.) עדיפות: ASUS או SAMSUNG. בנתיים אני בכיוון של ASUS VW224U שייכנס בקרוב לארץ, כמובן שאם יש משהו הרבה יותר מומלץ אשמח לשמוע.. תודה על העזרה, רון לוי

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by eliil1,

כותרת ^ תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by חן מ,

שלום כנראה אני אקנה ב"ה עוד כמה ימים HD4870 512 מגה איזה מסך 22" יהיה הכי טוב לכרטיס המסך הזה,ויתן לי תמיד הגדרות הכי גבוהות במשחקים? בנוסף,מישהו יודע כמה זמן בערך הכרטיס מסך עם המסך יחזיקו לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?כאילו יכול להיות איזה 5 שנים ככה? תודה לילה טוב

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. החלטתי לקנות מסך חדש בגודל 22".. אז ככה, התקציב שלי הוא 1300 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם גיימינג, ועוד דבר מאוד חשוב שהמסך נתלה על הקיר מולי, לכן אני מתלבט בין שני דגמים עם תקן VESA (ניתן לתלייה). Samsung 2253BW vs Asus VW224U אני ממש מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל ואיני יודע מה לקחת.. מבחינת צבעים אני יודע שהאסוס יותר טוב.. (ד"א זה הדגם החדש מעדיף אותו על פני 222U שפחות יפה). שני המסכים הנ"ל די יפים בעייני ויכול להיות שגם קצת זהים בנתונים אבל מכמה בחינות הבנתי שהאסוס הוא הטוב מבינהם.. אשמח לשמוע חוות דעת בנושא. ועוד שאלה קטנה, שני המסכים הנ"ל עם אותה רזולוציה.. הרזולוציה הנ"ל תספיק לכרטיס מסך שברשותי?, Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אין צורך ב1…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים, פחות חשובה לי זווית צפייה(אני לא הולך לראות בו סרטים), העיקר שיהיה איכותי. חשובה לי גם אחריות לכמה שיותר זמן. עדיפות גם לHDMI ורמקולים מובנים אבל לא קריטי. בינתיים המועמד המוביל שלי זה הסמסונג T240http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur=1&t=19 . התקציב אמנם מגיע גם ל-2000 אבל עדיף להסתפק ב-1500-1600 . תודה מראש לעונים.

• 43 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by devek,

המסך מגיע עם הגדרות פשוט זוועתיות ואני ממש לא מבין בזה רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי את ההגדרות האופטימליות בשביל המסך הזה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  23. שלום לכולכם! אני מבקש לדעת את מידות האורך ומידות הרוחב במסכי "24, ובמסכי "26. גם הייתי מעונין לדעת את מרחק הצפיה המומלץ לכל אחד מן הגדלים, רק מנסיון אישי בבקשה. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. שלום, קניתי את ה 2243EWX ב BEST BUY ההבדל בינו ל T22Op היה ממש זניח והעדפתי אותו בגלל הארגונומיה הטובה אחרי שפתחתי את הקופסא גיליתי שהוא הגיע עם SIMPLE STAND מה שהופך את הארגנומיה שלו לזניחה http://hothardware.com/Articles/Samsung_SyncMaster_2243BW_Wide_Screen_LCD/ ". All three models may be offered with either a 4-way adjustable stand or a simple stand with only limited tilt adjustment. Which stand you get seems to depend on where the monitor was purchased" מה עושים? חבל שלא ציינתם שצריך לבדוק את זה בסקירות

• 32 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by tiger18,

יש לי מסך מדגם X193W שיש לו כניסה של DVI האם זה אומר שאני יכול לראות בו תכנים באיכות HD? הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא ATI READON 4850

• 4 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים