עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חברה יש לי שאלה אני מעוניין לקנות את הT260HD עכשיו המטרות שלי בשבילה הן: 1.לחבר לאקסבוקס ולשחק משחקים באיכות 2.לראות סרטים 3.להפוך אותו לטלוויזיה גם כלומר לחבר אותה לממיר עכשיו הבנתי שאפשר לחבר את הממיר למסך הזה דרך SCART מצד אחד והצד השני HDMI ,את זה הבנתי מהוט בכל אופן השאלה אם זה מולמץ וכדאי(הממיר הוא רגיל,לא ממיר HD). אני יראה טוב יותר את השידורים על READY או על FULL יותר טוב(שוב זה ממיר רגיל!) שאלה שנייה שלי אם כדאי לי בשביל המטרות שלי ללכת על מסך מחשב או על טלוויזיה בכלל נ.ב חשוב לזכור שמה שאני מחפש זה 26 אינץ לחדר בסביבות האלפיים שקלים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by HORADRiM,

היי, אני מתלבט בין כמה דגמים של Eizo, כאשר הצרכים שלי הם כאלו: 1. כיסוי טוב של מרחבי צבעים sRGB/ Adobe להצגה ועריכה של תמונות באיכות ודיוק מקסימליים. 2. זמני תגובה מספיק טובים גם כדי להינות מסרטים ומשחקים ללא מריחות. 2431 - מומלץ כאן בפורום, כיסוי סביר של sRGB אבל לא של Adobe. זמני תגובה מוטלים בספק.. 2441 - שיפור בכיסוי מרחבי צבע, זמני תגובה עדיין לא להיט. כניסת HDMI (יתרון בעבודה עם Live View בצילום) 2442 - נראה לי הכי מוצלח, כיסוי טוב של מרחבי צבעים, זמני תגובה טובים, כניסת HDMI 2461 - ליגה אחרת של כיסוי צבעים. זמני תגובה לא משהו, אין HDMI אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים... תודה!

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  3. השאלה בכותרת. תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  4. המסך נועד לשימושים רגילים כמו גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות וקצת סרטים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=695472 של Samsung http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691772 של LG אם יש הצעות למסכים בין 600-700 ש"ח אשמח לשמוע.. תודה, גל.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  5. המסך נוסה על כמה מחשבים ואין תגובה, יש איזה שהיא דרך לנסות לתקן אותו לבד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היה הייתה - 2709W במחיר 2408. תהיה עוד אחת בזמן הקרוב מאד?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by X-striker,

ולמה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי כרגע 2007WFP שאני אוהב מאד אבל יש לי גירוד ל ''24. קשה לי להעריך את תג המחיר, היתי רוצה שיתן יחס עלות תועלת דומה לזה שנתן לי ה 2007WFP. אני בעיקר עובד עליו, רואה סרטים ומשחק מדי פעם. כמו כן - האם כרטיס המסך שלי מספיק חזק או שבכלל אין קשר בין הדברים? (המפרט שלי בפרופיל...) תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by eraneran4,

מחפש מסך מחשב 22" - 20" להרבה משחקים, אינטרנט וממש קצת סרטים כרטיס המסך שלי: NVIDIA GeForce 9400GT

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  10. המליצו לי על LG W2261V למרות שהוא בעצם 21.5'. יהיה לי כרטיס מסך GTX260 אז חשבתי לנצל אותו לFHD ומסכי ה24' גדולים מדי בשבילי... להיות קרובים אליהם כמו שאני ל17' שאני עכשיו זה כמו לראות סרט מהשורה הראשונה (זוועה... אתה מזיז את הראש מצד לצד כל הסרט ) הבנתי גם שהוא בפורמט 16:9 כמו טלויזיות. בכל מקרה... איזה מסכים אתם ממליצים? יש לי עוד שאלה... בכל הביקורות של כרטיסי מסך הרזולוציות עוברות מ1680X1050 ל 1920X1200 וזה לא מתאים לרזולציה של המסך הנ"ל כי הוא 1080P אז זה לא יתפקד בצורה אופטימלית במשחקים? כי זו המטרה של המסך בעצם

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by eraneran4,

עכשיו השאלה שלי היא כזאת: מה זה פאנל? האם הפאנל TN על כדי כך גרוע ומה רע בו בנוגע לפאנלים אחרים? מה לא טוב בפאנל TN ומה יש בפאנלים אחרים שיותר טובים מהפאנל TN ובמה הם יותר טובים! תודה לעוזרים1

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by StavBN,

שלום. כרטיס המסך שלי X800GTO. מסך חדש, W2252TQ. שמתי לו את הרזולוציה: 1680 על 1050, ורואים על הפנים. מיצד שני ב- 1440 על 900 רואים סבבה. לאחר מיכן שמתי לב שב1680 1050 התפריט של המסך כשאני לוחץ על הכפתורים שלו פיזית רשום שם שהרזולוציה היא: 1400 על 1050 כשאני רואה בתפריט של הרטיס מסך שזה על 1680 1050. מה לעשות? אני מיואש.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. מחפש מסך 22' למשחקים בעיקר וסרטים תקציב עד 1000 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by shkup,

שימוש כללי, גלישה באינטרנט וכיו"ב. איזה מהם עדיף? המחיר כמעט זהה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. צריך מלצה למסך בעיקר למשחקים 1600 ש"ח המסך יתחבר ל 260GTX E8400

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  16. שלום לכולם, בעקבות החיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית, אני הולך לקנות את המסך הנל T260, הגרסא ללא הטיונר וכל החיבורים לטלוויזיה, ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לממיר ללא תלות במחשב,\ ראיתי את הTV BOX אבל הוא עולה 300 שקל, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו, אם יש בממיר HDMI או VGA, האם אפשר לחבר באופן ישיר אותו למסך? או שצריך איזושהי המרה. תודה מראש לכולם!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אחרי חיפוש הבנתי שמסך נפוץ הוא 2007WFP אך נראה שאי אפשר להשיג אותו. האם קיים מסך שמשתווה לו, ובמחיר סביר? כרגע יש לי מסך TN ואני מעוניין לשדרג למסך עם פאנל יותר איכותי, אם לא S-IPS אז S-PVA אז משהו יותר טוב מ TN. מה שחשוב שלא יהיה גרוע מאיזהשהי בחינה מפאנל TN (מהירות תגובה?), ויתאים לשימוש כללי-אינטרנט, צפייה בסרטים ולמשחקים במידה שאין מסך 20" איכותי יותר1680x1050, כנראה שאצטרך להתפשר על מסך עם פאנל TN פשוט, ואז אשמח להצעות. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Suliman,

שלום לכולם, קניתי לפני זמן מה מסך Philips מדגם Brilliance 190CW. כאשר חיברתי את המסך (בחיבור VGA) שמתי לב לרעש (מאין רעש שלג) בעיקר במעברי צבע ובאיזורים אפורים. הרעשים אינם מופיעים ב-3 מסכי הLCD האחרים שיש לי (מסכים ישנים יחסית) שגם הם מחוברים בVGA אחרי הרבה משחקים עם ההגדרות פשוט חיברתי אותו בDVI והרעשים נחלשו משמעותית - עד כדי כך שצריך להתבונן במסך ממרחק של 15 ס"מ על מנת להבחין ברעשים. שמתי לב שכשאני מדליק את המסך אחרי שהיה כבוי הרבה זמן הרעשים בולטים לעין וכעבור זמן מה (סביבות הכמה דקות) הרעשים מתחילים להיחלש עד הרמה שציינתי קודם. דבר אופייני למסכים חדשים או שהמסך תקול? נ.ב. חוץ מזה המסך עצמו פועל מצויין והצבעים עשירים ומדוייקים.. בתודה מראש..

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  19. באתרים מסוימים שיש בהם צבעים מסוימים המסך שלי ממש קופץ כמו משוגע. שאני ממזער זה מפסיק. וגם זה לא קורה תמיד-משום מה בעיקר בלילה. משהו הזוי... בטח אף אחד לא שמע על זה. יש לי 2253BW של סמסונג.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. היי! אני מעוניין לחבר את המחשב macbook שלי למסך טלוויזיה/מחשב שיש לי. החיבורים שיש במסך הם VGA ו-HDMI. בשביל לחבר את המחשב ב-hdmi אני צריך לנתק XBOX360 שמחובר , ולכן חשבתי לחבר ב-VGA. עד כמה יהיה הבדל בין החיבורים השונים? והאם יתכן שתהיה בעיה לחבר את המחשב ב-HDMI ?(חוץ מזה שלא יהיה סאונד שאני מחבר לבד לחוד) תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by zombie,

לי יש את הt240 ויש לו ציפוי רגיל(matt) וראיתי מסכים עם gloss והם הרבה יותר משכו את העין שלי(לא יודע אם התמונה הייתה יותר טובה או לא) בקיצור..מה זה נותן ציפויי גלוס?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כעקרון חשבתי על samsung 953 BW . תוכלו בבקשה לחוות דיעה על המסך ? אחרי ביקור בחנות הבנתי שעדיף מבחינת התצוגה לקחת מסך גדול יותר . ראיתי את samsung 2253 , הומלץ לי גם על דגם 2233 והבנתי שגם 2243bw הוא טוב . על איזה הייתם ממליצים ? אני חושב לקנות מעבד אינטל e5200 ולוח אם לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H תודה על עצותיכם .

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by bonanza,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3220&CatCode=398 המסך נחשב באותה רמה כמו נגיד ה 2243 או ה t220? הכוונה לא מבחינת הארגונומיה אלא מבחינת זליגת אור וכיוצ"ב. ארגונומיה גרועה זה ידוע.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by duvdevanimm,

שלום לכולם, אני בהתבלטות בין שלושה מסכי LCD 22" שימושיו העיקרים של המסך הם אינטרנט וסרטים (לא HD כרגע). אני מתלבט בין שלושה דגמים: lg w2261v samsung t220 samsung t220p חשוב לציין שכרגע יש לי כרטיס מסך ישן מאד.. GEFORCE 5200 128MB (אך בעתיד יכול להיות שאשדרג). הבנתי שבין 2 הדגמים של סמסנוג יש הבדל במהירות תגובה (היקר איטי יותר) אך גם בבהירות המקסיאמילת.. כרגע אני משתמש ב SAMAUSNG 931C ולא מרוצה מהמסך (צבעים לא אמיתים מספיק וכו').. דבר נוסף שחשוב לי הוא האפשרות להטות את המסך למעלה/למטה.. אודה לעזרתכם,

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  25. שלום. אני קונה מחשב בקרוב, עם המסך SAMSUNG 2333SW FULL HD - ככל הנראה (במידה ויש הצעות אחרות במחיר הזה - 1100 ש"ח אשמח) רציתי לדעת האם אפשר לחבר למסך הזה ממיר דיגיטלי ושהוא ישמש גם כטלוויזיה? במידה וכן האם האיכות תהיה טובה פחות כשרואים טלוויזיה, מאשר מסך שהוא לא FHD? נניח 22 אינץ'? תודה רבה..

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים