מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מסך Dell 2007WFP ואני קראתי במאמר אחד שהתדירות הכי גדולה שכל מסך LCD יכול לעבוד עליו הוא 60 הרץ! הרזולוציה האופטימלית של המסך היא 1680x1050 וברזולוציה הזו אכן התדירות היא 60 הרץ, אבל אני עובד עם רזולוציה 1152x864 כי הטקסט גדול לי מדי ברזולוציה האופטימלית והתדירות פה היא 75 הרץ! איך זה יכול להיות בכלל ? זה לא הגיוני כלל וכלל והאם זה תקין ? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים ולצפייה בתוכן ואשמח להצעות שלכם אני רוצה שהמסך יהיה 144 hz ומעלה qhd ומעלה 27 inch מקסימום עלות של בערך 1700 ש'ח שטוח זמן תגובה של 1ms ומטה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני לוחץ על המקשים במקלדת, מזיז את העכבר והוא לא חוזר להידלק. רק אחרי שאני עושה ריסט או מכבה את המחשב מהכפתורים באופן מכאני הוא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה להסתפק ב-240 הרץ או 360 הרץ כשאפשר להמשיך לטפס כלפי מעלה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
- 1 follower
-
-
נמכרים סביב אותו המחיר, ישמש לעבודה באוטוקאד לרוב ובכל שאר שימושים רגילים (לא משחקים בכלל). אשמח לשמוע דעתכם מה עדיף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם הבדל של 700 שקל אכן מצדיק את הקניה של 2412 או שבעצם אפשר להסתפק ב 2312. העיקר הוא משחקים וסרטים וחשוב שיהיה נוח לקריאת מסמכים- מאוד חשוב. שמתי לב שהמסך של אפל הוא מצויין לקריאה ומרגיש שאני לא מתאמץ והעיניים אינן מתעייפות אבל הוא מאוד יקר והשאלה האם יש לו תחליף במחירים האלה ברמה דומה. אשמח לקבל תשובה מהירה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ראיתי הרבה דיונים בפורום אבל ללא תשובה חד משמעית: מסך 19", ~1500ש"ח לשימוש רב תכליתי כולל מולטימדיה (סרטים ומשחקים). מי לוקח? הBenQ או הSony?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העניין הוא כזה - הדרישות שלי מבחינת איכות\גראפיקה כל כך גבוהות, עד כדי ש"נאלצתי" להשאר עם 19 CRT עד היום. לא שזה מסך מי יודע מה (MAG), אבל מעולם לא נתקלתי ב-LCD שיתן ביצועים שווים למסך המטופש הזה. עבדתי בחברות שונות, ראיתי אצל חברים.. עברתי ב-office depot ואני יאמר את האמת, כל מסכי ה-LCD שראיתי עד כה פשוט עשו לי בחילה. * יש לי בעייה קשה עם מריחות (ghosting) - אני לא יכול לסבול את זה, או את עניין ה-Native Resolution שפשוט מבאס רק לשמוע את המילה הזאת. * אני משחק על 1600x1200 בדרך כלל (כל עוד הכ.מסך סוחב), ובעבודה ב-desktop אני אוהב 1280x1024. אני עדיין מרגיש שטכנולוגית LCD לא בשלה מספיק לצערי, ולמרות זאת אני מאוד רוצה להאמין שאני טועה, ולקנות LCD חדש וטוב. אני לא "מאמין"…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך של DELL 2209WA. אני רגיל למסך CRT 17 אינץ עם רזולוציה 1024X768 - ברזולוציה הזאת רואים את הכתב בצורה מעולה. האם גם במסך רחב 22 אינץ עם רזולוציה 1680x1050 רואים את הגופנים באותו גודל?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המסך שלי השתגע. עכשיו הדלקתי אותו והוא מעוות לי צבעים. למטה ירוק ולמעלה סגול (מין מעבר כזה בין צבעים). אני לא יכול להביא לכם תמונה מסך כי זה המסך ולא הויידואוס או משהו. יש למשהו מושג איך לתקן את זה??? אגב הדגם של המסך שלי הוא: FLATRON F700B אני ממש צריך את העזרה שלכם! תודה!![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 14:28:22 מה קרה עם זה עכשיו?!אני שם קצת מסך לבן (שמעתי שזה עוזר) לאיזה 10 דקות.. סתם לנסות. לא עזר. אני בא נכנס לכפתורים שעל המסך מחרטט איזה משהו והופ הוא נדלק מחדש עם כל הצבעים במקום!! חחח.. איזה פוקס :)
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היום הבאתי אותו מהחנות.. אחלה מסך בלי בעיות בלי כלום.. עכשיו שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT AGP.. אני מתחבר עם DVI.. איזה רזולוציה אני אמור להשים? עכשיו אני על המקסימום של המסך.. רואים קטן אבל נאי יכול להתרגל.. השאלה היא אם יש משהו יותר טוב ? או משהו שאתם ממליצים..? תודה !
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר כדי לראות טלויזיה רגיל אבל גם שיהיה אפשר לחבר אליו מחשב... העניין הוא שאני רוצה מסך שיציג תמונה חדה כאשר מחובר אליו מחשב... יש לי בבית טלויזיה HD READY 42" של פיליפס והמחשב הזה מחובר אליה אבל לא רואים ממש טוב. וראיתי אצל חבר טלויזיה 37" שיש לה טכנולוגיה מיוחדת בשביל חיבור למחשב ורואים בה ממש מדהים ואפשר לקרוא טקסט קטן מקילומטרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתבלט בין SONY X95F לבין Dell 1907FP המסך מיועד למשחקים וסרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שאלתי היא, עד כמה אחוש בהבדל מבחינת המראה ומה ההבדל בינהם מבחינת ביצועים? תודה לעוזרים.
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחיר בשוק הוא 2500 בערך,אז אולי נתארגן כמה אנשים ונקנה אותו. הנה פרטים עליו: Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS panel. קישור למסך: http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מסך גדול וחדש! למישהו יש המלצה למסך איכותי שאפשר לשבת מולו הרבה שעות ולכתוב קוד? תודה,
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה מחשב חדש בKSP ורוצה לקנות מסך 22" חדש אז כמה שאלות הניגודיות שלו זה דינמי או סטטי ? 1:1200 למי ששכח (כי עם זה סטטי זה אפילו יותר מה226BW ששם זה רק 1:1000) איך הוא בהשוואה ל226BW? כי אני דיי לחוץ בתקציב ורק עם זה יהיה דחוף אז אני יקנה אותו ולא את ה228D שעולה רק 1250 ש"ח.. יש למישהו אותו והוא מסך ממולץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למסך שישמש לעבודה עם תוכנות שרטוט ולא יעייף את העיניים לאחר עבודה ממושכת. מסך בגודל רגיל ולא רחב. אין חשיבות למשחקים וסרטים. איזה גודל הייתם ממליצים 19 או 20 אינץ? ניתן להגדיל מעט את התקציב(1500 ש"ח) אם יש הצעות טובות. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן לקבל גישה לאתר של CMS? איך ניתן להירשם? אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007WFP. תגיבו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט קשות. והזמן דוחק בי להחליט. למעשה, חשבתי לרכוש את המסך כבר מחר, אבל לא יודע איך להחליט. ועל כן אני שב ופונה אליכם, אנשים יקירים ומביני עניין. אני מבקש לקנות מסך טוב, אפילו מאוד, מפני שאני מרבה בישיבה מול המחשב. החלטתי על גודל של 24", מפני שנראה לי שאהנה יותר לראות סרטים בו. אני בעיקר רואה סרטים ועובד עם טכסטים. אין לי שום עניין בעריכת ווידאו או חלילה בעריכת תמונות. אם כן, מה בין smamsung לבין Dell?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 3 מטר (אם יהיה רק 5 אז גם טוב..) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות במחיר נורמלי? אני לא מחפש כבל בכמה מאות שקלים שאפשר למצוא בחנויות קולנוע ביתי..
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
במידה ולמסך מחשב יש יציאת DVI בנוסף ל HDMI כיצד עדיף לחברו למחשב והאם אני אראה הבדל בעין?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דוקטורים ראיתי לינק בפורום פעם שמביא השוואה של האיכויות השונות של הפאנלים בתמונות. עכשיו כשאני מחפש מסך אני לא מוצא את הת'רד הזה :kopfpatsch: מישהו הבין על מה דיברתי ויכול לעזור לי נורא בבקשה? המון תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, בין אם אתם בעלי LG W2220P או כאלו שמכירים אותו מקרוב, האם תוכלו להגיד לי אם המסך מפיק רעש שהבהירות שלו מוגדרת על בין 30 ל-80? רעשים יחסית מפריעים לי (גם המחשב נמצא בחדר שקט, ובמחינה אקוסטית כל רעש יכול להפריע מאוד). בעבר חשבתי לקנות את ה- Dell 2209WA אבל מתגובות של אנשים ברשת הבנתי שבוקע ממנו רעש כשהבהירות נמצאת בטווח שנוהגים להשתמש בו. מכיוון שגם המסך הזה הוא e-IPS כמו ה-2209WA אני חושש שגם ממנו בוקע רעש בטווח בהירות שימושי. ושאלה נוספת על המסך, אני לא גיימר כבד, אבל מתכנן לשחק בו לעתים קרובות (על HD5850), האם מנסיונכם האישי את מרגישים בהבדל מבחינת מהירות התגובה של המסך במשחקים? תודה רבה חברים מעריך את עזרתכם הרבה לכל באי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-