מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פה באיזה דיון ישן המלצות על מסכי IPS מחברות לא ידועות, זה עדיין שווה בדיקה או עדיף לקחת דל או משהו ידוע?
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר מבולבל! אני משחק\צופה בסרטים על U2312HM נהנה ממנו אבל ברצוני להוסיף מסך למערכת ככה שהוא יהפוך למשני. מבחינת רזולוציה רציתי להישאר על אותה רזולוציה ורק לעלות בגודל המסך. עברתי וקראתי על כל מסכים ה-G SYNC וכדומה אבל לא מצאתי משהו בגודל 27" שיכנס לפחות לתקציב שלי. אז נשארתי עם שני אלה: http://ksp.co.il/?uin=24014 http://ksp.co.il/?uin=26224 האם ההבדל היחידי בניהם הוא שאחד הוא עם זמן תגובה של 6 והשני הוא 8? (אגב אם יש לכם להמצליץ על מסך אחר אשמח לשמוע).
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכי LCD למחשב החדש שלי . תקציב : 1,550 ש"ח , לא שקל אחד יותר . מהחנויות : או נועה - www.noacomp.co.il , או זיגזג - www.zigzag2000.co.il , ולא משום חנות אחרת . לא רוצה מסכים של NU . הנה המסכים שאני מתלבט ביניהים : - LG L1750B 8MS 1,482 ש"ח - LG L1750T 8MS 1,380 ש"ח - LG L1750SQ 8MS 1,498 ש"ח - Samsung 740B 8MS 1,520 ש"ח - אחר עד 1,550 ש"ח אם אפשר תפרטו לי למה בחרתם במסך , ובמה הוא יותר טוב מהאחרים . ושימו לב למחירים , כי יכול להיות הבדל קטן בביצועים אבל הבדל גדול בכסף . תודה רבה עריכה : יש מכירים חדשים , אני חושב שזה משנה את כל התמונה - - LG L1750B 8MS 1,450 ש"ח - LG L1750T 8MS 1,350 ש"ח - LG L1750SQ 8MS 1,290 ש"ח - Samsun…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שיש למסך אפשרות להפיך אותו ב90 מעלות ולראות אותו לאורך. אחרי שסובבתי אותו לאורך, המסך עצמו התצוגה, נשארת לרוחב, איך אני משנה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD כנראה 19'' בתקציב של עד 1600ש"ח כעקרון אני מתלבט בין 3 מסכים Xerox XG-91D Lenovo L192P Samsung 971P המסך אמור לשמש בעיקר טקסט,משחקים וסרטים. תודה לכל העוזרים?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך שלי שקניתי (AOC g2460pqu), לכרטיס מסך שלי (sapphire radeon 7970hd), באמצעות display port, והוא לא מזהה אותו משום מה. עם ה-hdmi הוא עבד טוב, וחשבתי לנסות לחבר אותו ב-display port, אבל משום מה הוא לא מזהה אותו.. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לנסות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, ניכנס לי ג'וק לראש בזמן האחרון להחליף מסך יש לי כרגע מסך 19 של סמסונג 931C ואני ממש מרוצה ממנו. אני סטודנט לעיצוב גרפי שנה שלישית ועובד בעיקר עם תוכנות גרפיות ואינטרנט ולעיתים רחוקות משחקים יצא . עכשיו לשאלתי עד כמה ההבדלים גדולים בין הדל המדובר 2209wa לבין מסך של סמסונג 2253BW שהבנתי שגם מומלץ והנתונים שלו טובים יותר על הנייר יש הצדקה למחיר ? תודה מראש טל.
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לגיימינג שיריץ לי 120HZ . הבנתי שה DELL U2312HM מריץ 120HZ והוא מומלץ כרגע לגיימינג. מה דעתכם ? האם שווה לקנות אותו והאם הוא טוב לגיימינג או שיש משהו יותר טוב שיריץ לי 120HZ עד סביבות ה 1200 ש"ח אפשר טיפה חריגות
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 27 אינצ' ברזולוציה גבוהה הכוונה לא ל1080P ולא את הדל יש איזה המלצות? ראיתי את המסכים של סמסונג PLS החדשים אני חושב על הסדרת 800 כי 900 יקרים אבל עדיין אין אותם בארץ אז אני צריך המלצות אחרות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למסך 24 אינץ' ברמה גבוהה, הייעוד הינו למשחקים עם הרבה תלת מימד ועתירים בגרפיקה כגון Battlefield 3, ARMA, וסימולטורים. אני מתאר לעצמי שצריך מהירות תגובה טובה, דהיינו 2ms . תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, קראתי כבר מספר מאמרים על כיול, אבל לא ממש הלך עם אף אחד מהם. קראתי גם ביקורת של מישהו, ששם 50% bright ו 59% contrast. זה נראה סביר בהתחלה, אבל כשמעבירים בין המצבים זה נראה ממש כהה ואפור. יש מישהו פה שהתנסה עם המסך ויכול להמליץ על כיהול טוב? או מאמר ברור שיעזור להגיע לרמת כיול סבירה? כל עזרה תתקבל בשמחה!..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום העברתי את המחשב שלי לסלון. המרחק הוא כ-3 מטר צפיה בין הכורסא למיקום המסך. השאלה האם לקנות מסך מחשב 32 או טלוויזיה 42? ההתלבטות היא בגלל המחיר. מסך מחשב 32 אפשר למצוא עד 3000₪ ופחות מזה גם טלוויזיה 42. ואילו מסך מחשב 42 ש״ח כבר עולה הרבה יותר יקר. השימושים של המחשב יהיו צפיה בסרטים דרך המחשב ושיטוט באינטרנט והילדים אולי ישחקו במחשב. לא מתוכננת ישיבה ארוכת טווח מול המסך לצורך עבודה. מצד אחד אני לא מעוניין לקנות טלוויזיה כי יש בזה חיוב תשלום אגרת טלוויזיה. מצד שני האם מסך 32 יספיק למרחק כזה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=MW221U&cart=11745917021435032〈=heb יש לי X1950 ... עכשיו המסך שיש לי עכשיו 17 אינץ אני לא יכול לשים איתו 85HZ... רזולציה 1280X1024 והוא עובד על 60HZ השאלה אם המסך ששמתי ה ASUS יעבוד על 85HZ על 1280X1024? או יותר?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום אני התעניינתי לפני חודש בקשר למסכי 17 אינץ' טובים והגעתי למסקנה שה740B לוקח את כולם, כולל בדיקה בחנות של המסך הזה נגד מסך מקביל של LG. האם ה740B נשאר עד עכשיו הפתרון הכי טוב לעד 1300 שקלים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 980 ti הכל עובד תקין והמסך עובד ב144 hz חיברתי כרטיס amd rx 480 והמסך לא עובד על 144 hz הוא נשאר קבוע על 60 hz וגם בזמן משחק הפריימים msi afterburner מראה לי קבוע 60 fps כאילו המסך נועל את הפריימים על 60 האם המסך הזה לא מיועד לעבוד עם כל כרטיס ב144 hz? Sent from my SM-G920F using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב אבל יש לי שאלה.. המסך שאני משתמש בו כרגע הוא מסך 17 אינץ' CRT של NEWRON והוא עובד מצויין. עדיין, אני מעוניין במסך חדש מכיוון שמסך זה תופס מקום רב על השולחן שלי וגם 17 אינץ' לא מספק אותי. השימוש הוא שימוש ביתי כמובן. לרוב גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, וגם משחקים מדי פעם. כרגע אני מתלבט בין 3 מסכים: ASUS PW191 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 השאלה שלי היא כזאת - אני יודע שהמסך של אסוס יתפוס את המקום השלישי מבחינת איכות אבל אני נוטה אליו מכיוון שהוא מסך רחב. עכשיו, כמו שהסברתי אני לא הולך להשתמש במסך הזה לעיבוד גרפי או לא יודע מה, שימוש ביתי רגיל.. האם כדאי לי להתפשר ולהעדיף אותו? או שהעובדה שהוא מסך רחב לא משתווה להבדל בין האיכויות של המסכים האחר…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
טוב אז כרגע אני מחובר לטלויזיה אבל ממש חייב מסך סביב ה 2000-2500 ש"ח המסך יושב בסלון לצד טלויזיה 55" 4K LG לסרטים בלבד חשבתי על ה U2715H גם מבחינת המלצות עליו ועל DELL שימושים משחקים וקריאה כרגע עם 280X והכוונה לקנות GTX 1070 ומעלה ברגע שנוידיה יוציאו את סידרה 20XX השאלות: האם יש עוד המלצות בטווח המחירים הזה ? עד כמה חשוב מעל 60HZ בהנחה שאני לא משחק COMPETITIVE GAMES? (משחקים ששיחקתי DRAGON AGE / FIFA / WITCHER 3 / AC ORIGINS / TOMB RAIDER) אף פעם לא בULTRA עקב החומרה אבל הגרפיקה נהדרת גם ב HIGH אף פעם לא בדקתי FPS כי המשחק רץ וניראה נהדר אז לא באמת היה אכפת לי האם GSYNC/FREESYNC ממש משמעותי למשחקים שאני משחק ואם כן האם קיים בטווח מ…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות 3 מסכים כדי ליצור מערך למשחקים. (ועבודה שוטפת, אבל לזה אין צרכים מיוחדים אז נתייחס רק למשחקים..) דרישות: - מכיוון שהיעוד הוא למשחקים, כמובן שיש צורך במסך עם שוליים דקים ככל הניתן. - ה-MS לא משנה כל כך בימינו, אבל נאמר ש-8MS זה המקסימום. - אם יש אופציה לתלייה על קיר זה מאוד יעזור! - ישמש גם לצפייה בסרטים אז זווית צפייה רחבה לא תזיק, אם כי לא חובה. (כמובן שלא מסך עם זווית ישרה בלבד) - מחיר מקסימלי ליחידה: 1,000 ש"ח Dell U2312HM - מה דעתכם? יש אותו לבן משפחה שלי ונראה שהוא נותן הרבה תמורה בהתאם למחיר. הצעות נוספות, הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה מראש, כפיר
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תקציב אני מניח כ-1800 גג מיועד בעיקר למשחקים(גיימר כבד). לסרטים,וקצת דפדפן וכאלה.. 70% משחקים 25%סרטים 5%office.. תדה מראש
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מסך מחו"ל, בשביל להוזיל עלויות.... כמה שאלות: א. יש טעם בכלל? האם הפרשי המחירים משמעותיים? ב. אנ'לא לחוץ על מסך עכשיו.... האם יש טכנולוגיה שעומדת לצאת, או שיכולות המסכים, לטעמכם, לא מיצו את עצמם? בהנחה שאני לא מאוניין לרכוש מסך חדש בשלוש השנים הבאות.... ד. האם המשלוח יזיק לו? ומה קורה עם האחריות? ג. יש מסך שעומד מעל כולם? בהנחה שחדות ואיכות התמונה, שתהיה פריכה ומפורטת יותר חשוב לי מהכול. בתודה ענקית, גבריאל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי יש עכשיו רק את הHC בארץ. האם כדאי לקנות אותו באותו מחיר כמו בלי ה HC בשביל משחקי מחשב ועריכה או לחכות?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מישהו יודע את האורך והגובה של מסך 22" WIDE ?! ושל 19" רגיל ?! בתודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך למגוון שימושים, מסמכים, אינטרנט, משחקים. מבחינת גודל 27, פאנל לא TN, כל פאנל אחר נראה לי יהיה בסדר. עדיף אם אפשר free sync ותדר של 144, אם כבר קונה מסך חדש. רזולוציה 2K. בדרתי וחיפשתי וראיתי את סידרה S של דל, אבל בכל דגם חסר משהו אחר, או שאין free sync, או שהתדר 60 או שהפנאל TN. ארגונומיה זה נחמד, אבל לא קריטי ממש. מבחינת תקציב, לא גיבשתי משהו סופי וזה תלוי בתמורה אבל 1500 עד 2000 או טיפה יותר יכול לעבוד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע למה לא מייבאים לארץ את הדגם השחור של LG 1970HR ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-