מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר את המסך לממיר HD של הוט ע"י כבל HDMI-DVI (כי במסך אין חיבור HDMI) אני רואה את כל הערוצים די מטושטש ואת הערוצי HD קצת פחות מטושטש, אבל ממש לא באיכות שגורמת לי לחשוב שזה HD. (אני יודע שהמסך לא HD אבל הוא מספיק איכותי בשביל לראות בצורה חלקה ולא מטושטשת...) בממיר יש לי 4 אופציות רזולוציה : 1080i - גורמת לי לראות ריצודים 720p - הרזולוציה שעכשיו בחרתי, גורמת לי לראות בסדר אבל מטושטש 576p - עדיין מטושטש 576i - ריצוד מטורף הכבל שמחבר מהממיר למסך הוא איכותי מאוד, והקליטה שלי בממיר מעולה. יכול להיות שזה נובע מכך שמהסך הוא ברזולוציה של 1680x1050 ואין לממיר רזולוציה כזאת ? (אבל למה כזאת ירידה דראסטית באיכות ?? בטלויזיה שיש לי מלפני 10 שנים רואים יותר טוב בחיבור RCA). תודה רב…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי , בעברי הרחוק הייתי גיימר והיום כל כך רחוק מכל הטכנולוגיה ומנסה לחזור לזה לאט לאט (במידת האפשרות) רכשתי לפני כמה חודשים מחשב חדש והגיע הזמן גם להחליף את המסך שלו. תכולת המחשב שלי : MotherBoard Asus ROG STRIX Z390-E GAMING Cpu I9-9900K 3.60Ghz 16MB Cache Memory Kingstone HyperX FURY 2x16GB 3200Mhz GPU Nvidia Asus RTX 2700 Strix 8GB NVMe samsung EVO 970 Benchmark score 3050 ( לא יודע אם זה נחשב גבוהה?) בעקרון אני מנסה למצוא מסך מחשב שיתאים לקונפיגורציה הזאת , מצד אחד אני רואה מסכים שיש להם G-sync שלפי מה שקראתי והבנתי זה שילוב טוב לכרטיס מסך שיש לי מצד שני המסך שיש בו G-sync במחיר שפ…
-
- 20 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך החדש שיצא עם טכנולוגיית הLED המחיר שלו כ1390 ש"ח? הפאנל הוא TN יכול להתחרות בדל 2209wa?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של sharp led aquos 32 ואני לא יודע את הדגם.. על השלט שלו רשום lcdtv gb016wjsa ולא רשום גם על הטלוויזיה !! ועוד שאלה איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה?? יש לי את הכבל של ה vga הכחול חיברתי מאחורי המסך ואני מתחיל לשחק ב input בשלט וכלום לא עולה.. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
מצגת נחמדה של AU Optronics כיצד מייצרים פאנלים למסכי LCD. ייצר לעצמך פאנל LCD
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4147=4153&orderby=price יש שם שתי דגמים הפרש של 100 שקל בין אחד לשני מה דעתכם על שניהם?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איזו טכנולוגיה מתקדמת יותר(טובה יותר) H-IPS או S-IPS? מבחינת דיוק הצבע,זמן תגובה? --- האם הפאנלים הללו עדיפים על oled?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה מסך\פנל מומלץ לשעות ארוכות של תכנות , שלא מעייף את העיניים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מחפש LCD באזור ה-4500 ש"ח (ומטה) למחשב ולטלוויזיה, זאת אומרת שהשימוש הראשי ב-LCD יהיה גלישה באינטרנט, משחקים וכו', ובנוסף לכך אני רוצה לחבר אליו כבלים (HOT). ראיתי בטרקלין LCD של Lenco בגודל 26 אינץ' במחיר של 4200 ש"ח וזה נשמע טוב, אני לא זוכר מה הדגם, אבל כתוב על הפאנל HDTV Ready. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איפה באזור הרצליה יש תצוגה טובה של מסכי מחשב, לאיפה שאני לא הולך או שאין את המסכים שאני מעוניין לקנות או שהם בקופסה. לאיפה אתם הולכים בשביל לבחון את המסכים לפני שאתם קונים?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
המלצות, עצות וכדו' יעזרו לי מאוד. מתחרים שעדיפים במחיר דומה וכאלו, תודה.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם קיים מסך עם הדרישות הבאות עד 2,000 ש"ח? דרישות: - 34 אינץ או יותר - מסך IPS - רצוי מאוד שלא יהיה רחב (כלומר 16:9) - רזולוציה לפחות 2k (יספיק לגודל כזה או שצריך יותר?) - קצב רענון לפחות 144 הרץ - שיתאים גם למשחקים מבחינת זמן תגובה (אני משער שמשהו כמו 1 ms?) - רצוי מאוד שיהיה אפשר לכוונן את המסך - מעדיף לא מ-TMS. רצוי מאוד שהרכישה תהיה בארץ, אבל אם תהיה ברירה אשקול גם מאמאזון. ברגע שממיינים לפי IPS וגודל מסך כזה, נראה שכמעט כל האופציות נעלמות. ראיתי את המסך של שיאומי, אבל הוא זול מדי, אז אני משער שזה בא על חשבון משהו.
-
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
- 2 followers
-
-
היי מחפש מסך 4k לגיימינג ועבודה בטווח הזול, מכיוון שהכיוןן נע יותר לאזור עבודה (תכנות, מסך רחב ונוח...) נתקלתי במסך של שיאומי: Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34 UWQHD שבלט במפרט והמחיר (1500₪~). תהיתי אם יש נורות אדומות בנוגע למסך הזה, ואולי שווה להשקיע טיפטיפה יותר במשהו יותר שווה בטווח הזה. תודה!
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
המסך ישמש למשחקים, סרטים, אינטרנט ועבודות יומיום רגילות. אני יושב לא יותר מ 70 ס"מ מהמסך ככה שהגודל הזה מספיק עבורי. חייב שיהיה למסך כיוון גובה. הטיה, pivot ושאר הירקות לא מעניינים אותי. חוץ מכיוון גובה הדבר הבא הכי חשוב הוא איכות תמונה. אשמח לשמוע המלצות למסכים טובים בתקציב. תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם משחקים מהירים 24 אניץ לא פחות עומק צבעים גבוהה אם אני לא טועה זה 8 ביט ולא כמו הרוב שהם 6 אבל אני לא בטוח בזה הכוונה שלי במה שאמרתי זה שיהיה פאנל שמציג מקסימום גוונים ברח לי השם שלו אבל גם יתן ביצועים מעולים הקיצר אני רוצה להנות משתיי העולמות וכמו שאמרתי המחיר הוא עד 4500 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=522861 חסר שם את הסוג פאנאל אבל הוא נראה פצצה מה דעתכם? שווה קנייה? אחרי מה שראיתי שכתבו פה על הסוני אני מחפש מסך אחר
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אחרי חודש עם ה- 2709W תרשו לי לסכם קצת חוויות. לפני זה, הייתי רוצה להדגיש דבר חשוב אחד: אני איש של CRT. המוניטור הראשון שלי לפני 22 שנים היה מוניטור שפופרתי ("14 ש/ל רזולציה מקסימלית 768*348...) וגם האחרון ("Sony 24 צבעוני 2048 * 1920) כך שכל ההיתיחסויות שלי ל- 2709W יהיו בהשוואה אליהם. הטוב: יש הרבה. צבע מדהים ברמה טובה יותר ממסך טריניטרון. גודל פיזי ענק, "27 נחשב להרבה על הנייר אבל רק אחרי שתוקעים את המפלצת הזאת על העגלה מגלים שיש צורך להפעיל את שרירי הצוואר כדי לעבור מחלון לחלון. רזולציה גבוה מספיק (1200*1920) כך שניתן להבחין בפרטים הקטנים ביותר יחד שטח תצוגה ענק כך שברזולוציה כזאת ניתן לקרוא היטב גם טקסטים שבמסך הסוני שלי היתי צריך לקרב את הראש למסך. איכות תמונה שמדהי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך מיועד למשחקים סרטים ובמיוחד לאינטרנט קצת לחוץ תקציבית 1200+- ושיהיה עם שם יחסית מוכר יש מצב למצוא משהוא כזה?? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שלום חברים החלטתי להתהדר במסך גדול חדש ומודרני (במקום ה-benq הישן שלי) עומדים לרשותי 1000 ש"ח בדיוק-שימושים צפייה בסרטי hd ובלוריי וכן streaming באיכות hd כך שחייב כמובן רזולוציה 1920/1080 ושיתמחה בהצגת תמונה עשירה וחדה ככל האפשר הלבטים שלי בתקציב הם: dell 23u12- ראיתי שזו ההמלצה החמה בפורום-אבל אני מתלבט בגלל זמן תגובה (8) לעומת 5 שראיתי בשאר המסכים-עד כמה זה יהיה משמעותי בשידורי ספורט בהם יש תנועה מהירה-זה לא יורגש? lge2360 -http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9807&perur=1&t=19 samsung sa350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10574&perur=2&t=19&c=407 סה"כ 3 דגמים אגב,אני לא יודע מה קצב רענון המסך של dell -אם תוכלו לרשום בבקשה ומה המשמעות שתהיה לי בא…
-
- 32 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יכולים להרוס את המסך? אני כל הזמן שם את הפלא ליד המסך והגלים האלה זה הדבר היחיד שיכל להרוס לי את המסך או הפסקות חשמל מה בדיוק יכול להרוס ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתבדוק את המסך ואת זה שאין פיקסלים שרופים וכו. תוכלי לתת קישורית לזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מסך בתקציב הנ"ל,השימוש העיקרי יהיה אינטרנט ווידאו(משחקים גם אבל פחות).ראיתי אצל חבר שלי מסך שקנה לפני שנה וחצי של infinity המסך היה לא משהו בסרטים והציג צבע "זרחני" במקום שחור יש מצב שאני מביא מסך בלי הבעיה הזאת? הייתי גם ב-BigBox בבילו וראיתי שם מסכים והמוכר התחייב למחיר הכי נמוך גם מול זאפ(וחטף השפלה) בעיקרון ריאתי את אלו: Viewsonic VG712 מאוד אהבתי אבל העיצוב מגעיל(עם הרמקולים ) ועשוי מפלסטיק זול+אין DVI. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36435 אך לידו עמד LG שהמוכר שיגע אותי עליו "תראה את הנתונים"...האמת הוא היה טוב אך טיפה פחות מהVS דגם 1732 משהו עם 4MS..היה גם סמסונג לבן שהיה גם מדהים לדעתי.וגם NEC וAsus עם ציפוי Glossy ממש מרהיב.. מאוד רצית…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-