מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תעזרו לי... :-\ המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אוקי אוקי איזה התלהבות! קיצר הוא ענק! אז ככה כמה שאלות הכרטיס מסך X800GT02, וכל שאר המפרט בצד (במפרט שלי).. מה אני עושה עכשיו? בהגדרות בכרטיס מסך להגדיר על הרזולציה הכי גבוהה? או בהגדרות של הדרייבר של ATI? מה עושים!? הכרטיס בכלל חזק? איך מכיילים, כדאי לכייל? לחבר את המסך בDVI נכון? בעלי המסך תגיבו בבקשה :P :P מה להגדיר, קבילתי עם המסך דיסק, להתקין? כדאי לפרמט קודם? כי תיכננתי להתקין את המסך על מחשב נקי, או שזה לא יכניס למסך שום הגדרות אז זה לא משנה כלכך, אם אני מפרט עכשיו או בעוד שבועיים כשחיברתי כבר תמסך.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול חוות דעת בנוגע לשני מסכי מחשב. Samsung 226CW LG L227WT בחנות הם נראו טוב יש להם מחיר סביר. השאלה אם יש להם חסרונות ששווה לקחת לתשומת הלב. תודה מראש, רן.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
ברמת המחיר שלו (690), אני לא חושב שיש לו מתחרים, 21.6" FHD. על הנייר נראה מעולה, יש למישהו ביקורת \ חו"ד? גוגל לא עזר לי. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחבר בכבל HDMI לDVI והמסל 200P7 של פיליפס מציג הודעה שהוא לא יכול להציג רזולוציה זו (1600*1200 טבעית אצלו). מדובר בממיר HD החדש של הוט.ניסיתי לחבר גם לכרטיס מסך X1950GT (יציאת S VIDEO ).לא הצלחתי למרות שמדובר באחד תומך VIVO.אולי אי אפשר לעשות INPUT ליציאה זו?מוזר יכול להיות שצריך דריורים מיוחדים.נראה לי שאצלי מותקן רק הCONTROL CENTER של ATI.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נקנה ב קוסמוס ב 1250 אני יודע שאין לא חיבור DVI אבל אני לא צריך זה רק למי שעוסק בצילום מקצועי בעיקר .... המסך נירא בן זונה עובד חבל על הזמן אני מרוצה . מה דעתכם אליו ?בדקתי גם LG ו BENQ ה BENQ ישר ניפסל למרות שעלה רק 990 ה LG היה גם טוב וגם בלי DVI אותו מחיר 1732 עם אני לא טועה אבל העדפתי SANSUNG .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את VP930 בתור מסך לשימוש ביתי כללי - רוב הזמן טקסט ולפעמים סרטים, אבל לא משחקי FPS. קראתי קצת סקירות ודפדפתי בפורום ונראה שבאופן כללי מדובר במסך מומלץ. האם זה נכון שהגירסה החדשה ביותר שלו היא REV 3? כשקונים את המסך, איפה צריך להסתכל כדי לבדוק את הגירסה? האם מישהו מכיר מקום בארץ ששם אותו בתצוגה? קשה לי לקנות על עיוור.. :-\ האם יש נקודות או חולשות מסוימות בדגם הזה שחשוב לשים לב אליהן? האם מי שקונה מסתכן ב-sample variance בנוגע ל-backlight bleeding? איך עומק הצבע השחור ב VP930 בהשוואה לדל 2007? אם יש עצות נוספות אשמח לשמוע. בעבר עזרתם לי לבחור בסמסונג 730B, מסך איכותי ונחמד במבט לאחור (למרות שהוא TN), וזו הזדמנות לומר שוב תודה. אני מקווה שתוכלו לעזור …
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב עד 27 אינץ' לתכנות, כלומר חשוב לי החדות והניגודיות שהכתב יראה טוב וברור. בנוסף חשוב לי צבעים טובים וקצב רענון טוב כי המסך מיודע בין השאר לצפייה ביוטיוב וסרטים. אשמח לקבל הצעות בתקציב עד 1,400. בנוסף חשוב שהמסך לא יתפוס הרבה מקום בשולחן למרות שהוא גדול כי יש לי שולחן קטן שיש עליו גם לפטופ. זה דגם שעניין אותי מאוד: http://ksp.co.il/?uin=38912 אשמח לקבל חוות דעת עליו, למה זה לנובו ואני לא יודע כמה הם טובים במסכי מחשב. וגם האם הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=34138&select=.132..199. יותר טוב מהלנובו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה SAMSUNG 740N שקניתי ביום חמישי למה ?כי יש לו בעיות צבע בחלק העליון לא יודע ממה זה וגם הדיסק של הדרייברים לא עובד בכלל ? איזה מסך ממולץ לקחת באותו מחיר 1200 1300 הפעם עם DVI
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקראת קניה של מערכת מחשב לשימושים כלליים ועריכת תמונות בפוטושופ. אין שימוש במשחקים או צפיה רצינית בסרטים. המחשב מבוסס על מעבד e8400 וכרטיס מסך gigabyte radeon 3450 256mb ddr2. אני מחפש מסך איכותי שלא יהרוס את העיניים אחרי עבודה ממושכת. קיבלתי המלצות על המסך הבא dell e228wfp. הוא עומד בתקציב שלי 1300שח. האם יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי תמסך הנ"ל מעל לשנתיים ואף פעם לא היו לי בעיות איתו. לאחרונה אחרי שאני הולך והמסך נכנס למצב לילה כזה ואני חוזר המסך מופיע עם נקודות כאלו וכל נגיעה שלי בעכבר מעבירה אותו למסך שחור וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך לא עובד, הפתרון היחיד שאני יכול לעשות זה כל פעם שזה קורה ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך מחשב ביתי בגודל 32 אינץ׳ עם רזולוציה אדירה ותמיכה ב-HDR - בחנויות החל מתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
LG IPS231P 23'' קניתי אותו במבצע בTMS (היה קצת בלאגן אבל קבלתי בסוף חדש) אני ממש מבסוט על המסך הזה ! איזה צבעים איזה איכות ! תאורה חזקה הכל! אני ממליץ בכיף על המסך ! ... בנוסף רציתי לשאול כיצד ניתן לבדוק זליגת אור ומה כדאי לעשות כדי להשיג ביצועים הכי טובים מהמסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת מסך. דרישות: יציאת HDMI רזולוציה FULL HD גודל 23-24 מחיר: עד 1200 אחריות: 3 שנים מעוניין בפנל יחסית איכותי אין חשיבות לשאר היציאות ורמקולים עדיפות לחברה מוכרת samsung\dell\lg\hp תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך שיתאים לגיימינג ב1500 אבל אפשר לחרוג למשחקים כמו CSGO PUBG GTAV הגודל לא כל כך משנה לי ושיתאים למפרט שלי כמובן (אני מתכוון לשדרג את המעבד בקרוב כנראה לI7 7700K) מעבד: Intel I5 6500 לוח אם: Gigabyte ga-b150m-hd3 זיכרון: 16 גיגה ראם כרטיס מסך: gtx 980TI תודה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
כרגע משתמש במסך בגודל 15.6'' ומרגיש את חוסר הנוכות בעבודה ארוכה מול המחשב. חשוב לי נוחות עבודה למשך שעות ארוכות מול המסך. חשוב לי שיציג במקביל על גבי המסך 2 עורכי טקסט. מה לדעתכם גודל המסך האידיאלי לעבודה מסוג זה ועל עוד אילו פרמטרים חשוב לשם לב? עריכה: המחשבה הראשונית איתה לרכוש מסך בגודל 27'' עם רזולוציה 1920x1080. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש. בעיקר לגיימינג ברזולוציה מקסימלית, יש לי GEFORCE 275GTX. קיצר אני לא ממש מבין מה כלכך מיוחד בDELL הזה, כולם מתלהבים ממנו. שמתי לב שיש לו ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG שיש לו 1:50000 (כמו שהבנתי שככל שהניגודיות גבוהה יותר ככה יותר טוב). יש גם הבדל בין הMS, לDELL יש 5MS ולLG יש 2MS. וגם הרזולוציה, ב24 יש יותר גבוהה... יש לי גם כן שאלה לגבי החיבורים והאיכות של המסך של 2 המסכים הללו. לאיזה מסך איכות תמונה טובה יותר? האם הDELL הוא WIDE SCREEN?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון לגבי ב : אשמח לקבל המלצות למסך בעלות של 3500~ ש"ח. אני מעונין במסך קעור עם תצורת מסך של 21:9 ורזולוציה של לפחות 2K. אקנה כרטיס מסך של GeForce 1080. חשבתי על המסכים הבאים: http://www.lg.com/us/monitors/lg-34UC79G-B-ultrawide-monitor פחות מפריעה לי חדות התמונה הנמוכה שלו למרות שזה אכן חיסרון. https://www.asus.com/Monitors/MX34VQ/ לגבי אסוס, לא מפריע לי שאין יכולת טובה להזזה שלו. הרזולוציה שלו הינה 3440x1440 ואני לא בטוח שהיא מתאימה לכרטיס מסך שאקנה. לא מפריע לי לא לשחק ב 4K אבל אני רוצה לוודא שאם אקנה את המסך אכן אראה טוב עם כרטיס מסך של 1080. הצעות נוספות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה יש לי רק מחשב נייד ואני מחפש מסך 19 אינץ' לחבר אליו. לא מעניין אותי זמן תגובה או ביצועים עם משחקים, מה שכן חשוב לי זה שאת התמונות שלי אני יוכל לרואות באיכות הטובה ביותר. אני לא רוצה להשקיעה יותר מ 1700 ש"ח אם מישהו פה מבין בתחום הזה אני מאוד יעריך את העזרה שלך. תודה
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני משחק במשחק רשת כלשהו ואני משוטט לדוגמה במפה אני מרגיש שהתמונה נמרחת(מטושטשת), בסך הכל העיניים שלי קצת כואבות, אולי אני יושב קרוב מידי למסך, לאיזה מרחק כדאי לשבת מול המסך? במסך הקודם שלי הCRT היה לי קצב רענון של 100,יכול להיות שהעין שלי לא התרגלה לקצב רענון 60?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לכייל את המסך אבל אצטרך את עזרתכם. איזה נתונים אתם צריכים? <תמונה מצורפת> [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. אני חושב לקנות מסך מחשב חדש, כרגע יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SyncMaser 730B, מסך מצויין. בכל זאת מאחר שאני הרבה שעות על המחשב חשבתי להחליף למסך חדש. תקציב עד 1000 ש"ח. השימושים יהיו בעיקר משחקים ועבודה ממושכת מול המחשב. בקשר לפאנל אני לא חושב שיש בתקציב שלי IPS/VA, תקנו אותי אם אני טועה. בקשר לגודל - אני לא יודע, יש המלצות? אני כבר שנים עם 17 אינץ'. העיצוב גם כן חשוב. תודה מראש. ד"א שמעתי הרבה המלצות על Dell 2209WA, האם שווה לחרוג מהתקציב למענו? הפאנל הוא מה שמיוחד בו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ויידסקרין עד 2600 שקל ושמתי לב שהנגודיות צבע שלהם לרוב היא 1:700. למה היא כ"כ נמוכה? כשבמסכים רגילים יש 1:1700... ואולי יש לכם המלצה למסך ווידסקין עד 2600 שקל עם חיבור DVI וכמובן כמה שיותר גדול תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD 17 אינץ' כבר 3 שנים אני מתכוון למכור אותו אבל הבעיה שאני לא יודע באיזה מחיר למכור אותו זה המסך : CMV CT-723D כשקניתי אותו המסך עלה בסביבות 4200 שקל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-