עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yaron9,

שלום! אני מחליף חלק מהמסכים אצלי בבית/בעסק וצריך ייעוץ: יש לי 3 מסכים. אחד מהמסכים הוא chimei t38 גודל 20"ושני האחרים CRT שאני רוצה להחליף ל-LCD. שניים מהמסכים מיועדים למשחקים/סרטים(20" לפחות), והשלישי מיועד לתכנון בתכנת CNC, מה שאומר שהוא לא צריך להיות איכותי מדי, אבל גדול (20 לפחות) כדי שיהיה נוח לתכנן איתו שרטוטים. נניח ויש לי 2000 +- מה הייתם ממליצים לעשות? להשתמש ב-CHIMEI לשרטוטים ולקנות שני מסכים חדשים? (נראה לכם שאפשר להשיג משהו ברמה טובה יותר בטווח מחירים הזה?) או אולי לקנות שני מסכים אחד זול לשרטוטים והשני יקר למשחקים/סרטים? (בהתחשב במחירים היום ובאיכות של המסכים) אם אתם חושבים שהתקציב נמוך מדי ושווה לשים עוד כמה מאות, אני גם ישמח לשמוע את ההמלצות שלכם. תודה ויו…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by ido135,

בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי פה עדיין לא קניתי זוג מסכים מאחר וקניתי מחשב חדש לפני שלושה חודשי אז חיכיתי קצת עם המסכי מחשב בעיקרון אני לא נעול על חברת דל וחשבתי על המסך הבא של סמסונג מוכן לעלות בתקציב ל1300 ש"ח למסך בודד האם עדיף את המסך DELL U2417H או את הסמסונג בקישור? המסך הבא לעומת הדל יכול להגיע עד 144HZ בקצב רענון לעומת 60HZ בדל הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1070 TI https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22797 שימושים לא בהכרח רק לגיימינג גם לצפייה בסרטים וסדרות גלישה ועבודה משרדית יש לי בעמדת מחשב זרוע זוגית לשני מסכי מחשב והתקן VESA חשוב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SHARON2016,

היי חברים אני מעוניין להתחדש במסך גיימינג טוב בעקרון שמתי עין על מסך של dell 144hz שמגיע לרזולוציה של 2560 x 1440 עולה בסביבות ה3000 27" עם טכנולוגיית הg-sync הענין הוא שהוא לא פאנל ips אלא tn המיושן האם זה קריטי בכלל הייתי שמח לקבל קצת עזרה

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. אהלן. אני עורך וידאו (ומעצב גרפי בקטנה), וקניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש (כרטיס מסך GTX470). יש לי מסך אחד CRT ישן של 17 אינץ' והוא מצויין לי (משמש כמוניטור לוידאו), ומסך נוסף CRT ישן של 19 אינץ' - הוא המסך הראשי וקשה לי לראות את הטקסט במסך (הוא כאילו לא בפוקוס)... אז התלבטתי איזה מסך לקנות כדי להחליף את המסך הראשי, בחנות ראיתי את ה E2240T של LG שנראה סבבה, ופה בפורום ראיתי שמדברים על ה 2333T שהוא איכותי. הפרשי המחירים לא בשמיים , אבל האמת שהיה בא לי לקנות מסך לא יותר מ 22 אינץ' בגלל שיש לי עוד מסך ואני לא רוצה מסך גדול מידי, בכל מקרה, איזה מסך מבינהם עדיף? העובדה שה E2240T הוא מסך LED לא גורמת לו להיראות יותר טוב (עזבו שנייה זוויות צפייה) מה 2333T ? ומה לגבי זמן התגובה …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by davidz,

אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 19'. השימושים שלי הם דיי בסיסיים ולא כוללים משחקים ועריכת וידאו. האם ארגיש בהבדל מוחשי בין זמן תגובה של 8ms ל 4ms או שההבדל הוא תיאורטי בלבד? 4ms: LG - L1932TQ לבין: Samsung 960BF 8ms: LG - L1932S לבין: Samsung 913B אם יש יצרן או דגם אחר מומלץ בטווח מחירים זה (~1700ש"ח) אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  6. Started by spaltiel,

אני מחפש מסך למטרה של קריאה אינטנסיבית וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1. Viewsonics VP930b 2. Samsung 917p 3. Dell 2007wfp איזה מבין השלושה הייתם ממליצים לי או אולי בכלל אני לא בכיוון וכדי לי לעבור למסך אחר. בנוסף אני אשמח לדעת האם שווה להשקיע את האקסטרה 500 ש"ח בין הdell לVS והSamsung. תודה וחג שמח, אמיר

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by shikasha,

שלום, החלטתי שאני רוצה לקנות מסך ultrawide 21:9 . כרגע יש לי מסך 1080p יחיד וכרטיס מסך gtx660ti. אם כבר קונים מסך חדש יש התלבטות אם לקנות מסך ברזולוציית 1440p או להישאר עם 1080p. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג. 1. איך המחשב יחזיק עם הרזולוציות השונות? האם הוא יסתדר עם רזולוציה של 1080X2560 או של 3440X1440 לעומת המסך הקיים? 2. עד כמה כדאי יחס מסך 21:9 לגיימינג? יש פה מישהו שניסה? 3. עד כמה כדאי לגיימינג רזולוציית 1440p? 4. האם כדאי לשקול שדרוג כרטיס מסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by doubleoshoe,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. את המפרט יש לי פחות או יותר וההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר למסך. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים. הדגמים שאני שוקל לקנות הם: 1.SAMSUNG 19" LCD 941BW 4MS Wide DVI 2.Samsung 940NW 19" LCD 5MS 3.LG 19" L1953S 5ms LCD המחיר שאני יכול להשקיע הוא סביב 1200. דרך אגב, האם שווה לקחת WIDE? שמעתי שהם לא ממש נוחים לעבודה.. הצעות למסך אחר, שווה יותר, יתקבלו בברכה (: מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by defy,

אהלן, חשבתי לקנות מסך מחשב חדש. עברתי קצת על מסכים קראתי כל מיני סקירות על מסכים הגעתי ל3 אופציות סופיות ואני די מתלבט ואשמח שתעזרו לי. ראיתי כל מיני חסרונות ויתרונות של כל אחד ולא הכי הבנתי מה מדובר. alienware 25 monitor AW2518H - לגביו מבחינת נתונים אני די הכי בטוח. גם יש לו G-SYNC, גם 240HZ אך הבנתי שהזוויות צפייה שלו די מוגבלות.. זאת אומרת אם אני מזמין חברים זה יהיה בעייתי לשבת ביחד על פיפא לדוגמה. בנוסף, הוא 25 אינץ'. האם זה משהו שיכול לפגום בתמונה כשמדובר ברזולוציית 1920:1080? Asus Rog Swift PG258Q מסך מחשב שיש לאחי. ראיתי שיותר יקר מה2 האחרים שחשבתי עליהם. בנוסף גם החיבורים מאחורה לא נוחים, וגם באחד מהסקירות נאמר ואני מצטט "240Hz of debatable benefit". …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין במסך דק 19" שייעודו לטקסטים, סרטים ומשחקים קלים. בהתחלה חשבתי על LG 1953TR אך אחרי הכתבה שקראתי באתר אני חושב ללכת על פאנל VA. 1. האם ההבדל הגדול במחיר (כ-700 שקל) בין LG1953TR ל-Samsung 971P/ViewSonic VP930B משתלם בהתאם לצרכים שלי ? כמו כן, האם עדיין ההוצאה הנוספת משתלמת כשמדובר על לפטופ ללא חיבור DVI (אני אוכל לרכוש בעתיד תחנת עגינה עם חיבור DVI) וכרטיס מסך shared (אינטל 224MB 945GM Express) ? 2. מה לגבי המסך של XEROX עם פאנל VA שהומלץ בפורום ? חוץ מהמוניטין של ViewSonic וsamsung בתחום שלדעתי יותר טוב מ-XEROX, האם ישנם הבדלים משמעותיים נוספים ? 3. איזה מסך עדיף יותר לצרכים שלי ? ViewSonic VP930B או Samsung 971P בהתחשב שהניגודיות וזמן התגוב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ori24,

שלום לכולם! יש לי מסך בן 3 שנים של סמסונג גדול בגודל 24 אינץ' מסוג הT240 למי שזוכר. עכשיו ללא ספק מדובר במסך מעולה שאני אישית נורא מבסוט ממנו. לאחרונה נכנס לי ג'וק בראש והוא להחליף אותו למסך חדש של 24 אינץ',LED ושיהיה FULL HD. רוב האנשים אומרים לי שחבל לי על הכסף ושאני לא יראה שום הבדל בין המסכים האילו. רצוי לציין שהשימושים שלי במחשב הם אך ורק אינטרנט ומשחקים כבדים,סרטים אני רואה אחת ל... את המשחקים אני משחק תמיד ב1900X1200. אז מה אתם אומרים כדאי "לשדרג" או שבאמת חבל על הכסף ולא אראה שום הבדל? תודה לעונים!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב ואני רוצה לרכוש מסך איכותי בהתאם כי אני לא מתפשר בנושא הזה של מסכים. לאחר בדיקה ברשת ראיתי מספר מסכים ואנני רוצה להסתכן לקבל מסך דפוק לדוגמא DELL U2410 זה המסך החדש מהאתר הבית של NEC : http://www.nec-display-solutions.co.uk/p/uk/en/products/details/dp/Products/LCD/Current/LCD-PA241W/LCD-PA241W.xhtml?cat=LCD&e=e1s1 Size 24" Aspect Ratio 16:10 Panel Technology p-IPS Brightness [cd/m²] 360 Contrast 1000:1 Resolution (optimum) 1920 x 1200 Response Time [ms] 8 וכאן עשו ביקורות מקצועית מבית TFT Central שנתנו ציונים גבוהים http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_pa241w.htm השאלה היחידה שרוולנטית עבורי זה האם מסך הזה מת…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. חברי הפורום היקרים ברשותי עומדת אפשרות לקניית מסך חדש לחדר לצורך העניין ההתלבטות הגדולה היא בין מסך יחיד אל מול 2 מסכים שונים המסך הראשון עליו חשבתי הינו Dell UltraSharp 3008WFP אשר ישמש אותי לכל סוגי העבודות כאשר הוא תלוי על הקיר. או 2 מסכים של Dell אחד 22' מדגם 2209WFP ו 2709WFP לתלייה על הקיר כאשר ה 22 ישמש לעבודה שוטפת וה 27 ישמש לטלויזיה / סרטים. מה אתם חושבים?

• 50 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by ZaKeN17,

שלום לכולם, אני מתלבט איזה מסך לקנות לGaming, קראתי בדיונים אחרים שמסכי הדל מומלצים ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים השונים? ההעדפה שלי 24 אינץ אבל ראיתי שהרבה ממליצים על u2312hm, כמו כן מה ההבדל בין u2412m ל u2414h? תודה מראש על העזרה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Yehonatan_,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, מסך קעור. אני מתלבט כרגע בין שני דגמים: Samsung S34E970C LG 34UC97 אני יודע ששניהם מצויינים אבל אני לא בטוח במה לבחור. אשמח אם תעזרו לי ותיעצו לי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lael,

שימושים למשחקים בעיקר וסרטים. שמעתי על הDELL 2209WA ו SAMSUNG T240

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  17. אני מעוניין במסך שייעודו הוא: משחקים וטקסט (סרטים כמעט ולא). אני מעוניין שהוא יהיה איכותי, וממעקב ארוך אחר ההמלצות בפורום אני נוטה לכיוון הדל 2407 (שיתחלף ל-2408 בקרוב). כדי להנות מהמסך אני אצטרך להשאיר אותו ברזולוציה הטבעית שלו 1200X1920. אני חושש שיווצר מצב שבו על מנת להנות ממשחק חדש שיוצא אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך כל כמה חודשים. זה כמובן לא בא בחשבון.אני מעוניין לשדרג את המחשב אחת לשנתיים. האם אתם ממליצים לי להתפשר על גודל המסך (20 אינץ' או 19 אפילו) על מנת שאני אוכל להנות ממשחקים לאורך זמן?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. שלום חברים, יש לי מחשב עם מעבד Intel E5200 + כרטיס מסך 4770 עם זיכרון 512. אני מעוניין להחליף את מסך ה CRT 19 שלי במסך חדש. זהו מחשב לכל המשפחה כלומר עבודה עם טקסט, אינטרנט והרבה סרטים. בזמן האחרון גם הנושא של משחקים צובר תאוצה (הילדים גדלו...) עד לאחרונה היה בפורום מועמד אחד מוביל: 2209WA. היתרונות שלו מבחינתי: מסך לא גדול מדי וטקסט לא קטן מדי. כיום יש עוד 2 מועמדים: U2211H - גודל 22 אבל עם רזולוציה חדה יותר כלומר גודל טקסט קטן מאד. U2311H - גודל 23 ולכן אולי קצת גדול מדי. באחד הפוסטים בפורום נכתב שהטקסט קטן מאשר ב 2209WA. שיקול נוסף – יתכן ורזולוציה Full HD קצת כבדה בשביל כרטיס המסך שלי. בקיצור, אני קצת מבולבל ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור את המועמד הראוי. תודה…

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. שלום, אני משחק משחקי FPS מהירים אונליין ולפי השמועות המסך ASUS MW221C בין הטובים למשחקים והוא בתקציב שלי. הסתכלתי בביקורת עליו באתר וראיתי שהשהיית התמונה שלו גבוהה יחסית - 31 לעומת שמסכים אחרים 22. האם אני יבחין בזה תוך כדי משחק? יש לי עיניים רגישות, אם זה מורגש אפילו בקושי זה יפריע לי..

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. אני יודע שזה נטחן פה עד אינסוף הנושא, אבל רציתי עזרה קטנה. היום רציתי לקנות את המסך של LG (1970HR) אך בטח כמו שידוע לכולכם, המסך כרגע לא במלאי ממש ולא ניתן להשיג אותו בלפחות עשר חנויות שניסיתי, הסתכלתי על המסך של Samsung ומבחינת צבעים הוא נראה ממש טוב, הבעיה היא שעוד לא ראיתי את ה LG 1970HR , השאלה העיקרית שלי, היא האם לחכות שהמסך יגיע? כי לפי מה שנראה הוא ייחטף מהמדפים לפני שאני אספיק לראות אותו בתצוגה (ואין לי מושג איפה ניתן לראות אותו בתצוגה) ובינתיים את סמסונג ניתן להשיג לעומתו.. האם המסכים משתווים ביכולות? האם יש פאק כלשהו בסמסונג שהאל ג'י יותר טוב ממנו? סך הכל הסמסונג גם נראה מסך ממש טוב. ובאמת השאלה הגדולה אם תהיה אפשרות לראות את הLG בתצוגה איפשהו? ובנוסף שאלה …

21. Started by Jesper,

אני קונה עכשיו מחשב חדש, ודי מתלבט בקשר למסך. אני מעדיף מסך של 19". אני משחק במשחקים מדי פעם, לא יותר מדי. האם אני יכול להסתפק במסך עם זמן תגובה של 8ms, או שמשחקים ממש לא יראו טוב על מסך עם זמן תגובה כזה ואני חייב מסך עם זמן תגובה קטן יותר? אם אני קונה כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 ב-1100 ש"ח, האם זה יהיה יהיה בזבוז רציני של היכולות של כרטיס המסך שלי, או שרק לגיימרים כבדים, שקונים כרטיס מסך ב-2500 ש"ח נגיד, זה באמת יהיה בגדר עוול לכרטיס המסך שלהם, אם הם יקנו מסך 8ms? אם אני מחליט לקנות מסך עם זמן תגובה של 8ms, ודי לחוץ בכסף (מחפש לחסוך עוד), כדאי לי כבר לרדת גם בכרטיס המסך, או שלמסך אין כזאת השפעה משמעותית על משחקים והוא מהווה מרכיב קטן מבין כלל הדברים שקובעים את…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  22. שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך (שישמש בעיקר לתיכנות/קריאת טקסט ולא לוידיאו/משחקים) התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בעבר היה לי מסך ''19 של פיליפס והייתי מרוצה ממנו. זה היה לפני כ-3 שנים, והמסך הזה לא נמכר יותר. הייתי במספר חנויות, כששאלתי לגבי מסך ''19 , המוכרים אמרו לי שהרזולוציה שהם תומכים היא נמוכה משמעותית מזו של מסכים ''22, ולכן לצורך שימוש במסך עבור טקסט, לא כדאי לי ללכת על מסך ''19. (וגם לא על מסך של ''20) שאלתי הראשונה היא: האם זה נכון באופן כללי ? מישהו מכיר אולי מסך של ''19 אינץ שטוב למטרת שימושי טקסט (אם כן אשמח לדעת מודל ורזולוציה) ראיתי שני מסכים שנראים לי כדאיים: Philips 220E1SB 22'' Wide LCD, 1920x1080 שמחירו כ800 ש"ח 5ms השני Philips 220CW9FB 22'' מחירו 8…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. המסך הוא לרוב למשחקים..... גם לסרטים\סדרות אבל לרוב למשחקים אז השאלה היא האם המסך ASUS 24 MK241H 2ms הוא טוב או לא? בנוסף אם אתם ממליצים אל משהו שונה בבקשה תציעו כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 2500 אבל עדיף לא לעבור את ה2300

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by Erez alster,

התקציב שלי יכול להגיע עד כ2000 שקל. ככה אני מתלבט בין הדגם SAMSUNG 19" LCD 931B 5MS +DVI לדגם הזה: SAMSUNG 19" LCD 940BW Wide 4MS +DVI. אני עקרונית ארצה ללכת על הWide Screen בכלל שאני מתכנת רוב הזמן על המחשב ולא משחק. אני אשמח לדעת מה עדיף תודה רבה, ארז.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  25. היי, אני בהתלבטות אם זה נכון או שווה לרכוש מסך גיימינג ברזולוציה 4K, 144HZ לכ.מסך שלי בכותרת... האם הכרטיס יעמוד בדרישות לרזולוציה כזאת, עד כמה שהבנתי מקריאת פוסטים/מאמרים/תגובות של אנשים GTX970 יתקשה במשימה. האם זה נכון והמשחקים פשוט יקרטעו? מפרט לצורך העניין: 2500K 3.3GHZ P8Z68-V 8GB DDR3 1333MHZ במידה וזה לא נכון, הכרטיס יעמוד בזה, איזה מסכים אתם ממליצים? כעיקרון הייתי מעדיף מסך 27", תקציב - בהתאם לדרישות שצריך למסך גיימינג טוב במינימום מחיר. רק רוצה להגיד תודה על כל העזרה שתינתן, מעריך את זה מאוד!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים