עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by atomic rooster,

אהלן. לאחר בדיקה באתרים ראיתי שיש כמה סוגים לדגם הזה. אני רק רוצה להיות בטוח שהדגמים שמיובאים לארץ הם עם פאנלים איכותיים. תודה מראש. 8)

2. Started by liran_al,

אני לא מבין בכלל במסכים, פאנלים וכ"ו. אני מחפש מסך גדול 23-24 אינץ', שיהיה נוח לקריאה ממושכת ועבודה עם onenote. המסך יחובר ללפטופ בכבל HDMI (יש לי מתאם DVI) אין צורך ברמקולים. התקציב - 600+-

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by BattleMan,

שלום לכולם, עד לאחרונה היה לי מסך 21", אמנם לא איכותי [בגלל הגיל - הסיבה הישירה למותו] אבל אהבתי את הגודל. עכשיו לאחר לכתו אני החלטתי שאני צריך מסך חדש, עדיף אחד שבו אוכל באמת להבין מה אני רואה. עשיתי מעט מחקר בעזרת פרסומים קודמים בפורום והגעתי לכמה אפשרויות, אשמח לעזרתכם. תחילה, הדרישות שלי [table] [tr] [td] גודל [/td] [td] כמה שיותר גדול, לפחות 17 אינץ [/td] [/tr] [tr] [td] מחיר [/td] [td] עד 2000 ש"ח [/td] [/tr] [tr] [td] תנאי שימוש [/td] [td] חדר עם מנורת פלורסנט, יש צורך בשימושיות במצבי אור יום. גם כן, איכות עבודה בתנאי חושך. [/td] [/tr] [tr] [td] שימוש עיקרי [/td] [td] תוכנות מלל, מתכנת הרבה, קורא הרבה וכותב הרבה. אוהב נורא לצפות בתמונות, צריך איכות צפייה טובה מאוד.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך מחשב בייתי (שוקל אולי לקנות שניים כי אני שונא לעבוד עם 2 מסכים בעלי גדלים ורזולוציות שונים) בעלות של עד 1500 ש"ח למסך (אלא אם תשכנעו אותי שכדאי להשקיע יותר, או פחות). השימושים העיקריים שלי במסך, לפי סדר חשיבות הם: Gaming > watching movies/series > desktop/word/browsing כמובן שלפני שפתחתי את הThread הסתכלתי על כמה דיונים אחרים כדי להתרשם מהתמונה הכללית בשוק. אני שמח לראות שיש פה עדיין את ה-oldschools כמו QttP אני מניח שאני ארצה פאנל IPS, יש לי התלבטות האם כדאי 24 או 27 אינץ. כרגע יש לי מסך לא משהו של 22" samsung (היה לי עוד 22" שלקח לו 10 דקות כל פעם להיפתח ונמאס לי). משחקים שאני משחק בהם כרגע: WoW, Witcher3, מתכוון לשח…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי.. הציעו לי את המסך הזה ואין לי בעיה כספית עבורו. אני שוקל להעדיף אותו על פני מסך DELL 2407W כיוון שלדל יציאות הקומפוננט באיכות ירודה. הבעיה היחידה שלי היא שוב שאני חושש שהגודל יגרום לי אי נוחות בעבודה איתו. המרחק המקסימלי ביני לבין המסך הוא בערך חצי מטר. אבל גם בלי קשר מה דעתכם על המסך 26LD9000TA של היטאצ'י, הוא יותר טוב מהדל ? והאם הוא מתאים לחיבור למחשב? קישורים למסך: http://www.easternhifi.co.nz/assets/resized/img/sm/264/8/SchaubLorenzVMD3700P_S_L-0-700-0-450.jpg http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573724

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

טוב, אז ההודעה נערכה והתארד בעיקר שואל בנוגע ל-CMV 221D, מסך LCD בגודל 22" WIDE במחיר מטורף של 1400 שקל ב-KSP. כל מי שיש לו ניסיון עם המסך מוזמן לתת את דעתו... תודה! ההודעה הקודמת: ראיתי את הדגמים האלה: MAG BP2219FW \ VIEWSONIC VX2235WM \ BENQ FP222W ב1700 ש"ח. אני מתאר לעצמי שכולם שם בעלי פאנל TN אז כמובן שזאת לא הפתעה שהם לא שיא האיכות. אבל עדיין, 22 רחב, במחירים ממש מצחיקים, הם בטוח מועילים למשהו : השאלה מה... באיזה נושאים באמת לא יורגש בצורה מזעזעת חוסר האיכות של המסכים האלה ובאיזה נושאים עיקריים דווקא כן יורגש ויזעזע? תודה רבה!!

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by 659zzz,

שלום לכם , [אני קונה מחשב ואני רוצה המלצה כל מסך מחשב אני מוכן להשיע על מסך עד 2000 שח האם מסךLG L226WTQ "22 מומלץ?? עכשיו יש את ה1:10000 ו2 ms האם הנתונים באמת קיימים או שזה סתם מספרים האם יש הבדל בין 1:10000 ו2ms ל1:3000 ו5ms???

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מסך שישמש ל"שימוש כללי" במובן הכי רחב של המילה - אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים מדי פעם. עיקר השימוש יהיה לגלישה להערכתי. האמת היא שאין לי מושג לאיזה כרטיס מסך הוא הולך להתחבר, אבל משהו מודרני (לא מדובר על כרטיס המיועד לגיימינג) ובכל מקרה מסך עם רזולוציה טבעית FHD נראה לי יותר מדי ועדיף לא לעבור את ה1680x1050. מבחינת גודל, מה שנכנס בתקציב... נראה לי שתהיה עדיפות (המסך לא בשבילי) למסך 22" קצת פחות איכותי לעומת 19" איכותי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מתלבט בין Dell 2209WA לבין LG W2220P הבנתי ששניהם בעלי אותם נתונים טכניים, ה-LG עולה 1490 והDELL עולה בסיביבות ה-1150. הצרכים שלי הם לצורך גיימינג וסרטים-סדרות, חשוב לי מאוד איכות הצפיה במסך. התקציב באיזור ה-1400 שקל. ההתלבטות בעיקר פה אם באמת עדיף לשלם יותר עבור הLG ואם הוא שווה את זה... אחרי הכל הנתונים הטכניים הם זהים השאלה פה מה בתכלס ההבדל ובמה רואים טוב יותר. תודה...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Maccabi-T.A,

שלום יש לי מסך 19" LCD ישן של חברת NU, עכשיו הבעיה היא שכשאני מחשב את המסך למחשב הוא לא עושה שום דבר מלבד להראות את ה''לוגו'' של חברת NU, זה מופיע ונעלם מופיע ונעלם, עושה מן עמעום כזה. האם מישהו יודע איך ולמה זה קורה והאם אפשר לתקן זאת, זה מסך ממש טוב וחבל לי לזרוק אותו לפח (אני גם מאוד צריך אותו למחשב אחר שלי.) תודה רבה, ושבת שלום לכולם! המסך הינו NU L921G תמונה מהמסך:

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. שימושים: אינטרנט, אופיס, סדרות TV, לא משחק כמעט... מה עדיף לי לקנות, הם זמינים לי באותו מחיר. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מחפש לקנות מסך LED האם המסך הבא נחשב טוב או לא לגעת http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2905&CategoryID=576&Page=1 אשמח לפירוט או הצעות לדגמים מעניינים

13. Started by Ran Almog,

שלום לכולם אודה על המלצה על מסך בגודל 22-24 אינץ' משולב במצלמה ומיקרופון. המסך הנוכחי שלי הוא כזה ובן 7 שנים והגיע הזמן להחליפו והתרגלתי לנוחות של מיעוט בציוד על השולחן. יש דגם מומלץ? ראיתי את הדגם הבא באייבורי - האם מישהו מכיר? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13614 תודה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by HaiPBM,

המסך הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8071 הוא טוב? אני רוצה לקנות מסך חדש באיכות HD וראיתי שיש לו 2 חיבורי HD וזה טוב לי.. אחד לממיר ואחר למחשב (: השאלה אם שווה להשקיע..

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Dell 24" E248WFP ??? Samsung 245BW 24" 5MS 1:3000 DCR DVI ??? Samsung 24" Wide 2493HM 5MS 1:10000 1080P HDMI DVI ??? Dell 24" 2407WFP HC Wide Ultrasharp ??? עזרה תעזור!!!!......מה כדי...???... העוזרים יזכו ב.........................................שניצל......תוצרת בייתית..!(שווה לעזור..כל הקודם זוכה!!...)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by messi,

שלום רציתי לדעת איך המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=692312 מה דעתכם? האם יש מסכים טובים יותר?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  17. שלום, מסך הסוני שלי ששירת אותי נאמנה במשך יותר מ10 שנים מראה סימני גסיסה, לכן החלטתי להחליף אותו במסך חדש. אני רק רוצה לציין שאני חדש בכול נושא המסכים הדקים בפרט בנושא הפאנלים. קראתי את המדריכים המעוד מעשירי ידע שיש בפורם וקיבלתי המון מידע אך לא במידה מספקת לבחירת מסך, ולכן בעצם פתחתי אשכול זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט(לפעמים גם קריא של מאמרים) ומשחקי מחשב, צפיה בסרטים לא חשובה לי ואינה נמצאת ברשימת השימושים כי יש לי טלויזית LCD. לגביי גודל המסך גם כאן אין לי יותר מדיי פרמטרים אם כי אני מעדיף גודל מינימלי של 19 ומקסימלי של 22. אני מעדיף לא לעבור את ה1500 שקל(למרות שאני גמיש בנושא). אין לי גם שום עדיפות מיוחדת ליצרן מסויים. כמו שכתבתי אני מודע להעובדה שי…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  18. אז ניסיתי לחבר את המחשב בחיבור VGA לטלויזיה _ (כי רק VGA נותן לי תמונה מדוייקת ומתוחמת לגודל המסך,) (HDMI תמיד נותן תמונה גדולה יותר, ולאחר התאמה הרזולוציה שלו יורדת) אז חברתי ב VGA והמחשב לא נותץן לי 1029X1080 אלא פחות מכך (משהו כמו 1666) במפרט המסך כתוב שיש 1920X1080 גם בHDMI וגם ב VGA _ (אבל לא כך הדבר) אז אולי אני עושה משהו לא נכון? ניסיתי כבלים שונים אבל קבלתי אותה תוצאה. אודה למי שמבין ויוכל לבאר מעט. תודה רבה מדובר על טלויזיה JVC-LT-32N350

19. היי כולם, אימא שלי קונה מחשב חדש, והיא זקוקה גם למסך. אין לה יותר מידי כסף, והשאיפה היא להוציא כמה שפחות על מסך כמה שיותר איכותי ובריא לעיניים. אין גם הרבה מקום למסך, אז אישית עדיף שהוא יהיה 4:3, אבל אם יש מסך רחב טוב יותר אז זה גם בסדר. רצוי מחנות כמה שיותר קרובה לחיפה. כמו שכתוב בכותר, התקציב הוא 750 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by Silol,

רציתי לדעת איך המסך הזה בשביל סרטים ומשחקים(חשוב גם שיראה צבעים אמיתיים): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3094942 והאם הוא יותר טוב מה Samsung 22" 226WB תודה..

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by RunningWithScissors,

שלום לכולם, אני מעוניין לרנות מסך חדש ואני לא יודע האם לקנות את הDell 2209WA או הSamsung 2243BW/EW או בכלל אחד אחר. התקציב שלי מאפשר את שניהם. השימוש העיקרי שלי הוא סרטים ומשחקים. עכשיו השאלה היא האם אני אהנה מהאיכויות הנוספות שיש לDELL להציע. המפרט שלי הוא: C2Q Q9550 EP-43-DS3L 2X2GB DDR2 800MHZ HD4870 תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nanus,

שאלה יש כרטיסי מסך ישי להם יציאת HDMI וגם יציאת DVI וכמובן שיש מסכים שיש להם גם זה וגם זה אז השאלה שלי היא מה עדיף? איזה חיבור יותר איכותי?? ולמה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Elad_m,

שלום אני קניתי מסך cmv 22 לפני חודשיים ונכון להיום יש לו 5 נקודות שרפות שהאחריות אומרת שמ4 נקודות ומעלה מחליפים מסך,האם שווה לי ללכת להחליף אותו עכשיו או להמתין כמה חודשים?(להתחשב בזה שהנקודות ממש לא מפריעות לי). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by dor700,

מחפש חוות דעת על המסך הזה הSAMSUNG 931BF . תודה על התיקון

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  25. לקחתי אותו היום בכדי לממש את האחריות, ונודע לי שהאחריות אינה תקפה על קצר, משום שהקצר הוא אשמתי, ולא אשמתם, התיקון יעלה לי כמו מסך חדש ככל הנראה... קרה למישהו מקרה כזה? אני לא יודע מה לעשות? מה כאילו לא חבל? המסך בקושי בן חודש, ואני רציני, אנלא יודע מה לעשות עם עצמי עכשיו =\ עלה לי 1450 שקל... אבא שלי חשמלאי, יש אפשרות שהוא יכול לתקן את המסך בעצמו? צריך טיפים מה להגיד להם, כדי שייתקנו לי את המסך, אני בבאסה אש... עריכה: אופס טעות שליי, תעבירו את זה לפורום תצוגה וגראפיקה... עריכה 2: שיואו, אבא שלי עבד עליי, הם הסכימו להחליף את המוצר בסוף, פיי כמעט ירד לי הלב (( לנעול...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.