עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אי צריך המלצה למסך 24" מסקייפיסי בתקציב של עד 2K (אין אפשרות לחנות אחרת). תודה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב מאחר והמסך הזקן שלי מתחיל לעשות קצת בעיות (T220P). אני מתלבט כרגע בין שני מסכים: Dell P2416D http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901733 או Dell U2412M ‏ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365 השימושים העיקריים הם משחקים, סרטים ושימוש משרדי רגיל.. אז ככה, ממה שקראתי קצת באינטרנט אומרים של-Dell P2416D יש רזולצייה יותר טובה ולמסך השני יש צבעים יותר "חיים", האם לפי דעתכם זה משהו שאשים לב אליו או שזה יחסית זניח ועדיף מסך עם רזולוצייה יותר גבוהה? בנוסף רציתי לדעת אם המפרט שלי מספיק טוב "לסחוב" רזולוצייה כזאת ואם בחלק מהמשחקים למשל אני רוצה לשח…

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by kasjghdkashbd,

שלום, אז אני החלתתי לעבור למסך רחב כנראה שהגודל יהיה 23" (בגלל שרוב המסכים שבאתר שיש הנחה דרך העבודה של אבא שלי בגודל הזה) יש לי כרטיס מסך HD4870 512mb וזה מיועד למשחקים בעיקר זה טעות שאני עובר למסך רחב בגלל המסך שלי? אז ככה איזה הבדל יש בין מסך מחשב LED למסך LCD? ההבדל בין 5ms ל 2ms מורגש? מזה פאנל TN ומזה פאנל ISP אלו המסכים שהכי נראים לי באתר: SAMSUNG P2350 900 שקל LG E2350T 950שקל SAMSUNG P2370MS 1300 שקל מה המסך הטוב ביותר בשבילי? שלושתם FullHD? למה המסך האחרון שהבאתי יקר כלכך משאר המסכים האלו? (הוא היחידי שיש לו רמקולים מובנים, זה בגלל זה?) תודה רבה לעוזרים!!! מקווה שלמישהו בכלל יהיה כוח לעזור לי :-\

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by pinky_28,

אני מעוניינת לקנות מסך LCD 19 בתקציב של 1800 (אפשר קצת יותר אם המסך ממש טוב). רוב מה שאני עושה זה קריאת טקסט וגלישה באינטרנט, סרטים אני רואה ממש מעט ומשחקים אני בכלל לא משחקת ככה שהמסך צריך להיות מותאם בעיקר לקריאת טקסט. כרגע יש לי בבית של ההורים מסך LG 1970 HR שאני לא כל כך מרוצה ממנו, רואים סרטים מצויין אבל קשה לקרוא טקסט (הוא מחובר אנלוגית ולא דרך DVI, אז יכול להיות שגם זאת הסיבה), ובעבודה יש לי מסך VIEWSONIC 930 VP שממנו אני מאוד מרוצה, אבל הבנתי שכבר לא ניתן להשיג אותו. איזה מסך יכול להתאים לי? האם SAMSUNG 971P טוב לקריאת טקסט? הבנתי שרוב מסכי 19 אינץ' מגיעים עם פאנל TN שנחשב הכי נחות, איזה מסכים נוספים יש עם פאנל יותר טוב בתקציב שלי חוץ מ-971P? תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by fatalico,

בניתי מחשב, אותו אני לוקח למכינה קדם צבאית (כמו שנת שירות, עניין מסובך), אני מחפש מסך LCD בגודל 17 אינטצ' יציב ככל האפשר. זה יותר חשוב מאיכות התמונה (12 או 8 MS זה לא משנה לי), וכן - גם יותר חשוב מהמחיר. הצעותיכם ידידי. בתודה, פטאליקו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, הנטייה הראשונית של היא לכיוון 2408 של dell אבל אני מבין שיש לו גם לא מעט חסרונות (לדוגמא, input lag בהקשר של משחקים) מה גם שהמחיר לא זול :'(. אילו מסכים נוספים מומלצים, אולי אפשר להתפשר על TN אם אני לא עובד על גרפיקה יותר מאשר פוטושופ מזדמן? יש לי מסך 17" LCD של סמסונג מ-2004 שהוא TN מיושן והוא גרוע ביישומי טקסט, זוויות צפייה צרות, ובעיקר גוון הטקסט לא אחיד. הייתי שמח להימנע מתופעות כאלה. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Crash5,

אני רואה לנכון ליידע אתכם מכיוון שידוע לי שחברי הפורום מחפשים את המסך האיכותי הזה בנרות כבר מספר חודשים. הבוקר קיבלתי מייל מפנדה שמבשר על הגעת המסך למלאי החנות, ביחידות אחרונות. הנה קישור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=16194 זאת הזדמנות מצויינת לכל אותם אנשים שהמתינו תקופה ארוכה בתקווה שהמסך שוב יגיע לארצנו. מקווה שעזרתי!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by avishai220,

שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מסך של סמסונג כעור שיש אותו במבצע בksp זה הדגם Samsung C24F390FH 24'' LED VA הוא כרגע עולה 785 שקלים השאלה היא אם כדאי לי לקנות את המסך הזה לגיימינג או שללכת על מסך 2k 27 אינץ מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by dubilev,

מכבים? נותנים לו להיכבות לבד? מה בדבר המחשב (לא יודע עם זה המקום) רצוי לכבות? sleep-mode? מה מומלץ? (מערכת הפעלה ויסטה, dell2209)

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by KoM,

שלום, קניתי את המסך הנ"ל, וכשאני מכוון את הרזולציה למשהו פחות מהנייטיב שלו, כלומר נגיד ל1080P, התצוגה לא עושה SCALE נכון ותוספת רק חלק קטן במרכז המסך. רק עבודה ב60 הרץ מצליחה לגרון למסך לתפוס את כולו גם ברזולוציות נמוכות יותר. מה ניתן לעשות ? התופעה מכריחה אותי לשחק רק ב1440P אם אני רוצה משהו מעל 60 הרץ.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. השימושים הם גיימינג כבד (מירוצים ויריות) שיהיה בגודל 23 אינץ' חשבתי על dell 2311H, קראתי שהוא מאוד איכותי אבל זמן התגובה שלו קצת מפחיד אותי.. לא בא לי שיהיו מריחות.. יש המלצה למסך אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בבחירה מבין המסכים האלה אני רוצה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות אבל שעדיין יהיה מאוד איכותי: מה עדיף מאלה: lg 29ea93 LG IPS277L-BN dell u2713hm samsung t27b750 Samsung S27A350H Samsung S27A850 מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום לכולם, כמו בכותרת שציינתי אני רוצה להלחליף את המסך שלי.יש לי כרגע מסך דק 19 אינץ' של LG מדגם FLATRON.אחלה מסך רואים טוב וחד...אבל יש לי מחשב חדש חזק עם GTX 460 ואני רוצה לנצל תיכולות שלו ולשחק במשחקים כמו FIFA למשל בHD. אני רוצה המלצות פה למסך טוב שיחזיק כמסך ברמה גבוהה לשנה - שנתיים הקרובות וגם במחיר סביר מעדיף בסביבות ה1500 אבל אם צריך מוכן להשקיע עד 2000.יש חיה כזאת? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  14. אני צריך מסך LCD ב1000 שקל... אפשר חריגה של 100 שקל בלבד!! למשחקים וגלישהה... והאם 8ms הוא טוב למשחקים....?? כלומר אם אני רואה מסך 8ms אז הוא למשחקים?? תודה מראש!~

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ברצוני לקנות מסך רחב העובד ברזולוציה 1440x900. איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזאת? אני משתמש בgeforce 5900XT.

16. הי אני חושב להחליף את הפיליפס "19 במסך LCD . ההתלבטות שלי היא בין "24 ל- "26, יש לי מרחק של כ1.10 מטר עד המסך והשימושים שלי, הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. התקציב הוא בסביבות ה-4000 שקל. עכשיו לשאלות: 1. איזה מסכים כדאי לבדוק ולא פחות חשוב, איפה יש תצוגה של מסכים בגדלים כאלה, כדי שאוכל להחליט איזה גודל עדיף לי... 2. זו שאלה טכנית... עד היום ידעתי שמסך HD בעצם מתאפיין ברזולוציה של 1920X1080 או 1920X1200. אבל תוך כדי חיפוש אני נתקל במסכים עם כזו רזולוציה שלא מוגדרים כמסכי HD. מה מיחד את ה-HD? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  17. שלום חברים! אני נמצא ממש לקראת סגירת עסקה על המסך U2413, רגע לפני האם יש אופצייה יותר טובה עבורי בדרגת תקציב הזו? מסריקה שערכתי לא קיימים כמעט סקירות למסך, אם כי בסקירה של TFT הוא לא זכה לשבחים בסיכום הכולל לכן אני מתלבט המסך מיועד כמסך חיצוני למחשב נייד חשובה לי איכות הצבעים והתצוגה, המסך ישמש לאינטרנט משחקים וכדו' אשמח לחוות דעת ועצות תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by arik100,

שימושיים כללים גימיינג לפעמים לפעמים סרטים והמון קריאה - שלא יעייף את העיניים!!! איזה מסך מומלץ? פעם היו את הדילים על המסכים הקוראניים האלה, האם עדיין כדאי? או לקנות בארץ? אשמח להמלצה לאיזה 2-3 דגמים תודה

19. שלום, אני רואה די הרבה סדרות במחשב אבל לא חשוב לי שזה יהיה fullHD אם זה בתוספת מחיר משמעותית. איזה מסכים הכי מומלצים בטווח המחירים הזה? בעיקרון אני מעדיף 20 אינצ' או אפילו 19 אם המסך 22 שאני אקנה במסגרת המחיר הזו יהיה גרוע... מרפרוף בפורום ראיתי את 2 הדגמים האלו: Samsung SyncMaster 2053BW Chimei 228D יש עוד דגמים מומלצים? מה עדיף מבין ה-2? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 16:48:43 למה אף אחד לא עונה? :\

20. Started by Henz16,

אני נמצא כרגע בעבודה. [עבודה חדשה, מקורות] ועובד מול שני המסכים הללו. ה-HP 1130 ו-LG N2200P, שניהם מסוג CRT שמנים וגדולים, (21" ?) התמונה בהם שונה לחלוטין מהמסך הביתי שלי (LCD - TN) האמת שדי התאהבתי בהם, מישהו יודע איפה מוכרים אותם? או בכמה? אולי התרגלתי יותר מדי לאיכות הירודה של ה-LCD והם מסכי CRT פשוטים? עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני חדש פה, השבוע התחדשתי במס LED 24' של סמסונג מדגם BX2450. המסך בעיצוב דק ונפלא, בעל שתי כניסות HDMI וכניסת VGA. באחת הכניסות מחובר בכבל HD לממיר HD של חברת הוט, ובכניסה שניה מחובר למסך בHD ובצד שני למחשב בחיבור DVI. בשביל להעביר מצבים (ממיר למחשב) אני משתמש כל פעם מחדש בכפתור הSOURCE שנמצא בתחתית המסך מימין. במסך עצמו יש 3 כניסות- אחת VGA ושתי HDMI. לכן בכל פעם הלחיצה כפולה במעבר בין שלושת הכניסות. השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בקיצור דרך (מקלדת למשל) על מנת לעבור בין שתי כניסות הHD בלבד? תדה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by zombie,

המסך ישומש לצפייה בטלויזיה(יש לי בין היתר גם כרטיס טלויזיה)אני מעוניין שיהיה חיבורHDMI ליאסHD המסך ישומש גם לסרטים ומשחקים בעיקר איזה הכי מומלץ ממסכי ה24 עד 2100 שקל? נ.ב מה לגביי smasung 245bw?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי. אני צריך לקנות מסך LCD בקרוב ולא ברור לי איזה מסך LCD מתאים לי לקנות. אני צריך מסך LCD עם פאנל IPS. עכשיו, רוב המשחקים שאני משחק בהם לא תומכים מסך רחב, לכן אצטרך מסך LCD לא רחב שהוא גם פאנל IPS. לסיכום- מסך LCD עם פאנל IPS עם איכות טובה שתתאים למשחקים שלא תומכים במסך רחב ולכן לא ימתחו עלא ימתחו על מסך מלא... זה צריך גם להתאים לכרטיס מסך מהדור העכשוי כי מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב-רחוק... (כרטיס HD4870 מתוכנן בינתיים) התקציב למסך- 1K. יש חיה כזו?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  24. אני מחפש את הרע במיעוטו. המסך לא מיועד למשחקים ובקושי לסרטים. אפשר להגיד שימוש משרדי נטו. מה הייתם אומרים על הבאים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1714&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1475&CatCode=398 אם יש לכם הצעות אחרות גם אשמח לשמוע ... תודה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by psyco,

כמו בכותרת. יש הבדל ביניהם, או ששניהם איכות בינונית - ? לסטודנטית (PS/פלאש/FREE HAND/אינטרנט/אופיס וכאלה) תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.