עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by o0-lio-0o,

שלום! התקציב שלי לא גבוה במיוחד (700-800 ש"ח) אני מתכנת (שעות רבות של בהייה בטקסט על המסך) וגיימר מידי פעם.. בבקשה לא משהו שהוא פאנל TN או עם ציפוי מבריק... תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by sagim194,

אז ככה משהו היה שם ויכל להגיד לי מה המחירים שלך המסכים שיש שם?? יש שם מלאי מאוד קטן ובין המסכים גם : סמסונג 2333sw t220p משהו ראה כמה זה עולה שם?? יש לי משם הנחה ורציתי לדעת אם היא תהיה משמעתית...

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by AvalonX,

http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=9189&zap=1 אחריות 3 שנים ע"י דל !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

שמתי לב במסך כשהמסך שחור אז החלקים הממש צמודים לדפנות קצת יותר מוארים מהאמצע של המסך, כאילו יש מן מסגרת חיצונית מוארת יותר מהמרכז. למה זה?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by ddjjsegev,

שלום רב, ברצוני לקנות מסך LCD 19 או LCD 17. התקציב בין 700 ל 1000 השימוש יום יומי (משרדי בעיקר), עבודה ממושכת מול המסך, פחות משחקים. איזה חברות ממומלצות? איזה דגמים? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Alexkmr,

dell 2209WaF הזמנתי מפנדס מחשבים. על האריזה כתוב אפריל 28 2009. על הדף מידע שקיבלתי עם המסך כתוב בסןף הדף נובמבר 08 - לא מבין למה התאריך הזה מתקשר... REV A01 על הקופסה רשום שזה תוצרת סין. זה בסדר נכון? (אין פקסלים שרופים..) איך כדאי לכייל אותו? -- עריכה: שמתי brightness - 100 CONTRAST 65. שמתי לב שהרבה אנשים שמים בהירות על 40. ואני לא ממש מבין איך זה ניראה לי מאד חשוך. ייתכן שמשהו לא בסדר במסך או שזה עינין של הרגל? עברתי ממסך CRT 17.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by יוסףש,

קניתי מסך סמסונג P2370. האור שיוצא ממנו חזק,ובלתי נסבל, ניסיתי הוריד את הבהירות (ברייטנס)וזה לא קשור לזה. עבדתי עד עכשיו עבדתי עם מסך ישן CRT של IBM ואמרו שיש בזה קרינה, אבל אנשים , נראה לי שיש קרינה במסך החדש של סמסונג... יוצא ממנו אור שיש לי ספק אם אני יכול להנות ממנו, יש למישהו עצה איך אפשר להוריד את עוצמת האור? זה נראה ממש כמו קרינה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום אני צריך עזרא בקשר למסך Hyundai X224W אם הוא טוב לGTA IV משחקים כבדים אם רואים פיקסלים האם הוא אמין ואם יש פיקסלים שרופים תודה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 17:22:58 יש לי עוד דגם של מסך שנמכר בKSP הדגם 22ED של CHIMEI אז או Hyundai X224W או 22ED תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  9. אני מחפש מסך מחשב עם דגש על רמת קרינה נמוכה ושיעייף כמה שפחות א העיניים כי אני הולך לשבת מולו הרבה עבודה לא בגרפיקה אלא בכתיבת קוד תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by amd@ati,

איך המסך הנ"ל יהיה למשחקים וסרטי FHD? הנתונים טובים, אך האם מישהו התנסה עם הדגם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=25735

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by chani2007,

שלום לכולם רכשתי מסך 22(LG (W2261V בשעה טובה היום התעוררה לי בעייה ואין לי מושג - גם לאחר ניסיונות מרובים איך לפתור אותה ... מה שקורה הוא - שאם המסך לא נמצא על רזולוציה מקסימלית הוא מורח לי את כל הנצפה על המסך (בצורה מאוזנת) וזה בלתי אפשרי לצפייה ! מה עושים? איך מכוונים את המסך? זקוקה נואשת לעזרתכם ! תודה חן

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מסך מחשב מיעד לגלישה בין 5 לבין 7 שעות הוא יותר וגם למשחקים שהיה גם 2 מילי שניה עדיפות לחברות samsung .lg על איזה מסך אתם ממלצים לי? תקציב עד 1000 שקל ברשותי גם כרטיס מסך gtx260

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  13. שלום רב לחברי הפורום, עד לאחרונה עבדתי בקונפיגורציה של 2 מסכי 19 אינץ', כאשר הראשי LCD מדגם ViewSonic VP930 והמשני היה CRT 19 ישן. עושה רושם שהCRT התקלקל. אני אפילו לא רוצה לברר מה בדיוק קרה לו. בא לי מסך גדול. אם הוא יהיה יחסית קטן אני אחבר את VP930 כמשני. אם לא אני אנסה להנדס את החדר כך שאני אוכל לחבר אותו כמשני בכל זאת. תקציב - מצויין בכותרת. ואני לא אתלהב לרדת באיכות מהVP930. (מצד שני אם הירידה באיכות באה עם עליה רצינית באינצ'ים... זה כבר מעניין) שימושים: אינטרנט, סרטים, סדרות (+HD), משחקים, גרפיקה בקטנה( אני ממש לא מתיימר ליהיות גרפיקאי אבל עורך ווידאו/סטילס פה ושם וגם מתעסק ב3D לפעמים) הסתכלתי על שני אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&pr…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום רב, לפני זמן קצר הופיע לי על המסך קו אופקי ורוד(בערך באמצע השליש הימני של המסך). בדקתי עם DPB- והקו הופיע בכל הצבעים חוץ מבצבע לבן. הקו נעלם וחזר מספר פעמים(בעת כתיבת שורות אלו הקו הופיע לכ-10 שניות ונעלם. האם מישהו נתקל בתופעה הזו? האם יש משהו לעשות חוץ מלפנות לחיוון ולממש אחריות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי 2333SW של סמסונג ועוד מסך UMAX 17 אינץ מחוברים כרגע [בסמסונג מחובר ל 4870 ב DVI-DVI וה UMAX מחובר דרך DVI -DVI עם מתאם VGA שמתחבר אליו ל 4870] בנוסף לכרטיס מסך 4870 1GB יש לי עוד כרטיס מסך מובנה של 3200HD , אני יכול לחבר את הסמסונג ל4870 ואת ה UMAX ל 3200 ושיציגו שניהם את שולחן העבודה ? כשאני בתוך משחקים [ניסיתי את World of Goo ואת Prototype ] אז World of Goo לא עולה בכלל בגלל שני המסכים , יש דרך לטפל בזה ? ב Prototype אני מצליח להיכנס ולשחק , והמשחק מוצג רק על הסמסונג , אבל אני לא מצליח לעבוד על ה UMAX ולהזיז אליו את העכבר , יש דרך שאני יוכל לעשות זאת ? ושאלה אחרונה , הרקע מוצג על המסך סמסונג במלואו ואילו על ה UMAX הוא מוצג אבל צד שמאל שלו חתוך קצת , יש דרך שהו…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by Golden Fish,

אשמח לפרטים...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מסך מחשב מבית HYUNDAI, דגם X224W. האם חוץ מחומרי ניקוי מיוחדים למסכים יתאימו גם אמצעים ביתיים מסויימים לניקוי בסיסי של המסך? אם כן, איזה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. Started by TreeBeard,

השימושים הם בעיקר לטקסט (פיירפוקס, אופיס, וכו'). כאן הפרטים של המסך באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2043t.jhtml בנוסף יש דגם שהוא כמעט זהה, רק עם סיומת PF, זאת אומרת W2043T-PF: http://www.lge.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2043T-PF.jsp ולפי הנתונים שלו הוא מאוד דומה לראשון, מלבד גודל הנקודה: 0.30 ב-PF לעומת 0.276 בדגם ללא ה-PF. עד כמה הפרמטר הזה חשוב בכלל? מרפרוף פה בפורום (ובמדריך של מסכי LCD) לא ראיתי כמעט שום התייחסות אליו. (הסיבה שאני שואל זה כיוון שבפנדה-מחשבים יש רק את הדגם עם ה-PF). מלבד זה אשמח לכל התייחסות למסך עצמו (כל אחד משני הדגמים הנ"ל), אם למישהו יש ניסיון איתו. הכל בהשוואה למסכים מסוגו כמובן, זאת אומרת TN עד 1000 ש"…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  19. Started by Leo101,

יש לי התלבטות קשה. אני ממש רוצה רוצה לקנות מסך איכותי וכמובן שה2209WA קפץ לראש הרשימה. ההתלבטות היא האם לחכות למסכי LG החדשים שיכול להיות שיהיו טובים יותר או זולים יותר, או שניהם. בינתיים אני לא שומע עליהם כלום והשאלה היא מתי הם מגיעים לארץ? אם המסכים צפויים להגיע רק עוד שנה, אז אני כבר אקנה את ה2209WA בלי לחשוב.... תודה על העזרה.....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לאחר שירדתי מהדל, בגלל שלפי דעתי לא שווה להוסיף עוד 650-700 ש"ח, אני מתלבט בין 2 מסכים. סמסונג t220 . 2243bw אני דיי נוטה לכיוון ה-2243 מכיוון שיש לו איפשרויות הטיה רבות יותר. עכשיו השאלה שלי היא מה ההבדל באיכות התצוגה בניהם??? ואיך המסך Chimei CMV-222H מבחינת איכות תצוגה???

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by yuvalsht,

מה הם היתרונות והחסרונות של מסך 26 אינץ של samsung מדגם T260HD?? ואני רוצה לחבר לו מחשב ופליסטיישן 3 וולחיבור טלוויזיה........... בבקשה תשובה די דחופה עד יום שישי הזה .....

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by pontius,

יש מבצע על המסך שבכותרת ב"חבר "ב-894 ש"ח. מה דעתכם על המסך, שווה? הן מבחינת המסך עצמו והן מבחינת המחיר? המפרט שלי בצד... אני חושב שאין לי בעיה מבחינת כרטיס המסך (gtx 260 216 sp). השימוש הוא גם לגיימינג וגם לסרטים.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. שלום לכולם אני עובר בקרוב לקנדה לכמה שנים ואני רוצה לפנק עצמי עם מסך מחשב גדול ואיכותי, שכמובן אקנה שם. אני עובד הרבה עם תמונות וצילומים, פחות חשוב לי משחקים וסרטים. מה חם עכשיו בשוק ? תודה שחר

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  24. אודה להמלצתכם וכן האם יש אפשרות להשיג במחיר זה מסך עם יציאת HDMI או שזה דרישה לא אפשרית במחיר זה ? תודה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by yuval345,

שלום יש לי מסך lcd שרכשתי לפני 5 שנים. המסך של סמסונג. בימים האחרונים אני מרגיש שהמסך מתחמם יתר על המידה. האם מצב זה נורמלי או שיש בעיה במסך? אם יש בעיה האם יש פיתרון למצב זה? תודה רבה יובל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.