מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
מה יותר כדאי בשביל מחשב גיימינג ופליי סטיישן 3? Finlux 32FLH850H או Samsung LCD T260HD אם מישהו יוכל לענות בקרוב אני אשמח כי זה ממש דחוף................................. תודה מראש.... בנתיים אף אחד לא עזר לי אז בבקשה עזרה זה ממש דחוף למחר בבוקר כי דוד שלי עולה על טיסה לארץ ואני רוצה שהוא יביא לי מהדיוטי פרי מסך אז בבקשה עזרה דחוווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :s05: ??? : :-[ :-\
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה למכור מסך מחשב LCD, בגודל 19 אינש, מבית daewoo, המסך הוא כמו חדש (היה בשימוש פעמים ספורות בלבד), שמור ונקנה לפני כשנתיים במחיר מבצע: 779 ש"ח במקום המחיר המלא שהיה אז 1199 ש"ח. בכמה עליי למכור אותו כעת?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
כאשר המחשב דלוק ואני לא עובד איתו, כיצד עדיף להשאירו, מבחינת שמירת אורך חיי המסך, האם במצב שינה (בחדר חשוך נראה שהמסך עדיין פועל), או שומר מסך, שיריץ משהו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך המסך הזה: מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות - 943BM 19'' LCD 5ms 1:8000 DVI מטרות: משחקים כבדים , OFFICE , INTERNET כרטיס מסך:HD4870 512
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
קניתי מסך סמסונג P2370. האור שיוצא ממנו חזק,ובלתי נסבל, ניסיתי הוריד את הבהירות (ברייטנס)וזה לא קשור לזה. עבדתי עד עכשיו עבדתי עם מסך ישן CRT של IBM ואמרו שיש בזה קרינה, אבל אנשים , נראה לי שיש קרינה במסך החדש של סמסונג... יוצא ממנו אור שיש לי ספק אם אני יכול להנות ממנו, יש למישהו עצה איך אפשר להוריד את עוצמת האור? זה נראה ממש כמו קרינה.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היום סידרתי את החדר. הסידור כלל הזזה ותמרון של כל מיני כבלים. לאחר הסידור החלה בעיה במסך. מדי פעם המסך נהיה שחור לפחות משניה וחוזר לתצוגה רגילה כל הכבלים מחוברים ומהודקים כמו שצריך - עברתי על כך המון פעמים. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם נתקלתם איפה שהוא באינטרנט, בהודעה מכל נציגות של Dell בה חברת Dell הודתה באופן רשמי בבעיות הידועות שיש עם הrev00 במסך 2408WFP? לינקים התקבלו בברכה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
לא שיש לי משהו נגד המסך אבל סתם ככה השאלה בכותרת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול בנוגע למסך - samsung 2443BW האם הוא HD או FULLHD? ואם לא, האם זה לא גורע ממנו כמסך?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ'. התקציב הוא סביבות ה1500 ש"ח...(אפשר פחות ) אין לי העדפה לחברה מסויימת. משתמש בעיקר במשחקים. איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי להכרעה בין 2 דגמים אני מעוניין כעת להגיע לבחירת מסך... נתונים... מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 19-22 אינץ שימושים: קריאת מסמכים,גראפיקה,גלישה באינטרנט. (צפייה בסרטים תתבצע על מסך טלוויזיה אחר) חיבורים חשובים: חיבור HD,DVI-D תקציב: סביב ה1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קיבלתי המלצות למסך מדגם DELL 2209WA אבל אף פעם לא ראיתי אותו בתצוגה לעומת זאת ראיתי את המסך T220 של סמסונג, והוא נראה נחמד + עולה רק 1000 ש"ח בניגוד לDELL שעולה 1500 ש"ח אשמח להמלצות וייעוץ בנושא תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך אותו למשחקים ולסרטים באופן שווה.. תקציב 1700 בערך לא רוצה לחרוג יותר מדי יש לי מחשב חדש וכרטיס מסך ATI 4870HD 512 אני מעדיף שהוא יהיה כבר 24" אם כבר אני קונה מסך שיהיה איתי לתקופה ושיהיה FULLHD כי אני מתכנן לראות בתכנים אלו ואם יש אחד כזה שהוא 2MS למשחקים אז מצוין השאלה שלי ותהיו באמת אמיתיים כי אין לי מושג האם הכרטיס מסך שלי יעבוד טוב במשחקים על 24" ואם לא אז במקסימום אני יכול להוריד רזולציה כמו של 22" ולראות אתה המשחק כמו כאילו יש לי 22" נכון?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בכללי איזה מסך יותר עדיף ( אל תתייחסו לגודל ) ? את הסמסונג אני מאוד אוהב את העיצוב שלו וגם מסך לא רע ופחות 200 שקל ומעדיפ 16-10 מאשר 16-9 ( אפילו אם יותר גדול ) אבל מדאיג אותי את גודל הנקודה של הסמסונג בבפנדה אני רואה אותה 0.294 באתרים אחרים 0.282 או 0.277 ( באתר שלהם לא מתייחסים לזה כאילו זה דבר שולי ) וכאן אומרים שהוא 16-10 ובשאר אתרים כתוב שזה 16-9 קיצר אני יודע שהLG 1. יותר גדול 2. רזלוציה יותר וFH 3. גם נקודה יותר קטנה אבל רוצה לקחת את הסמסונג כי הוא 1. 16-10 2. יותר זול
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מסך LCD חדש ואני מעוניין לחבר אותו דרך חיבור ו DVI, אך כאשר אני מחבר אותו דרך חיבור זה הוא פשוט לא מגיב מלא מתייחס אליו כמחובר. כאשר לעומת זאת אני מחבר אותו דרך ה VGA הוא עובד כרגיל. השאלה איך אני מתגבר על זה? ניסיתי לבדוק בהגדרות של הכרטיס מסך ולא מצאי התייחסות לזה בכלל. יש לי כרטיס מסך מסוג NIVADA. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עם פאנל VA בלי ציפוי מבריק (אני עובד שעות רבות עם טקסטים, אך בהחלט מתוכנן שימוש גם למשחקים וסרטים). גודל המסך לא כל כך חשוב לי - רק שיהיה לפחות 20'', ושכרטיס המסך Radeon 4850 512mb יתמוך ברזולוציה הטבעית שלו בלי לקרטע. אני לא כל כך מתמצא במחירים, אבל אני לא רוצה לעבור את ה1500 ש"ח, ואפילו קצת פוזל לכיוון ה1000 ש"ח. המסך יוצב באופן סטטי על השולחן, ככה שתלייה על הקיר, סיבוב ב90 מעלות וכו' לא רלוונטיים לגבי. אם צריך לציין פרטים נוספים, אנא בקשו ממני תודה!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני צריך את המסך בעיקר למשחקים וסרטים . האיכות של הטקסט גם חשובה אבל פחות. יש לי כרטיס HD4850. המסך מתאים לדרישות שלי ?[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 13:50:32 ראיתי שיש לו רזולוציה של 1600x900 ,זה אומר שאין לו 1280x1024 ?ועוד דבר - נסיתי את המסך CHIMEI 228D והוא ממש חרא ברזולוציות קטנות . ככה זה כל מסכי הLCD ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בין 23-24 אינץ בתקציב שרשום בכותרת. ההתרשמות הראשונית שלי מהתגובות בפורום היא שה-2443BW של smsung הוא מסך טוב. עזרו לי בבקשה לגבי מסך זה ואחרים, תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מסך T260HD באמלצת אחד בפורום אני די מרוצה..אחשב אני יודע שיש אופציה לראות גם ו גם בו זמנית אבל זה לא פועל לי מישהו יודע למה זה קורה??? תודה VEXX
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי תלושים שאני רוצה לנצל בשקם אלקטריק(יחסוך לי 400 שקל) אז עשיתי שם ביקור ועשיתי רשימה של כמה מסכים שראיתי שם אם אפשר מתוך הרשימה איזה מסך עדיף? סאמסונג: E2200HD גודל 22 T220 גודל22 T220P גודל 22 2333 גודל 23 BENQ: T2200HD גודל22 FP202W גודל 20 תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי כולם.. האם תוכלו להמליץ לי על המסך כזה? המסך אמור להחליף מסך CRT 17 אינטש.. המסך החדש יכול להיות בגודל 17 (אבל איכותי) או 19.. חשבתי על HP L1710 שיש לחלק מהאנשים אצלי בעבודה, או על מסך כלשהו של AOC 919Va2 - איך הוא? אם יש לכם המלצות אחרות, אשמח.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס המסך - HD4870 512MB אני צריך מסך למשחקים כבדים באיכות גבוהה GTA4 COD4 וכ"ו גודל מסך 20 -22 אינץ (לא חובה מסך רחב) עד סכום של 700-750 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
איך אני מוצא אם יש לי במסך פיסקלים שרופים? יש תוכנה? וכמה פיקסבלים שרופים צריך שיהיו כדי לממש אחריות? המסך סמסונג 240T. תודה!
-
והאם קיימים מסכים כאלה עם גודל נקודה שמקביל לזה של מסך 19 עם רזולוציה של 1280x1024?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום ויש לי בעיההההה.... קניתי אתמול מסך LCD חדש מדגם sumsung p2370 23" עכשיו כמו שכולכם יודעים מסכים מגיעים עם 2 קבלים קבל כחול רגיל שזה לכטיסי מסך ישנים יותר וקבל DVI שזה לתמונה נקייה יותר ולאיכות יותר גבוהה של המסך... עכשיו אני מחבר את הכבל הכחול וזה עובד analog עכשיו אני רוצה לחבר תDVI כדי שהמסך יעבוד בdigital וכאשר אני מחבר המסך פשוט שחור ולא נדלק רגיל..מופיע מסך שחור וזה מנסה להחליף בין analog ו digital והמסך נכבה וניסיתי לחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אין שם שום דבר שקשור לקבלים...ניסיתי להחליף דרך ההגדרות של המסך עדין לא עולה כאשר אני מחבר DVI מקווה שמישו פה יוכל לעוזר לי כי זה מסך חדש וממש מוזר לי שלא עובר לDVI. תודה.
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-