עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אולה... לאחרונה התחלתי לחפש מסך לצרכים כפי שפורטו בכותרת. מבחינת חומרה רלוונטית: כ. מסך evga gtx 780 וארצה מסך שיכול להביא ליידי ביטוי את יכולות הכרטיס. ראיתי כמה וכמה שרשורים בנושא פה בפורום אך ברובם יש משהו שמתנגש לי עם ההבנה (הלא ממש מרשימה) שהצלחתי לצבור בנושא ואשמח למעט הבהרות. מבחינת משחקים, אני לא משחק כל יום כל היום (אולי בגלל שהמחשב הישן שלי בעל כוח עיבוד של ביז'ו מהמכולת עם סט בדידים חלקי) אבל אני בהחלט שם להבדלי איכות מבחינת צבעים, רזולוציה וכו ולכן גם מוכן לשלם עליה. מבחינת הז'אנרים, מדובר בעיקר FPS אך גם אסטרטגיה. מעבר לכך אני מבלה שעות רבות ביום בתכנות, כך שנדל"ן מסך לא יזיק לי בכלל, והמסך הנדרש צריך להיות כזה שלא מעייף את העיניים אחרי מספר שעות מועט מולו. …

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  2. שלום, אני צריך המלצה למסך LCD, העדפה ל- 22", תקציב של 1700 ש"ח, אפשר לחרוג טיפונת במידת הצורך. בעיקר לצפיה בסרטים, סדרות אך גם למשחקים. יש העדפה למסכי Dell (יכול להשיג אותם בהנחה מטורפת), אבל לא חובה להינעל על Dell. תשתדלו לא לחרוג יותר מידי, אם אתם כבר חורגים.. תודה מראש חבר'ה!

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by ronif,

שלום, קיבלתי הצעה דרך העבודה לרכוש את המסך הנ"ל ב - 1,029 ש"ח. האם בהתחשב בעלות / תועלת ובכלל העסקה כדאית? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by Homies,

שלום כל המשתמשים היקרים, כמעט בכל מקום ראיתי שהמליצו לאלו שרואים סרטים לרכוש מסכים רחבים - אבל למה? למה למסך רחב יש היתרון בסרטים? תודה מראש, אלי.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by talbd123,

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה טכנית יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon HD 4800 Series עם 2 יציאות DVI אני מחבר את מסך ה LCD מסוג HITACHI 42LX01 ואת מסך המחשב כאשר אני משחק במשחק PES 2009 יש לי גלים במסך , זה מתחיל מלמעלה ונמשך לאמצע וחוזר למעלה למטה כמו גלים של מתח חשמל שאלתי טכניים רבים אמרו לי שזאת בעיה של ערכה או מתחים שונים חיברתי את כל המכשירים שיש לי לאותה 6 ( נגן DVD , מסך טלוויזיה , ממיר , מדפסת , ) המחשב מחובר לאל פסק מסך הטלוויזיה מחובר למחשב באמצעות כבל HD עם מתאם למחשב , במחשב יש 2 יציאות DVI המתאם הופך את ה DVI ל HD האם ניתקלתם בבעיה כזאת של מתחים ומה אפשר לעשות ? כמו כן המחשב חדש והטלוויזיה כנ"ל מבקש עזרה לא יודע מה לעשות... tal_tal9@yahoo.com

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by yotam.m,

שלום. המסך הישן שלי שבק חיים ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1500-1600 ש"ח. תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ברצוני לרכוש מסך מחשב 24 אינץ שיהיה FHD עים יציאתHDMI שיהיה מהדגמים החדשים LCD)LED) מהיצרנים סמסונג או LG. אשמח לדעת איזה דגם אתם ממליצים לי שיתאים להכול אבל בגדול למשחקים? :

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות יש דברים יותר טובים ממנו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  9. המסך שלי הרוס, העיניים שלי נאבקות בו ממש. אז אני רוצה להשתדרג לlcd, אבל העניין שאין לי כמעט כסף. כאילו יש לי איזה תקציב קטן של1100שקל פלוס מינו. הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב שאני יכול להוציא במחיר הזה. תודה מראש. אגב, אם אפשר לציין כמה דרישות - אני צריך טקסט חד (לא רואה כל כך טוב) ושיהיה טוב למשחקים. (אני משחק די הרבה.) =)

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. האם בכרטיס 3870 ATI ניתן בויסטה לשנות את ההרץ ידנית ? לדוגמא 60 HZ ל-100HZ ?או 75 אני שואל כי בכרטיס 2900 HD לא ניתן לשנות HZ בויסטה 32/64 רק ניתן לשנות את ההרץ במערכת XP ידנית

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by idogel,

שלום , אבקש אתכם להמליץ לי על מסך עד 1500 שח (אם אתם חורגים עד 100-150 ש"ח וגם אם אפשר הסבר למה ה150 שקל האלה יותר משמעותיים לעומת 150 ש"ח פחות). המסך יהיה לקצת משחקים , קצת סרטים , אינטרנט כמובן.. קצת מהכל בסה"כ כ.מסך ראדון 1950XT המליצו לי בעבר (אתמול) על ViewSonic VP930 תודה , אשמח לשמוע דעתכם..

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. Started by XMB,

אהלן, מתלבט לגבי 2 המסכים, שניהם באזור ה $300 אני קונה בארה"ב (גר כאן). 2412 בעל פאנל e-IPS וה HP בעל פאנל S-IPS (לא באמת, אלא H2-IPS והוא יותר דומה לאח הגדול של ה 2412 בשמו הוא 2410 שעולה עוד 100 דולר). אז על מה ללכת? אני כרגע עם DELL 2209WA שהוא גם e-IPS ואני מאוד מרוצה ותמיד הייתי עם מסכים של DELL, לכן HP קצת פחות מוכר לי. השימושים שלי בעיקר: אופיס קריאה של EBOOKS אינטרנט (בעיקר טקסטים) לא משחק במשחקים ולא רואה סרטים. רציתי ללכת על ה DELL U2410, אבל הבנתי שזה OVERKILL לצרכים שלי. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. זה נראה לי מסך מעולה בשבילי. גם טלויזיה וגם מחשב. מה אתם חושבים על הנתונים שלו והאם יש טעם לחכות או שיקחעוש הרבה זן עד שייבאו אותו?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by Itamarro,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מסך טלויזיה לחיבר למחשב. דרישות - סטנדרטיות [גלישה, סרטים], מרחק ישיבה מטר, לא משתמש בטקסט באופן מיוחד. חובה חיבור RF לכבלים. אני מעדיף LED, אבל גם-כן אין דרישה מיוחדת. תקציב - 2500 ש"ח (גמיש) אני לא נעול על 32" - אפשרי גם 36" קראתי פה בפורום, וראיתי שיש תגובות טובות על הLG LD460, אבל התקציב שלי יותר גבוה, ותהיתי אם אוכל לקנות מסך יותר איכותי. אגב, מישהו יודע איפה אפשר לקנותו בארץ עם פאנל ISP? אחת מהאופציות שבדקתי היא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794975 אשמח לעזרתכם לגבי המסכים שציינתי/ לחילופין המלצות למסכים אחרים שאתם מכירים. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום הנכבדים :> אני מחפש המלצות למסך איכותי בגודל של לפחות 22' שמיועד למשחקים (בעיקר FPS מהסוג הכבד ביותר) וסרטים (720P ישירות מהדיסק הכשיח) חושבים שאפשר למצוא חייה כזאות במחיר ריאלי ? שזה אומר לא יותר מ 3000ש"ח אבל רק אם זה באמתתת שווה כל גרוש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני עם LG IPS236V כבר כמה שנים, מבחינתי יש כמה בעיות עיקריות: פשוט אין מספיק שטח לעבוד. המעמד שלו מאד מגביל מבחינת כיוונון המסך. השימושים שלי הם בעיקר: קריאה/כתיבה של טקסט (גם קוד ספיציפית אז שטח עבור חלונות רבים זה מבורך). משחקים (מכל מיני סוגים החל מדברים כמו FTL עד Shadow of Mordor, ה- Redux של Metro וכד') - הרזולוציה הנוכחית היא 1080P אבל זה לא אומר שאני לא אשמח ל 1440P. חשבתי אולי על Dell u2715h אבל ראיתי כמה הסתייגויות לגביו בפורום, אשמח לעצתכם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני רואה שמדברים כל הזמן רק על מסכים רחבים אני מחפש מסך מחשב מומלץ ללימודים, אני מעדיף מסך לא WIDE גודל רצוי לפחות 19 אינץ', בתקציב של 1000 ש"ח אפשר לחרוג קצת. אשמח לקבל המלצות לילה טוב

18. Started by Roy Froimovici,

לפני כ-2 שבועות וחצי רכשתי שני מסכי סמסונג S27D850T - אחד מתצוגה והשני חדש (שניהם נקנו מאייבורי). 3 ימים אחרי הקנייה, המסך מתצוגה לא קיבל תמונה מה-displayPort והבהב בצורה שברור שמדובר בתקלה. הגעתי לאייבורי, ובניגוד להחלפה שהובטחה לי במקרה כזה, הציעו לי החזר כספי, וכמובן שזה לא היה רלוונטי כי אז אני נשאר עם מסך אחד במחיר מלא וזה לא היה הדיל שרציתי. לבסוף שלחתי את המסך לתיקון - נכון להיום, מאז הקנייה המסך היה יותר ימים בתיקון מאשר אצלי. הבעיה היא, שכבר פעמיים קרתה בעייה דומה במסך השני (החדש), וריסטארט למחשב פתר זאת. בפעם האחרונה שהבעיה קרתה הייתי באמצע סימולציה שכבר רצה מעל 24 שעות, מה שאומר שהייתי צריך להתחיל אותה מההתחלה ויצא שהזמן הזה התבזבז. מכל הסיפור הזה אני מסיק שהמס…

19. בעיקר גראפיקה (פוטושופ), סרטים ושימושים משרדיים.. גודל- כמה שיותר (נראה ריק, בטוח שכחתי משהו..)

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by אלוןפ,

אני מחפש מסך LCD 19# והתרשמתי מ2 הכתבות שהיו פה לגבי השוואה בין מכי 19# . התרשמתי מהביקורת של סמסונג 971P סמסונג. הבנתי שהוא בס"כ יותר ממולץ מה 932B ,אך מה תקן TCO ? יש לו בכלל? חיפשתי בחנות כי רציתי לקנות LG L1900R ולא מצאתי בנתוני יצרן ולא בתור מדבקה שיש בד"כ על פנל של המסך. הבנתי שהתקן הכי טוב ואחרון הוא TCO-03 ,והוא יותר מחמיר מה MPR2. האם זה נכון? אני לא צריך מסך למשחקים אבל מסך שימזער לי את הנזק הנגרם לעיניים מהקרינה.... מי היבואן הרישמי של סמסונג ? והאם האריות היא ל3 בד"כ? אשמח אם תענו לי על השאחות תודה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר ברור בכמה חנויות, התמקדתי בחנות המציעה אחריות של "תיקון מסך LCD" או החלפתו למחודש, במקרה ויש בו מעל 3 פיקסלים שרופים למשך 3 שנים. האם האחריות הוגנת לדעתכם ? או שעלי לדרוש החלפת מסך לחדש במקרים אלו או אחרים. (כגון בשנה הראשונה לקנייה..) המדיניות זהה עבור מסכי Samsung ו Viewsonic בחנות זו. האם מישהו יודע מה מידיניות היבואנים של Samsung ו Viewsonic המספקים אחריות לכל החנויות הוירטואליות ברשת ? בתודה מראש,

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  22. Started by shimronfio,

האם המסך הבא יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס HD4870? http://www.ixbt.com/monitor/nec1980sxi.shtmlמצטער שהאתר ברוסית

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

התקציב הוא 2300-2400 ככה... המסך מיועד למשחקים וסרטים..(ככה שצריך זויות צפיה רחבות)... גדול: 19 קיצור ראיתי את הנתונים של LG L1970HR והתרשמתי מאוד... מה אתם אומרים עליו? (המסכים האלו תתיחסו למסכים האלו SAMSUNG 960BF, LG L1932P, LG L1932TQ ,אם אפשר) תודה ירון..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום. כבר פניתי אליכם בעבר אך כעת התקציב שלי עלה וכמו כן הדרישות. אז ככה- התקציב הוא 1300 ש"ח ג"ג. שימושים- משחקים, סרטים, עבודה עם טקסטים (אני עדיין לומד) ומידול. גודל- 22' גדול מידי בשבילי. אני מכייון שהורי חסכו בקניית השולחן לידו אני יושב אני צריך לדחוף את המסך לגומחא שמידותיה- גובה- 43.5 ס"מ רוחב 45 ס"מ עומק יש מספיק כי עכשיו עומד לי פה מסך CRT שמנצ'יק... אם יש אפשרות מסך רחב, עם רזולוצייה בסביבות ה1680*1050... עכשיו לדרישה המחמירה ביותר- מכיוון שאין לי רכב פרטי ולסחוב מסך באוטובוס זה חתיכת עבודה אני צריך שתביאו לי לינקים מחנויות כגון FOX-PC או KSP בתל אביב. בהתחלה חשבתי על מסך כמו ה SAMSUNG T220 אך יש לי חשש שהוא לא יכנס לחריץ הזה בשולחן... מה דעתכם? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by asafasaf29,

הרבה אנשים המליצו פה על המסך הזה שהוא טוב למשחקים ,אבל עכשיו ראיתי את זה: מסך מקצועי המומלץ לגרפיקה , מולטימדיה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.