מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בבחירת אחד ממסכי המגע הבאים Iiyama PL T2250MTS Multitouch DVI http://www.bestseller-computer.de/?ID=25487&Ref=132 Hewlett-Packard HP 2310ti http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/sm/WF05a/382087-382087-64283-3181048-3181048-4184767.html ST2220T multi-touch monitor http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=320-1819&cs=19&c=us&l=en&dgc=CJ&cid=24471&lid=566643&acd=10550055-1727683- Acer T231H multi-touch monitor http://www.acer.com.my/acer/product.do;jsessionid=BB6023381FB1264CFFB559E65EC46303.public_a_us004?LanguageISOCtxParam=en&rcond5e.c2att92=907&inu49e.current.c2att92=907&link=ln314e&am…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חשבתי כבר להזמין את ה LG מאייבורי, אבל בטלפון קשקשו לי משהו על זה שאין להם אותו יותר, והציעו לי את המאג. מישהו כאן התנסה עם המאג הזה? הבנתי שבעקרון לא כדאי להסתבך איתם, ועדיף לחפש את ה LG בחנות אחרת אולי. יש כאן למישהו איזה טיפ בנושא?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
לבני דודים שלי נשרף (במילים עדינות) המאג CRT שהיה להם 10 שנים כבר והם מחפשים מסך LCD טוב שיהיה לרוב לעבודות שוטפות מול office ומידי פעם למשחקים, התקציב המתבקש 1000 ש"ח עם חריגה קטנה, על מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם להחליף מסך שתוך פחות מ24 שעות מהקניה נמצא בו פיקסל שרוף נחשב קטנוני?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב לאחר שרכשתי את המוצר גיליתי להפתעתי שהמסך אינו מסופק עם כבל DVI. המסך עצמו די מרשים ולאחר ההתקנה אני די מרוצה למעט "נזילות" של אור שרואים בעיקר בתחתית המסך כאשר מוצג רקע שחור בעיקר. לעניות דעתי, חברת "פיליפס" טועה כאשר אינה מצרפת למסך כזה כבל DVI. היה עדיף כבר לעלות בכמה שקלים את מחיר המסך ולצרף את הכבל מאשר המצב הקיים שגורם לדעתי נזק תדמיתי לחברה. אין לי ספק שבארה"ב, אירופה ועוד מדינות המסך נימכר עם הכבל. חוץ מעניין הכבל- מסך בהחלט מומלץ.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני להיום עם מסך של דל U2312H האגדי (1080P), זה אצלי כבר הרבה שנים ונהנה ממנו מבחינת איכות הצבעים והבהירות הנוחה שלא מעייפת עיניים וכו. סיפק אותי לכל הצרכים היומיים , כולל משחקים . לאחרונה נהיי לי פיקסל "מת" באזור די מרכזי של המסך וזה טיפה מעצבן . בנוסף התחדשתי במחשב חזק , בעל כרטיס גרפי RTX2070 , אז התחלתי ככה להציץ ברשת ולראות סקירות של מסכים , הבנתי שטכנולוגיות כמו Freesync ו Gsync מונעים קרעים של תמונה בזמן משחקים ללא צורך בהדלקת ה Vsync , בהקשר של משחקים: כשאני משחק ב METRO EXSODUS על (extreme + ray tracing high + dlss off ( Vsync on . אז ה FPS פה ושם יורד 52-55 , רוב הזמן רץ באזור ה 60 FPS(ממוצע) פה ושם עולה ל70+ (בשביל הבדיקה ביטלתי את ה -VSYNC…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז בשעה טובה החלטתי לרכוש, על מה אתם ממליצים? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מסך LCD 22" של מחשב דגם סמסונג 226BW עכשיו אני רואה המון סרטים וסדרות במחשב ולפעמים בא לי לשכב במיטה ולראות את הסרטים רציתי לברר אם יש אפשרות לקנות זרוע למסך שאיתה אני אוכל לכוון אותו ולסובב אותו לכיוון המיטה שלי וככה יהיה לי נוח יותר לראות סרטים מהמיטה תקציב עד 200 שקל תודה לכולכם מראש ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות את מסך קעור 34 אינץ' Dell UltraSharp LED IPS QHD U3419W. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28176 רציתי לדעת אם שווה לקנות את המסך הזה או אולי כדאי לרכוש סוג אחר. אני כרגע עובד עם שתי מסכים, ומשתמש בעיקר עבור עריכת וידיאו ועבודה על אפטר אפקטס. פה ושם גיימינג אבל יותר עבודה. אני מאמין שהרוחב יעזור לי מאוד, ואני לא אצטרך 2 מסכים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך מחשב חדש כי הגיע הזמן להחליף את הסמסונג 19" הישן שלי... אשמח אם תוכלו לעזור: השימושים שלי במסך יהיו לגיימינג (GTA V, BF4 שייצא כבר למחשב!) ולעריכה בתוכנות כמו Sony vegas, After Effects, Photoshop אני עתיד לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך ברזולוציות גבוהות, כרגע הכיוון שלי הוא לGTX 660, מי שרוצה יותר ממוזמן להתעדכן בדיון שפתחתי על כך כאן: כרטיס מסך חדש. על המסך לתמוך כמובן בצפייה בHD, רצוי מסך LED. ייצא לי לשבת הרבה שעות מול המסך, איכותו חשובה לי, לכן ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך אם ישנו מסך מומלץ ומשתלם. בנוסף שאלה - האם על כרטיס המסך להיות בעל יציאת HDMI או שDVI יספיק למסכים בסגנון זה? האם יש הבדל באיכויות וכדומה? אשמח אם מישהו יוכל להסביר…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יממה אחרונה נותרה למיזם גיוס הכספים של ה-Desklab בפלטפורמת Kickstarter - אחרי שכבר הצליח לגרוף השקעות של מעל ל-600,000 דולר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, החלטתי שהגיע הזמן להחליף גם את המסך. ולכן ניגשתי לחניות והייתי די בטוח שאני מעוניין לקנות את הLG L1970HR. אך לאחר שקראתי פה בפורום הרבה מאוד על המסך הזה ומסכים נוספים ראיתי שלכמה אנשים יש בעיות איתו ולכן עדיף לקחת את ה-?VX922 19 ViewSonic. אשמח עם תוכלו לעשות לי קצת סדר בעניין לגבי המסכים האלו(בעיקר איזה פאנל יש לכל אחד ומה עדיף), ואנשים שיש להם את המסכים האלו ויכולים להמליץ לי עליהם מניסיון אישי. רציתי לדעת גם האם לא יהיו לי בעיות עם המסכים מכיוון שיש לי כרטיס מסך יחסית ישן- FX 5200. אני עושה כמעט הכל במחשב, משחק, גולש באינטרנט, קורא מסמכים, תמונות ובעיקר סרטים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש לי את המסך מחשב predator acer xb271hu , יותר נכון היה לי עד שהוא בטעות נפל ( הסטנד לא היה מחובר טוב ) ורואים תמונה מטושטשת בצד ימין של המסך בנוסף האחריות פגה וקניתי את המסך לפני 4 שנים. ( האחריות הייתה ל3 שנים ) יש לי כרטיס מסך gtx 980 ti שמצאתי שהוא עושה את העבודה טוב מאוד .. עכשיו עם כל החידושים והבנתי שהולך לצאת דור חדש של כרטיסי מסך ממש בקרוב , לכן שאלתי היא כזאת: בגלל שאני חלוד כבר בתחום המסכי מחשב, משום שלא הייתי צריך לבדוק הרבה זמן .. האם קיים מסך מחשב 4K עם קצב רענון מעל 60 הרץ ופאנל ips שלא אצטרך למכור את הכלייה שלי בשבילו ?.. המלצות כלשהם יעזרו.. תודה !
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, לאחרונה רכשתי מסך LCD 20" ואני משתמש ברזולוציה של 1680*1050. כשאני גולש באינטרנט אקספלורר כל האותיות פשוט קטנות לי מדי ואני לא מצליח לקרוא ממרחק סביר כמו מקודם. איך מגדילים את הפונט בלי לפגוע ברזולוציה? כמו כן ניסיתי להגדיל את הפונט באמצעות לחיצה באקספלורר על הצג--> גודל טקסט ושינוי הגודל ל'הכי גדול' אך זה לא עזר. בנוסף, ניסיתי את כל השיטות של ההגדלה באמצעות Ctrl+ וכו' אך זה לא עזר כי אז כל האתר מתבלגן והכל ביחד גדל. לכן, אני מעוניין בפתרון שנותן מענה רק להגדלת הפונט ולא יותר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל אם יורשה לי אני רוצה להודות לאנשים שעזרו לי פה לבחור את הפיליפס שלא ידעתי על קיומו עד לפני מציאת פורום זה והצילו אותי מלקחת 226BW מחר אני אוסף מניר טק את המסך, 1500 שקל ב4 תשלומים ללא ריבית זאת אחלה עסקה. (: רציתי לבקש כמה טיפים למה אני צריך לשים לב, איך אני יכול לאתר פיקסלים שרופים? יש טיפים כיצד לכייל את המסך? [אין לי מכייל] ואיך לדעת אם הפאנל הוא S-IPS או PVA? ועוד דברים שאני צריך לשים לב אליהם. תודה לעוזרים!
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים, משתגע ממהדבר הזה חיברתי מחשב נייד LENOVO T480s עם כבל HDMI למסך 4K חדש של סמסונג. המקסימום שאני מצליח לקבל זה 29-30HZ במקום 60 והעכבר גם זז מוזר. ניסיתי להחליף כבל HDMI ללא הצלחה. יש לציין שאת אותו מסך חיברתי גם עם DP למחשב הנייח ושם יש זיהוי של 60HZ כאשר הכל נראה תקין. למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הזמנתי ממישרדיה את המסך Nec 20WGX2 היום הגיע המסך בגרסת PRO מישהו יודע מה ההבדל בין הפרו לרגיל?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך r9 270x בגירסא של 4 ג'יגה. איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות? בעיקר למשחקים כמו באטלפילד.. כמו מה הרזולוציה הטובה ביותר עבורי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני מחפש מסך שיתחבר לנייד של לנובו באחד משני הפרוטוקולים מעלה . דרישות - עד 27" , IPS כדי שיתאים למסך הקיים . שיטעין את הנייד . שיוכל להתחבר לעוד מסך . עדיפות לא לפורמט 16:9 , אלא יותר לכיוון 16:10 ויותר - אני כותב קוד ומעדיף לראות יותר שורות . LAN יהיה נחמד מאוד .
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה אני צריך לבדוק לגבי המסך בקנייתו? איזה פריטים הכי חשובים שיהיו למסך וכמה אמור לעלות לי מסך דק של 19' ושל איזה חברה כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לרכוש את הדגם הקודם בגרסה A04 ולצערי הזמנתי והגיע בגרסה A00 ולכן לא לקחתי אותו. לשני היבואנים אין יותר במלאי את המסך במלאי, אבל הבנתי מפנדה שיש להם את הגרסה החדשה שנקראת HC. יש למשהו נסיון איתה? נצאתי רק review אחד ברשת http://www.behardware.com/articles/686-1/review-of-the-dell-2407wfp-hc.html והדעות שם קצת חלוקות לגבי האם הוא טוב יותר או פחות, מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מסך 21.5" (למרות שמשווק כ22") ברזולוציה של 1920X1080. אני יכול לקנות אותו ב519 ש"ח אבל אני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. יש למישהו דעה על המסך? טוב/רע/זבל סיני?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי שאלה : קניתי מסך מאייבורי לפני שנתיים בערך הבעיה שתמיד שאני מעלה רזולוציה מעל 1024X768 רואים ממש גי'פה למה ? אפשר במסך הזה לראות רק 600X800 , 1024X768 , 1280X1024 כל השאר המסך ניהיה מרוח או שרואים ממש לא ברור ! הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו ? לוח - G41 אינטל . http://www.nu-global.com/product.aspx?cid=C_00000001&ccid=C_00000006&pid=P_00000011
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מי שזוכר את האשכול הקודם שלי עלהבעיה במסך lg בסופו של דבר החזרתי אותו. אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות ה1600 ש"ח. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח להמלצות למסכים טובים. רצוי 19". תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-