עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by jackhammer,

אני רוצה לקנות מסך עכשיו לא הבנתי מה בדיוק ההבדל בין רזולוציה של 1920X1200 לבין 1920X1080 ומה בדיוק ההבדלים במסכים של 22-24 והאם בכלל שווה ללכת על FULL-HD כשדרוג ל1650X1080 במסכים בגדלים האלה השימוש העיקרי הוא כמובן משחקים באיכות גובהה (GTX260) וסרטים תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום לכולם, מעונין במסך בעיקר למחשב שישמש גם כטלוויזיה בחדר ילדים. (בהתחלה תוכנן על מסך למחשב, אך מפאת מקום הוחלט לשנות עמדה לכיוון שילוב טי.וי) גודל עד 22 אינץ כמובן רחב שיתמוך ברוזולציות הטבעיות NR, ושיציג ניגודיות טובה על מנת שלא יכאבו העיניים ושיהיה מסך מחשב טוב. תודה רבה לעוזרים, אשמח לכמה דגמים ומאיפה כדאי לקנות, כמובן שיהיה אחריות. אני גר באזור הקריות.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. צהריים טובים, אני מחפש לרכוש מסך 22" במחיר של עד 900 שקלים לפי המידע באתר ובפורום הבנתי שסמסונג 2243BW הוא הדגם הכי מומלץ בטווח המחירים. הבעיה היא שאין אותו במלאי באף חנות שיצרתי איתה קשר.. בחלקן אמרו לי להתקשר עוד שבועיים, ובחלקן אמרו לי שהם הפסיקו לייבא את הדגם הספציפי. יש למישהו מושג אם יש את המסך במלאי זמין באיזושהי חנות בארץ? תודה מראש אברום

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  4. שלום, ברשותי מחשב ישן ובו כרטיס מסך מסוג grforce fx5700 ומסך CRT ישן ומזייף, אני מעוניין לקנות מסך חדש משהו מהסוג של Samsung T220P או LG W2261V או משהו בסגנון. ברצוני לדעת האם כתוצאה מההבדלים בין שתי החומרות (מסך וכרטיס מסך) יהיו לי בעיות כלשהן, אם כן אשמח לדעת פרטים.

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by kliftag,

Samsung T220P vs Samsung 2333sw איזה מהמסכים הנ"ל מתאים יותר למשחקים? והאם ישנו הבדל מהותי בגודל של 2333 לעומת הT220P? כדאי להשקיע יותר כסף ולקנות Samsung T240.?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום רב ! תמליצו לי בבקשה למסך 19" רגיל ולא רחב במחיר של עד 800+- שח. רשמתי מסך רגיל בגלל שראיתי מסכים רחבים וכאשר פותחים תמונה לדוגמא אז התמונה ניראת לא פורפציאנלית .(אולי אני טועה לגבי מסך רחב) בנוסף שיהיה מתאים למשקים אני לא גימר רצני רק חובב סימולטורים אז שיעמוד בכבוד במשימה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין במסך למחשב לחדר ילדים עבור ילד בן 6-7 בעיקר למשחקי אינטרנט פשוטים ולא כבדים... כרטיס מסך פשוט ביותר.. השאלה שלי מה כדאי לקנות לו, מבחינת הגיל ומה 4:3 או 16:10 ? 19 אינץ רחב? רגיל? 22 רחב? תודה רבה. טווח עד 800...לא צריך משהו מקצועי במיוחד, אבל שיהיה ברור וקריא ושישמור פחות או יותר על העינים ולא יאמץ אותם תודה

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  8. זה משהו שלא הבנתי והייתי רוצה שיסבירו לי...

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by el34,

מבקשת המלצה למסך מחשב לעריכת וידאו (צריכה שניים) עד 900 שח למסך. או אם יש אופציה למסך אחד גדול עד 1800 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  10. אוקי אז ככה אני מעונין בLCD של 32' למחשב במחירים שזזים בין 2000-3000 אני יושב במרחק של כ1 מטר בגלל שמסכי טלויזיה בהירים מאוד אשמח לקבל מסך שההפשרות להוריד את הבהירות תיהיה נורמאלית עין לא תהרוס אותו אבל שרואים סרטים יהיה אפשרות להחזיר אותו לבהיר הכי חשובב האיכות מקרוב ומרחוק אני מחפש מסך איכותי מאוד חשבתי על זה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 דעות? ועם יש משהו יותר טוב אשמח : ]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by BUNNY,

אהלן מה נשמע . ? קונה מחשב לגרפיקה, מחפש מסך 22"-24" אבל יותר חשוב מהגודל זה הדיוק צבעים שלו והיכולת שלו להראות את התמונה באיכות גבוה בכל ההספקטים. קראתי את הנעוצים, ראיתי ביקורת של anandtech והם המליצו בסיכום שלהם שבשביל איכות תמונה כדי את המסך של Dell 2408WFP זה היה נכון למאי 2008. הם דיברו שם על שני סוגי פאנלים למסכים NT S-PVA אמרו שהNT עדיף למשחקים (שזה פחות חשוב לי) 1) מה ההבדל בין הפאנלים האלה 2) האם גם היום המסכים של dell נותנים איכו תמונה מהטובה שקיימת ? 3) על מה אתם ממליצים ? במומלצים לא ראיתי התיחסות לתחום של הגרפיקה ספציפית. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by isra1222,

יש לי בעיה המסך, איזהשהוא ריבוע לבן באמצע המסך מופיע, העכבר לא עולה עליו, כלומר הוא לא נגיש.. בתוכו מופיע שני חיצים בין קו מקוקו, מעליהם סימן של קול-שמע, ובצד ימין ליד החץ, מופיע 0. אני באמת לא יודע מה זה, אם קרה למישהו משהו דומה, אשמח לעזרה. זה ממש מעצבן. ד"א, ניסיתי לעשות Pint Screen, אבל המחשב לא מצלם אותו. הוצאתי את הכבלים, חיברתי, זה עדיין הופיע. זאת בעיה מסובכת, כמו שאתם רואים, למי שמבין. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by dark crystal,

קראתי באינטרנט שבכדי לנקות מסך LCD בדרך טובה, יש להשתמש במים מזוקקים ובמטלית מיוחדת... קיבלתי עם המסך מטלית כחולה (מסך סמסונג 2333SW) שהיא רכה כזאת, ויש לי גם מטלית של משקפיים אני חושב שזאת המטלית המדוברת. אבל לא הבנתי, מים מזוקקים? בדומה למים שיוצאים מהמזגן? אני רוצה לנקות את המסך שיש לו המון ליכלוך וטביעות אצבע רבות אשמח אם מישהו יכול לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  14. קניתי מסך חדש של t220 ובמסך הזה הצבעים לא חדים כמו במסך הקודם שלי ה lcd 19 ובמסך הקודם שלי שיש לו פחות ניגודיות יש צבעים יותר חדים ויותר חזקים, פה זה אפור כזה והצבעים ניראים חלשים למרות ששיניתי גם את ההגדות ב דרייבר של נוידיה את ההגדרות בצבע,ועדיין הצבע דהויי כיוון שאני מחובר דרך כבר dvi התקנתי את הדרייבר של digital מהדיסק שהגיע ועדיין לא עזר,אני פשוט לא רגיל לצבעים האלו גם במשחקים שמים לב לצבעים חלשים

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. היי אנשים כרגע המסך שלי מחובר דרך יציאת ה- VGA(כחולה) אבל גיליתי לא מזמן שיש לו גם יציאת DVI שהבנתי שהיא יותר משוכללת אם אני אקנה כבל של DVI ואחבר את המסך דרך יציאת ה- DVI שלו אני אראה שיפור מאשר המצב הנוכחי?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  16. קניתי היום את המסך t220 והאיכות שם לא משהוא,האיכות אפורה והצבעים לא חזקים,אולי למישהוא פה יש את המסך ויכול לעזור לי בלאזן את הצבע לרמה הטובה ביותר? כרגע כיוונתי בלוח בקרה של נוידיה ע בהירות של 50% ו contrac (משהוא כזה) על 67 אבל עדיין לא משהוא,מה ההגדרות הטובות ביותר?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by tombraider,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת במהלך כל משחק פתאום נכבה המסך והוא נכנס למצב power save mode אין אפשרות לחזור למשחק או לצאת למערכת ההפעלה ויסטה 32 כיביתי את המסך והדלקתי עברתי למצבי חיבור אחרים וכלום רק לעשות איתחול יש לי HD4870 עם דרייבר 9.4 וכבל DVI עם גרסת מסך A01 משהו נתקל בדבר כזה ומה ניתן לעשות יום טוב

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחר קריאת חוות דעת של משתמשים על המסך LG W2353V החלטתי ללכת על המסך הזה. להפתעתי גיליתי שיש את אותו הדגם בדיוק גם בגודל של24" ושמו : LG W2453V לקחתי בסוף את הדגם של ה-24", האם אמורים להיות או ייתכנו הבדלים בין הדגמים ? האם המסך הזה עשוי להיות מאכזב או שזה אותה הגברת רק בגודל שונה ? אלה אותם נתונים: 2MS ו- 1:50,000 FullHD וכל הירקות לדעתי המסך מצויין, אבל חשוב לשמוע גם חוות דעת נוספות? האם הסמסונג BW עדיף עליו ?

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך מסך חדש בשבילי. מפרט בצד ואני שוקל ברצינות את זה Samsung 2494HS זה דגם שגודלו לא 24.. אלא 23.6 אינץ. (חסכו 0.4) זה ההשוואת מחירים בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727604 ויש באפשרותי לקנות אותו במחיר של 999 שח,חדש כולל אחריות חיון. (יש פרסומת בעיתון) שימושים כללים ביותר, משחקים בקטנה, אינטרנט וכדומה (לא גרפיקה) רציתי לדעת תכלס איך הוא(ולא איך הוא יחסית למחיר, אלא יחסית לעצמו), למי שאין נסיון אולי יכול בלדוק מה אומרים אולי מישהו שמע עליו. נ.ב הוא 1920 * 1080, ולא 1920 * 1200 (מה ההבדל?) אין מה להציע לי מסכים אחרים, כי הבדיקה שלי היא ספציפית לגבי המסך הזה כי המחיר מצויין. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אוקיי אז המסך שלי היום הוא Samsung syncmaster 931BF מסך 19'' 1280X1024 .. קניתי לפני שנתיים שלוש ב1500 שקל עכשיו אמא שלי התחילה לעבוד כמזכירה דרך הבית במחשב שלה, והיא עם המסך CRT הישן והיא רוצה חדש, אז אני פשוט מביא לה את שלי ואפנק את עצמי במסך חדש יותר...=) השימוש שלי במסך מחשב הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים, את הסרטים והסדרות אני תמיד עושה Stream לטלויזית Sony 29'' הישנה שלי, עליה אני גם משחק בPS2, אבל אם יהיה לי מסך HD כמו שצריך אני כנראה יעבור לראות מהמחשב, בנוסף אני גם קונה PS3 אז אולי כבר עדיף לשחק בו על מסך מחשב 24'' שהוא FHD מאשר מסך CRT 29'' .. (בתכלס עדיף לי לקנות טלויזיה חדשה וזהו בשביל הסרטים והPS3 כי זה פשוט לא נוח לשבת על הכסא מחשב במקום על המיטה, וגם בכלל אם…

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by lesForce,

לפי הניתונים ל-T220P יש הרבה יותר ניגודיות והוא יותר זול. מה ההבדל בין המסכים חוץ מהגודל? ואיזה יותר כדאי?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  22. אני לא מתמצא בשוק המסכים בכלל ובמחירים בפרט לכן אינני יכול להגיד מה התקציב שלי. חשוב לי שזה יהיה מסך טוב ואמין, בגודל 20 אינץ' ומעלה מחברה טובה ואמינה. השימושים העיקריים עבודה משרדית וסרטי HD. המפרט שלי: מעבד AMD 3 ליבות 8650 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H זכרון OCZ DDR2 2048 MB 800 MHZ CL 4-4-4-15 Platinum דיסק קשיח Seagate ST3320613AS 3.5 320 GB SATA2 16 MB מאורר למארז zalman zm-F3 מארז thermaltake WINGRS100 ספק כוח HEC TRT 400W

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אוקיי, התקציב בעיקרון הוא לא בעיה עוד 100-200 ש"ח זה לא משנה. אני מחפשב מסך 22" למשחקים בעיקר. אני יודע שאפשר ב1300 לקנות 24" אבל זה גדול לי מדי לשולחן ואני מחפש 22". המסכים שיש בנושא הנעוץ "מסכים מומלצים פברואר 09" זה עוד מעודכן? אם כן, הכי אהבתי את ה ASUSMW221C . לא כ"כ נראה לי משנה הקטע של הכיוונון גובה וסיבוב המסך.. אבל כן חשוב לי שיהיו רמקולים במסך. אז מה אתם אומרים על ה ASUS שכתבתי למעלה או אם יש משהו יותר מומלץ ממנו? (לא את ה DELL כי אני רוצה רמקולים מובנים).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by pet4a,

השעה טובה ומוצלחת רכשתי דל 2209 מפנדה במחיר אטרקטיבי, אני חייב לציין. יש איזה תוכנות שעוזרות בכיול, איזון של הצבעים ובבדיקת פיקסלים ? בדגם המצויין על המסך הוא DELL 2209 WAf rev01 מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל ל DELL 2209 WA?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אנשים! ;D שאלה כזו סתמית, אבל אני חייב לשאול אתכם מה הקטע פה בדיוק. אני מתחיל לראות סימנים כאלה כמו של טיפות [בצבע אוף-וויט] שמכסות את המסך. אני מנסה לגרד אותן עם הציפורן, והם סימנים שקצת קשה להוריד אותם בעדינות. לא יודע מאיפה זה מגיע, אבל זה מגיע ??? כל מה שנשאר מהנסיונות שלי להוריד ת'סימנים= אלו סימני מריחה אחרים, כך שהמצב נהיה יותר גרוע. אז..-מהי הדרך הכי טובה לנקות ת'מסך מבלי לפגוע בו? איך אתם מנקים את שלכם? תרסיס יש לי אבל אני לא סגור עם איזה סוג של מטלית כדאי להשתמש. מה נחשב טוב שלא יעשה לי שריטות על המסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים