עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אתמול קניתי מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים ורציתי להוסיף לעצמי גם איזה מסך טוב. התקציב הוא כמו בכותרת ומיועד במיוחד למשחקים, חשובה לי כמה שיותר האיכות הצגה ופחות גודל המסך אם כי אשמח אם יהיה משהו שישלב ביניהם.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19", ברוחב 3:4 (חובה, המסך לא בשבילי ואני יכול להניח בצורה די וודאית שמסך רחב לא יתקבל בברכה... ). המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס וכו', בסדר גודל של כמה שעות כל יום. התקציב הוא עקרונית בסביבות ה-1000 ש"ח, אבל אפשר לחרוג (קצת) למעלה. ברור לי שהתקציב די מגביל את האפשרויות, אבל המלצות למה שכן אפשרי יתקבלו בברכה. תודה מראש, אדם.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by Thunder Storm,

אני צריך כעקרון 2 מסכים דקים. התקציב לי למסך הראשון הוא עד 1,500 שקל. העבודה בעיקר משרדית, מדיי פעם איזה משחק בקאנטר סטרייק, לעיתים רחוקות סרט. דרישות: זמן תגובה נמוך , איכותי, אמין ובצבע שחור. הקציב למסך השני עומד על 1,100 שקל עבודה משרדית בלבד. צבע שחור,שיהיה נורמלי. אני חשבתי בהתחלה על שני מסכיי 19 אינטץ', עד שראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469700# שהוא 22 אינטץ', ונראה מאוד איכותי. השאלה אם הוא יעלה על צרכי כי כפי שציינתי רוב הזמן העבודה היא משרדית. האם שווה לקחת את המסך הזה שאני ממש ממש אהבתי אותו ? תודה

4. אז ככה, החזרתי מסך Viewsonic VP930 ועכשיו אני צריך לעשות חושבים טוב טוב מה לקנות כי אין לי חשק להתבאס עוד פעם. אחרי הרבה סיבובים פה ובפורומים אחרים בימים האחרונים שמתי עין על LG L204WT, מסך די זול לגודלו, עושה רושם שביצועיו טובים מאד בכל תחום רק הרגלית לא איכותית אבל מזה לא ממש איכפת לי. כיוון שמדובר במסך רחב וזה משהו שאין לי ניסיון איתו זה גם נושא שאני צריך לבדוק לעומק ולכן הת'רד החדש. בחנות שאליה החזרתי את ה-Viewsonic אמרו לי שמסך רחב למשחקים זה לא טוב, שיש אנשים שהחזירו מסכים בגלל שהמסך מבצע מתיחה אוטומטית למשחקים. ממה שראיתי בפורומים (או למעשה פורום ספציפי שבו היללו את ה-L204WT) התמונה המתוחה דווקא נראית סבבה, בנוסף נאמר שניתן להגדיר דרך כרטיסי מסך של Nvidia שלא יבצ…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום לכולם, השאלה פשוטה: אני קונה טלויזיה 32\42 אינץ נגיד את זאת KDL-32BX400 , אני מחבר בכניסה אחת HDMI של הממיר בכניסה שניה מחבר HDMI ישירות מהמחשב (כבל 5 מטר). צריכה להיות בעיה בתצוגת המחשב? אי תאימות? וכו וכו , מדובר על מחשב I5 עם כרטיס מסך RAD5750. אם כן, אודה להבהרת הנושא כך שכן אוכל לחבר המחשב למסך זה למשל בלי בעיות שיעבוד חלק תודה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. הLG FANTASY - L1900R או L1970HRוLGו תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  7. שלום לכולם. בת דודתי שעוסקת בעיצוב גראפי זקוקה למסך 19". התקציב אינו מוגדר מבחינתה אך כמובן שאין טעם להשקיע יותר מהצורך(אף אחד לא מחפש לראות סרטי FULL HD או לשחק בקרייסיס עם המסך הזה). אשמח להמלצות.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by below_z,

אני מחפש מסך למשחקים ולקריאה. התקציב עד 1000 שח. אני יודע שכנראה תמליצו על DELL U2311 ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. הוא באמת שווה את המחיר? במיוחד כיום שמסך רגיל עולה באזור ה600 שח? 2. השימוש העיקרי של המסך הוא משחקים ואם הזמן על מנת לקבל FPS נורמלי אני אוריד רזולוציה, איך הוא יתנהג במקרה הזה? 3. הזמן תגובה שלו של 8ms באמת לא יורגש במשחקים? 4. 23" זה לא יותר מדי למרחק ישיבה של כ50 ס"מ? (מפרט: מעבד i5 2500K, כרטיס מסך GTX 570)

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. האם המסך זהה ובעל פאנל מתקדם ולא TN, מה אומרות האותיות-CS ???. הוא עדיין ארוז וטרי טרי, להחליף או להשאירו? תודה למסבירים ולמציעים לי כיצד לנהוג בנדון.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by vc820,

שלום לחברי הפורום הודעה ראשונה שלי בפורום היה לי מסך 17 CRT נהדר של פיליפס שהיום בבוקר הלך בשעה טובה לעולמו :'(. בלית ברירה, ולצערי אני מחפש פיתרון הולם למסך חדש שיכול להתאים לי. קראתי את המאמרים בפורום (המצוינים ) והבנתי שיש את נושא הפנלים השונים שמשפיעים על נושא זוויות הצפיה והצבעים. השימושים שלי בעיקר הם,לפי הסדר הזה: פורומים,קריאת טקסטים,צפייה בסרטים,תמונות,ולעיתים רחוקות משחקים. חשוב לי בעיקר קריאת טקסטים קלה ללא מריחת הכתב,כמו שלפעמים ראיתי שיש במסכי LCD . ראיתי כמה מסכים בחנות ומצא חן בעיני הגודל של 22 אינטש . ראיתי את הסמסונג T220 ,אבל הוא מתנדנד כמו לולב ברוח מכל תזוזה קטנה . האם מסך רחב עם פנל TN יכול להוות פתרון טוב או שכדאי להתעקש על מסך עם פנל א…

11. Started by daphne_n,

סך הכל אינני מחפשת מסך עם פאנל S-IPS מחפשת מסך עם תקציב ל1300 שקלים ככה, פאנל הפשוט שבפשוט TN רגיל, ואחריות לכמה שיותר בתכלס, עם שתי יציאות אחת VGA אחת DVI.. וכמובן WS 16X9, נתקלתי במסך הנ"ל, סכ"ה יש לי מסך של דל 22 אינצ' מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הנ"ל אם למישהו יש ניסיון עם המסך.. תודה, דפנה.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  12. היי . אחי קנה את המסך הנ"ל ב- 3800 ש"ח. האם משהו יכול לומר אם הקניה שווה או לא. הוא ביצע את הרכישה אתמול, לכן חשובות לי התגובות. הוא זכה בו במכירה פומבית. נתוני מסך גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 10 ms יחס ניגודיות: 700 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² גודל נקודה: 0.51 מ"מ זוית צפיה: 176 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון נתוני סאונד מצבי קול מתוכנתים: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול הגברת אודיו פנימית X2: 10 וואט תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט ע"ג מסך: כלול תמיכה ב-HDTV: כלול טלטקסט: כלול נעילת תחנות: כלול סריקת תחנות: ידנית ואוטומטית ט…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Sigma12345,

לאחר כמה חיפושים צמצמתי את האפשרויות שלי לכמה מסכים: (יצא שכולם של סמסונג ) P2350 P2370 2494HS 2333SW בין הP2350 ו-P2370 הבנתי שההבדל העיקרי זה שב50 הספק כוח פנימי וב70 חיצוני מה שהופך אותו ליותר דק, כנראה לא שווה את ההשקעה מעבר. ה2333SW ממש זול יחסית, האם הDYNAMIC CONTRAST וה2MS לעומת 5MS שווים את המעבר במחיר מה2333 ל2350? (הבדל של כמאה שקל..) ורק היום ראיתי את ה2494, שגדול יותר מכל שאר המסכים, אבל במחיר דומה.. אז מה דפוק בו שהמחיר שלו טיפה ירוד?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by DarkEnergy,

גודל 21-23 אינץ', עדיפות ליחס 16:9. אני לא כ"כ יודע איזה פרמטרים חשובים לי, אני יכול להגיד שאני אבלה מולו שעות ביום ולכן אני מעדיף אחד שלא כ"כ גרוע לעיניים. שיהיה נוח לקריאה, גם במצב "מסובב" (היו לי מסכים שברגע שסובבתי אותם הפונטים היו פחות נוחים לקריאה). אני מעדיף שלא יהיו לו רמקוליים ותקציב בין 400-900 ש"ח. לפחות Full HD. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי לכולם. מבקש המלצה למסך 19" בתקציב של כ-1000 ש"ח. המסך בעיקר לשימושים "רגילים" (אינטרנט, משחקים בסיסיים ולא עתירי ביצועים). מבט קל בזאפ מגלה עשרות דגמים וגם אם מצמצמים לחברות מוכרות המצב לא משתפר. רציתי לשמוע את דעתכם מה עדיף לרכוש בתקציב הזה מבין המסכים ב"רמה הנמוכה יותר" אם לקרוא לזה כך.. זאפ מראה מסכי 17" באיזור ה-900 ולכן נראה לי מיותר לרכוש מסך 17 היום כשבעוד 100 שקלים אפשר לרכוש 19 (בתקווה) סביר. אשמח לתגובות (בפעם הקודמת לא התאכזבתי וקניתי מחשב לפי המפרט בפורום מפרטים). תודה ניר

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  17. שלום יש לי מסך ישן - חמש שנים פלוס, של 19 או 17''. אשתי מאד אוהבת אותו, וגם אני מסכים שלעבודה של עיבוד תמלילים הוא מצויין. מצד כבר יש עליו, והייתי רוצה מסך חדש LED, יתר חד וכו'. וגם לסרטים יתר נחמד יתר גדול. הבעיה היא שהים אני לא רואה בשום מקום מסכים מרובעים - רק מאורכים. 23'' וכיצ"ב - כולם מאורכים. 1. האם אפשר להשיג בכלל מסכים מרובעים? האם זה רק בגדלים של 17 ו-19 - או שיש מרובעים גדולים יתר - ואיפה אפשר לקנות? 2. האם יש אפשרות במסך מאורך לראות בתבנית מלבנית מרובעת יותר - כלומר שני מצבי צפיה (מאורך כמו בסרט ו"רגיל")? 3. אם אפשר בכמה מלים - אם אני מעוניין במסך לסרטים, משחקים, ומשרדי - חד וטוב, מעט אנרגיה וצבעים מדוייקים - מה האפשרוית? אני הולך לאיבוד בין כל הכותרים. אם אפ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dezavoo,

SAMSUNG LCD 930B כנראה נשרפה לו המנורה. מישהו יודע אם צריך לפרק אותו לגורמים כדי להגיע למנורה ואיפה ניתן לקנות מנורה כזאת? אולי בEBAY?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים ) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם תמיכה של 100+ הרץ או להסתפק ב60…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. היי אני צריך חוות דעת שלכם האם שווה לקנות את המסך LG L1953TR המטרה העיקרת היא בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים כבדים ואני לא מבין למה אני לא רואה את המסך הזה האתר של lg מישהוא יודע למה?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. Started by uh615,

באתר zap קיימים מס' גדול של מותגים שונים, עם דגמים בהם מופיע המס' 9005 . בבירור קצר שערכתי ברשת מדובר במסכים סיניים כנראה ש- ktc הם האב, היצרן. לשאלתי: הנתונים המתפרסמים מדברים על זויות צפיה מצויינות - 170/170 ו- 16.7 מליון צבעים. האם מדובר בפאנל איכותי או שהנתונים בלוף ? אם כן, המחירים מצויינים, אחרת רמייה אחת גדולה. לתשובת המומחים בפורום אודה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. לאחר צפיה בהרבה מסכים רגילים ורחבים ( 19") בחנות עדיין קיימת התלבטות לגבי צורת המסך לרכישה. אחרי הכל על המסכים בחנות אין תמונות ממשחקים וגלישה באינטרנט אלא מצגת של פרחים ונופים. לכן, אני רוצה לשאול מה דעתכם, איזה צורת מסך עדיפה למשתמש המצוי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by talelch,

שלום לאחר שניקיתי את המסך שמתי לב שהפנל התחתון של המסך לא מודבק למסגרת המסך האם יש עוד משהו שנתקל בבעיה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  24. http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&DB4157=4159&DB4147=4150 בזאפ ^^ מה הכי עדיף..? השימושים משרדיים כמובן. לא צריך רמקולים מובנים, אם יש לא נורא.. בראל.

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  25. שלום אני רוצה לקנות מסך מחשב שמיעוד בעיקר לעבודה משרדית התקציב שלי הוא 500-550 ש"ח המליצו לי על המסך הזה : http://www.tms.co.il/product/10228 מה אתם אומרים עליו ? איזה מסך כדאי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.