עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dusi_p,

שלום לכולם, אני חדשה בפורום, וזקוקה ליעוץ. אני סטודנטית לעיצוב גרפי וזקוקה למסך חדש, המסך הנוכחי גרם לי לטראומה קשה בסטיית הצבע שלו (אני עובדת המון לפרינט), ולכן על זה אני רוצה לשים דגש במסך החדש. הדרישות הן 22', בסביבות 1,500 ש"ח, פלוס מינוס, וכמובן - שישרת נאמנה את עניין הגרפיקה. אני יודעת שזו שאלה כללית, אשמח מאוד להמלצה על כמה דגמים נבחרים, הידע שלי במחשבים מאוד נמוך, ואני אודה לכם מאד על כל פיסת מידע. בנוסף, האם עלי לבצע פעולת התאמת צבע כאשר אני רוכשת מסך חדש? במידה וכן כיצד אני עושה את זה? תודה תודה תודה.. הדס

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by J0n1,

חיפשתי הרבה זמן את המסך Samsung 943BM ולא מצאתי אותו במלאי בשום מקום. עכשיו אני נוטה לכיוון המסכים הבאים: AOC 919Va2 - לא מצאתי על המסך/חברה טיפת מידע ברשת, אבל בחנות המליצו לי עליה ואמרו שהמסך לא פחות טוב מהסמסונג Viewsonic VA703M - אני זוכר שלחברה יש כמה דגמים מוצלחים בפלח שוק היקר יותר, אבל מה לגבי המסכים הפשוטים? LG L1742S - החברה מוכרת, השאלה איך המסך ביחד לשתיים מעליו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by UV1,

דרושה לי המלצה למסך בגודל 22" - 24" לעיבוד תמונה וגרפיקה תקציב עד 4000 שח מה דעתכם על Eizo FlexScan S2231W ?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by y0tam,

איזה מסך עדיף הW2261VP של LG או ה T220P של סמסונג? השימושים בעיקר משחקים אבל סרטים לעיתים די קרובות... שתיהם תומכים בפול HD?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. http://www.hardwarecanucks.com/news/peripherals-news/nec-launching-multisync-ea231wmi-23-ips-panel-lcd/ http://www.flickr.com/photos/ronaldi/3729476920/ בטח יעלה הון.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם יש ברשותי מסך של DELL , שפופרת CRT מסוג טריניטרון בגודל 21 אינצ'. הרזולוציה המקסימלית שלו אמורה להיות 2048X1536 אך בפועל בהגדרות הרזולוציה אפשר להגיע רק עד 1800X1440, התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן אך זה לא עזר, האם יש דרך להגיע לרזולוציה הזאת, הכרטיס מסך הוא X850XT PE כך שאין לו בעיה להתמודד עם כל רזולוציה. מותקנים גם הדרייברים האחרונים הזמינים לכרטיס מסוג זה. רעיונות בבקשה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by itaysobol,

שלום לכולם הוציעו לי את המסכים האלו אחד באופיס גיפו ואחד באיבורי מסך SAMSUNG P2250 וLG W2253TQ על הנייר הם נשמעים טוב אבל לא מצעתי אף ביקורת עליהם אולי מישהו יודע משהו או מצא ביקורות איך אפשר לקנות מסך בלי ביקורת תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני רוצה מסך שיהיה במרחק 2 מטר ממני... איזה גודל ממולץ לקנות ולאיזה פרמטרים חשוב לשים לב (כשמדובר במרחק כזה)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by WhiteAdder,

מחפש לוח אם למסך מחשב EIZO דגם T-68. זה מסך שפורפרתי ישן (לא LCD). אם למישהו יש או יכול לומר לי איפה אני יכול להשיג אני ישמח. תודה רבה רועי

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  10. היי, אני די משוכנע שהמסך הנ"ל גורם לי לבעיות בממיר. אני חיברתי את כניסת הDVI של המסך ליציאת ה HDMI של הממיר, עם כבל מתאם, התוצאה הייתה נזק בלתי הפיך לממיר אחרי מספר ימים/שבועות. כשהגיע הטכנאי ובדק את הממיר, הוא טען שמהכניסה של ה DVI יוצא מתח של 15V, כשטלויזית LCD למשל מוציאה 3.. השאלה שלי היא האם מכירים מקרים כאלה, ואם כן, האם יש דרך נורמאלית לפתור את הבעיה(ולא, ממיר עם מערכת נורמאלית של הארקה זה לא פתרון יישים) תודה רבה חברים, מקווה שתהיה לכם תשובה בשבילי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by 1234qwer,

סלחו לי על הבורות אבל לא הצלחתי להבין כיצד כל העסק הזה עובד בזמן האחרון אני מחפש מסך ואני רואה הרבה מסכים שמתפארים בכך שהם FULL HD ומציינים רזולוציה של 1920X1080 או 1920X1200 אבל בפועל אין להם כניסת HD (כאשר יש לי יציאת HD בכרטיס המסך) כאשר במסכים אחרים לאו דווקא חדשים יותר אני רואה שישנן כניסות HD האם זה בכלל צריך להפריע לי או שאין שום הבדל? סתם בתור דוגמא למסך הזה של SAMSUNG אין כניסה פיזית של HD http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS23LRZKUV/XY תודה מראש על הסבלנות

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by nimrodim,

ע"פ הפורומים של DELL סה"כ יוצר 7 חודשים...החלטה מאוד מוזרה לדעתי. http://en.community.dell.com/forums/p/19283170/19514900.aspx?c=us&l=en&cs=&s=gen

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  14. שלום, לפני שאני מחליט סופית על הרכישה אני מבקש עזרה כנה בנוגע להבדל בין ה-samsung 2443BW לבין ה-samsung T249 , חוץ מהמחיר כמובן. בנוסף אני מבקש המלצות בנוגע לאחד מהמסכים הנ"ל. תודה מראש, מיכאל[br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 10:23:08 תיקון : הכוונה היא ל-T240 (ולא T249 כמו שנכתב)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם! אח שלי מעוניין במסך מחשב. כרגע הוא עובד על CRT 19''..(הגיע הזמן להשתדרג לLCD, אה..) בכל אופן, השימושים הם בעיקר אינטרנט ומשחקים..(הוא לא מתעסק בגרפיקה ודברים כאלה).. התקציב בעיקרון הוא עד 1500 ש"ח.. וחשבנו על מסך 22.. (במידה ויש מסך משתלם שעולה פחות - אז אחלה - אין צורך באמת לנצל את התקציב עד סופו..). יש איזשהם פרמטרים שאנחנו צריכים לקחת לפני שאנחנו קונים? בכל מקרה נשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש! היי לכולם עדכון קטן - אני צריך בסוף המלצה למסך 24.. האם עד 1500 זה ריאלי? ראיתי את הסמסונג 2443BW שאתם ממליצים פה די הרבה - האם 5 מילי שניה זה לא "איטי" מדי למשחקי מחשב? או שזה בסדר? שוב תודה! (:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. סיפור ארוך...אז אני יקצר כדי שלא ישעמם...אבל הנושא רציני ומאוד דחוף, מתלבט בין 3 מסכים... T240 חינם או 2333HD חינם אוHD T260 בתוספת של כ-400-500 ש"ח, מה הכי כדאי לי,גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכות מסך , אני חייב תשובה באופן דחוף!!! ו...תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  17. לאחר שקראתי הרבה מאד עצות שלכם כאן בפורום, דיפדפתי בזאפ והייתי באופיס דיפו, הצלחתי להתבלבל לחלוטין ואני מבקשת את עזרתכם. אני רוצה מסך מחשב בגודל 22', כדי שהאותיות תהיינה גדולות ואוכל לקרוא ללא משקפיים. אני משתמשת רק באינטרנט ובאופיס- לא רואה סרטים במחשב ולא משחקת משחקי מחשב. אני לא מבינה הרבה ברזולוציה ובניגודיות אבל המודל החדש לש סמסונג:T220P, נראה לי יותר מדי משוכלל וגדול עבורי מבחינת המסגרת החיצונית. חיפשתי לפי עצכתם את ה 2243BW אבל לא הצלחתי להשיגו באזור חיפה. בבקשה,אנשים נחמדים, יעצו לי מה לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח. הרבה תודות סבתא מחיפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zahav5289,

שלום רציתי לקבל חוות דעת כללית על המסכי LCD של SAMSUNG לעומת LG תודה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  19. Started by ofekd23,

שאלה עם מומלץ לקנות את Samsung P2250 כדי לקנות ? ואם מישהו יוכול לביא לי בקורות בעיברית על המסך?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by o0-lio-0o,

שלום, קניתי לא מזמן מסך philips brilliance 190s, אך היו בו פיקסלים שרופים אז החלפנו אותו. לפני ההחלפה הספקתי לשחק מעט עם ה OSD המאוד נחמד. לאחר ההחלפה - המסך החדש (שגם הוא philips brilliance 190s), נעלם ה OSD, לחיצה על רוב מקשי ה OSD גורמת למסך להציג תצוגה מוזרה מאוד(על התמונה שכבר מוצגת במסך): בצד ימין למטה מופיעה הכתובית SmartImage Off ובקצה השמאלי התחתון מופיעה הכתובית SmartImage On, במרכז המסך ישנו קו לבן אנכי שזז מצד לצד וכאילו כך מוצגים לך ההבדלים בין הפיטצ'ר הזה כשהוא דלוק לבין כשהוא מכובה. לחיצה נוספת על אחד מלחצני ה OSD, והדבר נעלם. זה מציק מאוד, ואפילו מופיע לאחר כל הדלקה של מסך המחשב.. ישנו איזה פתרון או שהמסך פגום? תודה רבה לעוזרים :

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  21. Started by Posford,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב. יש לי כרטיס מסך עם יציאת RGB ו-DVI, האמיתי שאפעם לא השתמשתי ב-DVI. מה ההבדל בין RGB ל-DVI? אני מעוניין במסך בסביבת המחירים מ-500 עד 700 ש"ח +\-. הייעוד שלו בעיקר מסך מחשב, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, סדרות, קצת משחקים. הבנתי שיש מסכים היום FULL HD במחירים די נמוכים. ורציתי לדעת מה עדיף? מסך רגיל? או מסך רחב? מה ההבדל בינהם בעצם? מבחינת נוחות בשימוש היומיומי ומבחינת צפייה בסרטים וכאלה. ובסביבת המחיר שאני מעוניין להשקיע אוכל להביא מסך איכותי? כמה אינץ'? אשמח להמלצה לדגם ספציפי של מסך עם חברה. תודה רבה חבר'ה!

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  22. שלום לכולם אני כיום עובד עם viewsonic 20.1 שאני נהנה ממנו כל רגע אבל אני צריך לשדרג למסך גדול יותר ו 24" נראה לי אידיאלי בשבילי (גם תקציבי וגם גודל) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי ומשתמש ב3dmax,rhino,solidworks אשמח להמלצות תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, זה דחוף! כדי לי למכור את ה226BW שלי ב800 שקל ולקנות אחד חדש? (לקנות T220 או משהו בסגנון... לא להוסיף הרבה) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by WildFire,

לאחרונה הזמנתי מסך של סמסונג מדגם 2494HS, הרזולוציה שלו היא 1920X1080, רציתי לדעת אם זו רזולוציה בעייתית למשחקים ולמערכת ההפעלה או שלא אמורות להיות שום בעיות מיוחדות, וגם למה יש שתי רזולוציות שמיוחסות למסכי FHD?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by omerz90,

שלום, אני מתלבט בין שתי מסכים של 23 אינץ' אחד מסך של סמסונג מדגם Samsung P2350, והשני מסך של LG מדגם LG W2353V, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה מסך יותר טוב? ומה עדיף לי לקנות?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים