עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bluenote,

שלום, אני מתעסק הרבה בצילום ואני מחפש מסך בטכנולוגיית IPS במחיר סביר. שמתי עין על ה-Dell U2414H שקיבל ביקורות טובות והמחיר שלו לא נורא. ראיתי שההבדל בינו לבין ה-P2414 הוא בעיקר בחיבורים. ל-P2414 אין HDMI ואין USB 3. השאלה עד כמה קריטי חיבור HDMI? האם אפשר להסתפק ב-DVI מבחינת איכות? האם יש עוד הבדלים בין המסכים, אולי פשוט כיון שה-P2414 ישן יותר? תודה!

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. החלטתי לרכוש מסך חדש וחשבתי על ה-VW224U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236050 ולפי החוות דעת בnewegg הוא נראה מצויין.. בארץ הוא עולה 1150 ש"ח, כדאי לקחת אותו? :s05:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב ואחת התכונות החשובות לי ביותר היא האפשרות לחברו גם כטלוויזיה. בכל אופן, אין לי ממיר והטלוויזיה מתחבר ישירות לקיר (חיבור של כבלים). על החיבור כתוב 75ohm Ant . (אני מבין מפה שזה חיבור של אנטנה ?) בכל מקרה, ערכתי חיפוש בפורום והבנתי שמסך שיכול להתחבר גם כטלוויזיה ומומלץ הוא Chimei CMV-222H האם אכן אצליח לחברו. החיבור נראה כך: זה מחובר לקיר: וזה לטלוויזיה: האם אכן ישנו חיבור מתאים במסך הנ"ל או במסך אחר שאתם מכירים ואם לא אשמח לשמוע פתרון חלופי. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nir4free,

שלום... אני מעוניין לקנות את המסך LG E2350T 23 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=19&c=407 השימוש העיקרי וכמעט היחידי זה משחקים... חשוב לי שתהיה תמונה ברורה מאוד וחדה...! דרך אגב כרטיס המסך שלי הוא REDEON SAPPHIRE HD 4870X2 2GB אם זה עוזר... מה דעתכם? ומה תוכלו להמליץ לי? תודה והמשך יום נעים, ניר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zivgev,

היי, לאחרונה חשבתי לקנות מסך חדש. אני מעוניין במסך 27 שמיועד למשחקים בעיקר (לפחות FHD כמובן) התקציב כרגע הוא 1000-1200 חשבתי לרכוש מאייביי, בארץ מאוד קשה למצוא במחיר כזה מסך בגודל כזה ושיהיה גם טוב . האם מישהו מכיר דגם טוב ומומלץ במחיר שציינתי?

6. Started by nirush69,

אני מוסיקאי עם מחשב אודיו כך שביצועי המסך פחות חשובים לי יש לי מסך ישןובסדר לי רק שזה נותן לחדר מראה לא עדכני ראיתי בחנות מבצע Senses lcd 18.5 אחריות 3 שנים מה דעתכם? האם זה בסדר. אני רוצה שייראה טוב, שיוכלו לראות ולקרוא סבבה ברזולוציה סבירה ושיחזיק הרבה זמן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shai56,

היום הזמנתי את ההמסך הזה ואחרי שקראתי כמה תגובות אני קצת מתחרת!! אני רוצה לדעת פעם אחד ולתמיד המסך הזה הוא טוב למשחקים [מדובר במשחקים חזקים] ולאינטרנט ?? יש לי זמן להתחרת ולבטל הזמנה על מחר בערב!!! ואם יש מסך שהוא טוב למשחקים חזקים ולאינטרנט מי 22 עד 24 אינץ אני ישמח לקבל המלצות !! תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. chimei 225d mag ai2237w lg w2242t lg l227wt lg w2284f samsung 2243bw אשמח אם תדרגו לי מהבחירה הטובה ביותר לפחות טובה (אם זה מבחינת תמורה לכסף, אם זה מבחינת איכות המוצר, מה שאתם רואים לנכון). אלה כל האפשרויות שעומדות מולי כרגע אז נא לא להציע שום דבר מעבר לזה. בנוסף אם למישהו יש חוות דעת מעמיקה או תקלות ידועות בקשר לאל ג'י הראשון (2242) אני אשמח לשמוע, כי כרגע זאת הבחירה שלי. תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by davidreznic,

אני מתכנן לרכוש מסך חדש למחשב, שמתי עין על הדגם הנ"ל ועלו לי כמה שאלות לגביו: 1. ראיתי שיש דגם דומה עם חיבור USB TYPE C. זה רלוונטי למשהו חוץ מחיבור מכשירים ישירות למסך? בכל מקרה אני לא משתמש ביציאות הUSB. 2. ראיתי שיש יציאת אודיו 3.5 ממ. זה אומר שאפשר לחבר רמקולים ישירות למסך כשהם ינגנו את מה שמגיע בכניסת HDMI/DP? 3. בעבר הרחוק כשהייתי יותר מעורה בתחום זכורה לי תופעה של מסכים שמגיעים עם פיקסל או שניים שרופים והדבר לא מכוסה באחריות כל עוד יש פחות ממספר מסוים של פיקסלים כאלה. זה עדיין המצב או שאפשר לצפות למסך תקין ב100%? אם למישהו יש הצעה לדגמים נוספים שכדאי לשקול באותה תקציב (1500 פלוס מינוס) אשמח לשמוע. המסך מיועד בעיקר לעבודה משרדית וסרטים, ומדי פעם…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by roihezki,

שלום אני רוצה להתחדש במסך מחשב. התקציב שלי הוא 1500 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה אם צריך. אני צריך שיהיה אפשרות לחבר למסך XBOX 360. שיהיה יציאת HDMI. אני מעדיף FULL HD והעדפה למסך עם רמקולים מובנים. 23 אינטש. שימוש בעיקר למשחקים וסרטים. חשבתי על המסך הזה של סמסונג: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/digital-tv-monitor/LT23B350MA/CH

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם. אני רוצה לעשות שינוי "קל" בחדר שלי ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לקנות מסך טלויזיה 32" HDR (זה מה שהכיס מאפשר) ולחבר לו גם את הטלויזיה וגם את המחשב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת יותר נכון כמה שאלון, האם אני יראה טוב ממרחק של שתי מטר אני מדבר על המחשב כי טלויזיה לא בעיה לראות מהמרחק הזה אבל האם אני יצליח להסתדר עם המחשב מהמרחק הזה? עוד דבר מה עדיף לי, לחבר ישירות את המחשב והממיר למסך או לחבר את הממיר למחשב(לקנות כרטיס מתאים) ורק את המחשב למסך הכוונה היא מבחינת נוחות. ודבר שלישי זה אם אני צריך חיבור מיוחד מהמחשב לטלויזה כדאי לראות סרטים ולשחק משחקים באיכות HD. תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני רוצה להזמין את המסך הנל http://www.mcc.co.il/ProdDesc95596.html ורציתי לשאול עם אני מחבר אותו למחשב ברזולוציה של 1920 על 1080 האם הוא יעבוד לי? כי לא ממש הבנתי מה רשום שמה, עם אני מחבר עם כבל HDMI לא אמורה להיות בעיה? איך החברה הזאת מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by lital1,

היי..... אני רגע לפני רכישת מסך 940NW samsung ורציתי לשמוע חוות דעת עליו ומאיפה הכי ממולץ לרכוש... תודה...

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

אני יכול לקנות או ממרדנית או מאיבורי איזה חנות יותר כדאי לי?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by SeeYouInHell,

שלום עד היום אני עם מסך 17" של POLYVIEW S17E הוא סבבה לי והוא בערך בן 6 ,ככה היום אני רוצה כבר לעדכן את המסך (רזולוציה וגודל) ל 22 אינץ' אך לא רוצה לירות בארנק שלי עם שוטגן מקסימום אקדח סיכות ולכן החלטתי שלפי שראיתי גם אצל חבר שהביא מסך של VIEWSONIC 24 אינץ' פול HD(1920X1080( שרואים בו באמת אבל באמת פצצה ב800 שקל אני מאמין שאני יכול להשיג 22 ב700 ומטה מצאתי אחד שניראה לי מעניין ומועמד ראוי והוא הCHIMEI 22QD הבעיה שלי היא שאני חושב שאולי הרזולוציה פול איצדי ב22 תיהיה טיפה קטנה מידי השאלה שלי היא כזאת האם המסך הזה הוא טוב מידי בכדי להיות אמיתי (זול מאוד לעומת מה שהוא מציע) כלומר האם ראיתם את המסך הזה והאם הוא נפילה לא נורמלית? אם הסטנדרט שלי שבישבילי הפוליויו הוא מעולה א…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by adinaklar,

הייתי שמחה לקבל המלצה למסך לגרפיקה27" אתם ממליצים על יותר גדול?, כמו נגיד עד 32"? ואילו פרמטרים אני צריכה לבדוק לפני שאני קונה? (צבעים, בהירות, רזולוציה וכו) ועל איזה חברה אתם ממליצים? כי אני לוידת כמה זה נכון אבל בראש שלי המסכים של DELL הם לא משו...., אני טועה? מה אומרים המומחים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ^GunX^,

אני הולך כנראה על LG L1750B , ראיתי אותו ואת הסמסונג 730B בחנות ואהבתי יותר את הLG , הבנתי ששניהם מומלצים במחיר הזה. מישהו יודע אולי מה מדיניות החלפת הפיקסלים של LG ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by AIDEN,

אפשר לסגור זה כבר לא רלוונטי .

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by steam5,

שלום, אני מעוניים לקנות מסך מחשב חדש. ההתלבטות היא בין שני הדגמים הבאים - U2412M ו U2415. הצורך הוא לגרפיקה ושימוש רגיל. האם ה 300 שקל תוספת עבור ה U2415 שווים את זה או שעדיף לקנות את הU2412M ? אודה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Bori4ka,

שלום חברים ברשותי כרגע מסך LG W2362TQ וזה קטן (לסרטים) בשבילי רציתי לשדרג למסך הזה http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=408&prodid=1116&keySearch= מה אתם אומרים הוא יעבוד טוב עם מחשב? חסרונות ? יתרונות ? תודה

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  21. Started by matan_18,

שלם לכם אחריי 6 שנות שירות אני נפרד מסך ה19 הרגיל שלי ועובר ל LCD .אני רוצה לקנות את המסף הבא:MAG LCD 22" - BP2219FW WIDE - 5ms + DVI + Speakers - קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5157 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by RisingStar,

אז ככה חברים,אחרי שקראתי כאן נראה לי כל אשכול אפשרי הגעתי למסקנה ש הDELL מספק את האכויות הטובות ביותר. עכשו השאלה שלי היא כזו,איזה עדיף לקחת 2007FP או 2007WFP. השימושים שלי במחשב הם לרוב:אינטרנט,מוזיקה,ויצירת מוזיקה. אז ככה שלפי דעתם מה כדאי לקחת? תודה רבה לעוזרים

23. שלום, אני שוקל לרכוש את המסך הנ"ל. לא מצאתי עליו ביקורות ברשת. יש למישהו התנסות עם המסך ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי מעוניין לקנות https://www.computeruniverse.net/en/acer-predator-x34p-uwqhd-curved-gaming-monitor-g-sync-120hz עלות 3500 שח טיפול ושילוח מגרמניה 300 שח מעם 17 אחוז 595 שח לפי כל מה שקראתי אמור להיות רק 17% מעמ על חלקי מחשב, למרות שראיתי שמידי פעם בפועל זה לא קורה מה תמליצו מהידע והנסיון שלכם תודה לעונים !

25. Started by mapisto,

היי, בזמנו (לפני שנה אני מעריך) אני זוכר ששמעתי הרבה המלצות על המסך הזה, אז מחירו היה פחות או יותר 1400 ש"ח. כיום, שאני זקוק למסך חדש, הופתעתי לגלות שמחירו לא השתנה כלל. השאלה שלי היא האם עדיין משתלם לקנות אותו, או שהוא ישן כבר ובתקציב הנ"ל (עם חריגה של 100 ש"ח) ניתן לרכוש משהו טוב יותר? נ.ב- אני זקוק למסך לצפיה בסרטים, משחקים ולשימושים שוטפים במחשב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים