עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by o.s,

שלום, קניתי לפני מס' ימים מסך מגדם 226BW ועשיתי מס' בדיקות עליו ומצאתי פיקסל אחד שרוף ויש טיפת זליגת אור(עם אור לא רואים בכלל ובחושך רק על רקע ממש כהה וגם אז זה לא הכי מורגש) לאורך החלק העליון שמחבר בין הפלסטיק השחור למסך . זה תקין או כדי לעשות משהו בנידון? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. שלום לכולם קראתי בפורום ואני רואה שכל הפורום הזה משתחווה למסך Dell U2311H. לא משנה מה אנשים מבקשים, מבקשים X מציעים להם Dell, מבקשים Y מציעים להם Dell. אפשר לדעת מה כל ההמולה סביב המסך הזה? אני מחפש מסך לסרטי HD (720p) ומסך למשחקים כבדים ! אני יושב המון שעות מול המסך, צריך מסך שיהיה "בריא" לעיניים. רציתי בבקשה הסבר בקצרה (ולא לינק למאמר 3 עמודים) על מה זה IPS, חוץ משיפור קטן בצבעים ושאפשר להתסכל מכל זווית על המסך. ובגלל שאני מחפש מסך למשחקים, מומלץ לקחת מסך שהוא 6ms ומטה, לא? אם ה-Dell לא היה 8ms מזמן הוא כבר היה יושב לי פה על השולחן. אשמח לשמוע עוד הצעות, בנוסף ל-Dell המדובר..בטווח מחירים שלי שיענה על הדרישות שלי. עדיפות ל-LED על הדרך. עריכה: אפשר גם הסבר לגביי HDMI ? א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Danniel,

יש לי מסך 60HZ האם יש לי מגבלת FPS במשחקים? כלומר, האם כדי לגדול מעבר ל-60, אני צריך להחליף מסך? לדוגמא פורטנייט תודה

4. טוב, באמת שאינני מבין במסכים כלל. אבל אני מבין שהתקציב שלי יחסית נמוך. התקציב הוא: 550 ש"ח ומוכן לנוע עד 650 וקצת. אני לא בהכרך צריך מסך גדול, ואם הכסף הזה אני לא מאמין שאני יגיע רחוק יותר מ 19". אני צריך את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל לכבוד מחשב גיימינג. אם זה משנה, כרטיס מסך: Sapphire HD 5770. הערות נוספות: כמובן שאני מעדיף ממותג אמין וטוב כמו LG או Sumsung, ViewSonic וכו'... בקיצור, המלצה שלכם. המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. טוב, כבר פתחתי אשכול אחד לא מזמן, ואני עכשיו ערכתי את הקציב. אני צריך מסך גיימינג מומלץ בכיוון ה 22" בתקציב של 850 ש"ח פלוס מינוס עם חריגה של עד 50 ש"ח לשם או לשם. שימושים: בעיקר גיימינג ומשחקים כבדים, צפייה בסדרות ובסרטים... אין לי ממש מושג במסכים, אבל אני כן מעדיף ממותג בעל שם אמין כמו LG, Sumsung, ViewSonic' BenQ... (סתם שמות שאני מכיר) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Oren_25,

שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש למשחקים והתקציב עד 900 ש''ח ומצאתי את זה... האם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=27984 האם הוא משתלם (טכנית לא כספית) למשחקים? ומה הכוונה לבנדר?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  7. לפי כל הביקורות המסך הנ"ל מהווה תמורה מצויינת למחיר ומציג בצורה טובה סרטים ומשחקים מהירים ! השאלה שלי היא מה לבדוק שאני שם בחנות לבקש לבדוק את הצג לפני שאני לוקח ?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by gilgil2,

היי יש לי היום מסך ישן של סמסונג, אני רוצה עוד אחד על השולחן, חשבתי לשים לידו את ה u2415 אני משתמש כבד הרבה שעות ביום בעיקר עבודה ומשחקים יש לי במחשב כרטיס גרפי 780GTX, כדאי לחבר את המסך hdmi ל-hdmi במחשב ? או יציאה אחרת ? כיום אני משאיר משחקים לפעמים המון שעות פתוחים, ומרגישים את המחשב מתחמם ומתאמץ אחרי כמה זמן, אז .. עם מסך חדש, יותר פיקסלים הוא יתאמץ עוד יותר? אני צריך לחשוב על דברים כמו קירורים וכאלה שאני לא חושב עליהם ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן, אני רוצה לקנות מסך 4K. כיום אני מסך LED IPS ממוצע כמה שאלות: האם שווה באמת להשקיע לפאנל IPS? באמת MERE MORTALS יודעים להבדיל? יש כמה מסכים זולים של סמסונג שבאים גם עם פריסינק פאנל TN כמובן, השאלה מישהו פה ראה את המסך הזה במציאות? ובאופן כללי על איזה מסך אתם ממליצים? עדיפות למשהו שיש בארץ תודה עריכה: אלו המסכים ששמתי עין עליהם לאחר ביקורות ושיט באינטרנט Asus PG27AQ 27'' LED IPS Samsung U28E590D 28'' 4k LED

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. עוד מעט יהיה לי את כל הסכום ואני רוצה לקנות מסך למחשב חשבתי על LG W2486L כי הוא בגודל שאני רוצה (24') והוא נכנס לי בול לתקציב השאלה איך המסך הזה ואם הוא טוב יחסית למסכי LED מקבילים?! ולפי מה שהבנתי ההבדל בין LCD לבין LED הוא הנגדיות שרואים בו שחור יותר "אמיתי" זה נכון? ד"א אם יש מסכים שעדיפים עליו אני ישמח להצעות כמו שאמרתי ילי 1400 למטרה זו אבל תמיד יהיה שווה לחסוך עוד קצת למשהו יותר טוב אז חריגה של עד 150-200 יכולה להתקבל בברכה תודה לעוזרים וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by shlomi8,

שלום לכולם.. רציתי לבקש חוות דעת ממישהו שיש לו את המסך הנ''ל או לחלופין ניסיון כלשהוא איתו לפני הקנייה. רציתי לדעת גם אם אני יחליט יום אחד שאני לא רואה יותר סרטים ולא משחק יותר, המסך עדיין יספק אותי למרות שהוא רחב? האם יש למישהו הצעות למסך אחר יותר משתלם? אשמח לשמוע על כך! תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by srulikg,

שלום רב. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. איפה כדאי לקנות? ב"אופיס דיפו" או KSP או TMS ואיזו חברה כדאי לקנות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מסך שיחובר למק בוק אייר שלי, אני מתכנת וסטונדט ולכן מבלה המון שעות ליד המחשב(בעיקר שימושי טקסט) והמסך של המקבוק קטן לי כאשר אני עובד בבית. לכן אשמח להמלצות על מסך שיהיה איכותי ביותר. אם יש מאפיינים שמשפיעים על כאבי ראש או מאמץ לעיניים(מלבד כיוון בהירות) אשמח לשמוע על כך. ראיתי שממליצים פה על מסכי הדל, אם אכן זה הכיוון אשמח לדעת באזור ה1000 ש"ח מי המסך המוצלח ביותר. כבר בלבלו אותי פה עם כמות הדגמים השונים. אני מכוון ל23 אינץ או 24... תלוי במחיר ובאיכות הצג. כמו כן האם אוכל לחבר למסך מקלדת ועכבר ולהשתמש בהם רק על ידי חיבור כבל אחד ? איפה מומלץ לקנות? כבר הבנתי שכדאי לי לקנות ips. כמו כן מצאתי סרטונים מוזרים ביוטיוב: אשמח לדעת מה הוא בודק והאם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים, אני מחפש מסך גיימינג ועבור עבודה מהבית, אני משחק COD, Fortnite, The witcher וכו דרישות זה למסך נוח ונעים לעבודה, עם חיבור HDMI וחיבורי USB במידת הצורך, בדקתי מסך בשם GigaByte AORUS CV27F הוא מגיע בגודל 27 אינץ ונראה טוב ויש עליו אחלה ביקורות. אשמח לשמוע ביקורת מכם ו/או המלצות על מסכים אחרים מומלצים יש לי מעבד i7 עם 1070GTX' ובעתיד הקרוב מאוד אשתדרג ל- i9 סדרה אחרונה + 2070RTX לכן צריך להיות גם מבט לעתיד הקרוב מבחינת בחירת מסך. רועי

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי את כרטיס המסך GTX780 והמליצו לי פה בפורום לקנות מסך 1440p הסתכלתי קצת על מסכים וראיתי את הu2711 של דל במחיר ממש טוב רציתי לשאול כמה שאלות לפני הרכישה: 1.האם המסך הזה טוב לגיימינג? 2.אני משחק באטלפילד 4 האם הכרטיס מסך יסחוב את המסך והמשחק על אולטרה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TheTeapot,

הי.. אני מתלבט בין 2 המסכים הבאים: Dell LED U2312HM LG IPS231P איזה מבניהם עדיף?? תקציב 1000+-

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב מעל 27" עבור משחקי FPS, תקציב סביב 2500 אני חשבתי על Samsung 28'' U28E590D 4K 1ms אבל ההתלבטות שלי האם עדיף לי מסך עם קצב ריענון של 144 במקום 60, מכיוון שאני משחק רק משחקי FPS? אני לא אשחק יותר מדי 4K כי הכרטיס משלי שלי GTX970 והוא לא בSLI, וקצב הריענון של לפחות 60 חשוב לי במשחקים לכן אני לא מאמין שהמחשב שלי יוכל להעלות לרזולוציות גבוהות (מעל 1920X1080) במהלך משחקי רשת עם FPS מספק. העניין הוא, שאם אני כבר קונה מסך במחיר כזה, חשבתי שעדיף שתהיה בו אופציה ל4K עבור סרטים וסדרות שאני מרבה לצפות במחשב. מפרט המחשב הוא: intel i7-6700 CPU @ 3.40GHZ gigabyte gtx 970 8gb memory אשמח לעזרה, חקרתי לא מעט בנושא, ויש כלכך הרבה אפש…

18. שלום לכולם, אני משווק דיגיטלי ויושב המון מול המחשב. אני מחפש שני מסכים 27" שאוכל לעבוד איתם כראוי. תקציב גג: 2,500. המסכים מחוברים ללפטופ בסיסי ואין לי שום צורך בדרישות טכניות מורכבות מאוד. בעתיד אני מאמין שאעבוד עם תוכנות עריכה אבל זה זניח. אני עובד על שולחן באורך 95 ס"מ כרגע. וממה שראיתי המסכים מגיעים ברוחב של 60+- לכן כנראה אלך על תלייה עם מתלה לשני מסכים. מתלבט בין שלושת אלו: https://ksp.co.il/?list_compare=.51853..56980..38912. היקר מביניהם מגיע עם 2K וממה שראיתי הבא אחריו במחיר של 2K כבר עולה 1500 בערך. מצד שני אין לו הכנה למתלה. שני האחרים ממש דומים ובשניהם יש VESA מה דעתכם על האופציות? אני בכיוון, מישהו התנסה, עוד דגמים שאול…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, התחדשתי לי במקבוק פרו 2018, אני מעוניין להקים עמדת עבודה בבית, עיקר העיסוק שלי הוא פיתוח ׁכלומר קוד חשבתי על 2 מסכי 27 אינץ', עדיפות עם חיבור ל usb-c (במקבוק יש רק usb-c) למרות שאפשר גם להסתדר עם חיבורים אחרים בעזרת מתאמים. התקציב הוא עד 2500 ש"ח לשני המסכים, אשמח להמלצות על מסכים טובים למטרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by go_basil,

חברי הפורום היקרים, הייתי רוצה להתייעץ עמכם באשר לרכישת מסך מחשב חדש. ברשותי מסך CRT , שלאחר שבע שנות שימוש החל להראות סימני עייפות. חשבתי להחליפו במסך אחר, מסוג LCD, אך מאחר והתקציב מוגבל, לכד את תשומת ליבי מסך של פיליפס שנמכר באתר אולסייל ומאפשר תנאי תשלום נוחים של 36 תשלומים בעבורו. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727782&type=2&product=1&= המסך הינו הינו 20 אינץ רחב, וכראנה והפאנל איכותי יותר מ TN. האם משיהו שרכש את המסך יכול לחוות עליו דעה? האם מישהו יודע מהי מדיניות הפיקסלים של חברת איסטרניקס, המשווקת את המסך ? האם זהו אותו מסך שנמכר לפני זמן מה, ללא רגלית ונכתב כאן הבפורום על ריבוי הפיקסליפ השרופים שבו ? ושאלה אחרונה, במחשב …

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  21. ערב טוב. מודה שבפעם האחרונה שרכשתי מסך מחשב היה זה לפני עשור עם ה samaung t220p וכשזה הלך , נותרתי עם המון כאב ראש, כי יש בערך 500 אלף דגמים, והאמת כבר איבדתי את זה. אז יצא לי להחליט שאני מעוניין במסך 27, עם פאנל IPS כי חשוב לי דיוק צבעים ותמונה הכי קרובה לאמיתית, על פני עוד 2 אלפיות השניה. לגבי סוג השימוש, אני מדי פעם אוהב לשבת לראות סרט או פרק בסדרה , אבל יותר אוהב לשחק, והינה המפרט: msi z97 g43 Intel I7 4770s gigabyte gtx 670 oc windforce 3x יצא לי לקרוא ולהבין כמובן על הבדלי מסכים בעלי עדכון תדרים מתקדם כמו 144ו 160 אבל אני לא חושב שהתחנה שלי תוכל להגיע לגובה כזה. מה גם שבקרוב אין לי…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by אילת6,

שלום אני מחפשת מסך איכותי עד 3500 ש"ח השימושים הם: עיצוב גרפי לאינטרנט, עיצוב גרפי לדפוס, עריכת טקסטים במעבד תמלילים, קריאה באינטרנט, צפיה בסרטים חשוב לי מסך כמה שפחות מעייף לעיניים לעבודה ממושכת, חשוב לי הדיוק של הצבעים לעבודות דפוס, שהתוצאה תהיה דומה כמה שאפשר למסך גם בלי כיול מקצועי. אני לא עושה הרבה עבודות לדפוס אבל מה שאני כן עושה הוא ברמה מקצועית לגמרי. כרגע מדובר על ספר שיש בו הרבה צילומים, וממילא לפני ההדפסה אני מוציאה אייריס בבית הדפוס. מתלבטת בין הדגמים הזולים יותר של eizo, לבין Dell U2410 קראתי הרבה בפורום ולא הצלחתי להחליט מה הכי מתאים לצרכים שלי. אשמח אם מישהו יכול להאיר את עיניי תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by elixvx,

שלום לכם ככול הנראה התקלקל לי המסך {LCD 17 LG} שיש לי כשנתיים וחצי אולי יותר עכשו אני מחפש לקנות חדש לפי מה שהבנתי 22 זה הגודל הנפוץ ביותר היום התקציב שלי הוא עד 1,000 שקל כמובן שאם פחות אז עוד יותר טוב השימושים: עבודה משרדית משחקים {כבדים וקלים} וסרטים אשמח להמלצות למסך טוב שמתי לב שרוב המסכים היום עוברים לFHD אבל לפי מה שהבנתי זה לא טוב למשחקים בקיצור תמליצו תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by aga123,

אני חושב ללכת על המבצע של בזק,מסך מחשב שהוא גם טלווזיה,26 אינץ,רחב HD. http://www02.bezeq.co.il/Sales/Pages/lcd2.aspx האם כדאי לי? לאמא שלי אין בעיה לשדרג ל8 מגה,שאלנו כבר מחירים,ואין לה בעיה אך השאלה,המסך הוא טוב? שווה? אני מעדיף תגובות של אנשים שיש להם אותו,ה10 שניות זה לא מזיז לי. מפרט המחשב שלי: להלן המפרט: תמונה מספר אחת: http://i30.tinypic.com/5oftxh.png תמונה מספר 2: http://i25.tinypic.com/1eazx3.png הכרטיס הזה מריץ לי כל משחק,עוד משהו,יש לי XBOX האם זה טוב למסך הזה?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  25. שלום חברים, החלטתי לקנות מסך חדש, ולאחר חשיבה מרובה ולא מעט "מחקר" על המסכים הקיימים בשוק, הגעתי לדילמה בין 2 מסכים (Dell S2721DGF או Samsung Odyssey G7 27). השימושים שלי הם קודם כל ובעיקר עבודה (קורא וכותב הרבה טקסט), אך גם גיימינג כשיש זמן לזה (אך כשיש זמן, אני רוצה להנות ממנו כמה שיותר כמובן). מה שמרתיע אותי בסמסונג זה העניין של זוויות הצפיה. אני עובד עם מסכי IPS כבר הרבה שנים ומאוד מורגל לפאנל הזה, ולא יודע אם המעבר ל-VA יהיה לי נוח. אציין שאני משתמש במסך לבדי, זאת אומרת שאין עוד אנשים שמסתכלים על המסך מהצד. בנוסף לכך, המסך קמור, מה שמקטין את זוויות הצפיה ביחס לצופה. מבחינת ביצועים בגיימינג, זה ברור שאהנה יותר מהסמסונג גם בגלל ביצועי HDR מרשימים יותר, וגם כי…

דיונים חדשים בפורומים