עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בד"כ אנשים פה בפורום אומרים מה הם רוצים ושואלים איזה מסך יכול להתאים לדרישות. אני שואל הפוך מה השיקולים שלי צריכים להיות כאשר אני בוחר מסך אחד מבין השלושה הנל מלבד מחיר מה טוב יותר למשחקים סרטים ועבודה רגילה מול מחשב(אינטרנט מסמכים וכו) בתודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. שלום. אני מעונין לרכוש מסך 22 אינטש. עיקר הצרכים זה אינטרנט, ואופיס. אני רואה גם סרטים, ומעט משחקים, אבל זה חלק פחות משמעותי בעיני התקציב: 1800-2000 ש"ח. אין לי מושג על מה ללכת. קראתי חלק ההודעות פה, ולא ממש הצלחתי להגיע להחלטה מה כדאי לי. חשוב לי בעיקר לשמור על העיניים, ושיהיה מסך אמין יחסית, שיחזיק לתקופה לא קטנה. אשמח להצעות תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by guy_intel,

אני צריך מסך שיתאים למשחקים ולכן הנטייה שלי היא ללכת על "22 רחב. לאחרונה נתקלתי באנשים רבים שטוענים שמסך "22 אינו מתאים לקריאה כי הטקסטים נראים קטנים. למרות שהמסך מיועד למשחקים, אני עדיין רוצה יכולת לגלוש באינטרנט ולקרוא אתרים... האם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו ?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by orinky,

שלום, אני חרשתי את הפורום הזה כבר לאורך ולרוחב וכל ההמלצות הולכת ל"דל" 20". הבעיה שלי איתו היא, שהוא יקר והוא 20". בשביל לשחק ברזולוציה שלו במשחקים החדשים והטובים אני אצטרך מערכת מאוד חזקה ושידרוג לעיתים תכופות יותר מאשר אני אצטרך עם מסך 19", ולכן החלטתי ללכת על מסך 19". ראיתי שהמחירים של LG מאוד אטרקטיבים ובגלל שאני רוצה מסך רחב (משחקים וגם כשאני יושב על המחשב יותר נוח עם איי סי קיו ומסג'ר ) חשבתי על המסך שלהם LG L194WT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 בגלל המדריך הנהדר שיצא בפורום, הבנתי של כדי לי ללכת על פאנל TN. פסלתי את המסך ואת LG, כיוון שכל המסכים שלה בעלי פאנל TN. המשכתי לחברה יודע אחרת "סמסונג" שמציע את המסכים: htt…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by tomz,

טוב, אתמול אחה"צ קיבלתי את המסך הנ"ל, דבר ראשון ששמים לב כשפותחים את הקופסא, מבינים למה כל הביקורות דיברו על כך שהרגל של המסך "שבירה", צריך באמת לקרוא את ההוראות בשביל לפתוח אותו, חבל סתם לשבור, ממש לא מסובך. לגבי המסך עצמו, דבר ראשון הוא נראה טוב, הכפתורים (חוץ מהכיבוי) לא ממש נוחים, אבל אני מעדיף אותם ככה, מוסתרים. בפעולה, משחקים - נוסה רק FIFA WORLD CUP 2006 עד עכשיו, עבד חלק ללא שום מריחות, אפילו יותר טוב מה CRT שלי. סרטים - ניסיתי עם מצב MOVIE, בן זונה, הבדל דיי גדול מהCRT שלי, ממש תמונה יפה. טקסט וכאלה, המסך נוח לי יותר מהCRT שלי מכיוון שהוא מאוד בהיר למה שאני רגיל, פחות מעייף את העיניים, הכל יותר ברור וחד. המסך גם נוח מאוד מכיוון שאפשר לשחק עם הגובה והזווית שלו בצו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ‏‏‏‏‏‏שלום רב, היום יש לי DELL 2007WFP שקניתי פה אגב בקניה קבוצתית לפני כמה שנים . החלטתי שאני רוצה להשתדרג. השימושים שלי הם: אינטרנט (הרבה קריאה), תכנות, משחקים (גם כבדים), סרטים, ובנוסף אני משתמש במערכות הפעלה וירטואליות על המחשב שלי לכן חשוב לי ששטח המסך יהיה גדול. כרגע יש לי מחשב יחסית חלש: CORE 2 Q9550, RADEON HD4870-1GB , ובעתיד הקרוב (חודשיים - שלוש) אני קונה חדש. אחרי שישבתי כמה שעות וקראתי על ההבדלים בין ה DELL U2410 ו - DELL 2412M הבנתי שהמחיר של ה 2410 (היום זה תוספת של 900 שקל ע"פ המחיר הכי זול בזאפ) לא שווה את זה (לפחות לפי דעתי). מה שאני רוצה לדעת זה האם הכרטיס מסך הנוכחי שלי יצליח להפעיל משחקים \ סרטי HD עם ה DELL 2711, ואם כן מה המגבלות? ובנוסף האם…

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by meir_l,

אולי משהו מכיר מתאם איכותי, HDMI לH2O, במחיר סביר? אני מחפש משהו כזה:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, שמתי לב היום לכתם אפור באמצע המסך,שלא היה שקיבלתי אותו (אתמול),וזה לא יכול להיות פיקסל שרוף,פשוט כי זה גדול מדי. ניסיתי לצלם אותו,אבל לא רואים אותו בכלל,ורציתי לדעת מה זה יכול להיות.(אני לא יודע אם זה לכלוך,כי שכיביתי את המסך,לא ראיתי את הכתם). רואים את הכתם בעיקר על רקע בהיר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הגיע לפני כ40 דקות אבל המסך לא מכוון בגרוש הכל צהוב מידי ירוק מידי בקיצור מושרה לחלוטין. הtask bar של חלונות הוא אפרפר ירקרקף הלבן פשוט שורף את הפנים, הסיימלים פה בפורום נראים כאילו אחרי מסיבת פורים. עם המסך הקודם שלי 1980Q באה תוכנת כיוונון Fortemanager בא יצרת presetים והיא העבירה אותם למסך ושמרה אותם שמה. פה הבנתי שאין דבר דומה אז אני צריך אתר או תוכנה שתעזור לי לכוון את המסך, או לייתר דיוק תעזור לי לוודא שכשאני מכוון את המסך אני לא הורס יותר מידי את הניגודיות ואת איזון הצבעים.

10. שלום לכולם אני צריך את המלצתכם למסך 24/23 אינץ'' עד 1000 שקל לא כל כך מצליח להתארגן על דגם מסוים של דל מה ההבדל בין ה DELL 23" LED ULTRA SHARP U2312H לבין ה U2312HM הוא ישמש להרבה שעות עבודה מולו של קריאת מסמכים וכתיבה כמעט ללא סרטים חשוב העניין של הרזולוציה FULL HD אשמח להמלצתכם

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אוקיי אז קיבלתי את הצעתכם הקודמת בקשר לSAMSUNG 943 אבל בFOXPC אין אותו במלאי של חנות ראשון והחנות הייתה סגורה כשנסעתי לשם. איך המסך הבא? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=889 אם הוא לא מומלץ אז אבקש מסך אחר מאותה חנות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  12. אני מחפש מסך בנרות... אבל ה DELL יקר לי נורא... ולכן אני מחפש מסך אחר שיהיה איכותי אולי לא כמו הDELL אבל איכותי ושיהיה מינימום 20 אינץ תודה רבה לעוזרים ד"א התקציב עד 1700 אבל יחסית גמיש מה שחשוב שיהיה הרבה יותר זול מהדך למה להוציא כמעט 2500 שקל על מסך זה יותר מידי בשבילי....

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by AlcaTeL,

אהלן, רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל. שמתי לב שכשאני צופה בסרטים ובסדרות שהיו לי על המחשב הן נעשות קצת מרוחות ולא ברורות מה- CRT שהיה לי. לא ניסיתי עדיין לצפות בתכני HD האם יש קשר לשני הדברים ? ועל איזו רזולוציה מומלץ להשתמש במסך הזה ? אני כל כך רגיל ל CRT הקטן

14. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני בעלים שמח ומאושר של מסך EIZO FlexScan S2431 (ניתן למצוא את מפרט המסך כאן: http://www.retrevo.com/search?q=Eizo+S2431W&rt=sp&modelid=2775665). הייתי מעוניין לדעת האם (הרבה שאלות, אני יודע...): 1. כדאי/רצוי שאכייל את המסך? 2. אם כן - אשמח ללמוד כיצד אוכל לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר - הן מבחינת שימוש במכשירים לכיול והן מבחינת תוכנות כיול. 3. אני עובד בתחום הגרפיקה (2D) ובעיקר בתוכנות Adobe לסוגיהן ותוכנת CorelDraw X5 - הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לכייל את הצבעים בין כל התוכנות כדי שטבלאות הצבעים יתאימו אחת לשנייה. 4. עם המסך קיבלתי 2 טבלאות צבעים (ICM) - מדוע קיבלתי שתי טבלאות ולא אחת? האם השימוש בטבלאות אלו אמור לפתור אותי מכיול המסך? שכחתי לציין: …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SyRenity,

היי. אני מעוניין לקנות מסך זה (U2311H), וראיתי שפספסתי קבוצת קנייה בעלות של 1,400 ש"ח. יש תוכניות לעשות את זה שוב? בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. צריך עזרה לגבי מסך חדש שמיועד לגיימינג בעיקר+צפיית סרטים. כרגע אני מתלבט בין כמה מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22445 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14672 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15500 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=880469 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=879103 מוכן לחרוג קצת מעל ה2000 ש"ח....כמובן אם יש לכם המלצה אחרת שלא הצגתי כאן אשמח לדעת. הכרטיס שאני כרגע משתמש בו הוא GTX970 OC 4G MSI...תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מכיוון שלא הבנתי על מה קיבלתי אזהרה, ולא קיבלתי תשובה ממנהל הפורום בפרטי אפתח את הנושא. איזה מהמסכים הבאים הייתם רוכשים? LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 1052 ש"ח Daewoo HL900A 19" LCD 1090 ש"ח BenQ 19 LCD FP93GX 2ms 1152 ש"ח והנה אחד חריג (עלות מעל 1100ש"ח, אך שמתי אותו כאן כי הוא מומלץ כאן ע"י מס' משתמשים)LG LCD 19 L1970HR 2Ms 1310 ש"ח

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  18. http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=9&Cat2ID=0&pid=2053BW מסך טוב ? תנו חוות דעת

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. בקצרה, יש לי מסך LCD 17 אינץ' שאבא שלי הביא לי מcebit (ממש מהתצוגה של cebit) של 2005, הוא לש החברה NEWQ מן הסתם הוא מסך טוב עם בהירות עצומה ובלי גוסטינג ובלי כלום, אבל יש בו משהו אחד מוזר. הוא מגיע לרזולוציות שחלק מהמסכי CRT לא מגיעים אליהם. לדוגמה עכשיו אני על 1600x1200, פשוט כי הכרטיס מסך שלי (אונבורד SIS) לא תומך יותר, אבל כשהיה לי הFX אני זוכר שהגעתי ליותר, 1900 על משהו. כשיגיע הXT נראה לכמה הוא באמת מגיע. אז בקיצור, מה שאני רוצה להבין זה איך יכול להיות מסך LCD שמגיע לכאלה רזולוציות, לפי כל מקור מידע שבדקתי לא קיימת כזאת טכנולוגיה. אז - מה קורה פה?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Ran B,

היי חבר'ה, מה קורה? אז לאחר שקניתי את המחשב והמסך החדשים, אני מחבר כרגע את שני המסכים למחשב החדש. יש בבעלותי GTX460 + מסך DELL U2311H 23 אינץ ראשי + מסך סמסונג 22 אינץ. הקטע הבעייתי הוא שהסמסונג הוא לא רזולוציית FHD והDELL כן. אז בעיקרון הווינדוס (WIN7) אוטומטית מסדר את הרזולוציות לאלה הנכונות והנורמטיביות של כל מסך. הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה לשחק במשחק בהגדרות גבוהות - אני מוגבל לרזולוציה נמוכה יותר מ1920X1080, ברגע שאני מבטל את הסמסונג והוא נכבה, אני כבר לא מוגבל לרזולוציה הזו. יש תוכנה כלשהיא, צד שלישי (או אפילו של NVIDIA) שתוכל לעזור לי לנהל את 2 המסכים באופן נורמלי? ככה שפתיחת משחק תהיה על המסך DELL הראשי תמיד בלי שהעכבר יוכל לעבור בין המסכים... והסמסונג יהווה עוד מק…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by ooooooo123asd,

לאור המצב שה2007FP לא זמין כמעט בארץ, ולאור המצב החדש שיעקב (nextop) העיפו את הDELLים מהאתר שלהם והציבו מסך אחד והוא הHP. אני שואל איזה מסך עדיף מבין השניים ולמה? HP UltraSharp LP2065 20.1" LCD with S-IPS Panel DELL 2007FP UltraSharp S-IPS Panel לHP אין רכזת USB - חיסרון 1. עוד יתרונות/חסרונות לכל דגם?

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by shirNoshe,

לא אספר את כל הסיפור,אבל יש לי מסך CRT 19 של VS.באומניטק הציעו לי לשדרג למסך LCD תמורת ה-CRT שלא כדאי להם לתקן. השאלה היא לפני שאני נכנס למשא ומתן ,האם בכלל לחשוב על מסך LCD שלהם(אני חושב רק על WIDE)והאם יש מסך ששוה לי לקחת של VIEWSONIC. אני חייב לציין שבכל הדרך זכיתי ליחס פשוט מעולה ומקצועי מהם,אני יודע שזה לא קשור,אבל לדעתי זה שירות יוצא דופן באיכותו החיובית.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by natu,

עד עכשיו הייתי מבסוט עד הגג מהמסך אם זה בתמונה שהוא מציג עבודה בקבצי אופיס סרטים ואפילו משחקים! לאחרונה התחלתי לשחק COD4 באון-לין וה-INPUT LAG ממש גרועה!!! אני מרגיש שאני משחק שנייה אחרי כולם, יורה על מישהו ירייה קלה ומפספס ובקרב של פנים מול פנים בכלל אין לי סיכוי! אז מי שמשחק הרבה באון ליין לא ממולץ לרכוש את המסך כרגע עד שיתבהר כל הנושא בגירסה A01. בעסה!!! :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. למיטב ידיעתי ישנה גירסה חדשה למסך, A01 . חיפשתי באתרים שונים של DELL וגם אתרים אחרים ומצאתי קדחת. כישורי החיפוש שלי אולי לוקים בחסר או שיש לי בעיה בעין ? עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by meydand,

איך המסך של LG: FLATRON l1732s? שווה לקנות אותו ב-1125? או שיש משהו יותר טוב בטווח מחיר קרוב? אני מעוניין במסך בסביבות ה-1200 למשחקים... מה הכי כדאי? ובבקשה גם חוות דעת על המסך שהבאתי כי אותו אני יכול לקנות ב-1125.... תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.