עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מעוניין מאד לרכוש את המסך הזה , אבל אני רגיל לעבוד על רזולוציה נמוכה יותר מהמקסימלית (הטבעית) והנה זה מה שקראתי באתר PRAD: The ViewSonic VP930 doesnt offer any interpolation settings by itself. Resolutions other than the native resolution of 1.280 x 1.024 are always scaled to full screen. Since the resolution of 1.280 x 1.024 has an aspect ratio of 5:4, other resolutions whose aspect ratio is 4:3, for example 1.024 x 768, will be displayed slightly stretched. If the monitor is connected digitally, users can also make interpolation settings via the menu of the graphics card driver. Whereas in analog mode, there is no way of influencing the way resolutions other than t…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by kdani,

הי, אני מחפש מסך לעבודה גם עם photoshop/lightroom וגם לתכנות. כרגע עם מסכי DELL ו-SAMSUNG אבל רזולוציה נמוכה מדי (ישנים) מתלבט אם ללכת על 1440p או על HD רגיל. למי שיש מסכי 1440 - כיצד רואים סרטי HD במסך מלא - האם יש בעיה בצפיה (בגלל הבדלי הרזולוציה ?) האם השימוש ברזולוציה הטבעית הוא סביר או שהאותיות כ"כ קטנות שאי אפשר לראות כלום ? (מחפש בין 24 ל-27 אינצ') יש מסך מומלץ ? תודה.

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  3. Started by Zeev86,

היי, קודם כל אין לי מושג איפה פורום טלוויזיות נעלם מאז צמצום הפורומים, אני מקווה שאני רושם במקום הנכון. יש את הטלוויזיה הזאת שלקחתי אתמול ב3800 (כולל התקנה והמתלה): http://www.getit.co.il/Prod/86805/ ויש טלוויזיה דומה ב3500 שקל: http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=88751 מה ההבדל? האם זאת שלקחתי ב3800 (מופיע כ2999 אבל זה מחיר התחלתי) טובה יותר? האם היא טלוויזיה טובה באופן כללי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לא מזמן ביקשתי עזרה לגביי מסך CRT, ובסוף קניתי אחד משומש ב-100 שקל. אחרי שבוע מתחילות לשרוף לי העיניים, אז מתכוון להשקיע קצת יותר הפעם. התקציב די מוגבל, ואני יכול להוציא בסביבות ה-1500 בערך. לחבר שלי יש שלושה מסכים בבית מסוג SAMSUNG 226BW ובאופן כללי הם נראים מעולה לסרטים ומשחקים במיוחד (WIDE SCREEN הרבה יותר עדיף לי למשחק WOW). אני מתכנן לקנות אחד השבוע, אבל קראתי שהיו בעבר בעיות וחלק מהמסכים מגיעים עם פאנל (?) זול וג'נרי. זה עדיין קיים? איך אני אמור לבדוק את זה? ובאופן כללי כשאני קונה מסך LCD, מה אני אמור לבדוק בחנות עצמה? לבנתיים חשבתי רק שיפעילו את המסך לוודא שאין פיקסלים מתים. היבואן הרשמי הוא חיון אגב? זה משנה אם אני קונה דרך אחריות שלו או אפורה? שאלה ממש אחרו…

• 50 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. שלום רב. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך 2243BW. שמעתי שקיימת תוכנה שמבצעת בדיקה של פיקסלים למסך (בדיקה שלוקחת כ - 20 דקות +/-) רציתי לדעת באיזו תוכנה מדובר ואילו ממצאים התוכנה מביאה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  6. Started by Yuvky,

לפי כתבה בio panel המסך מתומחר ב1000 דולר, לכן אני מבולבל. בארץ המחיר יסתובב סביב ה5K,והגרסא הקודמת בעלת הPVA עולה 7K +-. משהו קרא/שמע על סוג הפאנל שהוא מכיל?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by Barni,

שלום לכולם מחפש מסך מחשב שישמש לצרכים של תיכנות ועבודה עם סימולטורים של מעבדים כלומר על המסך יהיו הרבה פרטים קטנים אז חשוב שלא יעייף יותר מדי את העיניים (הרבה קוד ונתונים שיופיעו עליו) בנוסף משתמש בו לצפייה בסרטים וסדרות מהמיטה שנמצאת קרוב לשולחן העבודה לאחר בדיקה עם מסך של חבר, 24" מתאים לי בול. התקציב - אלף ש"ח חשוב שיהיה חד ממש בטקסטים ושיהיה כיף לראות איתו סרט, ושיהיה אפשרות לתלייה. לא צריך רמקולים ממש אשמח לעזרה והמלצה כי יש כל כך הרבה מבחר ואני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני קונה את המסך הזה (כניראה) LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black ורציתי לשאול אם יש איזה שהוא דרך (זולה!!) שבשימוש כטלוויזיה אני יכל להוריד את הרזולוציה ממ גיליתי זהוא משנה את הרזולוציה בהתאם אז זה כבר לא בעיה אבל יש בעיה חדשה, איך אני אמור לישמוע את מה שאומרים בלי רמקולים. אני צריך 2 זוגות רמקולים (אחד למחשב ואחד לממיר) וזה לא טוב, יכל להיות ישי שם איזה שהו חיבור שאני לא יודע מה הוא עושה ואני יכל לחבר אליו רמקולים של מחשב ואז בהתאם ישתנה המצב (אם במצב מחשב זה יעבוד עם המחשב, אם במצב TV זה ישמיע את הצלילים מהTV). החיבורים הם: 15-Pin D-Sub / 24-Pin DVI-D / S-Video / Composite Video / Component Video / USB Connectors אז מה אתם אומרים יש ?

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. טוב אז קניתי את המסך היום בשעה טובה הגעתי הבייתה הפעלתי אותו קודם כל המסך באמת מצויין מבחינת הכל הוא גדול ונוח לעבודה עם טקסט עדיין TN אבל הוא לא רע בכלל ! לעניין עשיתי כמה בדיקות מסך לבן מלא אדום מלא ושהגעתי לשחור ראיתי נקודונת קטנטנה בצבע כחול כזה בהתחלה לא קלטתי שזה פיקסל מת אבל אחרי שניסיתי לנקות את זה וראיתי שזה לא יורד הבנתי והשאלה שלי היא מה לעשות האום להשאיר את זה ככה או להפעיל אחריות? או מה לעשות בעצם ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by o0-lio-0o,

שלום! התקציב שלי לא גבוה במיוחד (700-800 ש"ח) אני מתכנת (שעות רבות של בהייה בטקסט על המסך) וגיימר מידי פעם.. בבקשה לא משהו שהוא פאנל TN או עם ציפוי מבריק... תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by BaLiLi,

מה דעתכם המסך הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=409634 האם יש מסך טוב יותר בתקציב של עד 6000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  12. איפה אפשר לראות הדגמה/תצוגה של מסך 2209wa ואו U2410 של DELL לפני רכישה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by RichieRich,

כמה שאלות קטנות על מסכי דל: מה הרזולוציה המקסימלית של 2007FP Dell ? ומה הרזולוציה המקסימלית של 2007WFP Dell ? האם חובה להשתמש ברזולוציה זו? (כלומר, אם לא משתמשים ברזולוציה הזו התמונה בהכרח פחות טובה) ? כמה מגה מומלץ (מומלץ=לא מינימום) שיהיה בכרטיס המסך של כל אחד מהמסכים הנ"ל? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by NTT,

שלום, קניתי אתמול ברוך השם מחשב חדש, והמוכר בחנות המליץ לי שלא לקנות את ה2408WFP ולקנות מסך TN 28" באותו מחיר, כי ה2408WFP הוא איטי(S-PVA) יחסית לTN והוא לא מומלץ למשחקים. יש דברים במה שהמוכר אומר? *הערה: המוכר כן יכול למכור לי את מסך הDELL אך לא את המסך 28 אינץ'!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

Dell 2007WFP או Asus MW221U? אני מדגיש שאני צריך את המסך הזה ללמשחקים וסרטים ובמיוחד למשחקים. אם יש מסך LCD אחר יותר טוב אז התקציב הזה לרשותי: 2500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by Ligi,
    • 0 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי הרבה פעמים ראיתי פה בפורום שאנשים קונים צסך ושואלים את ההגדרות הממולצות של הצבעים והבהירות לאותו מסך. קניתי T220 ורציתי לדעת על איזה הגדרות לעבוד איתו תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת אם קיים בכלל מסך כזה שעומד בדרישות התקציב שלי יש לי תקציב 1300 שקל אני צריך מסך שחשוב שיהיה לו שתי כניסות RCA לפחות (לממיר ולסוני) בגודל 22-23 אינץ' ברזולוציה הכי גבוהה שניתן במסגרת התקציב ואם זה לא מספיק כסף אני מעוניין לדעת כמה הוא יעלה לי יותר בבקשה ואם אין שתי כניסות אז כניסת אחת אני אשתמש במפצל תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  19. חברים יקרים שלום. אני מחפש מסך שפשוט יהיה טוב לעיניים. אני עובד המון מול המחשב. אני מעוניין במסך 22" עד 24" . לפי מיטב ידיעתי ככל שה-refresh rate גבוהה יותר, כך הדבר מועיל. אני מעוניין לעבוד ברזולוציות 1440X900, 1680X1050 וגם 1920X1080. אני מעוניין שיהיה קצב רענון גבוהה במיוחד - לא יודע אם קיים דבר כזה אפילו 120MHZ ? המטרה העיקרית היא לשמור על העיניים...וגם שיהיה מסך טוב. אשמח לקבל תגובות. המון תודה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by KF,

שלום יש כלי מסויים שאיתו ניתן להיעזר לכייל את הטלויזיה/מסך ? תודה.

21. יש לי NVIDIA 7300GS וכאשר אני מחבר את הטלויזיה שלי בVGA זה לא מציג על כל הרזולוציה, זה עושה לי מין ריבוע 4:3 באמצע המסך. אז חשבתי אולי הרוזולוציה לא תואמת, אבל יש לי מסך מחשב 19" רחב של רזולוציה 1440X900 וזה פועל מצוין. אין לי מושג מה לעשות, יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  22. כרגע המועמד המוביל שלי הוא Dell U2415 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891744 במידה ויש חלופה עדיפה בתקציב, אשמח להכיר. תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by r.b.y,

רציתי לשאול אם אפשר לחבר את המחשב ל LCD? ואם זה לא מזיק למסך שהוא גם ישמש בתור מחשב? על מה אתם ממליצים? אני מחפש עד "23 ב 2000

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  24. מה דעת חכמי הפורום בעניין זה? ניסיתי כמעט הכל כדי לכייל את ה931C סמסונג כדי שהטקסט יהיה קריא, ושאוכל לקרוא בלי שהעיניים יתעייפו אחרי פחות משעה, ניסיתי את כל סוגי הרזולו' שיש, את הcleartype של ms ,את הdisplaymate כמו גם את כל הקישורים שמצאתי כאן בפורום לתוכנות כיול למינהם. כולל זו שבאה עם הכרטיס מסך שלי GT6600 . הגדלה של הDPI ל120 עזרה מעט, אבל עדיין זה לא בדיוק זה. האם צריך פשוט להתרגל לזה, או שככה זה בLCD ואין הרבה מה לעשות? מה שמתאים לאדם אחד, לא בהכרח יתאים לאחר ואין הרבה מה לעשות בנידון? או שכמו שהבנתי מכמה מאמרים בנט, שLCD לעולם לא ישתווה לCRT בטקסט חד ובריא. אני שוקל להחזיר אותו לחנות בגלל הבעיה הזו ודיי חבל, כי משחקים כבדים , כמו גם וידאו רצים עליו הרבה יותר טוב מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Doron404,

משהו מוזר קרה מאז שהעברתי את המחשב לדירה החדשה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב או אחרי 5 דקות (כמו שהגדרתי) המסך מציג הודעה שהוא לא מקבל אות מהמחשב, ולא נכבה! במקום לעבור למצב המתנה (נורית כתומה) כמו תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה? אני משתמש בXP SP3 בחיבור DVI

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.