מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי OC למסך P2414 1) האם זה פוגע באיכות התמונה? 2) האם זה בטוח? 3) איך אני יודע מה המקסימום? 4) מהי התוכנה המומלצת ביותר? השאלות האלה תקפות גם לרזולוציה תודה
-
- 60 תגובות
- 12.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מסך סמסונג 710n. ויש עליו מלא ליכלוכים\כתמים. אייך אפשר לנקות אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מסך 27 אינץ למחשב מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=32073
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש מסך למתכנת דרישות: 1. גודל 19-20 אינטש 2. יחס 3X4 מסך רגיל לא רחב 3. תצוגת טקסט מעולה 4. לא מעיף את העיניים (אני יודע שזה אישי) 5. אפשרות חיבור לKVN מפצל כך שיוכל להתחבר לשני מחשבים או יותר. 6. תקציב עד 2000 ש"ח (ניתן לחרוג עבור מוצר טוב במיוחד) בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
כמו בכותרת לפני כשנה קניתי 940B החזרתי אותו לא מזמן למימוש אחריות.. ובמקומו קילתי 930BF אז מה כדי להישאר אם ה930BF או להחליף ב940B ?? הדבר היחידי שמפריעהלי (אבל גם לא ממש) שב930BF אין PIVOT
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך טוב 26 אינץ' של פירמה טובה עד 5000 שח' כמה שפחות יותר טוב... אני צריך זווית צפיה טובה וגם שיראו בשידורים רגילים את גווני השחור בצורה טובה כמה שיותר. תודה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ככה אחרי שאני כבר חורש את הרשת אני מתלבט בין שני סוגי צגים של DELL האחד הוא 23 אינטש': SP2309W http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor-dell-sp2309wfp?c=il&l=he&s=bsd מה שמשך אותי בדגם הזה הוא למעשה הרזולוציה הכל כך גבוהה אפילו מעבר לאיכות HD מלאה- 2048 x 1152 ..יחס ניגודיות דינמית בלתי נתפסת של כ1:80000... ואין ספק שהעיצוב שלו מדהים!!! מצלמה, מובנית, רמקול מצורף יציאת HDMI....למעשה מקבלים הרבה בצג הזה... מסך שני שאני מתלבט כלפיו הוא גם של DELL 22 אינט'ש: UltraSharp 2209wa תשמעו המסך מקבל תשבוחות חיוביות כמעט ובכל אתר שסוקר אותו אם לא בכל אתר שסוקר אותו וזה בגלל פאנל מאוד איכותי שמובנה בתוכו והמחיר מאוד משתלם ביחס לפאנל. העיצוב שלו …
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD מתקדם אבל אני מחכה שירדו המחירים השאלה היא מתי ואם כדי לחכות? חשבתי על המסך הזה... http://www.ksp.co.il/hmain.php מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הCRT MAG 17" שלי במסך LCD איכותי. יש לי כסף אבל אני לא רוצה לבזבז את כולו על המסך אז אני מעדיף לבזבז כמה שפחות, אני מחפש מציאות... אני מאוד רוצה את הדל אבל בינתיים אני חושב שהוא יקר לי.. אז ראיתי את האסוס שאותו אני יכול להביא בהנחה, אבל מבאס אותי ה8MS והרמקולים על המסך... יש עוד מסכים באיכות/רמה/גודל של המסכים הנ"ל במחירים האלו או כמה שפחות? האם מחיר הדל צפוי לרדת? תודה... עריכה, שמתי לב שהדל הוא 16MS, זה לא מחורבן? איך המסך הזה? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הוא מדהים! אני לא משחק הרבה, אני צריך מסך לאינטרנט וסרטים בעיקר
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שאתם יכולים להבין מהכותרת אני די מתלהב מהמסך החדש שקניתי ;D עברתי מ DELL 2312 המצוין, אבל עם כל הכבוד לדל, ויש כבוד, המסך הזה משאיר להם אבק, הן במחיר המגוחך והן במוצר עצמו. חייב לראות את זה כדי להאמין, תמיד חשבתי שאין יותר מהדל למשתמש בייתי, כנראה שטעיתי. בקיצור, אני ממליץ לכל מי שיכול, פשוט להזמין, מי שרוצה קישור לקנייה אני אתן לו, המסך עלה לי בערך 1750 עם המכס מע"מ וכל מה שכלול ברכישה מסוג זה, זמן ההספקה היה מצוין, חמישה ימי עסקים המסך היה כבר מחובר אצלי בבית. אם מישהו מעוניין בעוד פרטים אפשר לכתוב פה בתגובות, אני אענה על מה שצריך.
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בהבהרה שלא מצאתי לה תשובות ברשת ובפורומים: אני מחפש מסך לעבודה של שעות רבות על מספר מסמכים במקביל. ללא עריכת וידאו או תמונות אבל כן עם מעט גיימינג (אולם של משחקים כבדים. המחשב עצמו תומך) יש לי כבר מסך איכותי אך לא גדול של Nec multisync 1990fxp "19 אותו אני מעוניין לחבר (בשירשור מסכים כך נדמה לי..) במקביל למסך חדש שאקנה ולכן נראה לי מיותר לקנות 24" (האומנם?!) בהתחשב בנתונים אלה, האם יש בעיה עם מסך בגודל 21.5" למשל כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=929209? אני שואל כי אני רואה בחנויות הרשת כל מיני דגמים של 22-23 " (http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930360) שאין עליהם ביקורות וגם אתם בפורומי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות מסך שבוע הבא (LCD 1960TR). האם לדרוש לעשות לו בדיקת פיקסלים שרופים (עם dead pixel buddy למשל)? כמה פיקסלים שרופים אמורים להיות לו? (ראיתי בביקורות שיש לו פיקס שרוף אחד, זה אומר שככה צריך להיות?) תודה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום יש לי מחשב בעל כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series המסך שאני משתמש בו מהסוג הישן (זה עם התחת הגדול) גדם SAMSUNG ומשתמש בו 14 שנים. המסך עדיין עובד אבל לאחר שרכשתי לאשתי מחשב לפטופ שמתי לב להבדלים באיכות בין המסכים. אז באמת שהגיע הזמן לשדרג ולעבור למסך מתקדם ואיכותי (אולי ל-14 שנה הבאות), הבעיה היא שאינני מבין מאום במסכי מחשב, מה שאני יודע זה שהמחשב מיועד לגלישה, סרטים ולפעמים משחקים שונים. תקציב המיועד לרכישה 900 – 700 ₪. ואני מתלבט איזה גודל מסך לרכוש, המסך הנוכחי (הישן) בגודל 40 ס"מ (15.7 אינטש), האם כדאי לרכוש 18.5 אינטש, 19 או 21 אינטש? ואיזה יחס גובה-רוחב כדאי, אני רגיל ליחס 4:3 אבל כנראה מדובר ביחס שכבר אינו מותאם למצב הנוכחי כי בעת…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת אמיתי וטובה על המסך LG L1900J יש לו 2ms ניגודיות 1:3000 הוא מסך טוב ?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שאלה לבעלי 2209WA . אם אתם מסתכלים ממש מקרוב על המסך רואים את רשת הפיקסלים? (יצאה לי להסתכל ככה כשחיפשתי פיקסלים מתים). זה ככה בכל המסכים את רק במסך זה? (לא שזה קריטי, אני לא יושב על המסך בדרך כלל)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 איך המסך הזה? אני רוצה לקנות אותו ב-1000 ש"ח שווה וכדאי? תודה לכל העוזרים עריכה: נ.ב אני רוצה את המסך הזה למשחקים,קצת סרטים וגלישה באינטרנט.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אחד כזה היום לאחר שימוש ממושך בCRT 17 של MAG בגדול אני מרוצה אבל משהו שמתריד אותי. משום מה אני מרגיש שאני מאמץ את העניים. יש משהו שגם יש לו את אותה הבעיה עם המסך הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני סוף סוף את המסך DELL U2311H ואני לא מצאתי פיקסלים שרופים,יש דרך לבדוק חוץ ממה שאני רואה על המסך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה אלה המסכים שאני יכול לקנות מאיפה שאני קונה לא יכול להביא asus וכל השאר רק lg ו samsung תקציב 1600(רק אלה שרשמתי אם יש משו אחר של lg או סמסונג שמתאים בכיף) אלה הדגמים: -ראיתי אותו בתצוגה ניראה לי אחלה מסך 226 2243-לא ראיתי לא מכיר שמעתי טובות עליו -2254בין הבטוחים אצלי 2252t LG ראיתי בתצוגה ניראה טוב גם אם 4:3 T220- לא ראיתי אבל מציאים לי אותו ב 1550 בעיקר למשחקים סרטים לא בהיר מידי..לא מעניין אותי כיוון של המסך או רכזת או משו אחר רק לבחור מהרשימה אם אתם יכולים מחר אני צריך לקנות אני צריך ת'עזרה שלכם...תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני עם חומרה דיי מפלצתית - Evga 1080ti ftw 3 8700k overclocked delided - 5ghz 16gb ram 3200mhz והמסך שברשותי כרגע הוא Samsung u28e590d רכשתי אותו בגלל ה4k כמובן. ועוד שבועיים בערך יגיע אליי Lg 34UC79G-B מסך FHD 34 אינצ UltraWide עם 144hz עם פאנל IPS. מה אתם חושבים על השילוב לגיימינג? דיי מתבאס שהאוחטרה וייד הוא רק fhd אבל לצערי קשה למצוא מסך עם רזולוציית 2k שהוא גם ultrawide וגם 144hz IPS במחיר שפוי. רכשתי אותו מאמזון ב3 אלף לאחר מיסים והכל. לדעתכם אהנה מגיימינג כבד?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 17" של mag. לפני כמה זמן הוא התחיל לכבות את עצמו אחרי כמה שעות של עבודה. אם אני מחכה כמה שעות אז אני יכול להשתמש במסך שוב אבל אחרי כמה זמן שוב פעם הוא מכבה את עצמו. זה נראה כאילו משהו מתחמם יותר מדי והוא מפסיק לעבוד אבל אני לא בטוח. איך אפשר להתחיל לבדוק מה הבעיה? אני יכול לפרק את המסך אם צריך, אבל אין לי מושג מה לבדוק. יש למישהו רעיונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
תגידו יש סוג מסך כזה או שאני טועה בשם של המסך ואתם יכולים לעזור לי לאתר את המסך הזה אוריידון 19 אינץ
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
בס"ד שלום W2254TQ אך המסך הזה בבקשה? זה דחוף איזה מסכים מתחרים באותו מחיר? ואיזה פורמט מתהים למשחקים 16:10 או 16:9 (פחות חשוב יותר חשוב הראשון) ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך סמסונג 22" בן חצי שנה. אתמול במשך מס' שעות המסך החשיך(נורית החיווי פעלה) והייתי בטוח שהוא נשרף, ניסיתי אותו על מחשב אחר אבל זה גם לא עזר. לאחר זמן מה המסך חזר לפעולה תקינה לגמרי. היום בבוקר המסך עוד פעם היה חשוך לגמרי אבל הפעם נורית החיווי שלו גם לא מאירה, כאילו הוא פשוט לא מחובר לחשמל. האם קיימת אפשרות שגם הפעם הוא יחזור לפעול או שצריך לממש את האחריות שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ואהם יש הבדלים בין הירסא הרגילה לHC?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-