מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצות למסך חדש 19 אינץ'.ממש חשוב שלא יהיה יוצר מידי יקר אבל עדיין סביר שלא יהרס לי אחרי שלוש שנים כמו המסך שלי עכשיו(למעוניינים זה LG FLATRON).התקציב שלי הוא מקסימום 1000 שקל אבל ממש ממש מומלץ שיהיה פחות.השימוש של המסך הוא בעיקר למשחקים עם זה חשוב. כמו כן אולי גם מישהו יודע מה בידיוק קרה למסך שלי?אתמול כשהדלקתי אותו הוא לא נדלק ישר.אחרי כמה דקות הלד של המסך היבהב כמה פעמים ואז המסך נדלק(לא בצורה רגילה,כאילו הוא נדלק לגמרה מחדש והראה את השם של המסך).והיום הוא פשוט לא נדלק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בסמסונג 931BW הוא נהיה סתם ככה כחול בערך כמו הרקע של הפורום.. ויש לו גם קריזות והוא מחליף צבעים במהירות המסך חדש יחסית חצי שנה אני חושב איך אפשר להתמודד עם בעיה מוזרה כזאת ?
-
- 10 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
יש לי סמסונג 19" בן שלוש ופתאום הוא שחור לגמרי בלי לתת שום חיווי למעט נורית ירוקה שאומרת שהוא דולק (אין אפילו את הסימון לחיבור DIGITAL או אנלוג שמראים אם לא מזהים חיבור) אני רוצה להתחדש במסך, קראתי גם את הטיפים שלכם בSTICKY התקציב סביב 1000 שח, גודל כ22-24 אינטש השימושים הם ביתיים בלבד - לא לצפייה ישירה - בשביל זה יש פלזמה גדולה שמתי לב שהDELL פופלורים מסך מחשב Dell U2414H 23.8 אינטש מסך מחשב Dell U2412M 24 אינטש תודה!!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם רק ב720P או אפילו ב1080 P
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
קניתי ב-KSP מחשב מדגם Lenovo 720S-14IKBR : https://ksp.co.il/?uin=42834 להפתעתי הגיע עם מסך מבריק במקום מסך AntiGlare . (ב-KSP אמרו לי "זה המט של לנובו") מה אתם חושבים, האם הוא AntiGlare או Glossy? מי שמעוניין לראות את כל הטיפול הקלוקל של KSP מוזמן להציץ בפוסט (מתעקשים שזה AntiGlare כמו שרשום במפרט אצל KSP באתר) :
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם החדש מבית LG מציע שילוב גמיש לחובבי הגיימינג עם עיצוב נאה, רזולוציית QHD - ותמיכה גם ב-G-Sync וגם ב-FreeSync Premium במקביל בקצבי רענון של עד 144 הרץלכתבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שאפשר לקנות ב 5000 מסך טלוויזיה HDTV שהוא גם מסך מחשב השאלה למה שאני אקנה מסך מחשב עם מחירים כאלו זולים בטלוויזיות
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עם פאנל TN או פאנל VA, קמורים או ישרים ועם FreeSync או G-Sync - היצרנית הטאיוואנית ממשיכה להגדיל את ההיצע שלה בעולם התצוגה הביתית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
החברה האמריקאית ניצלה את CES 2018 על מנת להוסיף עוד זוג מסכים למבחר המכובד שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מטען אלחוטי? מעטפת כמעט בלתי קיימת? זיהוי תווי פנים? העברת מידע זריזה עם WiGig? כל אלו מתאפשרים בצד דגמי ה-ThinkVision החדשים של היצרנית הסינית לצד מגוון רחב של ניידים, ללנובו היו גם צמד מסכי מחשב שולחניים חדשים להציע לנו ב-CES 2016, עם שלל שכלולים נאים. הדגם החדש והמעניין ביותר הוא ללא ספק ה-ThinkVision X1, שמצטרף אל משפחת ה-X1 המתרחבת אשר שמה דגש על דקיקות ומראה נאה. המסך הזה מציע פאנל IPS בגודל 27 אינץ' וברזולוציה של 3,840x,2160 פיקסלים, עם מעטפת מינימלית של כ-2 מילימטרים משלושת צדדיו (פרט לחלק התחתון) ופרופיל של 7.5 מילימטרים בלבד בנקודה הדקה ביותר שיחד מעניקים לו מראה מושך ומרשים מאוד – על אף ההשתייכות למשפחת המוצרים המוכרת יותר לעולם הארגוני, ונוטה לתת תשו…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכם, אני ממש לא רוצה להעמיס בשאלה שכבר שאלו אותה המון אבל עשיתי ככה סקירה קצרה ולא מצאתי משהו מרוב ים המידע שיש פה. אני ממש נדהמתי מאיכות המסכים של אפל ורציתי לדעת אם יש מסכים בעלי איכות דומה שלא עולים כלכך הרבה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ראיתי שיש במקדונלדס מסכי LENOVO/IBM משהו כמו 19 אינץ' שמציגים פירסומות ללקוחות. התצוגה שם פשוט מדהימה!! הצבעים אמיתיים והכל חד ומאוזן!! יותר מכל מסך LCD מודרני שנתקלתי בו .... אני מתאר לעצמי שהם לא TN כמו רוב המסכים פה. למישהו יש מושג איזה דגם הם? ואם אפשר להשיג אותם בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה למסכי מג יש מחיר כזה אטרקטיבי? הם גם עם פנל tn לפי מה שבנתי.. מה שהופך את lg ליותר יקרים זה בעיקר השם? או שיש עוד משהו שאני מפספס..? גם סמסונג מציעים מחירים יותר יקרים מlg יחסית..מה ההבדלים אשמח לשמוע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ראיתי בחנות את המעמד של המסך DELL 2209WA ויש לי מספר שאלות: 1. כאשר המעמד היה מופרד מהמסך עצמו, רציתי לבדוק איך המעמד עולה ויורד (שינוי הגובה של המסך) וכאר דחפתי את המעמד למטה הוא עלה מיד למעלה ולא נשאר "תקוע" איפה ששמתי אותו, זה בסדר? זה לא אמור להישאר איפה שדחפת אותו? למה זה קופץ למעלה? 2. האם החלק שמחברים אליך את המסך למעמד (מעין מלבן כזה) צריך להיות ישר או באלכסון כלפי מעלה? כי מעמד שבחנות החלק הזה היה באלכסון כלפי מעלה ואי אפשר היה לגרום לו להיות ישר. זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך בתקציב של עד 1200 ש"ח... תאכלס היעוד שלו זה כמעט נטו לעבודה (טיפה משחקים, הרבה סרטים ולימודים ). רציתי לדעת מה כדי יותר לקנות LCD 17\CRT 17? של איזה חברה? כמה MS? ד.א: אני לא יודע כמה רלוונטי זה אבל הכרטיס מסך הוא NVIDA GEFORCE FX 5200
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה למסך LCD 17" 8 ms - עד 1000 ש"ח . בלי חריגה ! תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש זוג מסכים זהיים בגדלים של 21.5 עד 24 אם אפשר קצת הסברים בין ההבדל של LED וLCD. השימוש הוא עריכת אודיו...(לא משחקים ולא סרטים...נטו עבודה) התקציב הוא 1000 למסך (עד 2000 לשניהם) עוד פרט חשוב זה שהפלסטיקה מסביב למסך תהיה כמה שיותר דקיקה...מטעמי אסטטיקה אם יש עוד משהו שלא הבנתם או שחסר פרט כלשהו אני אענה בכיף תודה מראש, ירון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כ.מסך 1070 ואני מחפש מסך גיימינג בגודל 27" עבורו. חשוב לי קצב רענון של 144Hz. התקציב הוא יחסית גמיש, אבל אני חושב ש~1500 ש"ח אמור להספיק למסך טוב. מן הסתם לא יהיה אפשר להכניס Gsync בתקציב הזה, אבל אם כן מה טוב. אם יש מסך ממש ממש משתלם שחורג בכמה מאות שקלים מהתקציב- אשמח גם לדעת. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
931BWוSamsungו SyncMaster 932BוSamsungו מה יותר טוב משניהם ? שניהם מסכים רחבים נכון ?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מעוניין לקנות להורים שלי.בתקציב הזה אולי עם חריגה קטנה יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצורכי תכנות (חצי עצמאי, קורא וכותב קוד המון שעות ביום), כך שחשוב לי שטח עבודה (פתיחת כמה editors במקביל). תודה
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
השיקול העיקרי הוא כמה שיותר שטח מסך (אם אפשר, אז גם לגובה) רוב הזמן אני עובד עם מספר PDFים ומסמכי וורד במקביל ורוצה לראות את כולם בו זמנית, משגע אותי לדפדף כל הזמן. עיקר השימוש יהיה קריאה\הקלדה, סרטים אולי 10%.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש אחר מסך 4K וניתקלתי בסמסונג ובDell. מטרת המסך היא עריכת קוד ("פיצול המסך" ל-2 "מסכים" ברזולוציה המקסימלית). אני מחפש מסך שיחליף לי 2 מסכים שלא נוחים לי (גורמים לכאבי צוואר עקב הצורך לסובב את הראש לכל מסך). לאחותי יש את הiMac Retina של אפל, האיכות מטורפת ולשם אני שואף. אני יודע שהאיכות של אפל היא יוצאת מן הכלל, אבל מחפש משהו בסגנון. אני אומנם לא גיימר אך מחפש מסך עם צבעים טובים ותצוגה חדה לעבודה נוחה מול המחשב למשך שעות רבות. כרטיס מסך: Radeon HD 7700 תקציב: כ-3,500 ש"ח. אשמח לייעוץ.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות עכשיו מסך מחשב 23-24 אינץ בערך בתקציב של עד 1300 ש"ח. קניתי כרטיס מסך 460GTX 768MB עכשיו ואני רוצה מסך טוב כי יש לי מסך על הפנים. השימושים שלי במסך הם לראות טוב במשחקים ולראות סרטים ב-FULL HD. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. איך המסך יתנהג עם המחשב ? המחשב יסתדר איתו ? אני יראה טוב ? 2. אני יוכל להריץ משחקים טובים על Medium בערך ולראות סרטים ב=FULL HD ? 3. אני רוצה מסך טוב שאני יוכל לחבר את המחשב למסך ואני יראה כמו שצריך ואני יקבל ביצועים יפים וגבוהים, אז רציתי לשאול אם הכרטיס שלי 460GTX 768MB תומך FullHD ואם הכרטיס יסתדר עם המחשב ברזולוציה של 1920x1080?4. עוד משהו אחד קטן,יש לי כבל שהוא HDMI ל-HDMI זהב, לא יותר מדי טוב אבל לא כבל של שתי שקל .. כבל בי…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-