מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היום יש לי מחשב נייד בעל מסך 15" ואני רוצה לשדרג את מסך המחשב. שימושי הם: תכנות עם הרבה שורות קוד- ולכן עדיף לי מסך בעל גובה גבוה ככל האפשר לצפיה מקרוב. קצת גרפיקה לחובבנים (פוטושופ, פרימייר). צפייה בסרטים HD. מסך רחב לכדי השוואה בשני עמודי אינטרנט. התקציב שלי הוא בסביבות 2000-2500 ש"ח. שאלה תיאורטית : במידה ואחליט על 26 " של סמסונג T260- יש לו רזולוציה של 1920x1200כמו של 22" מסויימים. בגלל שהמסך שלו מוגדל יחסית ל-22" אקבל תמונה פחות חדה. ולכן נשאלת השאלה: האם צפיה מקרוב במסך כזה לא תהיה בעייתית מבחינת העיניים ? אנשים- אל תפחדו לענות ...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש רב בפוטושופ ומצגות עריכת וידיאו מסך CRT קודם SAMSUNG 955b אפשרות לחרוג קצת עבור מסך טוב יותר משמעותית מה חשיבות מסך רחב מול מסך "רגיל"? האם SAMSUNG 2233 SWPLUS מתאים? מלבד dell2209wa מה עוד מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל המלצות למסך 23 או 24 לצורך עבודה של אדריכלית בתוכנות אוטוקד PHOTOSHOP ותלת מימד : טווח מחיר 900-1400ש"ח .
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אממ חשבתי על W2261V LG http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6939 איך הוא טוב?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אוקיי, פעם אחרונה שפתחתי נושא אף-אחד לא רצה להגיב חוץ מלהגיד לך על ה IPS של DELL2209WA . הסכום הוא יקר מדיי בשבילי, ובלי תשלומים ( חוץ מPANDA, שעם תשלומים הסכום יקר יותר בהרבה בגלל הריבית ) אז מה שקורה זה שאני קונה בעצם ב וואלה שופס, ויש לי אפשרות של תשלומים שם, והסכומים סבירים לחלוטין, הייתי סגור על ה T220P אבל אין יותר במלאי אצליהם . אז עכשיו אני מתלבט בין ה מסך מחשב LCD 22 SAMSUNG 2233BW עם 2MS ורזולוצייה גבוה . לבין ה 2233BW עם ה5MS . מה אתם אומרים אנשים ? והמסך הוא לצרכים סטנדרטיים, אני לא גיימר מטורף, אבל זה כן לצרכים של משחקים וגם בשביל חלונות . לא משהו מיוחד בבקשה עזרו לי וגם מה לגביי ASUS 22 LCD 223T
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
נפל לידי מסך 17" 4:3 וחשבתי לחבר אותו למסך הקיים שהוא 19" 16:10 ככה שהוא ירחיב לי את המסך, חיברתי את שתי המסכים לכרטיס המסך(ATI HD4770) אבל לא הצלחתי להשיג את התוצאה שרציתי, הצלחתי רק לעשות ככה שהמסך של ה 17" ישכפל את המסך של ה 19" או מצב שהוא יהיה כהרחבה למסך של ה19" שאפשר לגרור אליו חלונות. התוצאה שאני מחפש היא ששני המסכים יתפקדו כך: http://img222.imageshack.us/img222/1074/snowboarding034cr8.jpg זה אפשרי במסכים בעלי יחס וגודל שונה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
SAMSUNG 2494HS LG מדגם W2261VP LG W2353V LG W2453V
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. רציתי לבקש חוות דעת לגבי שני המסכים הנ"ל. איזה מסך טוב יותר באופן כללי לגיימינג? אני פשוט מתלבט. מצד אחד, הסמסונג הוא FHD אבל פאנל TN, בלי Pivot. מצד שני, ה-Dell הוא E-IPS, עם Pivot. למיטב הבנתי, הDell הוא מסך מושלם יחסית למחיר שלו. אבל לכן, באתי לשאול אתכם, מה יותר כדאי? Samsung: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SyncMaster2333SW Dell: http://www.skypc.co.il/sg_product~OP-RD09-2870~9~0.htm תודה.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
מדובר במסך : Samsung T260HD 26''. רציתי לברר בבקשה מספר דברים. הביקורות עליו ב ZAP טובות ושליליות לסירוגין, חלק מרוצים וחלק לא. בעיקר בגלל רמקולים חלשים של המסך, האם הדבר נכון? וחלק מתלוננים על צבעים "קרים" ולא נעימים לעין במסך? ורציתי לדעת המסך הנ"ל, איך הוא מתפקד בתור מסך מחשב וטלוויזיה ביחד? האם אפשר לחבר אותו גם למחשב, גם לממיר HOT וגם לDVD? אגב מזה פאנל TN? ראיתי שחוזרים על זה הרבה בפורום. והאם המסך הזה אי אפשר להטות אותו אחורה ולשחק עם זוית? והאם הוא מתהפך לקרוא טקטסים וכו' איך זה נקרא? אשמח לתשובות לשאלותיי וביקורות על המסך חיוביות ושליליות. תודה רבה ויום נעים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסך של סמסונג דגם P2370 לדגם P2350 ומה יותר טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD למחשב של ההורים. השימוש המרכזי שלו הוא אינטרנט ו-Office. עד היום הם עבדו עם CRT 17". אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך טוב בתקציב של עד 750 ש"ח. תודה. רוני
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אוקיי אז שקיבלתי תמחשב בהתחלה וחיברתי אותו למסך הזה באמצעות כבל d-sub זה עבד , עכשיו אני מנסה לחבר אותו שוב זה לא עובד , פשוט יש מסך שחור וכלום לא קורה אז ניסיתי לחבר עם כבל hd כי יש לי כרטיס עם יציאת hd וזה גם לא עובד המסך שחור ולא קורה כלום למה זה ככה?בהתחלה זה עבד. ואם כבר אני רוצה לדעת מה ההבדל בין dvi ל dsub
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המרחק המומלץ לישיבה מול מסך 24 אינץ? אני פשוט מתלבט אם לקנות 22-24.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
ברחבים כמובן אין התלבטות DELL 2209WA. חיפשתי בפורום ולא הגעתי עדיין למלצה על מסכי 20" (או 21") בפורמט לא רחב, שיספקו תמורה טובה למחיר בדומה DELL 2209WA כמו כן , מה היחס ביחס העבודה בין 22" רחב ל20" לא רחב (כלומר בכמה גדול יותר 22") תודה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
שלום, אני לא כל כך מבין במסכים אז רציתי לשאול כמה שאלות בסיסיות: יש לי מחשב נייד עם לוח אם כולל מעבד גרפי מובנה מסוג GMA X4500HD. אני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר אותו למחשב. השאלות שלי הן אלה: 1. במחשב שלי יש רק חיבור VGA רגיל. אם אני קונה מסך עם חיבור DVI (שאולי יתחבר בעתיד למחשבים אחרים) האם אני עדיין יכול לחבר אותו למחשב שלי? 2. באתר של אינטל ראיתי שלסוג המעבד הגרפי הזה הרזולוציה המקסימלית היא 2048x1536 ל-VGA ו-1920x1200 ל-HDMI. מה ההבדל בדיוק בין שני הדברים ומה זה אומר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
האלן חברים אפשר המלצה למסך 22 אינץ עד 1300 בעיקר למשחקים וסרטים אני מזמין מפרט עם כרטיס מסך HD4890 תודה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הלך לי המסך ואני הולך מחר בבוקר לקנות ואני צריך עזרה דחופה בין 3 מסכים 1. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=13248&c=105110 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676717 3. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000vQJ6YqG3PJ5wbbr5cskzEzn:12bbi68k5?id=4174926&pr=QJ5&N=2%2031513&sgID=10 מי הכי טוב מביניהם? מי הכי משתלם מבחינת מחיר ואיכות? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות מחשב חדש ולכן גם מסך. המחשב ישמש בעיקר לסרטים וגלישה, קצת למשחקים. כרטיס המסך יהיה כנראה ATI Radeon 4650. אני מעוניין במסך 20-22' רחב, עדיפות ליותר לכיוון ה-22... התקציב המיועד הוא בכיוון ה-900 ש"ח, עדיף פחות, אבל אם לדעתכם ישתלם לי לקנות מסך ביותר, אשקול זאת. ראיתי שיש בפורום התארגנות לקניה קבוצתית של מסך Dell, אבל זה חורג מהתקציב שלי בלא מעט, ואני לא בטוח אם זה באמת נחוץ בשבילי. אם לדעתכם זה עדיין כדאי לי, אשקול זאת. אשמח לשמוע המלצות על מסכים שלדעתכם יהיו יעילים מבחינת יחס איכות\מחיר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה בעיקר בשביל סרטים ומשחקים, השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי באיכות בינו לבין T240HD. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו בכל מה שקשור לאיכות שלו (למען הסר ספק אני מדבר על סרטים ומשחקים ממחשב PC) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי מסך מחשב Proview FV926W חדש. כבר בשימוש הראשון אחרי 10 שניות בהן לא מזיזים את העכבר או עושים פעולה כלשהי, המסך כבה, כלומר נכנס למצב של שומר מסך. אני התקנתי שומר מסך רק אחרי 10 דקות של חוסר פעולה וכאן המסך כבה ללא שום שומר מסך. כמו כן אני לא רואה תמונה חדה למרות שעשיתי התאמה אוטומטית. האם קניתי מסך פגום או שיש דרך אחרת לשנות את הכיבוי אחרי 10 שניות??? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ההבדל במחיר משמעותי, האם הוא מוצדק נא לשלוח תגובות מנומקות אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
Benq G2220HD (למה יש באיבורי הבדל של 200 שח ממקומות אחרים?) KDF 228CM
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD ב800 שקל אשמח לקבל ממכם הצעות. יש לציין שהמסך יקנה מאייבורי.( אם יש לכם המלצה לרשת מחשבים זמינה אחרת , אשמח לשמוע.) אני צריך בדחיפות הצעה. יש לציין שהמסך צריך להיות לא מעל 22 אינצ'.. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-