מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
-
מחר אני הולך לקנות מסך 22,וחשבתי על ה dell2209wa,כי יש לו אפשרות לזויות צפיה מצויינות. המסך בעיקר לסרטים (HD) ומשחקים.על כרטיס 9800gx2. השאלה היא האם ה T22 של samsong מתעלה באיכות הצבעים על ה 2209 ? מה הייתם מציעים לי לקחת בתקציב של 1400 ש"ח ? תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי NVIDIA 7300GS וכאשר אני מחבר את הטלויזיה שלי בVGA זה לא מציג על כל הרזולוציה, זה עושה לי מין ריבוע 4:3 באמצע המסך. אז חשבתי אולי הרוזולוציה לא תואמת, אבל יש לי מסך מחשב 19" רחב של רזולוציה 1440X900 וזה פועל מצוין. אין לי מושג מה לעשות, יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול רכשתי מסך חדש סמסונג מדגם T260HD.. רציתי לשאול בעיקר משתמשים שהמסך נמצא בבעלותם, למה כשאני נכנס לPICTURE OPTIONS, האפשרות של לשנות את רמת הRCB נעולה...? אני רואה מולי את האותיות R C B, ואת המד שנמצא באמצע בכל אחת מהאותיות, אבל אני לא יכול לשנות אותם בנפרד... המסך מחובר לכרטיס מסך דרך כבל DVI... אם למישהו יש פיתרון לזה אני אשמח לשמוע.. וגם אם יש עצות להשיג איכות תמונה יותר טובה.. כי כרגע מה ששמתי לב זה שיש גוון כחול מאוד חזק למסך, צבעים מאוד "קרים"...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה החלטתי להתחדש במסך LCD , כרגע אני נמצא עם CRT 17 שמן אני מתלבט בין HD READY לFULLHD. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים, אני לא משחק במחשב אולי למעט FIFA. כרטיס מסך 7600GS של ג'י פורס. AGP 256MB התקציב הוא 1000 ש"ח הבנתי שבפורמט של FULL-HD הטקסט נראה די קטן, מה שיוצר בעיה מבחנתי כי עד עכשיו השתמשתי ב17CRT רזולוציה 1024X768 השאלה האם עדיף לוותר על FULL HD לטובת הרזולוציה שתתאים לי? (בהתחשב לצרכים שלי) אני ראיתי דגם שדי מצא חן בעיניי וקבלתי לגביו בקרות טובות-Samsung T220P מה גם שראיתי את LG W2252TQ וSamsung 2253BW שזמן התגובה שלהם 2MS אבל הוא HD READY מה עדיף לקחת , על מה עדיף לוותר? אשמח לעזרה מהמומחים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
כולם מתלהבים שהמסך הזה בעל פאנל e-ips משלמים בין 1150 ל1350 ש"ח ובאמת מול מסך מחשב רגיל הוא מציג איכויות של טלויזיה עם צבעים חדים וזוויות צפייה,אבל במחיר של 1550 כמו זה של סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708413 וכמו הטלויזיה של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721173 בעצם בתוספת של בין 200-500 ש"ח יש לך טלויזיה לכל דבר שיש לה פנל ips כל החיבורים שבעולם.פילטרים יותר טובים שבנויים לשידורים בכבלים ובלווין.אם מישהו יוכל להסביר לי למה תוספת של 300 ש"ח לכיוון טלויזיה לא יותר שווה מהמסך שכולם כל כך מדברים עליו של דל.תודה.(אין שום מקום באינטרנט שעושה השוואה בינו לבין טלויזיה אמיתית)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, שנה טובה(: אני רוצה לקנות מסך רחב, אני לא בטוח לגבי הגדול, המליצו לי על 22" (אבל לא נתנו דגמים, יופי באמת). השימוש העיקרי יהיה עבודה (על מסמכים), אבל גם לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. אולי חשוב לציין שזה מסך שיתחבר למחשב נייד. לגבי תקציב - כרגע אין לי ממש מושג. אני צריך לדעת מה הטווח מחירים (פחות או יותר) כדי להסגר יותר טוב על התקציב. אז, מומחי הפורום.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שמעו סיפור לא מעניין,המסך היה לי מסךשל AOC ,קיבל דום לב אחרי 5 וחצי שנות שירות מעולות אוקצור אני מחפש מסך 22"-24" עד 1.2 K כמו שהכותרת אומרת כמובן השאיפה לבזבז כמה שפחות אין צורך ברמקולים במסך,שיהיה רחב שיראה טוב השימושים שלי זה סרטים הרבה עבודה משרדית וקצת משחקים ממש קצת אולי קצת קונטר לא יותר.. נתקלתי במסך הזה ,שנראה כאילו עונה על דרישותי : Chimei 24EH LCD http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000bXR75f96qpoPZrDZBpjJwcy:12bbi68k5?id=sp6-4219259 הוא ממש זול אז מן הסתם יש איזה דפקה בו או שלא..בקיצור אני צריך עזרה ישלי גם שאלה נגיד וקניתי מסך HD אני חייב כרטיס מסך HD בשביל לראות HD או שלא?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3454&CatCode=398 איך הוא בכללי? איך הוא ביחס למחיר? האם יש עוד מסכים בקריטריונים שלו פחות או יותר במיחירים יותר זולים? ואם הייתי לוקחת מסך עם נתונים קצת יותר טובים הייתי רואה את ההבדל? (כי אני מתביישת לציין שבחניות פשוט לא ראיתי הבדלים בין המסכים השונים .... :\)
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה? ואם יש למישהו דגם יותר טוב להציע של 22" עד 900 שקל שימליץ לי שיהיה זמין בבאר שבע תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורום, נראה שהT240 של סמסונג מככב. אני מתלבט בינו לבין הW2453V של LG.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסך 19 עד 700 ש"ח על איזה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך \ טלווזיה שאוכל לתלות על הקיר שתיהיה FULL HD ושאוכל לבצע בה גם יישומי מחשב - גלישה באינטרנט, עריכת תמונות, עריכת סרטים, יישומי אופיס וכו'... חוץ מזה אני רוצה שתהיה טובה לסרטים ומשחקים. לגבי הגודל - היא תהיה תלויה על הקיר במרחק מטר וחצי ממני בערך, לתצוגה גדולה ומהנה (אם כי לא גדולה מדי) על איזה גודל תמליצו? כרטיס המסך שלי הוא HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E תודה!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
לא ברור לי מה ההבדל בין מסך מחשב למסך טלויזיה.זה נראה לי אותו דבר יש אותם חיבורים.אז מה בדיוק ההבדל בין מסך מחשב לטלויזיה?תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
החלון שקופץ לכיוונון המסך ע"י הכפתורים (שזה בדיוק באמצע המסך) מפריע לצפות בתמונה שמציג הדיסק להתקנת המסך. בעיה כ"כ מטומטמת ולא ידידותית, איך סמסונג לא חשבו על זה ?! איך ניתן להתגבר על זה?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם המסך טוב, אמין? האם הוא יכול להתאים גם לטקסט(וורד וכדומה)
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי את ה2408 שבוע שעבר, שניה לפני שהוכרז ה2410. כדי לשדרג אני צריך להוסיף כ200 שקל (עוד לא פתחתי אפילו את הקופסא של ה2408). האם להחליף או להשאר כבר עם ה2408?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. אני חושב לקנות מסך מחשב חדש, כרגע יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SyncMaser 730B, מסך מצויין. בכל זאת מאחר שאני הרבה שעות על המחשב חשבתי להחליף למסך חדש. תקציב עד 1000 ש"ח. השימושים יהיו בעיקר משחקים ועבודה ממושכת מול המחשב. בקשר לפאנל אני לא חושב שיש בתקציב שלי IPS/VA, תקנו אותי אם אני טועה. בקשר לגודל - אני לא יודע, יש המלצות? אני כבר שנים עם 17 אינץ'. העיצוב גם כן חשוב. תודה מראש. ד"א שמעתי הרבה המלצות על Dell 2209WA, האם שווה לחרוג מהתקציב למענו? הפאנל הוא מה שמיוחד בו?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמנו מצאתי כאן קישור למדריך LCD של חברת 3M מישהו יכול לתת את הקישור?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך ב-1000-1100 שקל לצורכי משחקים וגלישה באינטרנט. אם אפשר מסך איכותי שיעשה את העבודה כמו שצריך ויעמוד בדרישות שלי. אם אצטרך לחרוג בשביל מסך שישתלם לי אעשה זאת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, הרבה מאוד זמן לא כתבתי כאן אני מתעניין בלקנות את הממיר החדש שמונע ממני את הצורך בכבלים והסתכלתי על המסך הזה ואני רוצה אותו כטלויזיה. השאלה היא מה דעתכם על המסך? מישהו משתמש בו? מעבר לכך האם הוא יכול להתחבר לממיר כטלויזיה. אשמח לתגובתכם תודה ברק
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי אפשר לקבל כמה ס"מ הגובה והרוחב של הנייד הזה של LG גודל מסך 13.3 ? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7724034 1366 X768
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך למשחקים 22". התקציב הוא 900, אפשר לחרוג טיפה אם זה ממש משתלם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-