מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
לכאורה, אני רוצה טלויזיה, אבל כיוון שאין לי (ולא יהיה לי) טיונר, חשתי שבגלל הבדלי המיסוי אפשר אולי למצוא מסך מעולה במחיר זול משמעותית משל טלויזיה טובה באותם גדלים. אז מה אתם אומרים? יש בסביבה מסכים בגדלים כאלה?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני מתלבט רבות על איזה מסך ללכת בין כל האפשרויות הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם : LG W2262TQ LG W2261VP SAMSUNG P2350 SAMSUNG P2370 השאלה עם במשחקים מהירים , יורגש הבדל בין 2MS ל 5MS תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך "24 בתקציב של 1,500 שקל כאשר אפשר לחרוג ב 300~ שקל אם החריגה מצדיקה את עצמה. אני יושב מול המחשב דיי הרבה והשימושים שלי הם מגוונים - מעבודה עם MATLAB ועד OFFICE ותוכנות ADOBE (בתור חובבן, אני לא צריך פנל יקר רק בשביל לראות צבעים חיים ב photoshop) גלישה באינטרנט, משחקים חדשים ואולי אני אשתמש במסך הזה גם לסרטים (הטלוויזיה שלי בסלון היא CRT). לדעתי אחרי רפרוף בפורום T240 ב 1450 שקל אמור לענות על הצרכים שלי, האם כדאי לי לקנות אותו ? או מסך אחר ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את הסמסונג החדש דגם P2370, חיברתי את המסך, הוא יפה והכל אבל הזויות צפיה שלו נוראיות, אני זז טיפה ימינה והצד השמאלי של המסך ניהיה לי חשוך, טיפה שמאלה ואותו דבר קורה, האם הDELL 2209WA יותר טוב מהמסך הזה מבחינת זויות צפיה וניגודיות? אשמח לתשובה כי אם כן אני יצטרך להחזיר אותו היום, תודה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה ההבדל בין מסכי המחשב של DELL 2009W ו-2009WA, פרט לגודל המסך? האם קיים הבדל מהותי? השימוש במחשב הוא לאינטרנט, צפיה בתמונות ויתכן שבהמשך בוידאו ביתי.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
האם מסך LCD טלוויזיה תומך כניסה למחשב ייתן את אותה איכות צפייה לעבודה עם תוכנה? המחירים למסכי 30" LCD למחשב גבוהים מאד.
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
(אני די בטוח שהשאלה נשאלה כבר, חיפשתי כמה עמודים אחורה ולא מצאתי, והחיפוש עדיין לא עובד, אז אם כבר שאלו, מצטער.) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7686&perur=2&t=19&c=408 המסך הנ"ל עולה 999 שקלים בבאג. בטוח שיש טובים יותר, אבל לא בא לי להשקיע יותר מדי, השאלה אם הוא יתן תמורה טובה למחיר? מיועד למשחקים וגלישה בלבד. אם יש משהו טוב יותר בסדר גודל מחיר הזה, מה שלא ניראה לי, אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
פתחתי אותו וחיברתי וווראיתי שיש פיקסל אחד ירוק ...שאלתי עם יש משהו לעשות בנידון ?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
מרחק הצפייה יהיה כמטר וחצי, ועדיף שיהיה מסך טלוויזיה\מחשב. מצאתי את הסמסונג 2333HD(לא סינקמאסטר) אבל הרזולוציה שלו גבוהה מידי לשידורי טלוויזיה (1920*1080), איך הוא כמסך והאם יש בו אופציה "להקטין" את הפיקסלים כדי שיראו טוב בשידורים?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, לאחר שאתמול המסך CRT הישן שלי נשרף לא נשאר לי ברירה, התקציב בסביבות ה1000 שקל בלי להשתגע יותר מדי, שמעתי על הDELL 2209WA שהוא מצויין ושמעתי שלLG יש גם מסך עם פאנל E-IPS שאני לא יודע כמה הוא עולה, בכל מקרה מה ההמלצות שלכם למסכי 22" בסדר גודל כזה? נ.ב בזמנו ראיתי את הCHIMI 222H בACE ב600 ומשהו שקל, אני נוסע לשם תכף לבדוק, במידה וכן אני יקנה, שווה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הנושא הזה דוסקס כאן בפורום, אבל לא ראיתי אף אחד מזכיר אותו, אז אני אעשה את זה. אתמול קיבלתי את המסך והוא בהחלט היה שווה את ההשקעה, רק איכות הבניה, הארגונומיה וסידור הכבלים כבר שווים חלק גדול מתוספת במחיר. אחרי קצת קריאה ברחבי הרשת, מסתבר שהמסך הזה תומך בצורה מלאה ב-75HZ, ומדביקות שביצעו אנשים הוא גם מסוגל להציג 75FPS אמיתיים (לי אין כל כך דרך לבדוק את זה). אני אקצר את התהליך ופשוט אקשר למדריכון שמראה איך להגיע לתוצאה הרצוייה. לי יש כרטיס מסך של nVidia, והמדריך גם נועד עבור משתמשים בכ.מסך שלהם, אני לא יודע אם קיים משהו דומה לבעלי כרטיסי ATI. הדבר הראשון שצריך לוודא הוא שהדרייבר של המסך מותקן ואתם לא משתמשים בדרייבר הרגיל של וינדוס, כי אז זה לא יעבוד. ו…
-
- 48 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי, יש לי קריטריון שלא מתחשבים בו כל כך (במקומות שבהם בדקתי) והוא צבע המסך. חשוב לי למצוא מסך טוב, אבל חשוב לי לא פחות שצבעו החיצוני יהיה לבן (או בז'/קרם/אפור) העיקר לא שחור. אתם יכולים לעזור לי בנקודה הזו? כי אני רואה המלצות למסכים מצויינים, אלא שכולם בצבע שחור! וכאשר אני מחפש באתרים של חנויות התייחסות כלשהי לצבע הדגמים, אין התייחסות כלל. והתמונות להמחשה הן רובן ככולן של מסכים שחורים. אז אני יודע שהקריטריון שלי קצת שונה מהרגיל, אבל זה חשוב לי. (כמובן בנוסף לפרטים טכניים שהמסך יהיה איכותי ומומלץ). תודה רבה רבה :-)
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך 19" Fujicom וכרטיס מסך ATI HD4850. אני מסנה להגדיל את מהירות רפרוש האותות של המסך ואני לא יכול העלות אותה מעל ל-60 hrtez. האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בכל זאת? יש לי WINDOWS 7 תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני כתבתי פה את זה 3 פעמים בפורום שהמסך של המחשב נסגר ללא סיבה, זה קורה רק במשחקים אבל לא בכולם המסך פשוט נסגר וכתוב : "Power Saving Mode" זה לא קורה בכל המשחקים רק בחלקם מידי פעם זה גם קורה לא במשחקים (לעיתים רחוקות מאוד) -המחשב לא נסגר רק המסך (ואז אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור) -זה קרה לי בווינדוס XP ואז שיניתי לוויסטה וזה לא שינה כלום. (המסך עדיין נסגר ללא סיבה). ואני לא יודע מה לעשות! זה בטוח לא משהו במשחק כי זה קורה גם כשאני לא במשחק ניסיתי בהגדרות של המסך והורדתי שם הכל וזה עדיין קורה! זה לא וירוס 100% כי זה קרה לי גם בוינדוס הקודם. ככה שאני ממש נואש! אני לא יודע מה לעשות! בבקשה תגידו לי מה לעשות!!! :'( בתודה ענקית Mystery.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם הכרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI ואני כרגע עוד משתמש במסך מהמחשב הקודם. אני מבין שהכרטיס שלי נותן HD השאלה היא האם מסך 22 אינץ HD יתאים לו, אם כן רציתי לדעת אם יש מסכי מחשב 22 אינץ HD נגיד בעד 1000 ש"ח שאתם ממליצים עליהם, ואם הטובים מתחילים ביותר יקר אז מאיזה מחירים בערך? תודה רבה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש בזאפ חמישה דגמים רלוונטים: Samsung SyncMaster T260 Samsung SyncMaster T260HD LG W2600H Viewsonic VX2640W LG 26LH20R כולם באותה קבוצת מחיר ככה. מי מהם מומלץ לעבודה משרדית?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים - Samsung 2494LW 24" 5ms DVI 1:50000 Full HD מסך 24 אינץ עם רזולוציה יותר גדולה לבין המסך של dell 2209Wa מסך 22 אינץ עם פאנל איכותי (זה לפחות ממה שהבנתי פה בפורום שכולם משוגעים על המסך הזה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 והבנתי שאם אני אלך על הDELL אז הכרטיס מסך שלי הוא OVERKILL למסך כזה. מצד שני המסך הראשון גם של samsungהוא גם יותר זול וגם יותר גדול... מה אתם ממליצים? אגב לשני המסכים יש את אותם חיבורים? HDMI / DVI / VGA ???
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך 24" למחשב, הכולל את הכניסות הרגילות (DVI ו-VGA). בעתיד אני מתכננן לקנות XBOX 360 או פלייסטישן, מה שאומר שאני אצטרך להעביר את המחשב לכניסת VGA. האם יש הבדל נראה לעין באיכות התמונה בין חיבור ב-DVI לעומת VGA? (בעיקרון רזולוציה של 1920*1080)
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שבת שלום חיפשתי קצת על מסכי DELL שציינו כאן כמומלצים עם הפאנל החדש. מישהו יכול להסביר בבקשה מה ההבדל בין 2 המסכים של DELL , שמצדיק פער מחיר גדול כל כך ביניהם כאשר הזול יותר הוא 22 אינץ' מול היקר שהוא קטן ממנו..20 אינץ' . בנתונים ראיתי ששניהם עם פחות או יותר אותם נתונים ואותו פאנל IPS כאשר ל20 אינץ' יש גם חיבורי SVIDEO\קומפוזיט (בכלל שימושי למסך מחשב?) שאלה נוספת , האם יש הבדל בין IPS לבין E-IPS ? שואל כי ראיתי שיש אתרים שמציינים את פעם כך ופעם כך...או שזה אותו דבר ורק עניין של מינוח.. Dell 20" 2007WFP http://www.gamaoffice.co.il/products/69493 DELL 2209WA "22 http://www.gamaoffice.co.il/products/134686
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי את המסך הזה והוא מדהים! רק קציתי לדעת איזה הגדרות צבע וכו' מומלץ לשים?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
גודל 26 על זה אני סגור. הוא ישמש גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב.. המסך יעמוד על השולחן ולא תלוי על הקיר. התקציב הוא עד 2000 שזה המקסימום ורצוי מתחת לזה.. אם יש מישהו בעל מסך 26' אשמח לחוות דעת על הדגם ואיכות וכל זה... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני לא ממש מבין במסכי LCD ולכן זה גם לא אמר לי הרבה שחיפשתי בפורום מסך מתאים, נתנו פה כל מיני הסברים ללמה זה עדיף ולמה ההוא כדאי ולא ממש הבנתי כלום ולכן גם פתחתי את ההודעה הזאת אני צריך מסך 22" למשחקים,סרטים,פוטושופ בתקציב שלא יהיה הרבה יותר מ1000 ש"ח חשוב לי איכות המסך ולכן אם התקציב קטן מידי אפשר יהיה לרדת בגודל. קראתי גם קצת מהכתבות בפורום והבנתי שאני רוצה פנל VA זה נכון בתכלס? קיצר אני מאוד יעריך המלצות + הסברים על ההמלצות על הדרך המון תודה נ.ב הבנתי שכמות החיבורים משפיעה מאוד על המחיר אז רציתי להוסיף שכל מה שאני צריך זה DVI (וחשמל)
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מנגן סרטי HD 1080P ולא נהנה מהאיכות, כאילו חסר "עומק" או "חדות" לתמונה, יש ברשותי גם כרטיס גרפי טוב, מותקנים אצלי קודקים ,ניסיתי לשחק עם הגדרות הצבע לא עוזר שום דבר ואני כן בטוח שאפשר לראות יותר ,כי ראיתי על מסכים אחרים איכות יותר חדה ומרשימה, האם המסך שלי לא משהו ? או שאפשר לעשות משהו אחר כדי לשפר את האיכות? *עריכה עוד פרטים אני מנגן סרטים עי BS player כל סרט HD 1080 שאני מנגן זה רושם בפנל של התוכנה רזולוציות יחסית נמוכות כמו 1440x1080 או 1280x544 ,אולי פה הבעיה? *בנוסף עכשיו נכנסתי להגדרות של התוכנה בקטגוריית הוידאו וכל האופציות חסומות (מצורפות תמונות) ,שם היה אפשר לכוון ואולי זה היה משפר את האיכות,יש למישהו אותה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב אני מתלבט בין 2 דגמים : 22QD וה-228D של CHIMEI הראשון 21.6 והשני 22. המסך ישמש לרוב לשימוש גלישה באינטרנט (כמעט ולא משחק וסרטים בעיקר בטלוויזיה) . ב-QD22 כתוב באתר שהרזולוציה המקסימלית :1920X1080 ב- 228D כתוב באתר שהרזולוציה הטבעית : 1680X1050 מס' שאלות : 1) האם משמעותי הבדל הגדלים של המסכים . ה-21.6 הוא נמוך יותר או צר יותר ברוחב מה-22 ? (יש לי ניסיון עם 19 של LG שהוא ממש צר ורחב לדעתי) 2) המסך יחובר עם מפצל מסכים ל-2 מחשבים . אחד עם כרטיס מסך מובנה בלוח GA-G31M-ES2L והשני עם כרטיס 8500GT. האם יש משמעות לאיכות כרטיס המסך , כלומר ברמת תמיכה ברזולוציה של המסך ? ממה שבדקתי עכשיו , אין לי בכלל אפשרות להגדיר את 2 הרזולוציות האלה במחשבים...האם המסכים בכלל מת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז היום קיבלתי את המסך הנ"ל וכמו שהכותרת אומרת, אני שואל עם איזה חיבור כדאי להשתמש, הכחול או הלבן? הבנתי שאחד מהם הוא חיבור אנאלוגי ואחד הוא דיגיטלי, אני לא מבין כל כך בדברים האלה אז אשמח אם תסבירו לי קצת ותגידו באיזה עדיף להשתמש.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-