מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש פה! רציתי לשאול אולי מישהו יודע איך אני מחבר טלוויזיה רגילה למחשב, שהטלוויזיה תהיה כמו מסך מחשב, חלק אמרו לי שצריך כרטיס טלוויזיה, וחלק אמרו לי שכרטיס טלוויזיה זה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אולי צריך רק כבל לחבר לטלוויזיה ולמחשב וכך אני אוכל לראות סרטים במסך טלוויזיה שמחובר למחשב. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות המסך הנ"ל ויש לי כמה שאלות לגביו: האם המסך הוא מסך טוב לגיימרים? האם אתם ממליצים על החנות iqpc בשביל לקנות משם את המסך? ותגידו המסכי tn באמת כל כך גרועים בכל הקטע של הזויות צפייה והאיכות של הצבעים?? עריכה: יש איזשהו מקום בארץ שבו אני יוכל לראות בתצוגת מסכים את המסך הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
samsung 731BF 17" זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:2000 חיבור: דיגיטלי ואנלוגי בהירות: 300Cd/m^2 רזולוציה: 1024X1280 3 שנים אחריות סביבות ה1500 ש"ח +-.. משתלם? למישהו יש הצעה טובה יותר ? אני אשמח...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש להחליף/להוסיף מסך למחשב. השימושים העיקריים הם משחקים סרטים ועבודה כללית. התקציב הוא באיזור 1500, מוכן להתגמש אם יש הבדל ממשי. עדיפות למסך 144HZ (חשוב), עם הטייה ושינוי גובה (פחות חשוב אך עדיף). אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך שבכותרת (של LG)? יש המלצה אחרת למסך מחשב+טלוויזיה בסדר הגודל הזה של מחירים (2400שח)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שיתן ביצועים יותר טובים מה-view sonic 930b, יש חיה כזאת?! תאמרו לי גם בבקשה מה המחיר המומלץ שלו, שאני לא אאמץ את האצבעות שלי
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היום המסך השלי החליט שלא בא לו לעבוד יותר, וכשחיפשתי מסך חדש מעל 21 אינצ' במחיר זול ראיתי את המסך הזה Mag LED H22N והמקום היחיד (בעולם) שמוכרים בו את המסך הזה הוא באייבורי. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9974 המפרט שלו יחסית למחיר שהם רוצים, בנוסף לזה שבכל האינטרנט אין שום איזכור למסך הזה קצת מוזר. למישהו יש רעיון מה זה המסך הזה? זה איזה מסך מדבקה סיני שלא שווה גם את ה 500 שקל האלו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון אני יוש מול המחשב ואני מרגיש שנאי רואה פחות טוב היתה לי ראייה 6 6 אבל רק מהזמן האחרון אני מתחיל להשתמש במשקפיים ואני מפחד שזה בגלל המסך
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב עוד מעט ואני רוצה מסך כעקרון יש לי מסך אבל אני רוצה לדעת אם המחיר שלו שווה ת'קנייה או שאתם תמליצו לי עליו מסך מחשב LCD 23" SAMSUNG דגם 2333SW במסך יש כרטיס TV מובנה?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מה המרחק המומלץ לישיבה מול מסך 24 אינץ? אני פשוט מתלבט אם לקנות 22-24.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי שהמסך שלי מוציא מאין רעש רק כשuTorrent על מסך מלא וברזולוציה 1920X1200... עכשיו שמתי לב שזה קורה גם בדברים אחרים וברזולוציות אחרות.. פרסמתי הודעה בפורום אחר ושם רשמו לי: Some LCDs have noisy inverters. Mine's one of them and it's also brand new. אני יודע שאני רגיש לרעשים השאלה אם זה נורמלי? המסך:T240
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את המסך שלי דרך חיבור דיגיטאלי ועכשיו כפתור auto adjustment הוא רושם לי not available.האם ככה זה צריך להיות?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
chimei 225d mag ai2237w lg w2242t lg l227wt lg w2284f samsung 2243bw אשמח אם תדרגו לי מהבחירה הטובה ביותר לפחות טובה (אם זה מבחינת תמורה לכסף, אם זה מבחינת איכות המוצר, מה שאתם רואים לנכון). אלה כל האפשרויות שעומדות מולי כרגע אז נא לא להציע שום דבר מעבר לזה. בנוסף אם למישהו יש חוות דעת מעמיקה או תקלות ידועות בקשר לאל ג'י הראשון (2242) אני אשמח לשמוע, כי כרגע זאת הבחירה שלי. תודה רבה !
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שתי מסכים של דל מה עדיף U2412M או P2319H היה לי עד היום U2312H ונהניתי ממנו. שמתי לב שהבהירות בu2412 היא 300 כמו בu2312 ואילו בp2319 היא רק 250. האם זה משמעותי? והאם מסך u2412 הוא מידי ישן מבחינת חומרים או שממשיכים לייצר אותו כל הזמן? ועוד דבר: אם התרגלתי לרזולוציה של 16:9 יש בעיה עם המסך u2412 שהוא רזולוציה 16:10? יש לציין שאני יושב שעות רבות מול המחשב לשימוש של טקסטים ותמונות בעיקר. ואם יש לכם להציע מסך אחר של דל מהסדרות האלו, ובמסגרת תקציב של עד 850 ש"ח, אודה לכם תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הציעו לי אותו ב 1350 כדי לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התכוונתי להתדנדש מחר במסך חדש (צ'ופר מאושר ע"י הדירקטוריון לכבוד היומולדת) 24" קראתי כל מה שיכולתי למצוא ברשת ובאתר על שני המסכים האלה. עד היום הדילמה הייתה יחסית פשוטה - הם די קרובים בתכונות אבל ההפרש במחיר היה כ-400/500 ש"ח לטובת הפיליפס ב-IQPC (שגם ממנה העדפתי לקנות). הקבוצתית שפורסמה היום הציתה את ההתלבטות מחדש ולא יכלה להגיע בתזמון מוצלח יותר נתחיל בצרכים שלי: מתחלקים ל-3, כמעט שווה בשווה, אני מפרט לפי השימוש הנפוץ ביותר (שוב, זה כמעט שווה שווה): סרטים, כתיבת קוד/מסמכים, משחקים (בעיקר FPS). יש לי כמה שאלות שלא קיבלתי עליהן תשובות ברורות (לרובן רלוונטיים הצרכים - וזה גם הקונטקסט): 1. E-IPS ו- H-IPS האם יש יתרון ברור לצרכי לאחת מהטכנולוגיות? 2. נושא מכלול הצ…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מתי יגיעו המסכים 22" של DELL לדעתכם? לפי מה שאני יודע DELL הזמינה את הלוחות TN של CMV של 22". השאלה גם האם שווה לחקות למסכים אלו? ולפי דעתכם מה היה המחיר עליהם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי לא מזמן את המסך ה-lcd - samsung 2253bw המסך "תלוי" על איזה ציר שמחזיק אותו ואי אפשר להנמיך את המסך או להגביה אותו .. רציתי לשאול אם ידוע לכם על איזה אפשרות לקניית ציר חדש שיתאים למסך ויתן את האפשרות של הגבהה והנמכה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות מהמסך : שתהיה לו הכנה או חיבור לטלויזיה. FULL HD שאפשר לתלות על הקיר ללא בעייה. אחריות ארוכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם. הולך לשדרג את ה סמסונג הישן שלי. מבקש המלצה למסך בגודל 23-24 , שיהיה input lag נמוך,וזמן תגובה סביר באזור 2ms. תקציב עד 1000 שח. אפשרות לסטייה של 10% בתקציב. תודה!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה קיבלתי מסך טלוזיה חדש SAMSUNG LED 32 מהדגם החדש עכשיו אני מעוניין לחבר את המחשב שלי אליו..עד עכשיו בכל הטלוזיות הקודמות השתמשתי בכבל VGA TO VGA ולא היה לי בעיות אבל במסך הזה יש כניסה של כבל HDMI אז הכבל שלי כבר לא תופס כאן..מישהו אמר לי שאצטרך מתאם VGA TO DVI ולאחר מכן לחבר כבל DVI TO HDMI..מישהו יכול לאמת את המידע לפני שאני רוכש? חלק אמרו לי שזה לא יעבוד..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://tinyurl.com/2uwpnw מומלץ מאוד למשתמש "עסקי" ע"י ANANDTECH בסקירה שהומלצה פה : http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=31&threadid=1745344 סקירה נוספת: http://lcd-review.blogspot.com/2006/07/hp-lp2065.html היבואן טוען שהמסך יגיע לארץ תוך חודש ויעלה 3200 ש"ח בערך (20' רגיל, פאנל S-IPS מהיר).
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-